FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Viitorul presedinte FRF

«1234510»
Virgil26.10.2005 07:11
Virgile, chiar nu-mi explic de unde atata fericire ca va iesi Iorgulescu...si de unde o atitudine atat de ingaduitoare fata de Sandu  :oops:  :oops: Rationamentul tau ma depaseste...

Am spus ca in spatele lui Popescu se afla clanul Becali.Citeste mai jos si o sa ai confirmarea.

Atacat de Becali

Presedintele Iuliu Muresan a dezvaluit ieri că boss-ul lui Dinamo i-a transmis prin intermediari să stea in banca lui

Mircea MAIER

Boss-ul lui CFR Cluj a facut ieri o marturisire socantă la conferinta de presa Iuliu Muresan le-a dezvaluit jurnalistilor că a fost amenintat de Giovani Becali, seful lui Dinamo, si că de aceea a decis să sustină candidatura lui Mircea Sandu la presedintia FRF.

Giovani mi-a transmis amenințări prin intermediari, inaintea meciului cu Dinamo. Mi-a spus să stau in banca mea si să-mi vad de treaba dar nu mi-e frica Nu voi tine gura inchisă numai pentru că asa vrea Giovani. Ă'sta este motivul pentru care noi am decis să mergem pe mana lui Mircea Sandu la alegerile pentru sefia FRF. Nu-l putem sustine pe Gică Popescu pentru că in spatele lui stă clanul lui Becali, care va fi favorizat in relatiile cu celelalte cluburi dacă Popescu vine sef la federatie, a tunat Muresan.

Aflat in silenzio stampa, Giovani Becali nu a putut fi contactat, el avand si telefonul inchis.

Presedintele din Gruia s-a luat si de un jucator al lui Dinamo, fundasul Galamaz, care l-a accidentat pe Romeo Surdu, scoțandu-l din circuit pentru mai bine de o luna Intrarea lui Galamaz la Surdu a fost asemanatoare cu cea a lui Rada asupra lui Radoi. Amandoi trebuia eliminati si suspendati mai multe etape. Ei insă joacă bine mersi, iar Galamaz nici macar nu i-a cerut scuze lui Surdu. E un nesimtit!, si-a varsat Muresan naduful, convins că in astfel de cazuri comisiile Ligii ar trebui să se autosesizeze.

"Dacă un jucator de la CFR ar fi intrat asemenea lui Galamaz la unul de la Dinamo sau de la Steaua, era nenorocire!"

Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj

Acum ai inteles SSK,rationamentul meu?Nu vreau o marioneta in fruntea Federatiei.

I.N.Money26.10.2005 09:02

Virgil ai dreptate si sa fim sincer..nici unul nu este potrivit pentru a conduce Fotbalul romanesc....avem nevoie de un om caruia chiar sa-i pese de Romania.....dar cine???

zarboss26.10.2005 18:51

nu nimeni asa de sufletist .. incat sa se rupa el de la gura .. de la furat ...pentru Romania.. asa ca ar trebui sa terminam cu prostiile astea .. stim foarte bine cine va iesi.. si anume Popescu.. asa ca topicul asta ar trebui inchis .. stim foarte bine incotro se va indrepta FRF in urmatorii ani

cu asta fiind spuse .. propun sa se inchida acest topic

sorin_77704.11.2005 17:17
Acuma sincer, dar din cei care au candidat mie nu imi place nici unul. Referitor la Popescu ii cam dau totala dreptate lui Virgil, fara suparare.

ma tu nu esti caine :D:D:D :lol: :lol: :lol:

zarboss05.11.2005 17:49
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
I.N.Money06.11.2005 08:17

Reddog are suflet de stelist...ca daca nu era nu scria atatea posturi :wink: .

reddog07.11.2005 18:58
Reddog are suflet de stelist...ca daca nu era nu scria atatea posturi :wink: .

Iar incepeti cu chestiile astea? Nu v-ati saturat de prostioare?

Normal ca nu mi se pare normal sa fie nici unul in functia de presedinte, nu il vad pe nici unul in stare sa faca ceva bun. Oricum, oricine va veni va fi tot dracu' ala. Veti vedea, nu se va schimba nimic. Sunt toti o apa si un pamant.

Bogdan4Steaua07.11.2005 21:11

Sincer vorbind, daca ar fi candidat si Ionut Lupescu eu unul l-as fi preferat pe el in detrimentul celor doi(Sandu si Popescu). In ciuda trecutului sau dinamovist, acest om are coloana vertebrala si nu cred ca ar fi fost atat de usor de manipulat de Becali.

reddog08.11.2005 14:59

Din cate am inteles eu nu se putea din motive scolare...Ce au mai scos si astia. Cu toata "scoala" lor sunt sub mintea lui Lupescu. Si eu consider ca era mai potrivit, dar m-am abtinut ca nu cumva sa spuneti ca asa cred doar pentru ca a jucat la Dinamo.

Ayrton08.11.2005 15:56

Lupescu a primit propuneri si de la Popescu si de la Sandu si se gandeste cu cine sa se alieze...

zarboss08.11.2005 17:46

lupescu asta se da si el cu cine crede ca o sa castihge.. pacat ca nu da dovada de caracter.. asteapta propuneri de la Sandu si Popescu.. ce as rade daca nu iese nici unul din astia doi.. si raman toti cu buza umflata :twisted:

Virgil09.11.2005 13:09

CONFERINȚA DE PRESĂ' sustinuta de Mircea Sandu azi 09.11.05,(ora 12:00-13:00)

Ofițerul de presă al FRF, Paul Zaharia:

* "Doar candidaturile lui Mircea Sandu și Gheorhe Popescu au fost validate. Ceilalți candidați nu au indeplinit condițiile prevăzute pentru a putea participa la alegerile pentru funcția de președinte a FRF."

Președintele FRF, Mircea Sandu:

* "Vrem să organizăm finala Cupei UEFA din 2009. Am discutat cu primarul Bucureștiului, Adrian Videanu, și impreună vom inainta documentația către forul fotbalistic."

* "Votul pentru funcția de președinte a FRF va fi secret"

* "Referitor la cazul Crăciunescu pot spune că a fost o intoxicare de presă. I-am dat in judecată pe Dan Teban, Ion Crăciunescu și doi redactori ai unui cotidian sportiv. I-am solicitat și daune lui Ion Crăciunescu in proces, pentru că atacul asupra imaginii mele merită să suporte și consecințe pecuniare"

* "Mi-am exprimat de acum 3-4 Dorința ca foști jucători să se angajeze in cadrul Federației. Mi-aș fi dorit ca până acum mai mulți jucători ai fostei Generații de Aur să facă parte din structurile FRF. Doar in urmă cu câteva zile am reușit să discut cu câțiva dintre ei. Ionuț Lupescu imi va da un răspuns in câteva zile privitor la propunerea de a deveni director general in cadrul FRF. Aștept ca in cursul acestei săptămâni Lupescu să imi dea un răspuns."

* "Doresc o modificare a Statutului FRF care să clarifice rolul Adunării Generale și a Comitetului Executiv. Această modificare este intr-o viziune nouă și a UEFA. Administrația va prelua controlul primar al activității

* "Va exista un acord in 9 puncte cu AFAN, astfel incît fotbaliștii vor avea noi avantaje. La incheierea activității, ei vor beneficia de o pensie * "Va fi vot secret in Adunarea Generală, iar o comisie de validare de 3-5 membri se va ocupa de problematica Adunării. Se va vota pe mandat de vot, prin apel nominal, la cabine, după care buletinul se ștampilează și se introduce in una din cele 2 urne. Comisia va prelua cele 2 urne, va număra voturile și va prezenta rezultatele

* "La intâlnirea Comitetului Executiv (n.r. demiterea lui Ion Crăciunescu) Ioan Becali a avut excese, nu s-a comportat ca un om care face parte din Comitetul Executiv.Am vrut să suspend ședința, dar am preferat totuși să o ducem la bun sfârșit."

* "O să-l rog pe domnul Dan Robe să dezmintă declarațiile privind incidentele de la ședința Comitetului Executiv"

* "Declarația că am vrut să-i dau lui Crăciunescu cu scaunul in cap este inexactă"

* "Nu am luat măsuri impotriva imixtiunii in politică a angajatului Federației, Anghel Iordănescu, in campania electorală. A greșit, dar nu l-am penalizat

* "Nu am văzut programul lui Gică Popescu

Referitor la declarația lui Gică Popescu la faptul că oamenii din teritoriu au primit telefoane de la FRF: "Astea sunt lozinci politice, sanchi, nu am speriat eu oamenii

* "Am demnitate. Nu am fost preșul lui Giovanni Becali

Bogdan4Steaua09.11.2005 23:14

"Florin Prunea susține că impresarul Victor Becali l-a amenințat cu moartea

Aseară, imediat după emisiunea Fanatik de la OTV, in timpul căreia Florin Prunea l-a contrat pe Victor Becali, ultimul l-a sunat pe portarul lui FC Național. Schimbul de replici a fost unul extrem de dur, Prunea declarînd că impresarul l-a amenințat cu moartea. "Am fost sunat imediat după intervenția mea din emisiune, de pe un număr ascuns, dar oricînd pot dovedi că a fost Victor Becali. M-a amenințat cu moartea", a declarat Prunea. "Mi-a zis că mă face de la brîu in jos și că să am grijă de familia mea", a adăugat fostul internațional. Prunea a mai spus că a sunat la Circa 22 de Poliție pentru a reclama cele intîmplate, deoarece iși simte amenințată familia. Victor Becali nu a negat că l-a sunat pe Prunea, dar are o altă versiune.

"Prunea a fost cel care m-a făcut vagabond la telefon! Atunci m-am enervat și i-am spus că el e un blătuitor, care a vîndut sute de meciuri la viața lui", a declarat impresarul. Referitor la afirmația lui Prunea, că l-ar fi amenințat cu moartea, Becali l-a contrazis pe fostul portar al "naționalei". "Ne-am injurat reciproc de mame, dar dacă are curaj să meargă la Biserică și să jure că eu l-am amenințat cu moartea". Apoi a incheiat: "Poliția ar trebui să-l testeze pe Prunea cu alcooltestul". "

Sursa: GSP

Sa mai spuna cineva ca Victor si Giovanni Becali nu trag cu dintii de sefia FRF. Credeti ca o fac de buni romani ce sunt?

Au reactionat vehement impotriva lui Sandu atunci cand l-a demis pe Craciunescu, l-au amenintat cu moartea pe Muresan, presedintele de la CFR si acum fac acelasi lucru cu Florin Prunea. Se vede din avion interesul.

Virgil10.11.2005 04:45

Acum,cu alegerea noului sef al FRF,se joaca o carte mare.E normal sa se produca derapaj verbal,concretizat in injurii,amenintari,imputari,etc.Se bat si se injura pana si parlamentarii,ca asa e tara.Dar nu cred ca acele amenintari cu moartea se vor pune in practica vreodata.Poate doar sa-i traga o bataie... sora cu moartea.

iancu dragosh10.11.2005 08:10

GSP ne-a aratat cat de disperat este Sandu sa-si piarda postul. Tocmai din numeroasele afaceri necurate vine aceasta disperare. Acum parca fratii Becali sunt si mai disperat, nu vi se pare? De aici putem trage concluzia ca afacerile acestora cu federatia sunt mult mai murdare, si cu Ionut Lupescu in functie executiva ar putea iesi la lumina.

dac monitorizati atent aparitiile in public ale Fratilor Becali veti vedea ca acestea incearca sa pozeze in oamnei civilizati, capabili sa tolereze parerile contrare. Totul se schimba radical in momentul cand se simt amenintati. Asadar, o veste buna pentru noi, venirea lui Lupescu, fie siin postura de director reprezinta o amenintare pentru interesele clanului Becali.

Bogdan4Steaua10.11.2005 09:07

Ionut Lupescu a avut probabil motive sa nu mearga alaturi de Gica Popescu. Probabil ca, clanul Becali nu a vrut in nici un fel sa ii ofere lui Lupescu o functie cu influenta pentru ca isi doreau sa numeasca in aceste functii oameni de incredere, usor de manipulat. In consecinta, Popescu i-ar fi oferit probabil un post marunt lui Lupescu; in aceste conditii, Mircea Sandu a facut mutarea pe care o stim cu totii. L-a luat pe Lupescu in echipa, atribuindu-i un post important.

Lupescu si-a facut calculele simplu: daca vrei sa schimbi ceva in fotbalul romanesc, o poti face doar daca ocupi o functie importanta.

sorin_77710.11.2005 17:59

Ce se faceau toti astia, Popescu, Sandu, Giovani, Victor...etc daca la alegeri candida si o personalitate ca Tiriac sa zicem...???

Virgil10.11.2005 18:21
Ce se faceau toti astia, Popescu, Sandu, Giovani, Victor...etc daca la alegeri candida si o personalitate ca Tiriac sa zicem...???

Putea sa candideze si Benedict al XVI-lea,jocurile sunt deja facute.

Motanu D10.11.2005 18:23

Putea sa candideze si Benedict al XVI-lea,jocurile sunt deja facute.

Sau cum ar zice marele nostru selectioner, zarurile au fost aruncate...

Virgil10.11.2005 18:33

Alea jacta est... intr-o formulare mai discreta.

horse3710.11.2005 19:11

chiar ati ajuns sa luati in consideratie ce zice si prunea!? oare, de ce nu a dat curs invitatiei de la otv astazi la emisiunea fanatik? dupa mine prunea e un terchea berchea care astazi spune un lucru si maine il neaga. baiatu-i un picut mai mult labil psihic!

redandblue10.11.2005 19:19
chiar ati ajuns sa luati in consideratie ce zice si prunea!? oare, de ce nu a dat curs invitatiei de la otv astazi la emisiunea fanatik? dupa mine prunea e un terchea berchea care astazi spune un lucru si maine il neaga. baiatu-i un picut mai mult labil psihic!

Ia dreptate Horse37 Prunea din totdeauna a fost doar un biet catelus care latra tot timpul dar nu musca niciodata si alearga totdeauna dupa ciolan...mai nou se pare ca dupa cel de la federatie.

FortuneTeller11.11.2005 02:30

Cam multi (javre sau mai putin) raporteaza probleme cu trupa giovani-Victoras-Dinamo. Si de obicei unde iese fum este si foc. Ce ma doare pe mine este ca seful FRF va influenta decisiv arbritrajul pe teren si in afara lui, exact acolo unde avem probleme si acum dar cu Popescu-ISM am avea si mai multe. Credeti ca-l dadea cineva afara pe Craciunescu daca Popescu conducea FRF? Iar Craciunescu trebuia terminat pentru jegul de arbitraj din campionat, nu cred ca se indoieste cineva de asta.

reddog11.11.2005 14:25

Mai dar voi iar incepeti sa spuneti ca toti si toate sunt in favoarea noastra??? Mai lasati-o moarta odata. Daca asa credeti, de ce nu am luat titlul anul trecut? Pai daca toti ar fi cu noi, voi si Rapidul sau alte echipe nu ar trebui sa mai miscati. Voi chiar exagerati cu subiectul asta. Ok, au fost aranjamente, nu numai la noi, si la alte echipe. Ok, meciul cu Astra din Cupa Romaniei a fost cam rusinos, meciul cu Nationalul a fost ciudat (desi nu au mai vrut rejucarea), dar nici chiar toate echipele si toti arbitrii sunt cu noi. I-ati acuzat pe Ceahlaul. Cine i-a bagat in B cu un picior??? Ne acuzati cu Gloria (voi ii aveti pe Bacau). Am mai spus-o: daca voi ati avut meciuri dificile cu Gloria si Poli Iasi si Apulum anul trecut, asta nu inseamna neaparat ca sunt cu noi. Atunci inseamna ca si Farul e cu voi, poftim, daca e sa ma ghidez dupa logica unora dintre voi.

Iar dupa parerea voastra sa va vad pe cine vreti in locul lui Craciunescu? Omului i s-au spart oalele in cap pentru toate tampeniile celor din breasla lui. Lasa ca cine-o veni va fi mai bun. Fotbalul romanesc e in coborare libera, iar voi altceva mai bun de facut nu aveti decat sa va uitati la noi in curte...

Motanu D11.11.2005 14:30

Cred ca e destul. Parca trebuia sa discutam despre Steaua nu despre Dinamo si diversi acoliti ai dinamovistilor (reali sau imaginari)...

Nu Dinamo e vinovata ca noi n-avem fotbalisti...

Mai dar voi iar incepeti sa spuneti ca toti si toate sunt in favoarea noastra??? Mai lasati-o moarta odata. Daca asa credeti, de ce nu am luat titlul anul trecut? Pai daca toti ar fi cu noi, voi si Rapidul sau alte echipe nu ar trebui sa mai miscati. Voi chiar exagerati cu subiectul asta. Ok, au fost aranjamente, nu numai la noi, si la alte echipe. Ok, meciul cu Astra din Cupa Romaniei a fost cam rusinos, meciul cu Nationalul a fost ciudat (desi nu au mai vrut rejucarea), dar nici chiar toate echipele si toti arbitrii sunt cu noi. I-ati acuzat pe Ceahlaul. Cine i-a bagat in B cu un picior??? Ne acuzati cu Gloria (voi ii aveti pe Bacau). Am mai spus-o: daca voi ati avut meciuri dificile cu Gloria si Poli Iasi si Apulum anul trecut, asta nu inseamna neaparat ca sunt cu noi. Atunci inseamna ca si Farul e cu voi, poftim, daca e sa ma ghidez dupa logica unora dintre voi.

Iar dupa parerea voastra sa va vad pe cine vreti in locul lui Craciunescu? Omului i s-au spart oalele in cap pentru toate tampeniile celor din breasla lui. Lasa ca cine-o veni va fi mai bun. Fotbalul romanesc e in coborare libera, iar voi altceva mai bun de facut nu aveti decat sa va uitati la noi in curte...

Poate ca ai si tu dreptatea ta....

Pe de alta parte, oare de ce exista aceasta imagine, si nu doar aici pe forum ci si in presa ?

De ce n-a facut nimeni nimic sa o schimbe, daca toti sunt onesti ?

«1234510»