Vreau sa trag un semnal de alarma pe aceasta tema. Chiar daca parerea microbistilor nu conteaza in alegerea viitorului presedinte, pt ca noi nu avem drept de vot, va rog, mare atentie la o posibila alegere a lui Gica Popescu. Mai toata lumea, incluzand aici multi stelisti nu pot privi in amanunt, si trateaza problema superficial, susinindu-l pe Popescu. Inca nu si-a depus public candidatura. M Sandu nici el nu a spus clar ca va mai ramane. Pana acum doar Lupescu si-a facut clare intentiile. In caz ca toti 3 vor candida, eu tot pe Sandu il vad castigand. Insa, daca se retrage, mai mult ca sigur, Gica Popescu va iesi presedinte. Pt noi este un semn rau. Fotbalist extraordinar, un om destept si care stie ceva, insa un mare antistelist. Gica Popescu uraste Steaua mai mult ca orice dinamovist sau rapidist. Pt noi, eu cred ca Lupescu ar fi cel mai potrivit. Este un om impartial, char daca a fost jucatorul lui Dinamo, este baiat destept, la locul lui. Nici Sandu nu deranjeaza Steaua, insa cu el in frunte ni se termina tot fotbalul per ansanblu, cluburi plus nationala. Pacat ca Marcel Puscas nu candideaza. Mi-a placut mult de el in scurta perioada in care a fost presedintele nostru.