Ioan Becali isi cere scuze pentru jignirile aduse unui ziarist EVZ
Miercuri, 02 Noiembrie 2005
"Ioan Becali , presedintele clubului de fotbal Dinamo, ii cere scuze public ziaristului Grigore Cartianu, redactor-sef adjunct la Evenimentul zilei. Oficialul dinamovist l-a sunat ieri pe gazetar, cerandu-i scuze pentru afirmatiile calomnioase si jignitoare facute la emisiunea Nasul de la B1 TV, pe 14 aprilie 2005. M-am infierbantat, am spus niste lucruri neadevarate, pentru care apoi mi-a parut rau. Sunt barbat, am puterea sa recunosc ca am gresit. Vreau sa dorm linistit, nu sa traiesc cu remuscari ca am lovit pe cineva pe nedrept, a spus Ioan Becali.
Cartianu i-a acceptat scuzele, cu conditia ca totul sa fie facut public. Cum Becali a fost de acord, atat jurnalistul, in nume propriu, cat si cotidianul Evenimentul zilei au decis sa renunte la procesele pe care i le pregateau fostului impresar. "
Mie mi-a sarit in ochi data: 2 Noiembrie 2005. De ce tocmai acum? De ce daca nu pentru o presa favorabila? Pe unde se poate se plateste, unde au existat conflicte se linge. In prag de campanie electorala, fratii Becali se asigura ca indirect, Popescu nu va fi atacat. Cu astfel de evenimente, Gica Popescu poate nega la nesfarsit implicarea celor doi....adevarul se vede din avion.