RIP!
RIP!
CONDOLEANTE!
SINCERE CONDOLEANTE!
Cornel Cernea este un portar foarte bun... sper sa treaca de acest necaz!
Condoleantele mele!
Sicere CONDOLEANTE!
Cernea esti un portar exceptional si un om deosebit, trebuie sa poti sa treci peste acest moment!
Sincere condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca!
Sunt momente in viata care nu te lasa indiferent... omul asta merita sa fim alaturi de el... e un baiat extraordinar dintr-o familie modesta... care a stiut sa se faca respectat de toata suflarea stelista... condoleante familiei!
Ai spus totul!
Condoleante pentru Cernea!
Condolenate, Cernea! Fii tare, cu totii trecem prin aceste groaznice momente la un moment dat. Pacat. Dumnezeu sa-l odihneasca!
Condoleante... :sad2:
Condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca!
Condoleante tie, Cernea, si familiei tare; esti un om extraordinar si un portar de valoare; vei depasi acest necaz mare din viata ta!
Sincere condoleantze!
Condoleante, Cernea! Fii tare! O sa treci si peste asta! ![]()
Sincere condoleante, cu totii trecem sau vom trece prin astfel de momente.
Sincere condoleante. Sper sa ai putere sa treci cat mai repede peste acest moment foarte greu!
Condoleante! Mai sunt si asemenea momente in viata noastra... Dar trebuie sa trecem peste ele, si tu ai puterea sa o faci!
Suntem alaturi de tine, Cornel Cernea!
LA MULTI ANI!!! ![]()
![]()
La multi ani!
Un exemplu de jucator care nu carteste ca e rezerva..
La multi ani Cornele !
N-o sa uit niciodata ca ai aparat bine poarta Stelei cu Real Madrid; inafara de gafa lui Banel
LA MULTI ANI!!!
La multi ani, Cornel!
Pacat ca este un meci asa important, altfel cred ca Laca te baga in primul 11! ![]()
La multi ani!
La multi ani, Cornel! Poate cu Buzaul te vedem in poarta.
Uite ca l-am vazut cu Farul,treaba foarte bine si-a facut-o,meciul bine l-a inceput,a aparat un penalty.Cred ca Lacatus se va folosi mai des de el,in special in partidele din campionat ca sa-l odihneasca pe Zapata pentru meciurile din UCL.