FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Europa League, Editia 2009 / 2010

«15678914»
Daniel-Ionut21.08.2009 18:19
Problema lor e ca nu vor mai dori sa vina jucatori si ca cei aflati sub contract cu ei vor dori sa plece.

Ce caini au fost, si ce javre au ajuns... :D

DelPiero1022.08.2009 06:48
De parca a investit cineva pana acum...

Problema lor e ca nu vor mai dori sa vina jucatori si ca cei aflati sub contract cu ei vor dori sa plece.

Cei plangeti pe Dinamo?Daca s-ar desfiinta jegurile,as bea o saptamana intreaga.Si noi avem probleme.Ma refer la babuinul jegaliot.Sa ne uitam in curtea noastra.

KuzMaN22.08.2009 08:42
Am o intrebare: Se acumuleaza puncte la coeficientul Romaniei si din play-off-ul Europa League, sau doar incepand din grupe?

Se acumuleaza puncte incepand cu turul 1 : 0,5 pct. la egal si 1 pct. la victorie . Incepand cu faza grupelor la egal - 1pct. si la victorie - 2 pct. .

_yang22.08.2009 12:16

http://www.UEFA.com/MultimediaFiles/Downlo...77_DOWNLOAD.pdf

Incepand cu pagina 45 e regulamentul pentru sezonul 2009-2010, in privinta coeficientului...

Qualifying-phase and play-offs results are taken into account only for the

calculation of the association's coefficient.

KERATOCONUS23.08.2009 00:06

Dupa partidele de joi, Romania a ajuns la coeficientul 2,166 in clasamentul intocmit de UEFA pentru acest sezon, urcans sapte pozitii.

Premiantele saptamanii se numesc Steaua, care a obtinut al cincilea succes in cele tot atatea partide disputate in Europa League, si FC Vaslui, echipa moldava, cotata initial cu cele mai mici sanse de calificare in grupe, crescandu-si simtitor sansele de a trece de play-off dupa victoria in fata celor de la AEK Atena.

Punand la socoteala si punctul scos de CFR Cluj la Sarajevo, coeficientul de tara pentru sezonul 2009-2010 a ajuns la 2,166, ceea ce aseaza Romania pe locul 13, la egalitate cu Franta. Poate parea putin, numai ca, daca ne raportam la cifrele realizate de-a lungul ultimelor doua sezoane, 2,600 (2007-2008), respectiv 2,642 (2008-2009), performanta este chiar una buna.

Una care se poate imbunatati simtitor, saptamana viitoare, in cazul unor rezultate sinonime cu calificarea Stelei, a lui CFR Cluj si FC Vaslui in grupele Europa League. Acolo unde nu mai are nicio sansa sa ajunga Dinamo, care va "eroda" insa pana la finele sezonului coeficientul de tara.

sursa: prosport

Maye23.08.2009 01:23

Deci dinamu tot timpu` ne suge :)

_yang24.08.2009 16:25
http://www.UEFA.com/MultimediaFiles/Downlo...77_DOWNLOAD.pdf

Punand la socoteala si punctul scos de CFR Cluj la Sarajevo,

Calculation of the association's coefficient in the UEFA Champions

League and UEFA Europa League

- 2 points (1 point for qualifying-phase and play-off matches) awarded for a win;

- 1 point (0.5 point for qualifying-phase and play-off matches) awarded for draw;

Lari25.08.2009 12:53

Dinamo: trei meciuri în Europa fãrã fani, 0-3 cu Slovan și 50.000 de euro amendã.

KERATOCONUS25.08.2009 14:33
Dinamo: trei meciuri în Europa fãrã fani, 0-3 cu Slovan și 50.000 de euro amendã.

UEFA le-a dat spurcatilor doar 2 meciuri in Europa fara fani, 0-3 cu Slovan si 50.000 de euro amenda.

Lari25.08.2009 14:36

3 ani, pentru unul dintre aceste meciuri sancțiunea aplicându-se doar dacã dinamoviștii vor avea alte incidente într-o perioada de doi ani.

KERATOCONUS25.08.2009 14:46

In afara de 0-3, e acelasi tip de sanctiune pe care a primit-o si Steaua dupa meciurile cu Ujpest.

Daniel-Ionut25.08.2009 17:47

Cineva si-a bagat coada in procesul lui Dinamo de au primit toar atat...

SuperstaR1825.08.2009 18:32
Cineva si-a bagat coada in procesul lui Dinamo de au primit toar atat...

suna a teorie a conspiratiei :-s

Sincer mie mi se pare nedrept faptul ca noi am primit o suspendare relativ la fel pt un banner doar, pe cand la ei au navalit pe teren (ma rog... pista de atletism). Dar UEFA e stat in stat, poate lua si decizii nedrepte ca n`are cine sa ii suspende pe ei :)

*Alecs*26.08.2009 22:52

In urma rezultatelor din playoff-ul Ligii Campionilor am picat in urna a doua valorica.

Am putea sa trecem inapoi in prima urna daca una dintre Bremen, Villarreal, Roma, PSV, Zenit, Hamburger, Benfica, Valencia, Ajax nu se califica. Aproape toate au invins cu scoruri mari, mai putin Roma(3-3 la Kosice) si Zenit care a pierdut cu 3-2 in Portugalia cu Nacional Madeira.

Maye27.08.2009 11:45

Cat ia bataie dinamu azi?Pronosticul meu 3-0.

Ronnie27.08.2009 15:08

@Maye

Am zis saptamana trecuta 7-0. Deja este 3-0. Astept inca 4 boabe astazi.

ArmyLand27.08.2009 22:44

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/UEFA/seedel2009.html

Aici zice ca suntem in prima urna valorica, nush ce sa mai cred.

Asaaaa .....acum am vazut. Zenit a reusit doar un egal si a plecat... Castigati suntem de doua ori ca suntem in competitie directa cu rusii pentru coeficientul UEFA....asa ca spre cat mai multe victorii.

Maye27.08.2009 23:13

Play Off-ul Europa League .

Mansa retur , 27.08.2009

Rezultate si scoruri generale:

Heerenven (Olanda) - PAOK Salonic (Grecia) 0-0 , 1-1

Hearts (Scotia) - Dinamo Zagreab(Croatia) 2-0 , 2-4

FK Aktobe (Kazahstan) - Werder Bremen (Germania) 0-2 , 3-8

Sigma Olomuc (Cehia) - Everton FC(Anglia) 1-1 , 1-5

Litex Loveci (Bulgaria) - BATE Borisov (Belarus) 0-4 , 1-4

Villareal (Spania) - NAC Breda (Olanda) 6-1 , 9-2

Club Brugge (Belgia) - Lech Poznan (Polonia) 1-0 , 1-1 , 4-3 penalty-uri

Amkar Perm (Rusia) - Fulham (Anglia) 1-0 , 2-3

Levadia Tallinn (Estonia) - Galatasaray (Turcia) 1-1 , 1-6

Hapoel Tel Aviv (Israel) - FK Teplice (Cehia) 1-1 , 3-2

Austria Viena (Austria) - Metalurg Donetk (Ucraina) 3-2 dupa prelungiri , 5-4

FK Karabach (Azerbaidjan) - Twente Enschede (Olanda) 0-0 , 1-3

AS Roma (Italia) - MFK Kosice (Slovacia) 7-1 , 10-2

Dinamo Moscova (Rusia) - TSKA Sofia (Bulgaria) 1-2 , 1-2

Lille (Franta) - Racing Genk (Belgia) 4-2 , 6-3

PSV Eindoven (Olanda) - Bnei Yehuda (Israel) 1-0 , 2-0

Elfsborg (Suedia) - Lazio (Italia) 1-0 , 1-3

Toulouse (Franta) - Trabzonspor (Turcia) 0-1 , 3-2

MSK Zilina (Slovacia) - Partizan (Serbia) 0-2 , 1-3

FC Basel (Elvetia) - FK Baku (Azerbaidjan) 5-1 , 8-2

Slovan Bratislava (Slovacia) - Ajax (Olanda) 1-2 , 1-7

Sahtior Donetk (Ucraina) - Sivasspor (Turcia) 2-0 , 5-0

Hertha Berlin (Germania) - Brondby (Danemarca) 3-1 , 4-3

Tromso (Norvegia) - Athletic Bilbao (Spania) 1-1 , 3-4

CFR Cluj - FK Sarajevo (Bosnia&Hertegovina) 2-1 , 3-2

Aston Villa (Anglia) - Rapid Viena (Austria) 2-1 , 2-2

Saint Patrick`s Athletic (Irlanda) - Steaua Bucuresti 1-2 , 1-5

Sparta Praga (Cehia) - NK Maribor (Slovenia) 1-0 , 3-0

Zenit St.Petersburg (Rusia) - Nacional Madeira (Portugalia) 1-1 , 4-5

Odense BK (Danemarca) - Genoa (Italia) 1-1 , 2-4

Slovan Liberec (Cehia) - Dinamo Bucuresti 0-3 , 8-9 la penalty-uri , 3-3

Hamburg SV (Germania) - Guingamp (Franta) 3-1 , 8-2

Fenerbahce (Turcia) - FC Sion (Elvetia) 2-2 , 4-2

Metalist Harkov (Ucraina) - Sturm Graz (Austria) 0-1 , 1-2

Steaua Rosie Belgrad (Serbia) - Slavia Praga (Cehia) 2-1 , 2-4

Vorskla Poltava (Ucraina) - Benfica Lisabona (Portugalia) 2-1 , 2-5

AEK Atena (Grecia) - FC Vaslui 3-0 , 4-2

Valencia (Spania) - Stabaek (Norvegia) 4-1 , 7-1

*echipele scrise cu bold s-au calificat in grupele Europa League.

Maye27.08.2009 23:37

Urnele pentru tragerea la sorti a grupelor de maine sunt:

Urna 1

Werder Bremen

Villarreal

AS Roma

PSV Eindhoven

Shakhtar Donetsk

Sporting CP Lisbon

Hamburger SV

Valencia

Panathinaikos

Ajax

Steaua Bucuresti

Urna 2

Fenerbahçe

FC Basel

Lille OSC

Celtic

Everton

Club Brugge

Heerenveen

Galatasaray

Anderlecht

Austria Wien

FC København

Lazio Roma

Urna 3

Hertha BSC

Sparta Praha

Dinamo Bucuresti

AEK Athens

Slavia Praha

Levski Sofia

Athletic Bilbao

Partizan Belgrade

Hapoel Tel-Aviv

FC Twente Enschede

Dinamo Zagreb

Fulham FC

Urna 4

TSKA Sofia

Toulouse FC

CFR Cluj

Genoa

Rapid Wien

FC Timisoara

BATE Borisov

Nacional Funchal

FC Salzburg

Sturm Graz

FK Ventspils

Sheriff Tiraspol

DelPiero1028.08.2009 05:23
@Maye

Am zis saptamana trecuta 7-0. Deja este 3-0. Astept inca 4 boabe astazi.

Pana la urma ura trebuie sa se rezume intern.Dinamo a jucat foarte bine ieri.Marturisesc ca n-am mai vazut-o jucand atat de determinat.Chit ca e vorba de javre...ce au facut ei ieri a fost fabulos.Pana una alta,tot ii batem in derbi. :alcoholic:

Maye28.08.2009 06:22
Pana la urma ura trebuie sa se rezume intern.Dinamo a jucat foarte bine ieri.Marturisesc ca n-am mai vazut-o jucand atat de determinat.Chit ca e vorba de javre...ce au facut ei ieri a fost fabulos.Pana una alta,tot ii batem in derbi. :alcoholic:

Eu nu i-am vazut cum au jucat pentru ca am preferat sa ma uit la meciul nostru si nu la al lor.

_yang28.08.2009 08:36

Lasa-i sa fie ei eroi... Asa cum a fost si rRapidul pe la Hamburg, si stim cu totii ce a urmat...

predatorpulse728.08.2009 09:32

Rezultatul pechinezilor imi arata din nou ca noi romanii avem un spirit manelist si ca nu stim nici cand sa ne bucuram,nici cand sa ne intristam.

Se bucura astia in presa de zici ca dinamu a castigat vreo cupa europeana.Slovan Liberec e la fel de slaba sau mai slaba ca Ujpest,FC Sarajevo,Motherwell sau St.Patrick's.Steaua si CFR au trecut la pas de asemenea adversari facili,dinamu a avut nevoie de 2 manse grele cu panarama asta de echipa ca sa treaca mai departe.Dar asta nu se vede in mass-media de 2 bani din Romania. Dinamovistii au fost dominati la ei acasa de echipa asta de 2 bani si daca nu era dolha se termina vreo 0-4.

Nu zice nimeni ca dinamu nu au avut atitudine.Insa au avut noroc de o echipa si slaba si comoda,care avea un avantaj de 3 goluri si s-a relaxat.

Si au avut cainii un bulan cat turnul eiffel.Recapitulez:

-au scos 3 mingi de pe linia portii,2 in timpul regulamentar si una in prelungiri.O singura minge in poarta din partea cehilor si dinamu era out,cadeau din pc de vedere mental.

-dinamu a dat 2 goluri de portar.

-aia au ratat penalty dupa ce ratase zicu.

Ca dinamu sa se califice in Europa au avut nevoie de o echipa f slaba si bulan cat casa.Evident ca fara atitudinea lor pozitiva nu se putea realiza nimic,insa daca dinamu era o echipa serioasa ii batea si la ei acasa si in deplasare.Si dinamu cica are niste pretentii.O echipa serioasa nu se bucura cand bate desculti si nu in maniera asta scremuta a lui dinamu.Eu sunt fericit ca Steaua are 6 din 6 si ca si-a batut adversarii in mod convingator insa nu uit ca am jucat cu desculti.

Presa noastra e cu adevarat imbecila,aproape la fel de mult ca gibonul.Prosport ii numeste pe dinamu "Liverpool de Romania". :gathering:

In afara de culoarea rosu,nu au nimic in comun.Vorbim de o echipa care ia bataie de la o echipa de amatori din Liga a nu stiu cata din Franta,care si-o ia de la 17 nasturi,pescarii aia din finlanda,elfsborg,nec nijmegen si tot asa.dinamu ne-a facut de rusine in Europa in ultimii 20 de ani.Ar cam fi timpul sa mai faca si ei ceva pentru coeficient si pentru imaginea noastra in Europa fotbalistica.Ieri a fost un mic pas facut de acestia insa ar trebui sa se intrebe:cum o se descurce in fata unor adversari tari in Europa League cand abia i-au batut pe amatorii astia? Si mai joaca si fara spectatori. Cei mai tari au fost Ganea si dinu,Ganea spunand ca asta e cea mai frumoasa calificare din istoria fotbalui romanesc(am crapat de ras la faza asta) si dinu,care a spus ca dinamu a intrat in istoria fotbalului.Da dinule,dar calificarea asta e o exceptie.dinamu ramane in istoria fotbalului de dupa revolutie cu iesiri rusinoase din Europa,meciuri blatuite in campionat si cupa,cu arbitri cumparati si cu acel faimos 5-4 cu foresta falticeni,care a fost Liverpool de Romania in acele zile daca este sa ne luam dupa presa noastra.

Dar sa revenim la Steaua.Sunt destul de optimist pentru derby insa forma fundasilor ma ingrijoreaza.Dar Rada nu e bun dupa standardele oii...

Sper sa picam intr-o grupa cat mai grea.Tinerii nostri au nevoie de un botez de foc cu echipe tari.Ca sa devii o echipa mare trebuie sa bati echipe mari.Putem sa luam toti descultii la rand sa-i batem insa tanara noastra echipa nu o sa creasca prin asemenea meciuri.

Nici nu concep sa nu batem la derby.Daca nu batem inseamna ca avem o problema mare si anume ca nu putem sa batem echipele cu nume din campionat.Momentan avem egal cu chefere meritat,o infrangere nemeritata cu Urziceni si sper ca acum sa vina victoria impotriva javrelor.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Maye30.08.2009 10:41

Grupele Europa League:

Group A

AFC Ajax (NED)

RSC Anderlecht (BEL)

NK Dinamo Zagreb (CRO)

FC Timișoara (ROU)

Group B

Valencia CF (ESP)

LOSC Lille Métropole (FRA)

SK Slavia Praha (CZE)

Genoa CFC (ITA)

Group C

Hamburger SV (GER)

Celtic FC (SCO)

Hapoel Tel-Aviv FC (ISR)

SK Rapid Wien (AUT)

Group D

Sporting Clube de Portugal (POR)

SC Heerenveen (NED)

Hertha BSC Berlin (GER)

FK Ventspils (LVA)

Group E

AS Roma (ITA)

FC Basel 1893 (SUI)

Fulham FC (ENG)

PFC CSKA Sofia (BUL)

Group F

Panathinaikos FC (GRE)

Galatasaray SK (TUR)

FC Dinamo 1948 București (ROU)

SK Sturm Graz (AUT)

Group G

Villarreal CF (ESP)

S.S. Lazio (ITA)

PFC Levski Sofia (BUL)

FC Salzburg (AUT)

Group H

FC Steaua București (ROU)

Fenerbahçe SK (TUR)

FC Twente (NED)

FC Sheriff (MDA)

Group I

SL Benfica (POR)

Everton FC (ENG)

AEK Athens FC (GRE)

FC BATE Borisov (BLR)

Group J

FC Shakhtar Donetsk (UKR)

Club Brugge KV (BEL)

FK Partizan (SRB)

Toulouse FC (FRA)

Group K

PSV Eindhoven (NED)

FC København (DEN)

AC Sparta Praha (CZE)

CFR 1907 Cluj (ROU)

Group L

Werder Bremen (GER)

FK Austria Wien (AUT)

Athletic Club Bilbao (ESP)

CD Nacional (POR)

Maye17.09.2009 18:16

Ciudat arata fotbalul cu atatia arbitrii...pana si penescu ar fi dat faliment.

«15678914»