FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Viitorul presedinte FRF

«15678910»
Bogdan4Steaua21.11.2005 09:29

Clanul Becali face probabil spume la gura in aceste momente. Ce zile de cosmar: sambata Dinamo a pierdut pe teren propriu, iar astazi, marioneta lor nu a reusit sa le faca un culoar in FRF. Astept cu interes reactiile acestora.

zarboss21.11.2005 09:38

pai e si normal sa faca spume .. pnetru ca nu le-a iesit combinatiile...dar eu cred ca oricum o sa ramana in relatii cu Sandu

Bogdan4Steaua21.11.2005 09:46

Tinand cont de ce s-a intamplat in ultima vreme, nu cred ca relatiile vor mai fi atat de calde.

zarboss21.11.2005 11:45

ei .. trag ei o chermeza il imbata pe Sandu .. si in stilul lor inconfundabil o sa-i traga niste poze de toata frumsetea .. beat si in bratele unui barbat dezbracat ... numai bune pentru santajat

zarboss21.11.2005 11:50

Primarul orașului Piatra-Neamț și președintele formației Ceahlăul a fost ales astăzi in Comitetul Executiv ca reprezentant al cluburilor din Divizia B. Din partea AJF-urilor, noul membru in CE este Patrițiu Abrudan, președintele AJF Cluj. El l-a invins cu 22-20 pe Vasile Avram, președintele AJF București, devenind vicepreședinte in Comitetul Executiv. Din partea Diviziei A, delegați in Comitetul Executiv sînt Valeriu Argăseală (Steaua) și Jean Pădureanu (Gloria). Pădureanu a invins greu, in al treilea tur, la balotaj cu Giovanni Becali. Scorul a fost 9-7. Constantin Anghelache l-a invins pe Gheorghe Chivorchian, astfel urmînd să reprezinte Divizia C in CE.

-------sursa GSP-----

uite cum isi alege oamenii Sandu.. isi pregateste o echipa valoroasa cu care sa aiba parte doar de succese....

o sa mai avem oare parte de meciuri aranjate ??????

Bogdan4Steaua21.11.2005 11:54
Primarul orașului Piatra-Neamț și președintele formației Ceahlăul a fost ales astăzi in Comitetul Executiv ca reprezentant al cluburilor din Divizia B. Din partea AJF-urilor, noul membru in CE este Patrițiu Abrudan, președintele AJF Cluj. El l-a invins cu 22-20 pe Vasile Avram, președintele AJF București, devenind vicepreședinte in Comitetul Executiv. Din partea Diviziei A, delegați in Comitetul Executiv sînt Valeriu Argăseală (Steaua) și Jean Pădureanu (Gloria). Pădureanu a invins greu, in al treilea tur, la balotaj cu Giovanni Becali. Scorul a fost 9-7. Constantin Anghelache l-a invins pe Gheorghe Chivorchian, astfel urmînd să reprezinte Divizia C in CE.  

-------sursa GSP-----

uite cum isi alege oamenii Sandu.. isi pregateste o echipa valoroasa cu care sa aiba parte doar de succese....

o sa mai avem oare parte de meciuri aranjate ??????

Nu stiu ce sa zic. Gloria mi-a lasat o impresie buna in acest campionat, exceptie facand meciul cu Dinamo.

Daca venea Popescu in fruntea FRF, ce echipa credeati ca si-ar fi facut? O echipa formata din apropiati ai clanului Becali cu siguranta.

I.N.Money21.11.2005 11:54

Se pare ca si cineva de la Steaua se afla langa Padureanu si Stefan in Conducere....si cum zic astia de la TV Sport Padureanu a fost ales in fata lui Giovanni..

Bogdan4Steaua21.11.2005 11:59

Sunt convins ca GSP va continua campania anti-Sandu. Oricum nu au rezolvat nimic.

montreal21.11.2005 12:04

cum naiba a ajuns Steaua in aceasi barca cu Sandu, padureanu, Stefan, etc... inseamna ca face parte din COOPERATIVA, altfel nu se explica.

SA TRAIASCA BLATUL!!!inca 15 ani de acum inainte.

parca-l vad pe Jiji cum se bate pe spate cu Padureanu si cu Stefan.

Mi-e scarba !!!

I.N.Money21.11.2005 12:06

Pana la urma gandurile noastre sunt spre binele Stelei...asta conteaza cel mai mult pentru noi din toata harababura alegerii presedintelui federatiei...binele fotbalului romanesc vine pe planul al doilea....

Bogdan4Steaua21.11.2005 12:12
cum naiba a ajuns Steaua in aceasi barca cu Sandu, padureanu, Stefan, etc... inseamna ca face parte din COOPERATIVA, altfel nu se explica.

SA TRAIASCA BLATUL!!!inca 15 ani de acum inainte.

parca-l vad pe Jiji cum se bate pe spate cu Padureanu si cu Stefan.

Mi-e scarba !!!

Sa nu exageram. Nu cred ca se va reveni la cooperativa. Si nu cred ca Steaua se va implica in asa ceva.

zarboss21.11.2005 12:16
Pana la urma gandurile noastre sunt spre binele Stelei...asta conteaza cel mai mult pentru noi din toata harababura alegerii presedintelui federatiei...binele fotbalului romanesc vine pe planul al doilea....

oricum Gigi s-a dat pe fata si a declarat ca voteaza pentru nasu.. cred ca o sa aiba grija de Steaua nu???

mai ales ca acum o sa modernizeze stadionul .. o sa aduca nationala in Ghencea ....si asta insemna bani pentru Steaua

adidas21.11.2005 13:33

De azi inainte nu se mai poate vorbi despre un viitor in FRF datorita hotilor din fotbal romanesc, oare se poate sa nu se mai faca blaturi si sa poata venii la nationala Mircea Lucescu care sa recunoastem ca este cel mai bun antrenor roman.Iarasi Romania nu o sa mai joace la mondiale si o sa existe interese la selectionarea echipei ca si acuma. pictusca sa stii ca ferformanta nu se face cu orgolii si nu tu esti Dumnezeu si nu te poti juca cu soarta Nationalei. Toti trebuie sa raspunda odata si odata pt ceea ce au facut.

Motanu D21.11.2005 16:25

Se pare ca tocmai "marioneta lui Becali" a fost ales presedinte la FRF. Becalizarea contiuna. Iar Gigi si MM pun umarul la ea...

I.N.Money21.11.2005 17:12
Se pare ca tocmai "marioneta lui Becali" a fost ales presedinte la FRF. Becalizarea contiuna. Iar Gigi si MM pun umarul la ea...

Pai nu ai vazut ca Jiji a zis ca el l-a pus pe Sandu :lol: :lol: ...Jiji e sefu :wink:

Motanu D21.11.2005 17:17

Pai nu ai vazut ca Jiji a zis ca el l-a pus pe Sandu :lol: :lol: ...Jiji e sefu :wink:

Jiji sau varu' e tot aia. La urma urmei ei conduc, nu? E victoria familiei...

montreal21.11.2005 17:27

Quo vadis?

Din pacate, nicaieri pentru fotbalul romanesc, in mocirla lu' Jiji, padureanu, mitica si a nepotiilor.

Vorba lu' Basescu " o veste proasta" alegerea lui Sandu !

O nimereste piratu din cand in cand.

sorin_77721.11.2005 17:30

Sa vedem acum ce face "noul" presedinte Sandu... Mare chiftea de om, dar tot nu inteleg ce avantaj avem noi acum fata de rapid si Dinamo daca Argaseala este acum unde la pus practic Sandu... :? :? :?

montreal21.11.2005 17:35

Dan Petrescu pleaca din Romania,

i s-a luat ....

:roll:

SSK21.11.2005 18:02

Sper ca va bucurati acum... Steaua va avea un viitor luminos, alaturi de Padureanu, Stefan, Abrudan, Dragomir si Sandu ! Ne asteapta vremuri bune, poate un ochi inchis la vreun unspe' metri, o etapa in minus de suspendare pentru vreun jucator, un meci amanat cand ai nevoie.. Interesul fotbalului romanesc, dupa cum a spus cineva mai inainte, oricum vine pe locul doi :oops:

reddog21.11.2005 18:52
Sa vedem acum ce face "noul" presedinte Sandu... Mare chiftea de om, dar tot nu inteleg ce avantaj avem noi acum fata de Rapid si Dinamo daca Argaseala este acum unde la pus practic Sandu... :?  :?  :?

Eu nu vad de ce toata lumea vorbeste doar de "ce interese" ar avea. Sa se joace fotbal, la naiba. Nu v-ati saturat de supozitii si avantaje?

Motanu D21.11.2005 19:05

Reddog, noi ne-am saturat, voi v-ati saturat...

Numai aia care conduc in fotbal nu se satura...

iancu dragosh21.11.2005 19:16

Steaua a mai fost in relatii foarte buna la un moment dat si cu Mitica Dragomir. Va mai aduceti aminte? Se intampla acum vreo 3,4 ani. Iar acum puteti sa numiti echipa care a blatuit jumatate di meciurile din campionat si a umblat la arbitrii devenind astfel campioana? Steaua niciodata nu va intra in astfel de jocuri, in primul rand ca nu se preteaza la asa ceva si in al doilea rand ca nu o sa le permita suporterii. Noi nu suntem tipii de oameni care sa se bucure la meciuri dinainte castigate. Deci Steaua a mai avut o pozitie privilegiata si nu a profitat, in sensul negativ al cuvantului, de aceea conjunctura. Tocmai de cee sunt convins ca nu o va face nici acum.

reddog21.11.2005 19:21

Mai Iancule, parca ai fi din conducere, asa vorbesti. Tu stii ce jocuri de culise se fac prin campionatul nostru? Stiu ca esti stelist insufletit, si eu caine pana la moarte, dar hai sa fim si cu picioarele pe pamant. Atat noi cat si voi si nu numai am facut destule de-a lungul timpului. Nu mai arunca numai in Dinamo cu noroi.

iancu dragosh21.11.2005 19:29

In posturile mele fac foart rar referire la Dinamo. Dac vroiam sa arunc cu noroi in Dinamo nu trebuia sa ma intorc 4 ani in tip, puteam sa vorbesc si despre lucruri mult mai recente. De altfel eu vroiam sa-i linistesc pe stelistii mei si sa le arat ca si atunci cand am fost in relatii bune cu conducerea LPF, care este chiar mai apropriata de activitatea cluburilor decat FRF, nu am recurs la jocuri murdare. Astfel ca am vorbit tangential despre echipa din Stefan cel mAre si nu s-a dorit ca acesta sa fie subiectul prinicpal. Iti repet, vorbesc foarte rar despre Dinamo, deoarece fac parte din suporterii stelisti care este preocupat mai intai de valoarea echipe Steaua si dupa aceea de rivalitatea cu Dinamo.

«15678910»