Dupa cum bate vantul, ce dracu ..
Dupa cum bate vantul, ce dracu ..
Deci daca Fulham bate astazi, Liverpool pierde locul de Europa League?
Nu.
Merg ambele.
Degeaba sunt 5 arbitrii. Sunt pur si simplu chiori. Nah' , gol fulham :X . Sper sa bata englezii . Pronostic : 2-2 , 4-3 la penalty-uri
pt Fulham
Castigatoarea Europa League primeste loc in sezonul urmator chiar daca in campionat nu s-a clasat pe un loc de Europa? Cum este la Champions League...
Nu cred.
Pacat de Fulham.
Atletico noua campioana!
Nici nu stiu cu cine sa tin...![]()
Pai daca tii cu Real...
E ca si cum ai tine cu dinamu intr-o finala.
Dar ma rog , din partea ta ma astept la orice.
Tineam mai mult cu Fulham, insa Atletico era o echipa pe care o simpatizam. Sper sa se sinucida galacticii lui Perez... ![]()
Era mai misto sa se ajunga la penalty-uri
N-a fost un meci destul de spectaculos,dar totusi a avut un ritm bun...Pacat de Fulham,era frumos sa mearga pana la capat.Dar cred ca a meritat Atletico sa castige.
Victorie total merita a lui Atletico.
Pacat ca nu au facut'o pana in min 90.
Pacat ca nu au facut'o pana in min 90.
Pentru ca n-a iesit la pariuri,nu? ![]()
Pentru ca n-a iesit la pariuri,nu?![]()
Mda.
Echipă câștigatoare Atlético Madrid Echipă finalistă Fulham FC Echipe eliminate in semifinale Hamburg SV · Liverpool F.C. Echipe eliminate in sferturi Standard Liège · S.L. Benfica · Valencia CF · VfL Wolfsburg Echipe eliminate in optimi FC Rubin Kazan · Juventus F.C. · Lille OSC · Olympique de Marseille · Panathinaikos FC · R.S.C. Anderlecht · Sporting Clube de Portugal · SV Werder Bremen Echipe eliminate in saisprezecimi Hertha Berlin · Athletic Bilbao · F.C. Copenhaga · AS Roma · Galatasaray SK · FC Șahtior Donetk · FC Unirea Urziceni · PSV Eindhoven · Hapoel Tel Aviv · Ajax Amsterdam · Club Brugge KV · Villarreal CF · FC Red Bull Salzburg · FC Twente · Fenerbahçe SK · Everton FC Echipe eliminate in faza grupelor AEK Atena · FK Austria Viena · FC Basel · FC BATE · Celtic F.C. · CFR Cluj · ȚSKA Sofia · FC Dinamo Bucuresti · NK Dinamo Zagreb · Genoa CFC · SC Heerenveen · SS Lazio · PFC Levski Sofia · CD Nacional · FK Partizan · SK Rapid Wien · Sheriff Tiraspol · Slavia Praga · AC Sparta Praga · FC Steaua Bucuresti · SK Sturm Graz · FC Timisoara · Toulouse FC · FK Ventspils