M-a surprins calificarea lui Fulham si replica destul de slaba data de Benfica...Pacat de Valencia...Merg pe o finala Hamburg-Liverpool...
M-a surprins calificarea lui Fulham si replica destul de slaba data de Benfica...Pacat de Valencia...Merg pe o finala Hamburg-Liverpool...
ai 10 arbitri si tot degeaba... sa ma pis pe ei.
Voi ati vazut ce penal a fost tusierul acela care a ridicat steagul la primul gol a lui Liverpool?Se enerveaza juma de cormorani,fug spre el,si dupa trece arbitrul peste decizia lui si incep abia atunci sa se bucrure de gol? ![]()
pai a fost perfect valabil...
Pai nu am zis ca nu era valabil.Totusi,de unde a luat UEFA arbitrii astia pentru E Leauge?Ca au cam dat-o pe deviza "multi,da' ieftini!".
Si ce cota avea Fulham. 5 si ceva.
Unirea avea 325.
In seara asta trebuie sa castige Hamburg si Liverpool!
In aceasta seara trebuie sa castige Liverpool si apoi, sa obtina Cupa!Restul...ca va fi Fulham sau Hamburg nu mai conteaza.
Semifinale - Tur
Atletico Madrid - Liverpool 1 - 0
Hamburger SV - Fulham 0 - 0
Se anunta meciuri interesante in retur....Cu mici exceptii,Liverpool s-a prezentat slab la Madrid...
Echipa care se califica din dubla HSV - Fulham ia sigur Europa League. HSV ar fi favorita , joaca acasa , nu cred ca ar rata trofeul . HSV a fost aproape si anul trecut, au fost eliminati in semifinale,iar Fulham daca se califica ... motivele le stiu toti , o echipa foarte bine organizata ,cu o mare determinare , cred ca ei vor castiga EL .
Cred ca finala va fi : Fulham - Atletico Madrid ![]()
Da,ar fi o surpriza sa castige Fulham.Au prima sansa in returul de acasa...Cred ca daca vor ajunge in finala au sanse mari sa o si castige...Asa,eu as vrea sa castige Hamburg...
Eu tin cu AC Milan si de anul viitor nu mai beau.
sa ma pis pe liverpenis si pe prelungirile lor... maine ma trezesc la 4 ba labelor !!!
Fulham-Hamburg 2-1! Iar englezii au reusit surpriza,cine credea ca au sa ajunga in finala...Poate doar Mircea Lucescu! ![]()
Liverpool-Atletico e 2-1 in prelungiri...
Fulham-Hamburg 2-1! Iar englezii au reusit surpriza,cine credea ca au sa ajunga in finala...Poate doar Mircea Lucescu!Liverpool-Atletico e 2-1 in prelungiri...
EU credeam
citeste mai sus putin .Am zis finala : Fulham - Atl Madrid
. Stiam io ce zic ![]()
EU credeamciteste mai sus putin .Am zis finala : Fulham - Atl Madrid
. Stiam io ce zic
![]()
Da,asa este.Esti mai tare decat Lucescu!
...Nah,mai e putin,poate da Liverpool un gol!
Desi nu cred!
later edit : Liverpool-Atletico 2-1,final...Asadar,finala Atletico-Fulham,un meci deschis oricarui rezultat,cu doua echipe imprevizibile...As vrea sa castige Fulham.
I-au scos pe englezoi si eu m-am trezit la 4 sa ma duc la pescuit pe Dunare.
Azi, FINALA: Atletico Madrid - Fulham FC, 21:45, Pro TV
C'mon Cottagers!
Castigatoarea Europa League primeste loc in sezonul urmator chiar daca in campionat nu s-a clasat pe un loc de Europa? Cum este la Champions League...
Din cate stiu eu da.
@Ronnie
Da!
Deci daca Fulham bate astazi, Liverpool pierde locul de Europa League?
Nici nu stiu cu cine sa tin... ![]()