AS Roma - Panathinaikos 2 - 3![]()
That made my day!
Ce zicea senilul de Ranieri, ca vrea sa castige UEL? ![]()
) ![]()
Cat despre Urziceni, parerea mea e ca dupa accidentarea lui Galamaz, parca s-a rupt ceva in angrenajul echipei. ![]()
AS Roma - Panathinaikos 2 - 3![]()
That made my day!
Ce zicea senilul de Ranieri, ca vrea sa castige UEL? ![]()
) ![]()
Cat despre Urziceni, parerea mea e ca dupa accidentarea lui Galamaz, parca s-a rupt ceva in angrenajul echipei. ![]()
Cat despre Urziceni, parerea mea e ca dupa accidentarea lui Galamaz, parca s-a rupt ceva in angrenajul echipei.![]()
Absolut!Toate golurile s-au luat pe greseli de aparare.Din centrul apararii.
Ce zicea senilul de Ranieri, ca vrea sa castige UEL?![]()
El si cu Lucescu!!!Se si vedeau in finala!!! ![]()
Optimi de finala
Panathinaikos Atena - Standard Liege
Confruntare intre greci si belgieni..
Ihaaaaa ![]()
Confruntare intre greci si belgieni..Ihaaaaa
In tribune o sa fie o atmosfera super!!!La fel ma astept sa fie interesante disputele Hamburg-Anderlecht sau Benfica-Marseille !!!
Lasa tribunele...in afara lor ![]()
Lasa tribunele...in afara lor![]()
Sper sa nu iasa ceva urat...Cu astia nu se stie niciodata!!!Ca nu toti au " bodegari " ca Jiji in Ghencea! ![]()
De ce sa nu fie ma?
Lasa oamenii sa fie liberi sa isi elibere frustrarile personale ![]()
Lasa oamenii sa fie liberi sa isi elibere frustrarile personale![]()
Al dracu' ambasador al violentei.
Lasa oamenii sa fie liberi sa isi elibere frustrarile personale![]()
Ok !!!
Atunci ar fi fost interesanta si o disputa Fenerbahce-Liverpool,daca ar fi trecut turcaletii de Lille...Se lasa cu ceva cutite etc...!!!Apropo,s-a vazut ca nu e nu stiu ce echipa si Fenerbahce,ca atat au fost de laudati dupa meciurile cu noi...Noi suntem prea slabi...
Al dracu' ambasador al violentei.
Eu spun doar ce citesc pe forumuri.Eu sunt un tip cuminte.Imi beau ceaiul , mananc un biscuite si citesc o carte romantica.
Cioara de Lucescu a primit ce a meritat. Desigur ca, probabil, arbitrii sunt de vina pentru eliminarea lui, ca el e mare antrenor si a facut tactica perfect![]()
Exagerezi! Uite dovada:
Mircea Lucescu: "Norvegienii de la Fulham s-au pupat cu arbitrii!"
Optimi de finala - tur
Benfica Lisabona - Olympique Marseille 1 - 1
Atletico Madrid - Sporting Lisabona 0 - 0
OSC Lille - Liverpool 1 - 0
Rubin Kazan - Wolfsburg 1 - 1
Juventus - Fulham 3 - 1
Hamburger SV - Anderlecht 3 - 1
Panathinaikos Atena - Standard Liege 1 - 3
Valencia - Werder Bremen 1 - 1
Ce surpriza,nu credeam sa bata Standard la Panathinaikos...Ce slab a jucat Liverpool si la Lille...Se anunta cateva meciuri interesante in retur.
Ce surpriza,nu credeam sa bata Standard la Panathinaikos...Ce slab a jucat Liverpool si la Lille...Se anunta cateva meciuri interesante in retur.
si eu mergeam tot pe Panathinaikos.ma gandeam ca o sa fie dezastru standard dar m-au contrazis.au jucat chiar bine.
Pai surpriza acestor meciuri a fost clar victoria celor de la standard si nu infrangerea lui Liverpool care era clar ca nu o sa invinga acolo. Ar fi fost frumoasa o finala juve-Liverpool dar nu cred ca se vor califica cormoranii, iar pe juve o vad cu siguranta in finala.
Supermeci aseara intre Valencia si Werder Bremen. Care nu ati vazut ati pierdut un cel mai spectaculos meci din ultimul timp. Valencia joaca un fotbal senzational, insa rateaza foarte mult.
Eu chiar am pronosticat ca Valencia va castiga trofeul Europa League, insa, dupa rezultatul de aseara...le va fi foarte greu sa se califice, mai ales ca nemtii sunt foarte puternici pe teren propriu.
Surpriza mare. Fulham se califica in fata Juventus'ului care a batut in tur cu 3-1.
Si Juve avea 1-0 in minutul 2
futu-i rubin kazanu' ma-sii cu prelungirile ma-sii ![]()
Optimi de finala - retur
Olympique Marseille - Benfica Lisabona 1 - 2
Werder Bremen - Valencia 4 - 4
Fulham - Juventus 4 - 1
Standard Liege - Panathinaikos 1 - 0
Liverpool - Lille 3 - 0
Anderlecht - Hamburger SV 4 - 3
Sporting Lisabona - Atletico Madrid 2 - 2
Wolfsburg - Rubin Kazan(meci intrat in prelungiri)
Si iti vine sa'ti bagi problema in meciurile vietii, cand vezi ca pierzi un castig frumos la pariuri doar din cauza pisatiilor astia de la Juve.
A 2'a oara in aceasta saptamana cand o comit.
Wfl Wolfsburg - Rubin Kazan 2-1 (Gentner a inscris in minutul 119.)
Atfel tabloul sferturilor arata astfel :
-Benfica Lisabona
-Wfl Wolfsburg
-HSV Hamburg
-Fulham
-Liverpool
-Standard Liege
-Valencia
-Atletico Madrid
-2 echipe din Germania , 2 din Spania , 2 din Anglia , 1 din Portugalia si 1 din Belgia.
Pronosticul meu pentru tragere:
Hamburg - Liverpool
Standard - Valencia
Atletico - Benfica
Wolfsburg - Fulham
Liverpool e de departe marea favorita la castigarea trofeului.
Eu o vad si pe Valencia cu sanse egale. Liverpool nu mai e ce a fost in ultimii 3-4 ani.
Oricum, eu cred ca finala se va juca intre Liverpool si Valencia daca nu se intalnesc intre ele pe parcurs