FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Coltul Fetelor :) V 2.1

«191011»
Virgil13.08.2009 06:31
in ziua de azi majoritatea baietiilor se uita l aspectul fizic pentru ca MAJORITATEA(sa nu-i bag pe toti in aceeasi oala, k mai sunt si exceptii) se gandesc numai la sex si la fete cu 90-60-90...adevarul e ca si eu aveam ceav kg in plus, dar am slabit din dorinta de a fi pe placul baietiilor, desi nu ducea lista mea lipsa de "petitori"....ajungand la masurile ideale am realizat ca nici asa nu e bine ca ai prea multi "petitori" si nu ai un moment de liniste....ceea ce am inteles e ca nu conteaza cum arati atata timp cand TE SIMTI BINE IN PIELEA TA...asta e cel mai important...eu ma simt bine asa cum sunt acumsi chiar daca mi-am pierdut prietene "invidioase" nu-mi pasa pentru ca EU am ramas aceeasipe dinauntrui chiar daca pe dinafara m-am schimbat....

Chestia asta cu aspectul fizic e o exagerare. Asa cum exagereaza si baietii cand spun ca nu poti fi cu o fata daca nu esti plin de bani. Eroare! Frate daca iubesti pe cineva, iubesti si gata. Esti doar tu si ea sau ea si el, restul aspectelor nu prea mai conteaza. Vad pe strada, si vedeti si voi desigur, fel si fel de cupluri. E dovada a ceea ce spuneam. Asa ca Ally, lasa prejudecatile deoparte si daca ai de gand sa cuceresti pe cineva, incearca-ti norocul. Nu da chiar de-a dreptul peste el, dar fii mereu pe aproape, in campul lui vizual. O sa vezi ca tine. Nimeni nu e perfect pe lume. Dimpotriva, sunt foarte putini cei considerati asa. Nu trebuie sa-ti doresti chiar unul din aia.

4_ever_steaua13.08.2009 07:50
Cat fight.=))

P.S.Ally,mi-a dat o lacrima in ochiul stang...baietii astia is niste porci dom'ne. :))

mai mult decat adevarat :chair:

Marius13.08.2009 07:54
Chestia asta cu aspectul fizic e o exagerare. Asa cum exagereaza si baietii cand spun ca nu poti fi cu o fata daca nu esti plin de bani. Eroare! Frate daca iubesti pe cineva, iubesti si gata. Esti doar tu si ea sau ea si el, restul aspectelor nu prea mai conteaza. Vad pe strada, si vedeti si voi desigur, fel si fel de cupluri. E dovada a ceea ce spuneam. Asa ca Ally, lasa prejudecatile deoparte si daca ai de gand sa cuceresti pe cineva, incearca-ti norocul. Nu da chiar de-a dreptul peste el, dar fii mereu pe aproape, in campul lui vizual. O sa vezi ca tine. Nimeni nu e perfect pe lume. Dimpotriva, sunt foarte putini cei considerati asa. Nu trebuie sa-ti doresti chiar unul din aia.

cat de dee e citatul asta :crazy:

4ever

zi-mi ma si mie cum se cheama alea care se iubesc cu cu porcii :hmmm:

4_ever_steaua13.08.2009 07:59

4ever

zi-mi ma si mie cum se cheama alea care se iubesc cu cu porcii :hmmm:

cele care se iubesc cu animalele,sunt scroafe,iar cele care se iubesc cu unii baieti porci,sunt doar inconstiente :bananadance:

Marius13.08.2009 08:04

si cele care se iubesc intre ele?

4_ever_steaua13.08.2009 08:08
si cele care se iubesc intre ele?

cele care se iubesc intre ele,sunt rezultatul neactivitatii barbatului!!!!!!!

Marius13.08.2009 08:22

si cel mai important lucru, tu din ce categorie faci parte? :naughty:

DelPiero1013.08.2009 08:23
mai mult decat adevarat :chair:

Ai experiente neplacute? :naughty:

4_ever_steaua13.08.2009 08:32
Ai experiente neplacute? :naughty:

:))...da,nu esti chiar un porc,esti un porcusor :kisstogether:

@Marius

din nicio categorie mentionata mai sus :hypocrite:

DelPiero1013.08.2009 08:40
:))...da,nu esti chiar un porc,esti un porcusor :kisstogether:

@Marius

din nicio categorie mentionata mai sus :hypocrite:

Si nu inteleg totusi...de ce as fi eu porcusor? :notangel:

P.S.Ai iubit pe cnv si te-a dezamagit? :(

Virgil13.08.2009 09:00

E un raspuns serios. E ceea ce cred eu in legatura cu subiectul cu pricina. Tu, nu uita ca ai sarcini de moderare si pe Onlinesport. Baietii aia stiu ca stai mai mult pe aici si-ti faci de cap? Acolo nu prea tine, nu-i asa? :D

Stanici13.08.2009 09:20

Ia ca imi bag io ****-n topicul asta. Treceti pe mistouri, ca va ia mama dracului.

Marius13.08.2009 09:39
Tu, nu uita ca ai sarcini de moderare si pe Onlinesport. Baietii aia stiu ca stai mai mult pe aici si-ti faci de cap? Acolo nu prea tine, nu-i asa? :D

Ia uite cine ma urmarea :)

Hai ca si-a bagat asta mic **** in topic, mai vorbim.

Lari04.11.2010 15:43

Sunt, bai, cate unele...

ATT1.jpg

«191011»