FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Viitorul presedinte FRF

«13456710»
Bogdan4Steaua15.11.2005 22:02

Ioan Becali isi cere scuze pentru jignirile aduse unui ziarist EVZ

Miercuri, 02 Noiembrie 2005

"Ioan Becali , presedintele clubului de fotbal Dinamo, ii cere scuze public ziaristului Grigore Cartianu, redactor-sef adjunct la Evenimentul zilei. Oficialul dinamovist l-a sunat ieri pe gazetar, cerandu-i scuze pentru afirmatiile calomnioase si jignitoare facute la emisiunea Nasul de la B1 TV, pe 14 aprilie 2005. M-am infierbantat, am spus niste lucruri neadevarate, pentru care apoi mi-a parut rau. Sunt barbat, am puterea sa recunosc ca am gresit. Vreau sa dorm linistit, nu sa traiesc cu remuscari ca am lovit pe cineva pe nedrept, a spus Ioan Becali.

Cartianu i-a acceptat scuzele, cu conditia ca totul sa fie facut public. Cum Becali a fost de acord, atat jurnalistul, in nume propriu, cat si cotidianul Evenimentul zilei au decis sa renunte la procesele pe care i le pregateau fostului impresar. "

Sursa EVZ

Mie mi-a sarit in ochi data: 2 Noiembrie 2005. De ce tocmai acum? De ce daca nu pentru o presa favorabila? Pe unde se poate se plateste, unde au existat conflicte se linge. In prag de campanie electorala, fratii Becali se asigura ca indirect, Popescu nu va fi atacat. Cu astfel de evenimente, Gica Popescu poate nega la nesfarsit implicarea celor doi....adevarul se vede din avion.

Ayrton15.11.2005 22:06

Dupa 6 luni jumate' !!! Iti dai seama cate nopti pline de remuscari a avut omu'!?!? :lol: :lol:

redandblue16.11.2005 07:59
Dupa 6 luni jumate' !!! Iti dai seama cate nopti pline de remuscari a avut omu'!?!? :lol:  :lol:

Cred ca nici n-a putut sa doarma... :lol:

I.N.Money16.11.2005 08:22

Deci mai pe scurt cu numele conduce Popescu...insa practic soarta fotbalului romanesc o sa fie condus de 2 hoti:Giovanni & Victor Becali...

Virgil16.11.2005 13:11
Adevarul este ca nici unul dintre cei doi nu are suficienta credibilitate. Nu este prima oara cand exista dilema asta - dintre cei doi ar trebui sa se aleaga raul cel mai mic - care este acela??

Gica Popescu.

Ai fost partizan al lui Gica Popescu de la inceput.Trebuie sa ai un motiv puternic.Te leaga o prietenie de acest om,ai un frate,o ruda care lucreaza la GSP,etc.Astfel nu se explica de ce nu vrei sa pricepi ca Gica este presul fratilor Becali.

Ma rog e treaba ta.

Eu nu-l vreau pe Pica Gopescu.Numai ca ii scriu numele si tot simt repulsie.Fata de el si de toti cei care vor sa ni-l bage pe gât.

Persoanele de fata se exclud.

sorin_77716.11.2005 15:47

eu nu il mai vreau pe Sandu... Asta nu inseamna ca ma extaziez cand aud de Popescu...

Eu vreau o schimbare, sau macar un stadion ca Jose Alvalade... mic dar al nostru! :wink:

I.N.Money16.11.2005 16:09
eu nu il mai vreau pe Sandu... Asta nu inseamna ca ma extaziez cand aud de Popescu...

Eu vreau o schimbare, sau macar un stadion ca Jose Alvalade... mic dar al nostru!  :wink:

Mai repede Dragao...ca e mai frumos...si joaca si o echipa cunoscuta acolo.. :lol:

SSK16.11.2005 17:40

nick2005, tocmai ma pregateam sa-ti elogiez stilul si concizia, cand am vazut ca citai la randul tau pe altcineva :)

Virgile, imi pare rau, dar ma descalifici daca crezi ca singurul motiv pentru care as putea tine cu Popescu este ca as fi ruda cu el sau cu cineva de la GSP. Speram ca am reusit in alea 300 de posturi ale mele sa conving doar prin forta argumentelor, nu prin relatii de rudenie, cumetrie sau mai stiu eu ce... Se pare ca nu am reusit pe deplin.

Dar ca sa raspund la intrebarea ta si pentru a-mi justifica inca o data pozitia, motivul pentru care sunt sustinatorul lui Popescu (desi marturisesc sincer ca-mi pierd pe zi ce trece entuziasmul...dar tot cu el tin) este unul foarte simplu : inainte de toate, eu imi doresc un viitor mai bun pentru fotbalul romanesc !

Eu va inteleg rationamentele ca stelisti, dar ce sa-i faci, eu vreau mai intai sa am speranta ca fotbalul romanesc si nu doar "floarea care aduce mereu primavara" - Steaua, are sansa sa se dezvolte ! Eu nu vreau sa ramanem niste desculti ai Europei, dar cu Steaua in Champions League ! Eu vreau un fotbal modern, dezvoltat in mod profesionist, in care Steaua si suporterii ei sa fie cu atat mai satisfacuti de suprematia lor !

Si dati-mi voie sa cred ca speranta fotbalului nostru nu poate sa zaca in aceste clipe in Mircea Sandu ! Ar fi absurd, jenant, ridicol, ca dupa 15 ani de incremenire sa vina cineva si sa-mi spuna ca speranta insanatosirii fotbalului romanesc este Mircea Sandu !

Dincolo de asta, putem discuta cat vreti. Este optiunea mea si am dreptul la ea : imi doresc un fotbal romanesc asezat pe niste premise mai bune si nu o Steaua avantajata in lupta dintre clanurile mafiote ale fotbalului romanesc.

gone16.11.2005 18:35
Adevarul este ca nici unul dintre cei doi nu are suficienta credibilitate. Nu este prima oara cand exista dilema asta - dintre cei doi ar trebui sa se aleaga raul cel mai mic - care este acela??

Gica Popescu.

Ai fost partizan al lui Gica Popescu de la inceput.Trebuie sa ai un motiv puternic.Te leaga o prietenie de acest om,ai un frate,o ruda care lucreaza la GSP,etc.Astfel nu se explica de ce nu vrei sa pricepi ca Gica este presul fratilor Becali.

Ma rog e treaba ta.

Eu nu-l vreau pe Pica Gopescu.Numai ca ii scriu numele si tot simt repulsie.Fata de el si de toti cei care vor sa ni-l bage pe gât.

Persoanele de fata se exclud.

Ca Mircea Sandu nu a fost sclavul fratilor Becali atata timp. De ce crezi ca nu e inca?

Ayrton16.11.2005 19:49

Unii dintre voi spun ca vor binele fotbalului romanesc si acest bine este reprezentat de persoana lui G. Popescu. Insa viitorul presedinte, oricare ar fi el, nu raspunde decat de reprezentativa nationala, iar problemele fotbalului nu tin doar de ea. Adevaratele probleme tin de infrastructura si organizarea centrelor de juniori la nivel de club. Tot ceea ce poate face presedintele federatiei este, eventual, sa convinga autoritatile sa sprijine mai mult cluburile. Degeaba ai amicale cu echipe puternice, degeaba ai o organizare exemplara (trebuie sa recunoastem ca Popescu se pricepe la lucrul asta)daca nu ai o arie de selectie mare si valoroasa. In plus de asta exista si problema credibilitatii. Cum poate fi mai credibil Popescu decat Sandu atunci cand este sustinut de fratii Becali?? Chiar credeti ca o nationala formata doar din jucatorii reprezentati de acestia este de bun augur pt fotbalul romanesc?? Va mai conta valoarea in cazul asta ??? Popescu are calitati certe, dar ii lipseste credibilitatea si nu cred ca se va dezice de "prieteni" - avem un exemplu: Craciunescu!

Bogdan4Steaua16.11.2005 20:58

Am citit editorialul lui Tolontan(ultimul) si mi-a urcat tensiunea.

"Lucrurile sînt clare. Toți șefii fotbalului nostru, de la Sandu la Nețoiu și de la Dragomir la sindicalistul Rădulescu, plus cei trei Becali, plus Porumboiu, plus cine mai vreți dumneavoastră, toți, așadar, s-au unit intr-un efort concentrat pentru a-l bloca pe Gică Popescu."

Acesta pare a fi noul scenariu al celor de la GSP. In esenta, fratii Becali ar fi aliati cu Mircea Sandu si incearca sa ii strice imaginea lui Popescu. Cum poti sa scrii un editorial atat de penibil?!? Cui se adreseaza acest editorial? Evident nu persoanelor cu un IQ macar mediocru. Sincer, acest scenariu "Gica Popescu impotriva tuturor" este pueril si absurd.

iancu dragosh17.11.2005 05:09

In mod sigur ca partenerii de afaceri ai lui Gica poepescu, Netoiu la Vincom, si Becali la ISM, s-au gandit dintr-o data sa-l saboteze pe Gica Popescu. Haideti sa fim seriosi. GSP s-a speriat deoarece candidatul sustinut de ei pierde din ce in ce mai mult teren. ba mai mult, isi deterioreaza si imaginea, lucru care afecteazasi mai ult ziarul care l-a sustinut. Astfel de scenarii sunt de domeniul fantasticului. Fratii Becali au reactionat asain legatura cu patronul lui CFR Cluj deoarecenu stiu alt mod de a-si impune punctul de vedere. Altfel ce ar trebui sa intelegem din conflictul cu Badea? Ca Ion Becali si-a sabotat propria persoana si a dorit sa-si riste functia la Dinamo; sau ca in momentul in care se afla pe pozitii diferite cu o persoana nu are decat argumentul fortei?

misha17.11.2005 09:43

gazeta se contrazice singura :lol:....ba zice ca Popescu e sustinut de fratii Becali ...ba zice ca nu-i adevarat ce au facut fratii Becali celor de la CFR Cluj (gsp a zis asta ca sa ii ia apararea lui Popescu) ...ba zice ca ei ii vor raul lui Popescu (acum s-au razgandit cand au vazut ca varianta cealalta nu merge :lol:) ..pana la urma nici ei nu mai stiu ce sa inventeze :lol:

I.N.Money17.11.2005 10:02

Ceea ce e curios este ca GSP se afla in plin proces cu fratii Becali...sau cel putin asa sustine Ioanitoaia...

bebeto17.11.2005 13:59

gsp a declarat public ca i-l susutine pe Popescu.asa ca nu face nimic pe ascuns.cu cine ati vrea sa tina dintre Sandu si Popescu??nu intelegeti ca lumea s-a saturat pina-n git de Sandu.din pacate alti candidati nu sunt.dintre astia doi trebuie ales raul cel mai mic.cu Sandu in mod sigur fotbalul romanesc va stagna sau chiar mai rau,deoarece Sandu nu face nimic la nivel de juniori si inmfrastructura,in schimb cu Popescu,daca va face jocurile lui Becali va fi prost pt Steaua.situatia e cam grea pt noi stelistii.

oricum la citi oameni are in spate Sandu si mitica eu zic ca tot nasu va cistiga.

iancu dragosh17.11.2005 18:31

Gsp este libera sa tina cu Popescu, insa acest lucru trebuie facut cu fair play. In primul rand , indiferent pe cine sustii santajul este ilegal. Si informatia publicata despre Lupescu la 5 ani de la eveniment arata va ziarul lui ioanitoaia a recurs la astfel de tactici. In al doilea rand cand pentru a-ti sustine candidatul dai drumul la informatii false iti pierzi credibilitatea. iar in al treilea rand cand iti schimbi pozitia de pe o zi pe alta risti sa pici in penibil.

Daca Gazeta Sporturilor ar fi sustinut Candidatura Lui Gica Popescu fara sa foloseasca astfel de metode nu as fi avut nimic de obiectat. Insa un asemenea mod de a face jurnalism este inacceptabil si denota o lipsa de respect fata de cititorii ziarului si o subapreciere a acestora.

Bogdan4Steaua17.11.2005 20:59

Deja este vorba de manipulare si prostie. Acum doua-trei zile sustineau voalat ca Muresan minte, demontand, chipurile, ipoteza ca fratii Becali sa ameninte pe cineva. Ieri cei de la GSP schimba foaia, dintr-o data Muresan nu mai minte, si fratii Becali ameninta in dreapta si in stanga doar pentru a-i strica imaginea lui Popescu. Inteleg sa sustii pe cineva, dar deja au ajuns la chestii absurde.

FANATIK RED-BLUE17.11.2005 22:48

Cu toate ca nici mie nu imi este prea simpatic Popescu, prefer sa castige el decat sa il mai vad inca o data la FRF pe acest personaj demn de o odisee, m Sandu. Acum ceva timp, era binecunoscuta relatia lui sandel cu giovani si implicit selectia dubioasa la nationala a jucatorilor, aflati sub tutela lui scarface, deci chiar daca planeaza si in privinta lui Popescu astfel de suspiciuni, cred ca se poate delimita de prietenia cu aceste lichele.

Bogdan4Steaua17.11.2005 23:33

Mircea Sandu (foto) a mai aruncat aseară un as din mînecă. Aflat la Bacău in campanie electorală, unde s-a intîlnit, printre alții, cu Gheorghe Ștefan, Gheorghe Nichita și Gheorghe Chivorchian, președintele FRF a mai aruncat o bombă. Nașul a spus in conferința de presă care a urmat că "am semnale de la președinți că agenții de jucători influențează prin fotbaliștii lor trucarea unor meciuri". Fără să pronunțe nume a fost clar că Mircea Sandu se referea la firma fraților Becali.

Sursa: GSP

Eu sunt de parere ca Mircea Sandu a rupt-o definitiv cu fratii Becali. In ultimul timp i-a sfidat mereu: l-a schimbat pe Craciunescu din functie, l-a pus pe Piturca la nationala si mai nou ii acuza de blaturi si alte chestii. Totul culmineaza cu cooptarea lui Lupescu si Prunea in noul program precum si acordul incheiat cu AFAN. Pe de alta parte, Popescu, in ciuda tuturor insistentelor penibile ale Gazetei, nu are cum sa se delimiteze de fratii Becali. Popescu a fost un jucator de exceptie, insa caracterul sau lasa de dorit(eu nu il mai suport din momentul in care a refuzat sa mai vina la nationala doar pentru ca nu i s-a oferit un hotel de la Poiana Brasov la un pret mai mic). Eu unul chiar am incredere in Prunea si Lupescu. Mult mai multa incredere decat in Popescu. Prefer aceasta varianta decat sa asist la becalizarea federatiei.

FortuneTeller18.11.2005 03:21

Toti cei care s-au saturat de Sandu ar trebui sa inteleaga ca Popescu este cel care ar continua linia cea veche de la FRF. Sandu e mafiot dar Popescu e doar presul giovanului, cel care l-a invatat pe Sandu in arta mafiei. Cu alte cuvinte Popescu de acum e cam ca Sandu de acum 15 ani, cu acelasi omni-prezent Giovani pe la spate. Cit de naiv trebuie sa fi sa crezi ca daca Popescu nu se poate emancipa de Giovani acum, o va face in calitate de pres. FRF? Miza reala? Cred ca e vorba de facut centre de pregatire si ceva facilitati pe bani publici, care sa produca ceva bun de vindut de catre ISM. Steaua ar avea de pierdut mai mult intr-un astfel de mediu. Doar Dinamo, Timisoara, Argesul, etc ar avea de cistigat (intern!) pentru ca toti jucatorii mai rasariti ar lua calea lor.

bebeto18.11.2005 14:10
Mircea Sandu (foto) a mai aruncat aseară un as din mînecă. Aflat la Bacău in campanie electorală, unde s-a intîlnit, printre alții, cu Gheorghe Ștefan, Gheorghe Nichita și Gheorghe Chivorchian, președintele FRF a mai aruncat o bombă. Nașul a spus in conferința de presă care a urmat că "am semnale de la președinți că agenții de jucători influențează prin fotbaliștii lor trucarea unor meciuri". Fără să pronunțe nume a fost clar că Mircea Sandu se referea la firma fraților Becali.  

Sursa: GSP

Eu sunt de parere ca Mircea Sandu a rupt-o definitiv cu fratii Becali. In ultimul timp i-a sfidat mereu: l-a schimbat pe Craciunescu din functie, l-a pus pe Piturca la nationala si mai nou ii acuza de blaturi si alte chestii. Totul culmineaza cu cooptarea lui Lupescu si Prunea in noul program precum si acordul incheiat cu AFAN. Pe de alta parte, Popescu, in ciuda tuturor insistentelor penibile ale Gazetei, nu are cum sa se delimiteze de fratii Becali. Popescu a fost un jucator de exceptie, insa caracterul sau lasa de dorit(eu nu il mai suport din momentul in care a refuzat sa mai vina la nationala doar pentru ca nu i s-a oferit un hotel de la Poiana Brasov la un pret mai mic). Eu unul chiar am incredere in Prunea si Lupescu. Mult mai multa incredere decat in Popescu. Prefer aceasta varianta decat sa asist la becalizarea federatiei.

lupescu e pus de reclama.daca va incerca vreodata ceva ,,deplasat'' va fi sutat imediat.daca insa Popescu e intradevar catelusul fratilor Becali(se vede ca sunt toti de acelasi neam),atunci mai bine tot cu nasu. :evil:

sorin_77718.11.2005 16:02

Nu degeaba s-a dat Lupescu cu Sandu, stie asta ceva... Sandu castiga!!!

meshteroo19.11.2005 04:04

Totusi...mai bine Sandu decat Popescu...daca va castiga Popescu...nu vom vedea multi stelisti la nationala. :cry:

Motanu D19.11.2005 05:52

Cu Sandu s-ar putea nu numai sa nu mai vedem stelisti la nationala, dar s-ar putea sa nu mai prindem nici grupele UEFA. Ar fi bine ca lumea sa mai si gandeasca inainte de a-l critica pe Popescu. La urma urmei are si Popescu un Campionat si o Cupa castigate cu Steaua. Si nu e chiar ultima marioneta a lui Becali asa cum e Sandu.

meshteroo19.11.2005 06:17
Cu Sandu s-ar putea nu numai sa nu mai vedem stelisti la nationala, dar s-ar putea sa nu mai prindem nici grupele UEFA. Ar fi bine ca lumea sa mai si gandeasca inainte de a-l critica pe Popescu. La urma urmei are si Popescu un Campionat si o Cupa castigate cu Steaua. Si nu e chiar ultima marioneta a lui Becali asa cum e Sandu.

8O Eu il sustin pe Mincinashu' si gata! Tu nu vezi ca in meciurile cu Coasta de Fildes si Nigeria au fost convocati 5-6 stelishti?

«13456710»