Uite ba fete de brigada, nu le e rusine sa-si murdareasca mainile.
![]()
Uite ba fete de brigada, nu le e rusine sa-si murdareasca mainile.
![]()
@nino
conform regulamentului:
1.4 Fara umplutura Nu postati mesaje monosilabice sau numai din citeva cuvinte (ex: zau?, Hai chiar asa, Si eu, Ok, Mai vorbim etc) si nici mesaje care sa contina numai un smile, fara text. Nimeni nu va intelege ce vreti sa spuneti. Incercati sa fiti cit mai clari in exprimare.De asemenea va rugam nu faceti un topic daca deja mai exista unul cu acelasi nume. Acestea vor fi sterse automat.
ce sa-ti fac acum?
tragei-o ![]()
@nino
conform regulamentului:
1.4 Fara umplutura Nu postati mesaje monosilabice sau numai din citeva cuvinte (ex: zau?, Hai chiar asa, Si eu, Ok, Mai vorbim etc) si nici mesaje care sa contina numai un smile, fara text. Nimeni nu va intelege ce vreti sa spuneti. Incercati sa fiti cit mai clari in exprimare.De asemenea va rugam nu faceti un topic daca deja mai exista unul cu acelasi nume. Acestea vor fi sterse automat.
ce sa-ti fac acum?
Limbi.
Plm.. eu ma refeream la warn, ban.. chesti dastea...
plm... daca voi sunteti perversi. M-am rusinat acum ![]()
@Stanici
porcusorule...
Plm.. eu ma refeream la warn, ban.. chesti dastea...plm... daca voi sunteti perversi. M-am rusinat acum
Vroiam sa iti demonstrez ca iti pot raspunde monosilabic si, in acelasi timp, sa te fac sa te rusinezi. Wanker.
@nino
conform regulamentului:
ce sa-ti fac acum?
pai nimic... e prima greseala si ultima,promit ![]()
@Stanici de cand bei cu pisdele ai devenit si tu o pisda...
unde e mandria de barbat din tine?
esti la fel ca aia de la tribuna care s-au dat cu Gigi.. tu te-ai dat cu pisdele...
Ce plm sa iti fac io tie daca nu iti plac fetele? Sa te oblig?! Nu pot, te stiu de ceva vreme si am invatat sa te accept asa cum esti.
Plus ca ... ce sa fac?!Daca nu am si eu stofa de ultras, ca tine, asa. Tin minte o faza cand nemernicul de mine a fost la meci, la Mogosoaia, in loc sa mearga ca baietii la pescuit.
da mah.. dar la semifinala am fost eu, tu la finala. Avantaj eu ![]()
hai sa ne certam care e mai suporter ca altul. Si pe un topic al muierilor.
Ultima data, cand m-am verificat, imi placeau muierile. Nu ai cum sa ma bagi in aceasi oala cu Marius.
Io zic sa ni le masuram. Aici, pe topicul muierilor. ![]()
eu zic sa vina muierile sa ni le masoare ![]()
Sa-si marcheze limba in inches si in centimetri.
so.. la treaba fetelor ![]()
Poi voi sunteti frustrati si va cautati jumatatea pe forum) noi vrem doar sa vorbim despre vopsea de par si mascara ...
putem vorbi si despre shakuri, din alea care te ajuta sa slabesti , insa in primele 3 zile ( in care-si fac efectul) ti-e greata, dureri de cap si oarecum senzatii halucinogene, debii un fel de zombii pe strada
. Am testat si eu unul, ca sa ajut o studenta ( probabil stagiara) sa-si faca experimentul. No, asta e, mai trebuie sa aiba de lucru si reprezentantii firmelor de consultanta si nutritie, care doamne fereste sa aiba angajat la ei si un medic, ca sa stie sa interreteze si analizele medicale si sa ofere maxima de incredere.
App, fetelor, voi de care ati testat? eu l-am incercat pe ala cu ciocolata, era ok, substante bune, soia si alte marafeturi. ![]()
stiam la ce ma expun, dar o data-si dau studentii licentele/rapoartele sau ce naiba tot trimit pe la Bucuresti.
Eu o sa-mi scriu o agenda de mana, daca are efect bun ( slabit sanatos in mod natural) si nu are reactii adverse, o sa va recomand si voua sa apelati la tinerii consultanti, reprezentanti de firme, foarte inventivi. Caut acum pe site-ul minsiterului sanatatii sa ma informez si eu, pt cultura generala, nu ca n-as avea incredere in aptitudinele unora sau in "puterea de convingere"
.
App, fetelor, voi de care ati testat?
mersul pe jos,un pic de alergat si gata "shake-ul "
vezi tu,asta e diferenta intre fetele care-si traiesc viata pe net si savureaza tipul tau de shake si celelalte ![]()
mersul pe jos,un pic de alergat si gata "shake-ul "vezi tu,asta e diferenta intre fetele care-si traiesc viata pe net si savureaza tipul tau de shake si celelalte
pai eu nu-mi traiesc viata pe net, nici inchisa intr-o banca ultramonitorizata ca si tine , asta-i diferenta, Nicoleto ![]()
eu pe gagica aia am ajutat-o in timpul meu liber, nu in timpul serviciului, asa cum esti tu acuma si PIERZI VREMEA PE NET
e cazul sa monitorizezi/controlezi ceea ce trebuie, sa muncesti REAL, nu sa LENEVESTI pe net care oricum ii sub control si se vede tot ceea ce faci in TIMPUL serviciului. Sper sa-t dea salarul si luna viitoare, ca vezi, Nicoleto, ca se anunta restructurari in toate sectoarele si-s destule persoane care pot tasta fffffff rapid, ca un intercity, nu esti unica.
pai eu nu-mi traiesc viata pe net, nici inchisa intr-o banca ca si tine , asta-i diferenta, Nicoleto
eu pe gagica aia am ajutat-o in timpul meu liber, nu in timpul serviciului, asa cum esti tu acuma si PIERZI VREMEA PE NET
e cazul sa monitorizezi/controlezi ceea ce trebuie, sa muncesti REAL, nu sa LENEVESTI pe net care oricum ii sub control si se vede tot ceea ce faci in TIMPUL serviciului.
nu m-a inchis nimeni,nicaieri
Nicoleto,gagica=limbaj de balta
REAL=hipermarket din Bucuresti,nu sunt angajata acolo
Shake your bon-bon !
nu m-a inchis nimeni,nicaieriNicoleto,gagica=limbaj de balta
REAL=hipermarket din Bucuresti,nu sunt angajata acolo
Shake your bon-bon !
vorbesc cu tine asa cum meriti doar e luate-as la misto ![]()
hai, du-te si umbla pe jos, caci o sa-ti faci piciorul frumos. O sa te "echilibrezi" , caci e bine ca sa lucrezi si in circuit deschis, nu doar in circuit inchis. Servus ![]()
Gata fetelor calmati-va.Sunteti la perioada aceea delicata?![]()
Eu cand vreau sa dau rapid 2-3 kg tin regimul cu cereale fitnes,dimineata cereale la pranza salata seara cereale,e chiar ok,in rest incerc sa fac putin sport,oleaca de sala,un alergat pe faleza sau o plimbare cu rolele ![]()
Ce-i drept acum am vreo 12 kg in plus,luate din cauza unui tratament hormonal care ma chinuie de vreun an juma', dar nu ma omor cu shake-uri cred ca stomacul meu si asa afectat de o gastrita ar lua-o razna ,deci prefer sa slabesc incet si sanatos.Nu m-am simtit niciodata frustrata sau ceva de genul din cauza kg in plus,cui nu-i place sa nu se uite ,si nici nu apar prin playboy sau pe la talk-show'uri sa arat ca Moni.
in ziua de azi majoritatea baietiilor se uita l aspectul fizic pentru ca MAJORITATEA(sa nu-i bag pe toti in aceeasi oala, k mai sunt si exceptii) se gandesc numai la sex si la fete cu 90-60-90...adevarul e ca si eu aveam ceav kg in plus, dar am slabit din dorinta de a fi pe placul baietiilor, desi nu ducea lista mea lipsa de "petitori"....ajungand la masurile ideale am realizat ca nici asa nu e bine ca ai prea multi "petitori" si nu ai un moment de liniste....ceea ce am inteles e ca nu conteaza cum arati atata timp cand TE SIMTI BINE IN PIELEA TA...asta e cel mai important...eu ma simt bine asa cum sunt acumsi chiar daca mi-am pierdut prietene "invidioase" nu-mi pasa pentru ca EU am ramas aceeasipe dinauntrui chiar daca pe dinafara m-am schimbat....
wow ![]()
ar trebui sa candidezi la europarlamentare daca te simti asa bine
Cat fight.=))
P.S.Ally,mi-a dat o lacrima in ochiul stang...baietii astia is niste porci dom'ne. ![]()