FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Coltul Fetelor :) V 2.1

«167891011»
maye04.06.2009 00:54
Ce-mi plac astia care nu au nici o treaba cu Steaua dar se inregistreaza numai pentru forum...

ma doare picioru'...pot sa ii banez?!

Sper sa te doara piciorul cat mai tare!!!

Adrian04.06.2009 11:21
pai cine te opreste?

aici e sectiunea lu' Axl...

doar el are putere aici.

dulcicutza04.06.2009 11:22

Fura-i contul :))))

john_8604.06.2009 21:12
dulcicutza04.06.2009 22:00

Ahahahaha ce nebunie =)))))))....depinde de femeie oricum

1 fix...ma iubeste

dulcicutza06.06.2009 23:24

up

Azzidutza07.06.2009 08:37

down :shutup2: ...si asa sper sa ramana :bananadance:

D4v1dstelist10.07.2009 18:33

Dracu își cautã o soție cuminte, frumoasã, deșteaptã, devreme acasã, etc etc, femeia perfectã, și o cautã, și o cautã... și nimic. Se gândește sã apeleze la Dumnezeu: Doamne ajutã-mã și pe mine s-o gãsesc cã de ani de zile o caut. Dumnezeu: "du-te și pune în cea mai populatã zonã de pe pamânt o oglindã, cea care nu se va uita în ea pe aia sã o iei de nevastã" zis și fãcut. Pune dracu oglinda și în sfârșit se însoarã.

1. MORALA: bãieți, nu mai cãutați femei perfecte cã una a fost și a luat-o dracu.

2. MORALA: fetelor nu vã mai dați perfecte, cã vã ia dracu. :naughty:

Ally_stelista10.08.2009 13:14
Dracu își cautã o soție cuminte, frumoasã, deșteaptã, devreme acasã, etc etc, femeia perfectã, și o cautã, și o cautã... și nimic. Se gândește sã apeleze la Dumnezeu: Doamne ajutã-mã și pe mine s-o gãsesc cã de ani de zile o caut. Dumnezeu: "du-te și pune în cea mai populatã zonã de pe pamânt o oglindã, cea care nu se va uita în ea pe aia sã o iei de nevastã" zis și fãcut. Pune dracu oglinda și în sfârșit se însoarã.

1. MORALA: bãieți, nu mai cãutați femei perfecte cã una a fost și a luat-o dracu.

2. MORALA: fetelor nu vã mai dați perfecte, cã vã ia dracu. :naughty:

adevarul e ca majoritatea fetelor sunt perfecte, insa baietii nu prea stiu sa le aprecieze la adevarata lor valoare...

dee10.08.2009 13:18
adevarul e ca majoritatea fetelor sunt perfecte, insa baietii nu prea stiu sa le aprecieze la adevarata lor valoare...

si daca nu esti perfecta, sunt destui domni cu experienta, cu bani, amabili, care au un simt aparte in a descoperi fete faine,cuminti, sufletiste, le iau de neveste, le cizeleaza, fac din ele adevarate doamne ,iar ele invata sa-i respecte si sa-i iubeasca o viata intreaga. Unii percep casatoria asta ca si interes, eu zic ca interesul e comun si pana la urma se transforma in ceva frumos si durabil.

Care fete vor sa se marite cu domni cu situatie financiara stabila , sa scrie pe forum, ca va zic cum ii depsitati. In niciun caz nu-s aia la 4 ace, costum si cravata, tineri ca si trasi prin inel, no no no, aia-s reprezentanti de firme, sau lucreaza in domeniul relatii cu publicul , deci, conteaza tinuta :D . Cand va abordeaza unul, gen italiano, mai mistocar, nu fugiti, povestiti amabil cu el, fara frica, ca s-ar putea sa descoperiti un om minunat.

Dulcicutzo unde esti sa deschidem un topic "cum sa pui mana pe un barbat care poate sa-ti ofere un trai decent si sa te rasfete din cand in cand".

Ciao!

Marius10.08.2009 13:59
Dulcicutzo unde esti sa deschidem un topic "cum sa pui mana pe un barbat care poate sa-ti ofere un trai decent si sa te rasfete din cand in cand".

Adica un fel de "Fii curva de semi-lux in 5 pasi usori"? :banned:

dulcicutza10.08.2009 17:01

Ciao!

Mai Andreea ai sa razi insa eu ma consider independenta financiar,moral etc,mi se pare oribil sa-i cer bani "iubitului" sa-mi iau absorbante de exemplu,eu imi doresc ceva de la viata si vreau sa fie pe meritul meu :)

Sa moara baietii de ciuda ca iar am ajuns pe topicul asta :bananadance:

Maye10.08.2009 19:15

Azi m-am rugat sa nu redeschida nimeni topicul asta!Sunt pacatos!

DelPiero1010.08.2009 19:21

Asta e cea mai buna gluma pe care o aud de ceva vreme.Perfectiunea exista doar in mintea noastra,ea nu exista. ;)

dee10.08.2009 19:29
Mai Andreea ai sa razi insa eu ma consider independenta financiar,moral etc,mi se pare oribil sa-i cer bani "iubitului" sa-mi iau absorbante de exemplu,eu imi doresc ceva de la viata si vreau sa fie pe meritul meu :)

Sa moara baietii de ciuda ca iar am ajuns pe topicul asta :bananadance:

stiu , te inteleg perfect, gandim oarecum la fel. Eu zic ca e ok sa fii independenta financiar, insa in acelasi timp e ok sa-ti ofere cineva sentimentul ala de protectie, pararea mea.

Faza e ca mai exista si din astia, cu bani, chiar baieti buni, care au petrecut din floare in floare pana pe la 40-50 si acuma-si cauta nevasta :P . De aceea le spuneam la fete/doamne, cele care nu-s genul independent, sa fie mai atente si amabile, ca nu se stie niciodata cand le va surade norocul.

Lasa ca nu mor astia de ciuda, crezi ca ei n-au alte treburi de facut?! :happy:

app, nu stii ce culori mai se poarta??? tinand cont ca e vara, m-am decis sa-mi schimb culoarea la par, gata cu brunet inchis, parca bronzul pielii merge cu un saten. Azi am speriat niste doamne ca eram imbracata in negru (care pe mine ma avantajeaza) + o masina la stop care a demarat puternic cand m-am uitat inspre numarul ei. Port ochelari de soare, ca pe unii-i apuca paranoia sau au reactii ciudate in preajma mea si nu mai stiu cum sa ma comport sa-i linistesc, ca e doar in mintea lor, eu nu le-as face niciodata ceva rau.

N-am inteles de ce,ca n-am facut ABSOLUT nimic, eram doar plictisita si n-aveam la ce sa ma uit pana treceau secundele semaforului, asa ca de maine, schimb registru vestimentar, sa nu mai fie lumea posomorata, trec pe rosu, galben, verde, culori calde, fuste , adio adidasi si bocanci ( aia ii pastrez strict pt excursii, in debara cu ei).

axl10.08.2009 19:31

Uite ba fete de brigada, nu le e rusine sa-si murdareasca mainile.

http://www.stelist.ro/groups/gallery/id_87/image_614/

NicoSoulSteaua10.08.2009 19:38

ba,eu le stiu pe huligancele alea doua ... :yeahh::))) esti de belea nene Axl

dee10.08.2009 19:40

AXL, cine-i psitruiatul ala , roscovanul? tu la 7 ani? :)

axl10.08.2009 19:52

Cu breton, da.

dulcicutza10.08.2009 19:55

@dee Pai eu am renuntat de cateva luni la brunetul ft inchis,acum am un brunet natural cu putin rocat,ft putin vizibil doar la lumina puternica sau soare :) si mi se asorteaza cu pielea,eu am pigmentul mai inchis si sunt si bronzata...

dee10.08.2009 19:56

frumusel mai erai, tuns chilug :P

Lasa ca moda revine , doar are o evolutie ciclica. Si eu port breton, ceva gen egyptian girl.

dulcicutza10.08.2009 19:58

Numai tauri pe forumul asta :)))

axl10.08.2009 19:58
frumusel mai erai

Eram, eram, nu neg.

dee10.08.2009 20:00
@dee Pai eu am renuntat de cateva luni la brunetul ft inchis,acum am un brunet natural cu putin rocat,ft putin vizibil doar la lumina puternica sau soare :) si mi se asorteaza cu pielea,eu am pigmentul mai inchis si sunt si bronzata...

Faza e ca am purtat destule culori, prin adolescenta: saten, roscat, saten +suvite blonde, negru +suvite albastre etc... deh' te luai dupa ce vedeai la TV sau prin liceu, dupa m-am potolit si l-am lasat natural, adica brunet. Deja-s vreo 3 ani de culoare naturala, brunet si ma gandeam sa trec si eu spre saten. App, m-au "scalpat" de vreo 2 ori la coafor tipele, nu le-am spus nimic, insa sa vezi ce figura eram cu rosu la radacina capului care nu se ducea. De aia mi-am facut breton :-) daca mai merg la coafor o sa le spun din prima: freza Pocahontas :D daca nu, mi-l aranjez eu,mai simplu, gen Cleopatra.

dulcicutza10.08.2009 20:02

Si eu am fost cam toate culorile :) acum il las negru ...

Mai e vreun taur p'aci?

«167891011»