FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Coltul Fetelor :) V 2.1

«14567811»
DelPiero1002.06.2009 11:44

Stanici,ai pierdut-o!:))

Stanici02.06.2009 12:10
1)PAi da,eu cu mana mananc,scriu,muncesc etc

Raspuns tipic, plictisitor si care omite chestuinea despre care se discuta. Poti sa si faci cu mana cu mana, nu?

2)N-am nici o problema cu discutiile despre sex...zic eu ca am trecut de perioada in care ne ascundeam dupa deget si spuneam ca nu facem...

Felicitari, ai ajuns la varsta la care sa iti dai seama ca nemernicul ala de deget poate fi folosit pentru scopuri mai bune. Adica poti sa si discuti despre el. :D

3)Daca as avea in pat un manechin de genul fi-i sigur ca nu mi-as dori sa ma simt dorita ci satisfacuta,indiferent daca sunt satisfacuta prin sex normal sau oral,si daca as avea parte de un oral ca la carte nici nu cred ca as mai vrea altceva din partea unui manechin.Tu ti-ai dori sa te simti dorit de Nicoleta Luciu sau doar extrem de satisfacut si cu gandul ca ai ce povesti?

Pai daca asa judeci, lucrul necesar si suficient de care ai nevoie e un eunuc cu limba musculoasa. In acest caz, felicitarile mele :D. Esti una din putinele fete care gandesc exact ca un porc de barbat vizavi de sex. Oricum, vorba aia, de la gand la fapta e cale lunga.

Faza cu zdreanta canina cade pentru ca aia e femeie si eu sunt barbat. Si, pentru a ma satisface, domnisoarei nu trebuie sa i se intareasca nimic in afara de portofelul care ii va fi un pic mai plin dupa ce va fi terminat.

ninutza02.06.2009 12:20

De la coltul fetelor sa ajuns la razboiul sexelor.

dulcicutza02.06.2009 12:27
Raspuns tipic, plictisitor si care omite chestuinea despre care se discuta. Poti sa si faci cu mana cu mana, nu?

Felicitari, ai ajuns la varsta la care sa iti dai seama ca nemernicul ala de deget poate fi folosit pentru scopuri mai bune. Adica poti sa si discuti despre el. :D

Pai daca asa judeci, lucrul necesar si suficient de care ai nevoie e un eunuc cu limba musculoasa. In acest caz, felicitarile mele :D. Esti una din putinele fete care gandesc exact ca un porc de barbat vizavi de sex. Oricum, vorba aia, de la gand la fapta e cale lunga.

Faza cu zdreanta canina cade pentru ca aia e femeie si eu sunt barbat. Si, pentru a ma satisface, domnisoarei nu trebuie sa i se intareasca nimic in afara de portofelul care ii va fi un pic mai plin dupa ce va fi terminat.

bine...pana la urma stii care e diferenta?Eu daca as fi la fel de disperata ca tine ,dupa sex evident,si m-as duce intr-un parc si i-as spune unui baiat ca vreau sex probabil in cateva minute as fi pe undeva facand.Tu daca te duci intr-un parc si-i spui unei fete ca vrei sex...hm....probabil te trezesti si cu o palma si singur :)))))) Si da poate gandesc ca un "porc de barbat vizavi de sex" dar pana la urma nu asta inseamna sexul?futai sa ne simtitm bine?A face dragoste inseamna altceva dar nu stiu daca ai ajuns inca la acea lectie

godsaveultras02.06.2009 12:42
Tu daca te duci intr-un parc si-i spui unei fete ca vrei sex...hm....probabil te trezesti si cu o palma si singur :))))))

sau probabil ca spune : "hai,nu mai ziceai odata! " :yeahh: exista si varianta asta,nu?

dulcicutza02.06.2009 12:52
sau probabil ca spune : "hai,nu mai ziceai odata! " :yeahh: exista si varianta asta,nu?

Da...daca e vreo piztipoanca si el e vre-unul cu bmw si cu bani pe el si la vedere :))))))))

emil072402.06.2009 12:58

Stau si ma gandesc oare cate studii se pot face pe tema "DIFERENTE INTRE SEXE"! Pt ca la sfarsit sa se descopere ca de fapt nu se merita! CLar suntem diferiti,ca atitudine,ca putere de a invinge greutati samd. Pt ce exista topicul asta nu prea inteleg! Unii au ajuns deja la limbi,altele la manutza( o laba la timpul ei face mai mult ca 10 tufaiuri)scz pt limbajul explicit.

Exista exact un singur lucru pe care il pot face femeile si nu il pot face barbatii(deocamdata si sper sa si ramana asa) si anume copii,in rest noi putem face orice fac fetele ,si probabil mai bine!

godsaveultras02.06.2009 13:00
Da...daca e vreo piztipoanca si el e vre-unul cu bmw si cu bani pe el si la vedere :))))))))

sau poate ca ea nu a mai fost "gadilata" de mult timp...si nu cu limbuta sau cu degetelul! :laugh: ))))))))) ori mai stii,la cate fantezii zac intr-o femeie :oops:

axl02.06.2009 13:14

This site isn't what it used to be.

dulcicutza02.06.2009 15:35

Pai topicul asta era despre altceva.....

@axl zi tu cine l-a stricat......

DelPiero1002.06.2009 16:40

Voi,desigur. :D

dulcicutza02.06.2009 18:15

evident :))))))

crysty1402.06.2009 18:16

dulcicutza esti in forma?

dulcicutza02.06.2009 18:18

La ce te referi?

crysty1402.06.2009 18:19

Pai tu la ce crezi ca ma refer?

dulcicutza02.06.2009 18:20

N-am nici cea mai mica idee...

crysty1402.06.2009 18:21

Gata ca a intrat Roonie

Ronnie02.06.2009 18:24

Da' eu n-am treaba cu pizdele virtuale.

crysty1402.06.2009 18:25

Deci putem continua...

dulcicutza02.06.2009 23:19

Cam liniste pe aici.......

dulcicutza03.06.2009 07:58

Zece motive pentru care un barbat nu are nici o sansa in fata sotiei… 1. Daca iei decizii fara sa o consulti, esti misogin. Daca ia decizii fara sa te consulte, este o femeie emancipata. 2. Daca muncesti prea mult, o neglijezi. Daca nu muncesti, nu esti bun de nimic. 3. Daca ea are un serviciu plictisitor si prost platit, este exploatata. Daca tu ai un serviciu plictisitor si prost platit, ar trebui sa faci bine sa-ti gasesti ceva mai bun. 4. Daca tu esti avansat inaintea ei, femeile sunt marginalizate. Daca ea e avansata inaintea ta, femeile au drepturi egale cu barbatii. 5. Daca ii spui ca arata bine, este hartuire sexuala. Daca nu ii spui, este indiferenta crasa. 6. Daca o rogi sa faca ceva ce nu ii place, incerci s-o domini. Daca iti cere sa faci ceva ce nu iti place, este o favoare pe care nu e frumos s-o refuzi. 7. Daca incerci sa arati bine, probabil ai pe altcineva. Daca nu, esti neingrijit. 8. Daca ii aduci flori, urmaresti ceva. Daca nu ii aduci, esti nerecunoascator. 9. Daca esti mandru de realizarile tale, esti un egoist. Daca nu, esti total lipsit de ambitie. 10. Daca are o durere de cap, trebuie sa se odihneasca. Daca ai o durere de cap, n-o mai iubesti.

ca sa stiti si voi nu de alta :)))))

Stanici03.06.2009 08:04

Astea sunt 10 motive sa fiu si mai misogin decat sunt.

dulcicutza03.06.2009 08:20

Si eu mai misandrie decat sunt :)))))))

godsaveultras03.06.2009 08:27
Zece motive pentru care un barbat nu are nici o sansa in fata sotiei… 1. Daca iei decizii fara sa o consulti, esti misogin. Daca ia decizii fara sa te consulte, este o femeie emancipata. 2. Daca muncesti prea mult, o neglijezi. Daca nu muncesti, nu esti bun de nimic. 3. Daca ea are un serviciu plictisitor si prost platit, este exploatata. Daca tu ai un serviciu plictisitor si prost platit, ar trebui sa faci bine sa-ti gasesti ceva mai bun. 4. Daca tu esti avansat inaintea ei, femeile sunt marginalizate. Daca ea e avansata inaintea ta, femeile au drepturi egale cu barbatii. 5. Daca ii spui ca arata bine, este hartuire sexuala. Daca nu ii spui, este indiferenta crasa. 6. Daca o rogi sa faca ceva ce nu ii place, incerci s-o domini. Daca iti cere sa faci ceva ce nu iti place, este o favoare pe care nu e frumos s-o refuzi. 7. Daca incerci sa arati bine, probabil ai pe altcineva. Daca nu, esti neingrijit. 8. Daca ii aduci flori, urmaresti ceva. Daca nu ii aduci, esti nerecunoascator. 9. Daca esti mandru de realizarile tale, esti un egoist. Daca nu, esti total lipsit de ambitie. 10. Daca are o durere de cap, trebuie sa se odihneasca. Daca ai o durere de cap, n-o mai iubesti.

ca sa stiti si voi nu de alta :)))))

dar ca sa stii si tu la un alt topic sunt peste 120 de motive pentru care e mai bine sa fii barbat :yeahh::bananadance: deci mai ai de pus alte cateva...o suta de motive?! :blush:

dulcicutza03.06.2009 08:28

As putea sa mai pun inca 200 :)))) dar nu e asta ideea..........

«14567811»