tati "piece of mind", nu stiu ce varsta ai, dar daca nu ai fost contemporan cu scandalul "Steaua - Gica Popescu" din 1988 nu te pronunta asupra caracterului acestui personaj si ref. atitudinea lui fata de Steaua. desi limbajul nu e prea academic, s-a comportat exact ca un taranoi si a muscat mana care i-a dat sa manance si care l-a dus intr-o semifinala europeana de Cupa Campionilor (campanie in care, fie vorba intre noi, nu prea ne-a ajutat, caci la Lisabona a sarit cat un snitel la golul doi al lui Alves). marele lui noroc a fost revolutia, ca ramanea un fante prafuit de provincie.
si ca sa mai dau un ex. ca Gica Popescu nu e decat un caraghios ingamfat, mai trebuie spus ca peste tot unde a jucat in Romania (Steaua, Craiova si Dinamo) a sfarsit prin a fi respins de masa suporterilor, iar acum practic nu mai aare acces la respectivele cluburi. pai daca el, un mare patriot oltean, nu se poate exprima in Craiova, ce ar mai fi de zis? sau uitam cum la Dinamo lumea ii cerea vehement sa plece dupa numai 3 luni?
repet: asta nu inseamna ca il sustin pe Sandu, o alta figura trista si nemernica a fotbalului nostru. dar nu e de acceptat sa sustinem schimbarea unui bou cu un sarpe! boul e macar mai previzibil in actiunile lui!
nu cred ca e de amestecat MM in aceasta discutie. MM nu si-a negat niciodata statutul de angajat, si intr-o astfel de pozitie el trebuie sa urmeze linia patronatului (cine are o alta opinie inseamna ca nu a lucrat inca niciodata). giga Popescu poza insa in marele independent, in marele inchizitor, in marele disident, in marele profesionist in ale conducerii, in marele reformator...., fiind insa doar un lacheu la curtea regelui giovanni!
parerea mea!