in ziua de azi majoritatea baietiilor se uita l aspectul fizic pentru ca MAJORITATEA(sa nu-i bag pe toti in aceeasi oala, k mai sunt si exceptii) se gandesc numai la sex si la fete cu 90-60-90...adevarul e ca si eu aveam ceav kg in plus, dar am slabit din dorinta de a fi pe placul baietiilor, desi nu ducea lista mea lipsa de "petitori"....ajungand la masurile ideale am realizat ca nici asa nu e bine ca ai prea multi "petitori" si nu ai un moment de liniste....ceea ce am inteles e ca nu conteaza cum arati atata timp cand TE SIMTI BINE IN PIELEA TA...asta e cel mai important...eu ma simt bine asa cum sunt acumsi chiar daca mi-am pierdut prietene "invidioase" nu-mi pasa pentru ca EU am ramas aceeasipe dinauntrui chiar daca pe dinafara m-am schimbat....
Chestia asta cu aspectul fizic e o exagerare. Asa cum exagereaza si baietii cand spun ca nu poti fi cu o fata daca nu esti plin de bani. Eroare! Frate daca iubesti pe cineva, iubesti si gata. Esti doar tu si ea sau ea si el, restul aspectelor nu prea mai conteaza. Vad pe strada, si vedeti si voi desigur, fel si fel de cupluri. E dovada a ceea ce spuneam. Asa ca Ally, lasa prejudecatile deoparte si daca ai de gand sa cuceresti pe cineva, incearca-ti norocul. Nu da chiar de-a dreptul peste el, dar fii mereu pe aproape, in campul lui vizual. O sa vezi ca tine. Nimeni nu e perfect pe lume. Dimpotriva, sunt foarte putini cei considerati asa. Nu trebuie sa-ti doresti chiar unul din aia.