Virgile, chiar nu-mi explic de unde atata fericire ca va iesi Iorgulescu...si de unde o atitudine atat de ingaduitoare fata de Sandu![]()
Rationamentul tau ma depaseste...
Am spus ca in spatele lui Popescu se afla clanul Becali.Citeste mai jos si o sa ai confirmarea.
Atacat de Becali
Presedintele Iuliu Muresan a dezvaluit ieri că boss-ul lui Dinamo i-a transmis prin intermediari să stea in banca lui
Mircea MAIER
Boss-ul lui CFR Cluj a facut ieri o marturisire socantă la conferinta de presa Iuliu Muresan le-a dezvaluit jurnalistilor că a fost amenintat de Giovani Becali, seful lui Dinamo, si că de aceea a decis să sustină candidatura lui Mircea Sandu la presedintia FRF.
Giovani mi-a transmis amenințări prin intermediari, inaintea meciului cu Dinamo. Mi-a spus să stau in banca mea si să-mi vad de treaba dar nu mi-e frica Nu voi tine gura inchisă numai pentru că asa vrea Giovani. Ă'sta este motivul pentru care noi am decis să mergem pe mana lui Mircea Sandu la alegerile pentru sefia FRF. Nu-l putem sustine pe Gică Popescu pentru că in spatele lui stă clanul lui Becali, care va fi favorizat in relatiile cu celelalte cluburi dacă Popescu vine sef la federatie, a tunat Muresan.
Aflat in silenzio stampa, Giovani Becali nu a putut fi contactat, el avand si telefonul inchis.
Presedintele din Gruia s-a luat si de un jucator al lui Dinamo, fundasul Galamaz, care l-a accidentat pe Romeo Surdu, scoțandu-l din circuit pentru mai bine de o luna Intrarea lui Galamaz la Surdu a fost asemanatoare cu cea a lui Rada asupra lui Radoi. Amandoi trebuia eliminati si suspendati mai multe etape. Ei insă joacă bine mersi, iar Galamaz nici macar nu i-a cerut scuze lui Surdu. E un nesimtit!, si-a varsat Muresan naduful, convins că in astfel de cazuri comisiile Ligii ar trebui să se autosesizeze.
"Dacă un jucator de la CFR ar fi intrat asemenea lui Galamaz la unul de la Dinamo sau de la Steaua, era nenorocire!"
Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj