Personal cred ca Badoi este peste Banel si ar trebui sa fie titular. Dar foarte bine a remarcat raducelbun ca Banel "ii incurca bine pe adversari".
Personal cred ca Badoi este peste Banel si ar trebui sa fie titular. Dar foarte bine a remarcat raducelbun ca Banel "ii incurca bine pe adversari".
@pavel:
Imi mentin parerea, Banel e una din mainile moarte la mijlocul terenului meci de meci, singurul plus al lui este ca incurca adversarul... cum bine spunea cineva de pe site, Banel poate fi considerat o capcana un fel de "groapa miscatoare" pentru adversari!
Banel n-are talent, e chiar paralel cu fotbalul. Faptul ca isi da viata pe teren si alearga cati alti 5 din echipa il face atat de deosebit si sincer trebuie sa-i multumim, chiar daca in majoritatea timpului ne scoate peri albi!
Parerea mea de amator... Banel e genul de jucator care sclipeste atunci cand restul echipei joaca bine. Ieri a fost cel mai bun jucator de pe teren si s-a vazut cat de slab a fost jocul Stelei. El nu-i paralel cu fotbalul, are viteza, stie sa suteze, mai stie si dribling dar parca ieri habar n-avea unde dracu era locul lui.
Bravo Banel! O sa ai un viitor stralucit la Real Madrid!
Poate ca Banel este tot sau putin din toate cate s-au scris despre el. Eu am scris odata ca poate ii explica si lui cineva ca in fotbal castiga cel care inscrie cu 1 gol mai mult decat adversarul si nu cel care trece primul linia de sosire. Se pare ca cineva i-a explicat si...
Glumesc bineinteles. Bine ca aseara a avut noroc. Cat despre miscarea in teren, sunt sigur ca Hagi i-a impus acest lucru tocmai pentru a-i incurca pe adversari, asa cum bine a punctat Radu mai sus.
De ce nu recunoasteti cinstit ca nu va place ca-i rom? Pai fara Banel ne adormea jocul Stelei, ci polonezii de nu ne mai sculam niciodata. Pardon, am uitat ca mai erau polonezii care ne faceau sa tremuram de frica!
Eu stiu ca asta-i un forum de amatori dar poate ar trebui sa va intrebati ce vede Hagi/Piturca si restul de antrenori care au trecut pe la Steaua in el? Toti sunt prosti ? Acum la fotbal se pricepe fiecare dar incercati sa fiti cit de cit obiectivi. Nu-i Maradona, dar in meciul cu polonezii daca vroia cineva sa cumpere un jucator de la Steaua nu-l lua pe Dica cu siguranta!
Sunteti absurzi. Omul alearga, da gol cand trebuie si pentru voi se vede tot culoarea pielii mai intai.
Nici mie nu-mi plac unii milogi, (si nu putini) dar Banel munceste! Spre deosebire de altii care iau banii de pomana. Pentru ca nu diferenta tehnica si-a spus cuvantul in meciul cu poloneziii ci dorinta de a castiga.
Polonezii au avut-o. Noi nu. Cu citeva exceptii si in primul rand Nicolita.
Rromi, bre. Asa si Petre Marin ar fi. Oricum doar dobitocii se iau de culoarea pielii. Banel a mai evoluat si asta e bine, de altfel era in forma si inaintea autogolului de pe Bernabeu... steagsimplu
Nu am nimic cu Banel pentru ca e rrom, dar cred ca ar trebui sa mai lucreze la tehnica si la tactica. Nu contesta nimeni faptul ca Banel alearga in fiecare meci cat toata echipa la un loc, dar de multe ori alearga fara rost. De asemenea pe Petre Marin nu ezit niciodata sa-l laud pentru meciurile pe care le face, si este unul dintre preferatii mei chiar daca este rrom.
Pentru mine chiar nu conteaza culoarea pielii sau etnia, cetatenia, nationalitatea, ci numai ce face in teren!
Banel alearga mai ciudat decat ceilalti sau mi se pare mie? ![]()
"Mai ciudat" in ce sens?
Banel este cel mai ciudat jucator. L-ati vazut vreodata odihnindu-se? Alearga ca un disperat si cred ca ar fi in stare sa isi dea viata pentru echipa.
BRAVO Banel!
Banel pune suflet in tot ce face la Steaua!
Banel pune suflet in tot ce face la Steaua
Ar fi bine daca ceilalti ar urma exemplul lui Banel la DARUIRE.
In rest, Banel are mare nevoie de o pauza pe banca de rezerve, sau de un studiu prelungit la video al meciurilor in care juca bine, comparativ cu ce joaca de dupa Betis incoace.
Eu cred ca problema lui vine din faptul ca a trecut de la altruism la egoism, a ajuns disperat sa marcheze el goluri...
Faptul ca Banel este tigan, (si Petre Marin la fel, dupa mine nici Dica nu e departe!), nu are nici o importanta in sensul comentariilor de mai sus. Eu zic ca dimpotriva, ar trebui sa ne bucuram ca exista si astfel de reprezentanti ai etniei rome. Ei sunt dovada ca se poate si cinstit si din acest punct de vedere ii voi sustine mereu. Chiar daca uneori i-as cere lui Banel o pauza. Pentru ca tot spre binele lui ar fi!
Banele, dormi pe partea cealalta, poate ti se schimba norocul in joc! Succes!
Dupa meciul de aseara cu Bate Borisov, m-am saturat definitiv de Nicolita. Ajunge.
De mai bine de un an de zile, postul de mijlocas dreapta la Steaua e practic neocupat. Am lasat deoparte povestea cu autogolul cu Madridul. Se intampla. Dar m-am saturat sa-l vad cum scapa mingi usoare in aut, cum da mingea pe langa adversar si cade, m-am saturat sa-l vad cum centreaza in spatele portii de 9 ori din 10 incercari, m-am saturat sa-l vad cum rateaza putinele ocazii care le creeaza Steaua. Nu-mi mai veniti cu argumentele "alearga mult" sau "munceste". Munceste ca o musca fara cap, sa-mi fie iertata expresia. Adica bazaie de colo-colo facand multa galagie si impresionand privirea. Dar aportul sau la evolutia echipei este mai mereu extrem de modest sau negativ.
Banele, nu se mai poate asa... ori treci pe banca de rezerve si intra Badoi mijlocas ori ne parasesti. Definitiv. Tot batem apa in piua, ca esti tanar, ca vei mai evolua, trei lulele, trei surcele. Degeaba. Nu se vede nici urma de crestere in jocul tau, mingea tot "inamic" e pentru tine. Ocupi locul degeaba.
De ce nu recunoasteti cinstit ca nu va place ca-i rom? Pai fara Banel ne adormea jocul Stelei, ci polonezii de nu ne mai sculam niciodata. Pardon am uitat ca mai erau polonezii care ne faceau sa tremuram de frica!
Eu stiu ca asta-i un forum de amatori dar poate ar trebui sa va intrebati ce vede Hagi/Piturca si restul de antrenori care au trecut pe la Steaua in el? Toti sunt prosti ? Acum la fotbal se pricepe fiecare dar incercati sa fiti cit de cit obiectivi. Nu-i Maradona dar in meciul cu polonezii daca vruia cineva sa cumpere un jucator de la Steaua nu-l lua pe Dica cu siguranta!
Hai ca asta-i buna! Chiar nu ma asteptam sa ma faca cineva rasist doar pentru faptul ca Banel joaca execrabil! Jucatorul asta mi-a scos fire albe in par de cand il astept sa creasca, iar tu imi spui ca nu-l am la imima pentru ca este rrom.
Ce-ai vrea sa facem acum? Sa-i laudam pe toti rromii care joaca fotbal doar pentru ca apartin unei anumite etnii?
Puteti sa spuneti orice, dar eu nu o sa fac in veci lucrul asta!
@raducelbun
@dmb
@si altii
Sa nu alunecam pe panta abrupta a diferendelor nationaliste. Nu e locul potrivit pentru asta.
@axl23:
Suza-ma, dar exact asta am incercat sa fac pentru ca sunt indignat ca s-a adus in discutie apartenenta unui jucator la o anumita etnie, ceea ce nu mi se pare corect.
Mai lasati-l pe Banel in pace, pentru ca prin caracterul lui si prin daruire este mai ROMAN decat multi altii.
Sa fie oare vina celor de la Mondenii pentru forma slaba pe care o traverseaza Banel? Sa aiba oare aere de vedeta TV?
Imi vine sa rad, dar situatia in care suntem e de plans.
....@dmb
@si altii
Sa nu alunecam pe panta abrupta a diferendelor nationaliste. Nu e locul potrivit pentru asta.
Stimate moderator, nu alunecam nicaieri, dar stau si ma intreb de unde se trage inversunarea asta tocmai impotriva lui Banel.
Bun, omul nu stie adesea ca sa faca cu mingea, dar are viteza si are directia inainte. Si nu are splina. Ceilalti au toti. Acum, cu "calitatile" mai de sus se intimpla sa dea si gol. Si daca nu da, tot trebuie sa se tina cineva dupa el... ca mai stii...?
Pe cind dupa ceilalti nu trebuie sa se tina nimeni doar daca doresc sa nu-i lase sa adoarma in picioare!
Faceti o comparatie intre el si un roman oricare din echipa si vedeti ca sunteti nedrepti. Daca greseste Banel ne iese par alb, nu-l mai putem vedea, ne-am saturat, daca nu face nimic oricare altul: a jucat slab. Prin stilul asta incurajati lenea. De cat sa gresesc mai bine scap iute de minge sau nu fac nimic! FARA MINGE NU SE POATE DA GOL! Si la fotbal asta se incearca: sa se dea gol!
Fiind roman 100% nu pot fi sovin tinand apararea lui Banel, asa ca acuza dumneavoastra mi se pare deplasata si astept scuzele de rigoare.
Si am sa merg si mai departe. Daca ne uitam la ultimile meciuri o sa vedem spre rusinea noastra ca cei de alte etnii sau nationalitati decit romana au jucat mai bine! De ce? Mai mult talent? NU! Pentru ca fiind minoritate trebuie sa dai de doua ori mai mult ca sa ti se recunoasca jumatate din cit i se recunoaste majoritatii! O spun ca traiesc ca minoritate intr-o tara straina.
@dmb
Comparatie intre Banel si Lovin: care-i mai balacarit?
Continuam pe privat.
Cineva poate sa ma lamureasca pe mine de ce l-am luat noi pe Nicolita la Steaua?
Am auzit o declaratie de-a lui GG in legatura cu niste probleme pe care le-ar avea Banel. Stie cineva despre ce probleme e vorba? Sau de ce natura sunt problemele?
Macar de-ar sta un meci pe banca... poate si-ar reveni, vad ca Hagi n-are curaj momentan...