FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cornel Cernea

«12347»
criminalu200528.01.2006 10:51

sper ca asa sa aduca Meme un portar de valoare si TANAR.ce sa facem cu ala de 30 de ani?este de viitor? nu exista asa ceva la Steaua vrem un portar tanar!!!o solutie sa fie hutan?URGENT UN PORTAR TITULAR!!

alex ripper28.01.2006 11:14

S-a rupt Cernea!

Din Larnaca (Cipru) de la Dan Udrea şi Ioan Tasi

Probleme mari pentru Olăroiu! Cu mai puţin de 3 săptămîni înaintea primului meci oficial al sezonului, turul cu Heerenveen, Steaua a rămas fără portar! Cornel Cernea a părăsit ieri antrenamentul roş-albaştrilor după ce a resimţit dureri la picior. Primele evaluări indică o contractură, dar goalkeeper-ul în vîrstă de 29 de ani a fost supus unor investigaţii suplimentare aseară, la Limassol. Rezultatele vor veni în scurt timp şi vor releva gravitatea accidentării şi timpul de refacere. În acest moment, Olăroiu mai are în lot un singur portar valid. Este vorba despre Marius Toma (19 ani), care nu are nici un meci în Divizia A! "Sîntem în tratative avansate cu un alt goalkeeper", a anunţat Oli.(www.gsp.ro)

e de rau daca nu gaseasc portar.

IONUTZ-CIPRIAN28.01.2006 11:37

:evil: >>>O sa vina altul care o sa apere,eu n u prea tin minte sa fi avut probleme cu portari transferati,doar parca cu Silviu Lung care gafa inimaginabil,in rest stiu ca,conducatori au avut mana buna la portari>>> :twisted:

dbd28.01.2006 22:21

a venit portughezul Carlos !!!

FANATIK RED-BLUE24.02.2006 18:48

Date oficiale:

Data nasterii : 22.04.1976

Locul nasterii : Slobozia

Nr tricou : 12

Email : C***@***

Debut in divizia A : 04.03.2000 - Petrolul Ploiesti - Gloria Bistrita 1-2

Jocuri in divizia A : 63

Jocuri la Steaua : 0

Jocuri in sezonul curent : 0

Cartonase galbene in sezonul curent : 0

Cartonase rosii in sezonul curent : 0

Minute jucate in sezonul curent : 0

Goluri marcate : 0

Goluri marcate pentru Steaua : 0

Goluri marcate in sezonul curent : 0

Selectii la echipa nationala : 0

Goluri marcate pentru echipa nationala : 0

spre_2404.05.2006 08:26

a aparat binisor... dar cu cateva emotii..e si normal :D

radoi8604.05.2006 09:17

Da da da...tinand cont ca nu a avut nici un sut pe poarta, a aparat binisor! :lol:

Nu prea inspira incredere Cernea asta...probabil a fost folosit ieri doar pentru a se incerca sa-l mobilizeze pe Carlos!

forever_STEAUA04.05.2006 12:45

Nu avem cum sa ne dam seama de valoarea lui Cernea dupa un meci in care practic nu a avut ce sa aprere. Daca jucatorii de camp vor presa in continuare adversarii si Ghionea & Goian isi vor face treaba cum stiu ei mai bine, pentru restul meciurilor din campionat (mai putin cel cu Sportul si poate cel cu Clujul) nu prea are importanta cine sta in poarta. Cred ca celelalte echipe se vor apara. Cred ca sunt constiente ca daca mizeaza pe mana atacului, se ard rau de tot.

Mirel_Radoi04.05.2006 18:53

mie mi se pare bun.mai bun ca,,,,,,Carlos(scuza-ti cacofonia)

radooku_steaua04.05.2006 19:10

@Mirel.Radoi mdah... pustiu e un geniu ce pot sa zic... i se pare mai bun Cernea... k doar a jucat cu Pandurii si au avut aia o ocazie.. nu a avut nici un sut de aparat... nu a facut nici o parada... nu s-a intins dupa nici o minge... oare cum ai dedus tu ca e mai bun ca portarul Carlos? destept mic ce esti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

alex_Ra204.05.2006 20:14

nu a aprat rau cu Pandurii, ba chiar a fost sigur pe sine dar problema e ca nu prea a avut ce apara.mi se pare mai sigur ,intr-un fel, decat Carlos

Mirel_Radoi04.05.2006 20:56
@Mirel.Radoi mdah... pustiu e un geniu ce pot sa zic... i se pare mai bun Cernea... ca doar a jucat cu Pandurii si au avut aia o ocazie.. nu a avut nici un sut de aparat... nu a facut nici o parada... nu s-a intins dupa nici o minge... oare cum ai dedus tu ca e mai bun ca portarul Carlos? destept mic ce esti  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

vai de mine.uite ca asta e parerea mea.si nu vreau sa ne certam.

spre_2404.05.2006 22:48
mie mi se pare bun.mai bun ca,,,,,,Carlos(scuza-ti cacofonia)

da ba nati vazut ce suturi au avut aia? mai rau ca Ronaldinho.. nu vedeati cum sarea Cernea dupa ea? ca broasca dupa muste=))))

tanti06.05.2006 22:56

maaaare valoare de portar...nu vreau sa jignesc, nu vreau sa judec, nu vreau sa pun etichete... dar plasamentul lui la un corner in meciul cu Pandurii, cand a stat lipit de nesu la coltul scurt si toata poarta a ramas goala (noroc ca a cazut mingea langa bara si n-a fost nimeni acolo s-o intepe) imi ridica niste semne de intrebare... poate sunt subiectiva, dupa ce m-am luat de gat cu toti care i-au dat in cap lu` Carlos dupa meciurile cu boro si rapid... dar in meciul cu gloria Cernea al nostru a luat un gol dintr-o faza asemanatoare cu aia de la sevilla, cand Carlos a scos de sub bara... nu spun ca ar fi reusit si azi, dar...

de Carlos s-a spus ca a gresit tocmai atunci cand nu avea voie sa o faca... si Cernea avea voie sa greseasca la Bistrita??? oricum, si el a fost pana la urma o victima a erorilor din aparare...

oricum problema portarului la Steaua este una falsa... sau cel putin nu una atat de mare pe cat a fost facuta sa para... adevarata problema este in atac... nu reusim sa dam goluri, nu stiu ce e cu oamenii astia... imi vine sa ma dau cu capul de pereti...

TREEEEEZIIIIIREEEEEAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

Lavy_*_21.10.2006 12:46

Cernea....trebuie sa dea tot ce poate la meciu de maine!

Cernea termina-i pe toti, omule....!!!!

alinutza1622.10.2006 17:34

cred ca a aparat destul d bine...era nevoie macar d un meci fara Carlos..

AmuntBoy22.10.2006 17:58

vai de p.. noastra si cu tataie, jenant :x

trebuie sa luam 2 portari in iarna si cu forex sa-l bage si pe Toma sa-l promovam odata

Bogdan4Steaua22.10.2006 18:47

Cernea a jucat foarte slab azi. La primul gol parca am fi jucat fara portar. Este o criza a portarilor si din pacate aceasta criza ne costa puncte importante. Trebuie sa luptam in continuare cu ambitie. Nu ne pierdem speranta si in cel mai rau caz ne multumim cu locul 2.

Prodigy_andrey22.10.2006 19:15

Il vreau pe Hamutovsky si pe Martin Tudor !! Moama ce vremuri !! aveam si rezerva si titularu foarte buni !! luam intr-un campinat cam 9 goluri de toate si acuma deja am luat 9 :( asta este sper sa vina altzii mai buni !

***alex***22.10.2006 19:40

Avem 2 portari.. unul mai slab ca celalalt.

alinutza1623.10.2006 11:14

defapt sunt 3 ..dar al treilea nu prea e bagat in seama..ar trebui ca Cernea si Carlos s stea p bank in meicul cu Unirea Urziceni sau macar in cel cu Forex Brasov si sa'l bage pe Marius Toma

Lavy_*_23.10.2006 12:48

Sper sa faca jocuri bune....

al_led24.10.2006 09:08

Pare un pic nesigur

Sau nu are experienta?

simona9001.11.2006 23:06

Cernea e tareeeeee.Felicitari pentru felul cum a aparat. :lol: steagro Bravooooo!!!

Bogdan4Steaua01.11.2006 23:09

Meci foarte bun facut de Cernea azi. Daca va apara tot atat de bine in continuare, s-ar putea sa ramana la Steaua si dupa pauza de iarna.

«12347»