Haideti s-o ignoram pe ratonitza ca altfel devenim penibili!
Haideti s-o ignoram pe ratonitza ca altfel devenim penibili!
Cosmin Olăroiu a spus, la conferinţa de presă, că a discutat cu portarul Cernea şi că nu se pune problema ca el să plece de la Steaua.
sursa: gsp
Lui Cernea ar trebui sa i se dea o sansa (pana acum eu zic ca a aparat foarte bine) . Ar trebui sa ramana el acest sezon titular , asa am putea vedea daca poate sa apere culorile Stelei . Oricum sunt de acord ca trebuie sa mai vine un portar , insa nu ar trebui sa lasam neglijate evolutiile lui Cernea din ultima perioada (imi pare rau ca Steaua nu stia ce tine pe banca de rezerva) .
De ce sa mai vina un portar... Ne-am dat seama cum s-a simtit Cernea in ultimul timp si acum trebuie sa realizam ca exista si un alt portar in lot... Si varsta nu e o problema pentru Toma din cate am auzit!
Bah ce fraieri sunteti....voi ati vazut ce scoate Cernea in ultimu timp?? Fratilor incurajati-l sa-i dati putere....sunt si yo portar la un club nu conteaza care da credeti-ma cand ma incurajeaza cineva park ma joc in poarta nimeni nu are cum sa ma invinga...app voi ati vazut ca Cernea iese bine din poarta? el simte cand tre sa iasa ...yo zic sa mai asteptam...parerea mea e ca nu avem nevoie de portar momentan ![]()
Avem nevoie de concurenta puternica si pe acel post. Trebuie sa vina neaparat inca un portar. Asta nu inseamna ca va fi scos Cernea din poarta. Va apara cine este mai in forma.
"Cernea e numãrul 1"
Desi Steaua a plãtit o jumãtate de milion de euro în schimbul lui Andrey, managerul general al campioanei, Mihai Stoica, a explicat cã numãrul 1 în acest moment e Cornel Cernea. "A avut o foarte bunã evolutie în finalul anului 2006 si evolutiile lui ne-au convins sã-l pãstrãm în lot. Cu sigurantã, el este portarul numãrul 1 al Stelei acum", a spus MM.
Gazeta Sporturilor
Mi se pare normal, Cernea a aratat ca isi merita locul de titular in poarta noastra.
..Plus ca doar nu vrem sa se repete situatia cu Carlos, cand acesta stia ca nu are concurenta si din acest motiv si-a permis sa se culce pe-o ureche...
"Andrey nu mă sperie"
Portarul Stelei, Cornel Cernea spune, că "am mîncat cam mult de Sărbători şi mi-e teamă mai mult de cîntar decît de noul meu coleg din Brazilia".
Ieri după-amiază, titularul roş-albaştrilor din finalul lui 2006, Cornel Cernea, tocmai terminase antrenamentul individual pe care îl făcea pentru a respecta întocmai indicaţiile lui Olăroiu. A acceptat să vorbească despre viitorul său coleg, portarul brazilian Andrey Nazario, cel despre care impresarul sud-american Claudio Henrique a spus că "e de nivelul lui Dida de la Milan, dar are doar 23 de ani, nu are experienţa necesară pentru a se impune acum în poarta Braziliei, dar sigur o va face în viitor".
"N-avea valoare, n-ajungea la Steaua"
"Îi doresc să îi fie bine aici, în România, şi să ajungă să joace alături de Ronaldo, Ronaldinho şi de ceilalţi brazilieni ai lui. Dacă va apăra cu Sevilla, sper să o facă foarte bine şi să ne califice mai departe. Este clar că-i valoros pentru că altfel nu ajungea în Ghencea. Mie nu îmi este frică de el, mai mult mi-e teamă de cîntarul de la vizita medicală pentru că sigur am pus ceva kilograme pe mine în vacanţă, că am mîncat cam mult", a spus Cernea.
"Ce îi urez lui Andrey? Să vină sănătos, să fie în formă, să se pregătească bine şi cel mai bun dintre noi să apere"
Cornel Cernea
"Cel mai bun meci al meu în tricoul Stelei a fost partida cu Real Madrid, de pe Bernabeu. Nu o voi uita toată viaţa"
Cornel Cernea
"Cu Carlos am rămas prieten bun. Am vorbit cu el înainte de Anul Nou şi nu ştia ce va face, dacă va continua sau nu la Steaua"
Cornel Cernea
SURSA: GSP
Mie imi place Cernea pentru ca mai mult face decat vorbeste. Nu i-au cazut gradele cat a fost rezerva lui Carlos, iar cand a ajuns titular nu a scos ochii nimanui cu "uite ce bun sunt eu da' m-ati tinut pe banca de rezerve!"
Cred ca toti colegii lui au ceva de invatat din atitudinea asta!
Succes Cernea!
Sper sa faca un meci NORMAL la Sevilla, sa nu mai incerce sa faca mai mult decat trebuie. Asta a fost dupa parerea mea si greseala lui Carlos, a vrut mai mult decat trebuia. Sper sa nu mai avem ocazia sa facem paralele intre cei doi!
Si poarte Stelei sa ramana intacta joi seara!
Curaj Cernea! Hai Steaua!
Sevilla-Steaua 1-0
Cernea mediocru
În prima reprizã a fost extrem de nesigur, la fel ca si în tur. A gresit o degajare, faza fiind rezolvatã de Rãdoi, dupã care a avut douã iesiri pe sub minge, acelasi Mirel reusind sã salveze echipa de la primirea unui gol. În a doua reprizã si-a mai revenit, a prins cu sigurantã sutul lui Maresca (67) si a avut cea mai bunã interventie în fata lui Capel (78). Una peste alta însã, rãmâne senzatia cã nu este un portar de nivelul Stelei.
Sper ca in meciul cu Argesul sa fie introdus si Cernea. Nu mi se pare normal sa fie rezerva atata timp..si-a pierdut prea usor postul de titular pe nedrept zic eu. El a fost bun doar cand a dat-o Carlos in bara..acum va fi bun cand va avea Andrey vreo problema? :roll:
Se pare ca inca nu au fost rezolvate problemele de ordin contractual(Cernea a refuzat in prima faza sa semneze noul angajament pentru ca nu ii conveneau unele conditii stipulate in contract).
La multi ani, Cernea!
La Multi Ani si de la mine!
31 de ani.... Multisor, bine ca e portar, si se mai lasa de noi... ![]()
La multi ani, Cornele! Si la cat mai putine mingi scoase...din plasa ![]()
LA MULTI ANI! ![]()
![]()
La multi ani Cernea... si sa fii mai concentrat la meciuri ![]()
"Cernea e numarul 1"Desi Steaua a platit o jumatate de milion de euro în schimbul lui Andrey, managerul general al campioanei, Mihai Stoica, a explicat ca numarul 1 în acest moment e Cornel Cernea. "A avut o foarte buna evolutie în finalul anului 2006 si evolutiile lui ne-au convins sa-l pastram în lot. Cu siguranta, el este portarul numarul 1 al Stelei acum", a spus MM.
Gazeta Sporturilor
A fost intotdeauna! L-am sustinut in detrimentul lui Carlos tot timpul. Cornel Cernea si Martin Tudor sunt mai buni decat Carlitos si Andrey. Nu stiu de ce au fost asa de orbi Becalizatorul si Memeul de au adus numai prastii de portari, cand aveau deja portari bunicei si ieftini.
Azi cu FC National si-a facut treaba foarte bine! Bravos!
Ne-a salvat fundul astazi, deci bravo lui. Trebuie adus inca un portar bun ca sa se bata pe post.
Cornel e un portar bun... acum parca incep sa-i dau dreptate lui Mitica... cu Cernea in poarta in acest campionat, Steaua ar fi avut cu vreo 5-6 puncte mai mult...
[...]
Se arunca cu cuvinte grele... house!
Cernea este un portar bun. Cand primeste gol, dati vina pe el. Cand a scapat singur cu un atacant de la FC National de 3 ori si a salvat tot, a cui era vina ca s-a ajuns la asa ceva? A lui? De el a trecut mingea? Trebuie adus un portar de nivelul lui Cernea sau mai bun, dar schimbarile radicale sa se produca in linia de fundasi. Va numiti stelisti si il faceti pe Cernea tampit, batran, nepriceput si il comparati cu Hamu! [...] ala de portar, sau cu Carlos sau Andrey. Halal stelisti!