La Multi Ani!
La Multi Ani!
La Multi Ani, Banel! Bafta in continuare.
Banele, la multi ani si la mai multe goluri!
LA MULTI ANI!
Banele, 3 puncte in meciul cu Craiova!
La multi ani, Banele!
Banel este titular indiscutabil in nationala calificata la Euro 2008 si la Steaua nu a existat nici un antrenor in ultima vreme care sa nu-l considere titular de drept. Asa ca mai re-analizeaza criteriile cad evaluezi un fotbalist!
Bravo Nicolita, continua tot asa si vei ajunge la o echipa mare in EUROPA!
"Run, Forrest, run!"
Banele, chiar imi doresc sa ajungi odata la o alta echipa, ca eu m-am saturat sa vad cum se strica jucaria in dreptul tau...
Banel este titular indiscutabil in nationala calificata la euro 2008 si la Steaua nu a existat nici un antrenor in ultima vreme care sa nu-l considere titular de drept.
Banel e titular peste tot, pentru ca nu exista alt jucator de banda, in tara. E cel mai tare din parcare, cu parcarea goala. In momentul in care Piturca sau Lacatus ar avea pe pozitia lui Banel un jucator mai bun ca el(ex. Emeghara), iti zic eu ca Nicolita ar lustrui banca meci de meci. Pentru ca e singura solutie nu trebuie sa-l consideram si fotbalist de valoare, sau cel putin fotbalist.
Avand in vedere ca la antrenamente Pedrazzini il ia langa el si ii explica cum sta treaba cu mingea, un stop, o posesie, o smecherie, ne spune multe. Banel are lacune serioase in ceea ce priveste jocul de fotbal. ABC-ul ii lipseste cu desavarsire. Daca el in 3 ani la Steaua nu a reusit sa creasca, ba mai mult, joaca mai prost decat in trecut, nu cred ca-l putem considera mai mult decat un desavarsit atlet cu aspiratii de fotbalist...
Daca stii tu ce deposedari spectaculoase a facut Banel si in fata caror jucatori de clasa, sa-mi spui si mie, sa le vad. Daca are un procentat de cel putin 60% la centrari bune eu stau si in cap, dar nu cred ca o sa fac lucrul asta, acelasi lucru si despre driblinguri, preluari s.a.m.d.
Hai ca suntem in offtopic cu Nicolita asta.
Toate cele bune ![]()
@AndiQ
Banel are 3 centrari bune la 2 meciuri deci nu trebuie sa stai in cap
Alaturi de Lovin, este cel mai slab jucator din punct de vedere al tehnicii din lotul Stelei. Centrarile bune sunt rare, are un dribling reusit la vreo 10 meciuri, sutul lui este execrabil. In concluzie, nu are ce cauta la Steaua... e deja de mai mult de 2 ani si joaca mai prost ca la inceput!
Si pentru cei care zic ca e titular la nationala: Ce rival are? Florentin Petre, care este mai mic decat un junior? Sa fim seriosi, la primul mijlocas dreapta decent care apare in Liga 1, Banel devine rezerva incontestabila la nationala(asta daca mai e selectionat).
Dribling, sut, centrari, cornere, pase, demarcari si lista poate continua...
Ai perfecta dreptate! Daca ar poseda macar o parte din aceste calitati ar fi un jucator bun!
Banel e titular peste tot, pentru ca nu exista alt jucator de banda, in tara. E cel mai tare din parcare, cu parcarea goala. In momentul in care Piturca sau Lacatus ar avea pe pozitia lui Banel un jucator mai bun ca el(ex. Emeghara), iti zic eu ca Nicolita ar lustrui banca meci de meci. Pentru ca e singura solutie nu trebuie sa-l consideram si fotbalist de valoare, sau cel putin fotbalist.
Avand in vedere ca la antrenamente Pedrazzini il ia langa el si ii explica cum sta treaba cu mingea, un stop, o posesie, o smecherie, ne spune multe. Banel are lacune serioase in ceea ce priveste jocul de fotbal. ABC-ul ii lipseste cu desavarsire. Daca el in 3 ani la Steaua nu a reusit sa creasca, ba mai mult, joaca mai prost decat in trecut, nu cred ca-l putem considera mai mult decat un desavarsit atlet cu aspiratii de fotbalist...
Daca stii tu ce deposedari spectaculoase a facut Banel si in fata caror jucatori de clasa, sa-mi spui si mie, sa le vad. Daca are un procentat de cel putin 60% la centrari bune eu stau si in cap, dar nu cred ca o sa fac lucrul asta, acelasi lucru si despre driblinguri, preluari s.a.m.d.
Nu sunt de acord cu tine! Atunci cand Banel lipseste, la nationala sau la Steaua, banda dreapta e in mare suferinta. Are forta si viteza, ceea ce in fotbalul modern este esential. Parerea mea este ca daca il aveam pe Banel la Boro, alta era soarta jocului. Ultimele goluri au venit pe centrari din banda noastra dreapta date de jucatori complet liberi, ceea ce in fata lui Nicolita nu prea merge, caci el vine permanent peste adversar la presing.
Tot asa nu-i minimalizati prezenta in echipa nationala. Cand esti titular in ambele partide cu Olanda, jocuri pe care Romania nu le-a pierdut si nu a primit gol, nu prea merge sa spui ca esti doar un chior in tara orbilor? Raman la parerea ca prin efortul lui, Banel este una din piesele grele ale Stelei si omul care poate trage echipa dupa el! Sigur, sufera inca mult la calitatea si acuratetea executiilor, dar e la o varsta cand mai are inca posibilitatea sa creasca si sa acumuleze. Greseste foarte mult si pentru ca incearca mult, nu refuza jocul si nu se ascunde dupa adversar atunci cand e sa primeasca pasa.
Banel e fundas. Ca si mijlocas e praf... nu tu o centrare.
Legat de meciurile cu Olanda, da, a jucat bine, dar a fost dublura lui Contra (meciul din Olanda), adica al doilea fundas dreapta.
nu sunt de acord cu tine! atunci cand Banel lipseste, la nationala sau la Steaua, banda dreapta e in mare suferinta. are forta si viteza, ceea ce in fotbalul modern este esential. parerea mea este ca daca il aveam pe Banel la boro, alta era soarta jocului. ultimele goluri au venit pe centrari din banda noastra dreapta date de jucatori complet liberi, ceea ce in fata lui Nicolita nu prea merge, caci el vine permanent peste adversar la presing.
tot asa nu-i minimalizati prezenta in echipa nationala. cand esti titular in ambele partide cu olanda, jocuri pe care Romania nu le-a pierdut si nu a primit gol, nu prea merge sa spui ca esti doar un chior in tara orbilor?! raman la parerea ca prin efortul lui, Banel este una din piesele grele ale Stelei si omul care poate trage echipa dupa el! sigur, sufera inca mult la calitatea si acuratetea executiilor, dar e la o varsta cand mai are inca posibilitatea sa creasca si sa acumuleze. greseste foarte mult si pentru incearca mult, nu refuza jocul si nu se ascunde dupa adversar atunci cand e sa primeasca pasa.
De 3 ani toata lumea zice ca Banel poate sa mai creasca...pana acum, nimic.
Nu stiu cine l-a facut mijlocas la efortul care il face pe teren mai bun ar fi ca fundas de banda.
Si nu pot sa inteleg mentalitatea asta tampita ca e bun pentru ca vine la pressing. E mijlocas de banda... primordial ar trebui sa fie aportul ofensiv al jucatorului, pentru ca trebuie sa dai gol ca sa castigi un meci de fotbal.
Are forta si viteza atata timp cat nu trebuie sa atinga mingea... din momentul in care o atinge e dezastru. Dribbling nu are deloc, suturile sunt praf si reuseste 3 centrari bune la 2 meciuri(asta o zice statistica).
Si la nationala joaca pentru ca singura optiune in afara de el e Florentin Petre, care e mai varza ca el.
Mutați discuțiile despre Bãnel în topicul dedicat lui!
Betis Sevilla nu si-a irosit apetitul pentru a achizitiona jucatori ai Stelei odata cu foarte probabilul transfer al lui Ionut Rada. Ibericii au înaintat ros-albastrilor o oferta de 5 milioane de euro pentru Banel Nicolita, numai ca Gigi Becali cam strîmba din nas, pentru ca îl considera indispensabil pe mijlocasul dreapta de 23 de ani. Banel este si în atentia lui Spartak Moscova, rusii oferind 3,5 milioane de euro pentru semnatura lui Nicolita.
Prosport
Wohooo...
Au oferit cu 4.500.000 mai mult decat valoreaza... ar trebui sa-l dea, dar la mintea ciobanului...
El a zis ca nu-l da, pentru ca e inca tanar. ![]()
E un super jucator.
Poate o fi super atlet... nu stiu cum de il vezi jucator de fotbal....
Poate-l cumpara rusii aia despre care vorbeste Becali desi nu cred ca sunt nebuni sa dea 5 mil. pe el!
Jucator de fotbal din epoca de piatra...
Oare de acum, i se va face marcaj si lui Banel in careul Stelei? :icon_rolleyes:
Autogolgeterul Stelei loveste din nou!
Nu ma supara atat faptul ca a dat autogol, cat cum s-a intamplat asta. Singur in careu, suteaza ca prostul(da, ca prostul!) cat poate, cu piciorul cu care stie ca habar nu are sa loveasca mingea!
Ce dracu' sa mai faca saracul Zapata? Ce sa faca Ghionea si Goian? Sa il marcheze si pe Banel, vorba predecesorului meu?
A fost o dovada in plus ca Banel habar nu are cu mingea, si ca nu daruirea si efortul depus il tin in teren, ci pilele.
Bine facea creditorul daca il vindea in intersezon. Trebuia sa dea si bani ca sa scapam de el.
Alearga mult, pune suflet, e adevarat. dar minusurile lui sunt atat de multe si atat de importante incat pur si simplu nu ar trebui sa mai vada primul 11 in teren! Sincer, primeste prea multi bani si i s-a urcat la cap ca ar fi fotbalist.
Eu sincer sunt convins ca meciul de azi a fost cumparat de creditorul prost, dar autogolul celui fara creier a dat totul peste cap. Inclusiv echipa, care nu prea a jucat mai nimic. E greu sa rezisti psihic unui astfel de soc: stiind ca meciul e aranjat si ca vei castiga, vezi ca propriul tau coechipier iti infige cutitul in spate!
Atat despre Banel, sper sa nu-l mai vad in teren campionatul asta. Daca Lacatus va continua sa asculte de patronul prost si il va titulariza in continuare, atunci nu-mi ramane decat sa-i doresc lui Banel ceea ce i-am dorit lui Radoi. Probabil ca numai daca isi rupe picioarele scapam de el.
O fi Banel planta si n-are ce cauta in lotul Stelei... insa sa fim sinceri, si gazonul i-a jucat o festa!