FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea - Steaua 1-1 (0-0)

«12345610»
Adrian31.05.2009 20:52

bah da' sunteti culmea....:D

in loc sa mereti sa vorbiti despre asata pe topicu ala despre Liga 1...o tot dati aici in offtopic...

da' va las bah azi...ca e sarbatoare :D

Stanici unde esti!?

Ca acum vin la Bucuresti sa bem :D

redondo31.05.2009 20:54

Ba dar cu mine bei o bere? pentru ziua de azi?

MoWeed31.05.2009 21:03

Vezi mah Adriane, esti mai pasnic cand esti beat :D

vlad31.05.2009 21:12
Ba dar cu mine bei o bere? pentru ziua de azi?

Numai betivi asta seara. Smf ,nu l-am vazut (editare) pe Borcea deloc pe la teveu. El ar fi fost cireasa de pe tort asta seara.

As fi preferat un egal intre Urziceni si Timisoara si sa se joace titlul in ultima etapa. Sa le dea bani cu sacul lui Lov'in si Nicoritza domnul Borcea. Si sa le scoata Urziceniul fitele din cap la toti mega-"folbalistii" lu' Becali.

Ce poate face Steaua ultima etapa??? Nu mai baga arogantul de Cioban tineretul???? Ce s-a intors roata astaseara pentru toti! Cum sta el la mana lui Bucsaru!

Cate polite are de platit MM lui Vali Argseala si lui Patronu'!

Cum va razbuna Dan Petrescu toti stelistii adevarti,facuti cu ou si otet de Oligofren! Sa se faca drepatate pentru toate gloriile calcate in picioare de CLanul Becali!

Sper ca asta seara Dinamo sa-si fi dat duhul de pe scena fotbalistica! Nu mai pupa CL nici in 50 de ani!

SPer ca miercuri sa dispara si Ciobanul din fotbal!

Vorba cantecului:

Lucian Viziru(stelist adevarat) dedicatie pentru toate javrele:

Adio... visul frumos s-a terminat,

Adio....povestea voastra s-a incheiat,

Adio....nimic nu mai are rost,

Se-aud doar cainii, cainii latrand in noapte... "augh,augholeo,augholeo!!!"

MoWeed31.05.2009 21:14
Smf ,nu l-am pe Borcea deloc pe la teveu. El ar fi fost cireasa de pe tort asta seara.

Cica ar fi la spital :D

korynna31.05.2009 21:15

Borcea e la spital! Azi e ajunul :)))

S-a taiat porcul :P

danimarcu31.05.2009 21:17
Cica ar fi la spital :D

Si-a taiat venele spargand un geam,dupa modelul Radoi+Iacob la Bistrita...

rezistenta_ultras31.05.2009 21:23

vad ca le-a picat si site-ul...ori l-au inchis de rusine...

toata lumea pe dmania sa le rasucim cutitul in rana.

vlad31.05.2009 21:34
Si-a taiat venele spargand un geam,dupa modelul Radoi+Iacob la Bistrita...

"Ciocul mic! Cand ne-a fost lumea mai draga ne-a stricat Borcea concediile!"

In fiecare an imi strica Dinamo concediile! Si anul asta va fi la fel. M-am saturat! :)

ady_ultras31.05.2009 21:45

n-am de gand s-o iau pe urmele ciobanului, dar cred k i-a pedepsit Dumnezeu pe dinamovisti pentru cele 2 balturi cu Timisoara, dar au ramas cu buza umflata, era simplu, Dinamo a cedat semifinala din cupa pentru ca Timisoara sa le cedeze cele 3 puncte cin campionnat, cupa ar merge la Timisoara daca castiga finala, si titlul trebuia sa mearga la Dinamo , asa era intelegerea, dar uite k Iancu poate vrand nevrand l-a tzepui pe Borcea, i-a lasat si fara cupa si fara titlu, imi este indiferent cine ia acuma campionatul dupa decizia tas, important e pentru mine k nu merg cainii in Liga si nu au luat nimik anul asta, , mergem la Urziceni sa invingem indiferent de decizia tas acuma, mi se rupe, daca se decidea in ultima etapa titlu, eram de acord sa cedam cu Unirea, dar acuma ce rost mai are? sa mergem in europa pana la urma, chiar daca ne va ingreuna programul putin si reconstructia ekipei, asta e , spunea cineva in gps acum 1 sapt k daca Dinamo pierde titlul se desfiinteaza, cred k ar fi ceva de domeniul sf sa se intample asta, dar nu m-ar deranja deloc, mergem la Urziceni, mergem sa batem, si poate sarbatorim cu aia titlul furat lui Dinamo, MUlE Dinamo

Virgil01.06.2009 05:19

Castigarea titlului de catre Unirea este exemplul perfect pentru proverbul "Cand doi se bat, al treilea castiga". Unirii ii mai trebuie un punct si sunt sigur ca nu va face nicio concesie Stelei. Va incerca sa castige meciul pentru a fi sigura ca va repurta un succes de-a dreptul fantastic.

Daca Unirea va avea o evolutie echilibrata in grupele Ligii, sunt gata sa pariez ca va Dan Petrescu va sari Steaua si va antrena direct Chelsea.

Pentru Dinamo infrangerea suferita in fata Brasovului a fost plata pentru meciul vandut CFR-ului in editia trecuta, pentru a castiga titlul in dauna noastra.

Locul 7 pe care se afla Rapid e tot o razbunare a sortii pentru victoria oferita pe tava tot CFR-ului si tot in dauna noastra.

Nu sar in sus de bucurie, dar nu pot sa nu remarc ca soarta nu iarta.

mountytoma01.06.2009 05:52

nu e bucurie mai mare decat sa vezi cainii plangand! sau sangerand! porccea si-a primit rasplata pentru tot "binele" facut de-a lungul timpului in fotbalul romanesc. Dinamo se sparge in bucati, si asta e bucuria cea mai mare a sezonului. sper ca lovitura sa fie fatala si cuplului giovani-Victor, cancerul fotbalului romanesc!

sper ca Unirea sa bata Steaua in ultima etapa. poate scapam de cioban. daca nu scapam de el, macar avem un sezon fara cupe europene, adica un sezon fara a mai fi ciuca batailor in cupele europene!, si poate reusim sa incropim o echipa care sa joace un fotbal demn de Steaua!

spunea ciobanul ca inchide peluzele, ca sa nu mai fie injurat? baieti, haideti la tribuna a IIa sau la Ia, sa ii dam la muhhe mai de aproape! a uitat de puscarie, iar si-a slobozit gura aia spurcata!

bestcormo01.06.2009 07:12
Cãtãlin Þepelin despre rușinea la care o supune Gigi Becali pe Steaua » La pomanã

În timp ce triou-ul Bucșaru - MM Stoica - Dan Petrescu gustã succesul proiectat cu cap și dospit în liniște, Gigi Becali continuã sã creadã cã banii, șmecheriile și aroganțele țin loc de fotbal. Gigi Becali ține morțiș sã perverteascã finalul unui campionat care, prin încoronarea Urziceniului, își meritã ștampila de "cel mai corect din ultimii 30 de ani".

Rãzvan Lucescu uitã cã a crescut în alb-roșu și își monteazã fabulos echipa în ªtefan cel Mare, Timișoara se ține scai de Urziceni pînã-n ultima secundã a meciului, Buzãul încurcã pe toatã lumea deși punctele n-o mai ajutã la nimic, aproape toate echipele își vãd de treabã. Numai Becali nu se dã dus din mocirlã. A inventat ceva despre o fuziune, n-a ținut, iar acum se milogește de Urziceni sã se dea la o parte: "Steaua merge în Europa League, pentru cã Unirea va bãga tineretul în ultima etapã. Sînt deja campioni, ce le mai trebuie victorie cu noi?".

Ar fi al cincilea final consecutiv mînjit de Gigi! Scurt remember: în 2005 a luat titlul pentru cã în ultima etapã Olãroiu și Poli au jucat fãrã rãutate-n Ghencea. În 2006, un nou campionat cîștigat în ultima rundã, cu un 4-0 la Vaslui în urma cãruia Porumboiu și-a concediat aproape întreaga echipã, convins cã jucãtorii s-au vîndut. În 2007, forcingul lui Becali s-a bazat pe arbitraje. ªi așa a prins locul 2, demolînd avansul CFR-ului. Plus banii trimiși spre Dinamo sã-i încurce pe clujeni, plus fularul "cîinilor" la gît. Anul trecut a dus valiza la Cluj, sperînd într-un nou titlu. S-a ales doar cu un sechestru.

Prins de apetitul pentru combinații și mînãreli, poate cã patronul Stelei nu sesizeazã penibilul situației: în urmã cu 4 ani trãgea sforile pentru a lua campionatul, acum a ajuns sã stea cu mîna întinsã la Urziceni ca sã prindã locul 6! Cu cît se bagã mai mult în treburi de tacticã și management, cu atît echipa se scufundã mai tare.

Convins cã e întruchiparea unicului patron-manager-antrenor-psiholog din lume, Gigi Becali va continua probabil sã nu mizeze pe competențele dovedite, ci doar pe cele ale lui, închipuite. În ritmul ãsta, în cîțiva ani ar putea dirija lupta la retrogradare, cerșind de la Prefab Modelu punctul salvator ce-o va menține pe Steaua în prima ligã.

Asa vreti voi sa ajungem in cupele europene?

Ei bine.. eu spun pas.. sper din tot sufletul ca Urziceni sa joace corect in ultima etapa si sa ne bata..

M-am saturat de mizeria asta numita Becali. A distrus tot. Nimic nu mai are farmec...

Mi-e dor de Steaua.

LDS01.06.2009 09:39
vad ca le-a picat si site-ul...ori l-au inchis de rusine...

toata lumea pe dmania sa le rasucim cutitul in rana.

Aveți mare grijã când vã logați pe împuțiciunea aia de sit. Cãutam o declarație de-a lui Turcu pentru rubrica mea, Tableta de Haz, și m-am logat de pe aceastã paginã, FC.Steaua.ro. Antivirusul meu a început sã facã în toate felurile, ca toți dracii, afișa în permanențã "alertã de virus troian". Ca antivirus, eu folosesc "Avast".

pugliesi01.06.2009 09:45

salut...stie cineva de unde pot lua bilet pt meciul cu Urziceni?...multumesc

ytse jam01.06.2009 11:12

imi doresc de la acest meci sa luam o bataie cum Steaua nu a mai vazut in viata ei, sa ne invatam minte. in momentul de fata Unirea Urziceni este singura echipa din Romania care merita sa i se spuna CAMPIOANA, iar in acest ultim meci nu am sa mai fiu sustinatorul Stelei, ci al fotbalului jucat din placere. am sa fiu sustinatorul mentalitatii de invingator, am sa fiu sustinatorul patronilor care nu apar in mass media pentru a isi face suporterii de ras, am sa fiu sustinatorul oamenilor cu cap, am sa fiu sustinatorul performantei si al profesionalismului. Hai Unirea!!!

Virgil01.06.2009 11:21
salut...stie cineva de unde pot lua bilet pt meciul cu Urziceni?...multumesc

Pe stadionul Unirii se intra din cate am auzit numai pe baza de invitatii, care se pot procura de la sediul clubului.

Si acum sa vadeti si voi cine e Unirea, un club cu o vechime totala de 45 de ani si de numai 3 ani in prima Liga.

Scurt istoric

Anul infiintarii: 1954

Primul Club sportiv din Urziceni a fost club de fotbal si se numea "Ialomita". Pe terenul improvizat din Obor, echipa de fotbal "Ialomita" a intalnit formatii din Ploiesti, Ploiesti, Buzau, Slobozia. Se juca mult cu echipa nemtilor stationati in acea vreme in zona lacului care le-a preluat numele - La Nemti - unde functiona o unitate Radar deservita de 300 soldati si ofiteri germani.

In primavara anului 1976 se inaugureaza noul stadion - Tineretului - situat la iesirea din oras spre Manasia, langa viile lui Hagienoff, in zona lacurilor.

In 1988, echipa de fotbal a Urzicenilor - Unirea - se califica in 16-imile Cupei Romaniei: Unirea Urziceni - Corvinul Hunedoara 1-3.

In campionatul 1988-1989, Unirea se clasa pe locul 2 in divizia C, la mare lupta cu Dunarea Calarasi pentru promovarea in divizia B.

In vara anului 2002 echipa a fost preluata de un nou sponsor (Valahorum SA), schimbandu-se in intregime conducerea administrativa si tehnica a acesteia. Dupa aproximativ 6 luni, stadionul a atins o capacitate de 7000 locuri (toate pe scaune), iar vestiarele au fost aduse la standarde ultramoderne.

La finele campionatului 2002-2003, noua echipa F.C. Unirea Valahorum Urziceni reuseste pentru prima data in istoria clubului promovarea in divizia B.

Cea mai mare performanta a fost realizata in anul 2006 cand F.C. Unirea Valahorum Urziceni a acces pe prima scena fotbalistica.

Iar acum, in 2009, super performanta va fi castigarea primului titlu de campioana a României.

kaycee01.06.2009 13:21

Unirea a invins "sitemul", a practicat un joc modern si merita fara dubii titlul de campioana.

O campioana nu face concesii de nici un fel, asa ca ne va aplica o corectie scurta de vreo 2 goluri, doar asa pt ca poate s-o faca si in acelasi timp sa-i inchida si gura lu' Becali!

Melku01.06.2009 13:24

Dupa meciul asta trebuie sa ne astupam urechile si sa nu citim presa macar o saptamana. Or sa fie niste speculatii si niste teorii tampite incat o sa ne ingrozim. INDIFERENT de rezultat cred ca o sa se spuna ca a fost blat. Daca o sa castigam noi, e clar, ne-au ajutat sa prindem UEL, daca or sa castige ei inseamna ca le-am dat noi meciul, sa fie siguri de castigarea campionatului. O salvare ar fi sa se dea odata decizia aia TAS, atata au taraganat-o, chiar nu inteleg de ce, s-au nascut o gramada de speculatii din cauza acestei decizii.

SzabiStelistu01.06.2009 14:44

primul campionat de mult timp in care campioana merita sa fie campioana....Urziceni a iesit campioana ,si nu a platit la arbitrii si nu a facut blaturi!!campioana adevarata!!a castigat toate meciurile pe teren!!

Virgil01.06.2009 15:20
primul campionat de mult timp in care campioana merita sa fie campioana....Urziceni a iesit campioana ,si nu a platit la arbitrii si nu a facut blaturi!!campioana adevarata!!a castigat toate meciurile pe teren!!

Cine stie? In schimb Dan si MM au pus presiune pe arbitri cat cuprinde, iar cel putin in ultimele doua meciuri au pus presiune pe echipe cu care urma sa joace, Dinamo si Timisoara.

In sfarsit ceea ce ma linisteste e ca s-au stins trabucele-n Groapa si a cazut capul antrenorului la Timisoara, semn ca neimplinirile au lasat urme adanci.

redondo01.06.2009 16:11

Corect,nici Unirea n-a fost asa de curata cum vor multi s-o scoata.Dar a castigat campionatul pe merit.

Robinson Rufay Zapata01.06.2009 16:45

Una e sa vorbesti , alta e sa platesti ;)

danimarcu01.06.2009 17:59
Cine stie? In schimb Dan si MM au pus presiune pe arbitri cat cuprinde, iar cel putin in ultimele doua meciuri au pus presiune pe echipe cu care urma sa joace, Dinamo si Timisoara.In sfarsit ceea ce ma linisteste e ca s-au stins trabucele-n Groapa si a cazut capul antrenorului la Timisoara, semn ca neimplinirile au lasat urme adanci.

Eu cred ca doar au raspuns cu aceiasi moneda.

Tancu de la Timisoara a fost cel care a inceput,cu "fuziunea",iar MM i-a raspuns prompt.Dinamo la fel,toata saptamana dinaintea meciului Turcu si Borcea i-au facut pe ialomiteni in toate felurile,iar MM si D.Petrescu le-a raspuns.

DelPiero1001.06.2009 22:28
Dupa meciul asta trebuie sa ne astupam urechile si sa nu citim presa macar o saptamana. Or sa fie niste speculatii si niste teorii tampite incat o sa ne ingrozim. INDIFERENT de rezultat cred ca o sa se spuna ca a fost blat. Daca o sa castigam noi, e clar, ne-au ajutat sa prindem UEL, daca or sa castige ei inseamna ca le-am dat noi meciul, sa fie siguri de castigarea campionatului. O salvare ar fi sa se dea odata decizia aia TAS, atata au taraganat-o, chiar nu inteleg de ce, s-au nascut o gramada de speculatii din cauza acestei decizii.

Unirea ne bate oricum.Sunt sigur ca vor juca impotriva noastra cu multa daruire,indiferent de decizia TAS in ceea ce priveste punctele Timisoarei.

«12345610»