E portar bun, n`am dat vina pe el din orice, dar in amicalu ala can si`a dat autogolu ala....A gresit in mai multe meciuri, dar a avut si multe meciuri frumoase in care a avut niste paradeee... Cred ca inca nu ne`a aratat tot ce poate.
E portar bun, n`am dat vina pe el din orice, dar in amicalu ala can si`a dat autogolu ala....A gresit in mai multe meciuri, dar a avut si multe meciuri frumoase in care a avut niste paradeee... Cred ca inca nu ne`a aratat tot ce poate.
Cernea e un portar bun!!!!!!!!!!!!!!Cernea
Era bun... in amicalele pe care lea disputat Steaua Cernea nu a aratat mai nimic.
POate in meciurile amicale se va schimba situatia.![]()
Fl0r1nsteaua vad ca esti aiurit rau de tot... ![]()
Condoleante Cornele, sper sa iti revii cat mai repede, pentru ca avem nevoi de tine. Sa nu uiti ca suntem alaturi de tine.
Codoleante Cernea, sper sa treci cu bine peste asta...
Sincere condoleante speram cu totii sa treci cu bn peste acest moment negru din viata ta.
Condoleante Cernea, ne pare rau. Ai incredere in tine!
Condoleantze Cernea! suntm ku totzii alaturi de tine. ejti unul dintre cei mai inpotrantzi membrii ai ''familiei'' din Ghencea ![]()
![]()
D-zeu Sa-l Ierte !
Sincere Condoleante....Dumnezeu Sa'l Ierte.
Odihneasca-se in pace!
Cernea, suntem alaturi de tine!
Condoleante!
Condoleante,sper sa treci cat mai repede peste aceasta tragedie.
Sincere condoleante
Sincere condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Odihneasca-se in pace..!bafta Cornel
Sincere condoleante lui Cornel Cernea, care spre deosebire de alti portari a aparat poarta Stelei in Champions League, o realizare cu care foarte putini se pot mandri.
Condoleante Cernea si Dumnezeu sa il ierte
Unu din portarii buni ai Stelei trece printr-un moment foarte greu in viata sa.SINCERE CONDOLEANTE din partea tuturor suporterilor STELISTI.Dumnezeu sa-l ierte
Condoleante si RIP!
Sunt momente in viata care nu te lasa indiferent... omul asta merita sa fim alaturi de el... e un baiat extraordinar dintr-o familie modesta, care a stiut sa se faca respectat de toata suflarea stelista! Condoleante familiei!
Sincere condoleante pentru Cernea!
SUNTEM CU TINE!
Cernea, sunten cu tine oricand!
Sincere condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca.
Cernea este un portar bun si un om mare, sper sa treaca repede peste necaz.