FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Viitorul presedinte FRF

«14567810»
bebeto19.11.2005 14:01

mai bine sa nu fie convocati.nu-i fura nimeni dupa aceea.in strainatate. 8)

reddog19.11.2005 20:37

Dar ce mentalitate ciudata ai si tu...Cum poti sa spui asa ceva? Ar trebui sa vrei sa joace cati mai multi jucatori la nationala. Sau ti-e frica ca se fac de mirul lumii ca si Nesu? :roll:

bebeto19.11.2005 22:03

ca sa nu fie vinduti dupa aceea.daca se remarca.ca sa nu mai vorbesc de accidentari.si lasa-l pe nesu in pace ca nici tamas al vostru nu a fost prea breaz in meciul ala.el oricum e cam varza tot timpul.

reddog19.11.2005 22:14

Tamas e cam varza tot timpul? Tu te auzi? Sau te refereai la Nesu? Din cate am auzit eu Tamas s-a descurcat binisor la natioanala pana acum.

Nu am nimic cu Nesu, dar la amicalul asta a cam dat-o in bara.

redandblue20.11.2005 07:27
Tamas e cam varza tot timpul? Tu te auzi? Sau te refereai la Nesu? Din cate am auzit eu Tamas s-a descurcat binisor la natioanala pana acum.  

Nu am nimic cu Nesu, dar la amicalul asta a cam dat-o in bara.

Era bine dc o dadea in bara da a dat-o in poarta...

Iar Tamas a fost cel mai slab din aparare.

zarboss20.11.2005 16:24

maine parca se voteaza..???!! nu ? si o sa iasa banditul ala de Gica

I.N.Money20.11.2005 17:51

Da maine se voteaza....poate iese totusi Mincinasu :wink:

Motanu D20.11.2005 17:56

Da maine se voteaza....poate iese totusi Mincinasu :wink:

Sper sa iasa Gica. Nasu ne va ingropa rau de tot. Cu sau fara Becali

sorin_77720.11.2005 19:11

Ce chermeza faina a tras minciNasu la mogosoaia... L-a pupat si pe Popescu, fortat e drept, l-a luat de gat de mai avea un pic si il strangula... :lol: :lol:

Cata parsivenie si mizerie... Scarba mare imi fac astia care conduc fotbalul...

iancu dragosh20.11.2005 19:22

Gica Popescu are discursul unui om care stie ca a pierdut. El isi face campanie electorala pentru publicul telespectator, nu pentru votanti. Tocmai a declarat ca se simte stingher in randul tuturor oamenilor de fotbal stransi la Mogosoaia.

Bogdan4Steaua20.11.2005 19:25

GSP a trecut la gesturi disperate.

"Dacă Mircea Sandu va fi reales președinte

va da afară 60 de angajați ai FRF!!!"

La Recursul Etapei, Ioanitoaia a incercat din nou sa dea in Mircea Sandu si a citit pe post acea brosura cu protestul de maine anti-Sandu. De data asta mi-a placut de Meme Stoica pentru ca le-a cam dat peste nas celor ce la GSP.

Motanu D20.11.2005 19:33

Si rau a facut MM. Are dreptate sa se ia de presa, dar nu sa tina cu ticalosul de Sandu.

iancu dragosh20.11.2005 19:35

Din pacate MM nu stie sa-si sustina un argument nici macar cand are dreptate. Sigur, este bine ca a luat pozitie, insa nu a stiut sa gestioneze o polemica cu Ioanitoaia. Pe deasupra s-a contrat aiurea si cu Vochin care este singurl jurnalist de la GSp care isi pastreaza obiectivitatea.

Ayrton20.11.2005 19:38

Meme a mai spus ceva: in ciuda faptului ca exista motive evidente de nemultumire fata de Sandu, Steaua va vota cu el...

Motanu D20.11.2005 19:40
Meme a mai spus ceva: in ciuda faptului ca exista motive evidente de nemultumire fata de Sandu, Steaua va vota cu el...

Asta nu mai e fotbal, e politica. Iar MM e un politician prost in cazul de fata.

Bogdan4Steaua20.11.2005 19:43

Nu prea avea ce sa faca Meme. Toti cei din studio erau pro-Popescu in afara de el. Chiar la inceput, cand l-a luat mai tare pe Ioanitoaia cu afisele acelea penibile, acesta din urma s-a cam blocat. Important este ca a luat atitudine. A spus exact ceea ce gandeam eu. Chestia cu "linsajul mediatic" chiar mi-a placut.

Motanu D20.11.2005 19:44

Aici ai dreptate. Sandu nu trebuia linsat de presa ci de suporteri. Dar unde sunt ultrasii cand ai nevoie de ei...

bebeto20.11.2005 19:59

MM e varza oricum.nu cereti prea mult de la el.aici daca era baiat de baiat spunea urmatorul lucru:Steaua voteaza cu Sandu deoarece crede ca acesta reprezinta raul cel mai mic PENTRU Steaua.dar nu s-o dea pe vrajeala dintr-aia de doi lei cum ca Sandu a facut si a dres si el e bun pt fotbalul romanesc.

iancu dragosh20.11.2005 20:07

hai ca acum a dat-o in bara. Vochin, asa stelist cum il stim, ia ridicat mingea la fileu cu arbitrajele pro-Dinamo, iar MM a gasit de cuvinta sa-i raspunda intepat fara sa-si dea seama ca legarea acestui subiect de Mirecea Sandu a fost doar un pretext.

Ayrton20.11.2005 21:22
Aici ai dreptate. Sandu nu trebuia linsat de presa ci de suporteri. Dar unde sunt ultrasii cand ai nevoie de ei...

La calculator, pe net.... :wink: :lol:

I.N.Money21.11.2005 09:08

Mircea Sandu 189 - Gică Popescu 102

După numărarea integrală a voturilor, Mircea Sandu a invins cu două treimi din voturi. Scorul a fost 189 - 102 in favoarea lui Mircea Sandu. Astfel, 65% Mircea Sandu, 35% Gică Popescu.

Sandu e reales deci..

sursa:www.gsp.ro

Bogdan4Steaua21.11.2005 09:14

Da, era de asteptat. Pacat ca nu am avut ocazia sa pun la pariuri pe Sandu. Sa speram ca Lupescu va face si el treaba buna. Acum are ocazia sa le dea peste nas celor din presa.

Bogdan4Steaua21.11.2005 09:14

Da, era de asteptat. Pacat ca nu am avut ocazia sa pun la pariuri pe Sandu. Sa speram ca Lupescu va face si el treaba buna. Acum are ocazia sa le dea peste nas celor din presa.

zarboss21.11.2005 09:23

CE SURPRIZA !!!!! a iesit tot nasul :cry: :cry: :evil:

zarboss21.11.2005 09:24

Lupescu: Vreau să schimb lucrurile din interior

Ionuț Lupescu e calm. "Voi, cei din presă nu aveți incredere in mine! Acum, cînd m-am decis să mă implic nu e bine. Cînd stăteam pe margine, iar nu era bine!". Lupescu e convins că Nașul va cîștiga, dar n-o spune. Știe insă că se va decide chiar azi ziua Comitetului Executiv care va modifica organigrama federației. Atunci va fi numit director general. Cu puteri depline, după cum i-a promis Nașul...

------sursa gsp-------

si acum toti sclavii lui il pupa-n fund ca sa primeasca si ei functii

«14567810»