parca mai rau e. o gramada decizii idioate
parca mai rau e. o gramada decizii idioate
Rezultate:
Group A
Ajax Amsterdam 0 - 0 FC Timisoara
Dinamo Zagreb 0 - 2 Anderlecht
Group B
Genoa 2 - 0 Slavia Prague
Lille 1 - 1 Valencia
Group C
Hapoel Tel Aviv 2 - 1 Celtic
Rapid Vienna 3 - 0 Hamburger SV
Group D
Hertha BSC 1 - 1 Ventspils
SC Heerenveen 2 - 3 Sporting Lisbon
Group E
Basel 2 - 0 AS Roma
CSKA Sofia 1 - 1 Fulham
Group F
Panathinaikos 1 - 3 Galatasaray
Sturm Graz 0 - 1 Dinamo Bucuresti
Group G
Lazio 1 - 2 RB Salzburg
Villarreal 1 - 0 Levski Sofia
Group H
Fenerbahce 1 - 2 FC Twente Enschede
Steaua Bucuresti 0 - 0 FC Sheriff
Group I
Benfica 2 - 0 BATE Borisov
Everton 4 - 0 AEK Athens
Group J
Club Brugge 1 - 4 Shakhtar Donetsk
Partizan Belgrade 2 - 3 Toulouse
Group K
CFR Cluj 2 - 0 FC Copenhagen
Sparta Prague 2 - 2 PSV Eindhoven
Group L
Athletic Bilbao 3 - 0 Austria Vienna
Nacional 2 - 3 Werder Bremen
Multe rezultate surprinzatoare azi
Asa a fost mereu Cupa UEFA , surprize multe ... din pacate si la noi in grupa, in ambele meciuri !
Echipe mici care si-au vazut de treaba si care nu au dobitoci pe post de creditor.
Chefereul cred ca se va califica din grupa lor ... au sanse sa bata tot acasa si in deplasare cred ca vor scoate macar un punct ...
Timisoara a mers acolo sa practice jocul urzicilor de aseara , numai ca lor le-a iesit , e drept nici Ajax nu mai e ce a fost , mai au doua meciuri in deplasare unde vor aplica aceeasi tactica, acasa din 3 meciuri cred ca cel putin pe cel cu zagreb il vor castiga si poate inca unul din cele doua ramase
au sanse cam 40-60
Dinamu a castigat cu noroc in fata unei echipe totusi modeste pe care o vor bate probabil si in retur, cu Galata nu vor scoate nici un punct pentru ca anul acesta turcii au o echipa tare, Pao pare slaba, nu mai este echipa de acum cativa ani, nu este exclus sa treaca potaile de ei ... au sanse cam 50-50
Cel mai enervant este ca in momentul asta, dupa ultimile rezultate, noi avem se pare cele mai mici sanse de calificare ... si asta dupa ce toata lumea credea ca avem cea mai accesibila grupa !
Cel mai enervant este ca in momentul asta, dupa ultimile rezultate, noi avem se pare cele mai mici sanse de calificare ... si asta dupa ce toata lumea credea ca avem cea mai accesibila grupa !
Credeau dobitocii ca Jiji ca avem cea mai usoara grupa.Avem o grupa al naibii de grea si ma repet : nu numele echipei joaca ci forma de moment.
Credeau dobitocii ca Jiji ca avem cea mai usoara grupa.Avem o grupa al naibii de grea si ma repet : nu numele echipei joaca ci forma de moment.
Ai perfecta dreptate.Nu cred ca ne calificam.
Pai toata lumea zicea ca Twente e o echipa slaba uitand ca sezonul trecut au terminat la multe puncte in fata lui Ajax, PSV sau Feynoord. Sheriff e intr-adevar o echipa slaba, dar noi suntem si mai slabi.
O sa fie greu sa prindem si locul 3 in grupa asta
galatasaray o sa mearga pana la hamburg ![]()
am vazut ca a plecat si Cristea dela Dinamo.cel mai bun jucator din lot ''printul'' cainilor:) am intrat la forumul dinamovistilor si a scris unu ca Dinamo o sa se califice ımpreuna cu panathinaikos ![]()
are mare ıncredere ın echipa zice ca ''si locul 2 e bun pentru noi'' ![]()
Cristea s'a intors la Dinamo de bine ce plecase... nu s'a inteles cu arabii!
Penibili...
In grupa aia e clar ca nu e loc de surprize!
1 Galatasaray
2 Panathinaikos
3 Dinamo
4 Strum Graz
Cristea s'a intors la Dinamo de bine ce plecase... nu s'a inteles cu arabii!Penibili...
In grupa aia e clar ca nu e loc de surprize!
1 Galatasaray
2 Panathinaikos
3 Dinamo
4 Strum Graz
normal ca dinamuvistii nu au sanse deloc.a declarat antrenorul lui Dinamo ca o sa joace cu cea mai tare echipa din grupa:) cea mai tare echipa din grupa a luat 3 goluri acasa dela noi....cred ca nu stie fotbalul ala.si cred ca nu stie ca antrenorul grecii era antrenor secund la barca langa rijkaard...
1 Galatasaray2 Panathinaikos
4 Dinamo
3 Strum Graz
Asa e corect ![]()
G PFC Levski Sofia 0-4 S.S. Lazio
G FC Salzburg 2-0 Villarreal CF
H FC Twente 0-0 FC Steaua București
H FC Sheriff 0-1 Fenerbahçe SK
I AEK Athens FC 1-0 SL Benfica
I FC BATE Borisov 1-2 Everton FC
J Toulouse FC 2-2 Club Brugge KV
J FC Shakhtar Donetsk 4-1 FK Partizan
K FC K?benhavn 1-0 AC Sparta Praha
K PSV Eindhoven 1-0 CFR 1907 Cluj
L Werder Bremen 3-1 Athletic Club Bilbao
L FK Austria Wien 1-1 CD Nacional
rezultatele meciurilor de la ora 20:00.
O noua seara in care am speriat Europa. Performera zilei este, fara indoiala, Poli AEK Rocar Fulgerul Timisoara
A RSC Anderlecht 1-1 AFC Ajax
A FC Timișoara 0-3 NK Dinamo Zagreb
B SK Slavia Praha 1-5 LOSC Lille Métropole
B Valencia CF 3-2 Genoa CFC
C Hamburger SV 4-2 Hapoel Tel-Aviv FC
C Celtic FC 1-1 SK Rapid Wien
D Sporting Clube de Portugal 1-0 Hertha BSC Berlin
D FK Ventspils 0-0 SC Heerenveen
E AS Roma 2-0 PFC CSKA Sofia
E Fulham FC 1-0 FC Basel 1893
F FC Dinamo 1948 București 0-1 Panathinaikos FC
F Galatasaray Aª 1-1 SK Sturm Graz
Dinamo a ratat penalty pe final ![]()
dracu sa ne ia...avem ceva dela doua meciuri.luam egal acasa.ma bucur de dinamuistii aia ca leau dat greciii acasa...
galatasaray, echipa de distrusi. cum am pierdut la pariuri din cauza lor...!
macar au pierdut spurcatii, singura consolare.
macar au pierdut spurcatii, singura consolare.
ma bucur ca ai pierdut la pariuri.esti tu om distrus...
dinam0 ca dinam0, da-i drq, dar ce ma bucur pentru bragadirieni. ![]()
ma bucur ca ai pierdut la pariuri.esti tu om distrus...
ia vezi-ti de treaba ta "etnicule"! ce cauti pe forumul asta? eu iubesc o singura echipa, celelalte sunt doar simpatii cunjuncturale?! ce sa-nteleg din reactia ta, ca acum un an ne-ai injurat pe toti ca i-am eliminat pe turci in preliminarii? mai bine stai in banca ta!
personal, n-am nimic cu echipa ta, am pariat pe ei si n-au fost in stare sa castige; puteau fi altii in locul lor.
la fel si eu...am pierdut doar meciul ala ![]()
ia vezi-ti de treaba ta "etnicule"! ce cauti pe forumul asta? eu iubesc o singura echipa, celelalte sunt doar simpatii cunjuncturale?! ce sa-nteleg din reactia ta, ca acum un an ne-ai injurat pe toti ca i-am eliminat pe turci in preliminarii? mai bine stai in banca ta!
personal, n-am nimic cu echipa ta, am pariat pe ei si n-au fost in stare sa castige; puteau fi altii in locul lor.
in primul rand nu o sa te intreb pe tine pe ce forum o sa stau sau sa nu stau.in al doilea rand poti sa iubesti ce echipa vrei.si in al treilea rand gandestete mai bine sau citeste inca o data ce sa scris de mine anul trecut.daca am injurat sau nu?daca injuram dece ma tineau aici moderatorii???nu mai fii mincinos.mai bine stai tu in banca ta.
la fel si eu...am pierdut doar meciul ala![]()
cu eskișehir???
Inca o seara de joi "istorica" pentru fotbalul romanesc....Suntem de rasul Europei....Mai bine nu ne prezentam...Sa ramanem cu campionatul nostru...