oricum sunt convins ca Stanici pregateste o revansa pe masura... p.s. un barbat in fata sotiei sau ,in general, in fata unei femei? ![]()
))))
oricum sunt convins ca Stanici pregateste o revansa pe masura... p.s. un barbat in fata sotiei sau ,in general, in fata unei femei? ![]()
))))
oricum sunt convins ca Stanici pregateste o revansa pe masura... p.s. un barbat in fata sotiei sau ,in general, in fata unei femei?) ))))
..misogin mai mare ca stanici n am vazut
..(pt asta,ai o bere sambata ..)
Asta nu era un topic numai pentru fete?
si uite asa au stricat coltul fetelor ,inca o data, "porcii de barbati"...
aici trebuia sa se discute despre lucruri gen:farduri, vestimentatie,zodii,telenovele,etc. :laugh: ))))
Zece motive pentru care un barbat nu are nici o sansa in fata sotiei? 1. Daca iei decizii fara sa o consulti, esti misogin. Daca ia decizii fara sa te consulte, este o femeie emancipata. 2. Daca muncesti prea mult, o neglijezi. Daca nu muncesti, nu esti bun de nimic. 3. Daca ea are un serviciu plictisitor si prost platit, este exploatata. Daca tu ai un serviciu plictisitor si prost platit, ar trebui sa faci bine sa-ti gasesti ceva mai bun. 4. Daca tu esti avansat inaintea ei, femeile sunt marginalizate. Daca ea e avansata inaintea ta, femeile au drepturi egale cu barbatii. 5. Daca ii spui ca arata bine, este hartuire sexuala. Daca nu ii spui, este indiferenta crasa. 6. Daca o rogi sa faca ceva ce nu ii place, incerci s-o domini. Daca iti cere sa faci ceva ce nu iti place, este o favoare pe care nu e frumos s-o refuzi. 7. Daca incerci sa arati bine, probabil ai pe altcineva. Daca nu, esti neingrijit. 8. Daca ii aduci flori, urmaresti ceva. Daca nu ii aduci, esti nerecunoascator. 9. Daca esti mandru de realizarile tale, esti un egoist. Daca nu, esti total lipsit de ambitie. 10. Daca are o durere de cap, trebuie sa se odihneasca. Daca ai o durere de cap, n-o mai iubesti.
ca sa stiti si voi nu de alta
)))
Vezi cine incepe?Nu ne m'ai starni...si sa nu te miri de ce acest topic este transformat intr-un razboi al sexelor...de altfel,un razboi prostesc. ![]()
si uite asa au stricat coltul fetelor ,inca o data, "porcii de barbati"...aici trebuia sa se discute despre lucruri gen:farduri, vestimentatie,zodii,telenovele,etc. :laugh: ))))
cratita? spalat? calcat? curatenie?
Primul si ultimul mesaj care'l scriu in topicul asta.
cratita? spalat? calcat? curatenie?
nu!!! vb despre cat de "draguti" sunt barbatii!
La cratita cu voi ![]()
moama ....m am enervat !!!! e coltul fetelor !!! sunteti femei si yo nu stiu ???? distrati-va si voi cu aspiratorul , sacosa in drum spre piatza ...si in timpul liber ....platiti intretinerea ![]()
nu!!! vb despre cat de "draguti" sunt barbatii!
mai "dragute" sunt muierile...
La cratita cu voi![]()
si a zis-o un om batran. Si eu zic sa-l ascultati.
moama ....m am enervat !!!! e coltul fetelor !!! sunteti femei si yo nu stiu ???? distrati-va si voi cu aspiratorul , sacosa in drum spre piatza ...si in timpul liber ....platiti intretinerea![]()
Hopa, cum apar ele.. cum se ajuta una pe alta...
Fanele... te-a cam atacat!
moama ....m am enervat !!!! e coltul fetelor !!! sunteti femei si yo nu stiu ???? distrati-va si voi cu aspiratorul , sacosa in drum spre piatza ...si in timpul liber ....platiti intretinerea![]()
Hai mai subtire Alino cu "intretinerea"
... celelalte stiu despre cum se plateste ???
nu stiu daca celelalte au habar cum se plateste ...puteam sa va trimit la cratitza in timpul liber
dar na ....am zis k mai aveti nevoie si de-o " intretinere " ![]()
nu stiu daca celelalte au habar cum se plateste ...puteam sa va trimit la cratitza in timpul liberdar na ....am zis k mai aveti nevoie si de-o " intretinere "
![]()
sau poate vor sa fie femei de tot intreaba cum sta treaba cu calcatul,curatenia.... daca cu "intretinerea" nu se descurca!!!!
Ce rele sunteti voi...of,of.Un razboi al sexelor absurd,pe care VOI il intretineti.Propun inchiderea acestui topic. ![]()
Ce rele sunteti voi...of,of.Un razboi al sexelor absurd,pe care VOI il intretineti.Propun inchiderea acestui topic.![]()
noi? rele? neah, pai nu noi am inceput....asta se vroia a fii un colt al fetelor....
Primul si ultimul mesaj care'l scriu in topicul asta.
De ce mai Joga? Esti nesigur pe sexualitatea ta si nu vrei sa cazi in ispita dantelei roz?
.Propun inchiderea acestui topic.![]()
subscriu...cel mai oribil topic de pe intreg siteul ![]()
Care mai posteaza de-acum incolo pe acest topic e o piz..!
noi? rele? neah, pai nu noi am inceput....asta se vroia a fii un colt al fetelor....
Total de acord ![]()
subscriu...cel mai oribil topic de pe intreg siteul
ESTETI gay? ![]()
![]()
Ce-mi plac astia care nu au nici o treaba cu Steaua dar se inregistreaza numai pentru forum...
ma doare picioru'...pot sa ii banez?!
pai cine te opreste?
pai cine te opreste?
Ba vedeti ca prostiiile de le scrieti voi aici apar pe prima pagina a siteului .... nuj ce citeam io ceva de 62- ne vrem clubu inapoi , si vad ceva de laba !!! Am vut sa dau click , da s-a schimbat acolo postu a urmat unu a lu Jderu ![]()
Si te-ai gandit sa intri si tu poate-i site de matrimoniale
un id o maslina o atentie....not ![]()