FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea - Steaua 1-1 (0-0)

«14567810»
ytse jam03.06.2009 09:19
@ k-Steaua

Crezi ca e bine ca Steaua sa nu plece capul la Urziceni...

problema este ca Steaua a plecat capul si cu Dinamo in acest sezon, adica exact cu cine nu trebuia. iar din ce am auzit, acest lucru se intampla inca din perioada comunista, fie ca la conducere s-a aflat Ion Alecsandrescu fie ca nu. daca imi aduc eu bine aminte, in 1999 la acel 0-0 din Stefan cel Mare, cand Dinamo avea nevoie de victorie pt a mai spera la titlu de campioana, la conducere s-a aflat Sfinxul, meci in care jucatorii Stelei s-au rugat de dinamovisti sa dea si ei un gol. doar prostia lor a facut ca meciul sa se termine nul. asa ca, nu vad de ce Unirea Urziceni nu ar fi avantajata intr-un mod intentionat de Steaua Bucuresti. cand este Dinamo in prin plan, stam si inghitem, dar cand vine vorba de o echipa care si-a vazut de treaba...de odata ne amintim ca de fapt Steaua este un club cu onoare care nu sta niciodata capra. astea sunt vrajeli de adormit copiii!!!

redondo03.06.2009 09:47

Da,este corect cu acel meci din 99.Steaua s-a lasat descoperita dar Dinamo nu a fost in stare sa marcheze.Steaua dorea ca titlul sa nu fie castigat de Lucescu.

Virgil03.06.2009 10:58
problema este ca Steaua a plecat capul si cu Dinamo in acest sezon, adica exact cu cine nu trebuia.

Parerea mea sincera e ca nu a putut mai mult, in niciun caz ca a plecat capul.

Virgil03.06.2009 11:05

Brigada de arbitri bulgara pentru meciul de miercuri 10 iunie de la Urziceni!

spiridusu03.06.2009 13:43

cu ce se merge la Urziceni ???

ca nu am acces la masina meciul asta din pacate :((

danimarcu03.06.2009 17:50
tu te referi la clasamentul actual daca Poli ar primi punctele ar veni la 2 pct in spatele celor de la Urziceni,dar uiti ca mai este o etapa unde daca Timisoara invinge si Steaua bate la Urziceni, Timisoara e campioana cu un punct peste Unirea, daca Timisoara invinge si noi facem egal la Urziceni, atunci Unirea si Timisoara vor fi la egalitate de puncte dar Unirea va avea meciurile directe in avantaj ceea ce ii face campioni.

acuma capata un sens nu ?

Pai eu am raspuns la urmatoarea replica:

Asa cum am spus, Politehnica a castigat Campionatul si merita sa joace in CL.

Ori mie mi se pare ca Tm nu a castigat niciun campionat...

Bineinteles ca se poate intampla si ce ai scris tu mai sus,dar am impresia ca sunt prea multi de daca in ecuatie...

dee03.06.2009 18:31
Care "Politehnica"?Care campionat? Ce "Poli" in CL visezi? :spank:

Cu cele 6 puncte,"Poli" ar veni pe locul 2 ,cu doua puncte mai putin decat Urziceni!

Daca tot ignori vasele nespalate si stai la taclale pe un site al unei echipe al carei fan NU ESTI,macar informeaza-te!...

intotdeauna ma informez, DaniMarcu, chiar si indirect, din postarile tale, adica un om care pretinde ca stie multe despre fotbal si Steaua si mai ales despre calitatea mea de fan/suporter/admirator al Stelei. Insa spre deosebire de tine, Danimarcu, eu stiu sa filtrez informatiile si sa le trec prin matricea rationamentului, nu sa ma pierd in detalii inutile. Am spus ca Poli Tm a castigat la toate capitolele campionatul de anul acesta, metaforic vorbind. Au avut cele mai spectaculoase coregrafii, prezenta masiva a suporterilor pe stadion, au avut meciuri bune, iar cu putin noroc, chiar ar putea ajunge pe primul loc. Ce nu a fost clar?! Anul acesta Steaua Bucuresti nu a castigat campionatul, insa sa speram ca-l va castiga la anul si ar fi frumos sa-l castige in toate privintele (suporteri,echipa,conducere), caci de aceea ne mandream cu totii numind-o Campioana!

Scuteste-ma de trimiterile la vase, probabil este o activitate care ti s-ar potrivi tie mai mult. Numai bine!

@anti Gigi

am alt program sambata,nu voi ajunge in Bucuresti, insa banuiesc ca vor fi suficienti oameni care se vor alatura mitingului. E important ca fotbalul sa inceapa sa se curete de toti cei care l-au murdarit in ultimii ani, nu doar G. Becali, adica sa fie o atentionare pt ei , caci a venit timpul sa-si schimbe atitudinea si sa ne ofere o alta imagine. N-ar fi stricat un mesaj si mai explicit, insa cred ca a fost inteles din moment ce a fost preluat de oamenii din presa. Bafta!

anti gigi03.06.2009 18:32

dee.......vii sambata la miting?

Virgil04.06.2009 05:21

Dee, ce treaba ai? :oops:

@ Dani

Ai ramas la fel de irational si lipsit de maniere cu colegele noatre steliste. Dee e o stelista adevarata, a demonstrat-o de atatea ori. Sunt stelisti si cei din Cluj, Satu-Mare, Dej, Oradea, Galati, etc, nu numai cei care au spalat putina din tara spre meleaguri unde se poate agonisi mai usor banul. Si nu numai ei, dar si cei care nu sunt membri ai AISS din diverse motive. Stiai ca Dee a fost membra AISS si a cotizat cu o suma importanta, pentru ca apoi unul pe nume Stanici sa o conteste vehement pana cand fata s-a retras singura din lehamite si ca sa inceteze asta scandalul? Nu a spus niciodata acest lucru. Asta inseamna modestie. Modestia care le lipseste din pacate unora, printre care si unor stelisti ascunsi prin Portugalia de vitregiile care s-au abatut asupra bietei noastre tari.

k-steaua04.06.2009 06:49

@ Virgil

Citeste cu atentie ce am scris eu si nu trunchia adevarul....Nu am spus ca nu sunt stelisti....Cu siguranta ca intelegi foarte bine ce voiam sa spun....Poate ca a fost cam lung comentariul insa IDEEA pe care am vrut sa o subliniez este : Sa nu fim mai mult antidinamovisti decat stelisti ! CLAR ? Consider ca unii din cei care citesc pe aici pe site isi fac o parere gresita despre spiritul de competitie...De ce ideile unora care sunt oarecum nelalocul lor pot fi impartasite de catre toti ceilalti, iar a mea, care indeamna la sportivitate, nu? Eu stiu de la parintii mei ca atunci cand observi ca un lucru nu este la locul lui, sa-l asezi tu daca iti sta in putere. Asa si aici, cand observ ca unul o ia pe alaturi INCERC sa-l corectez, nu sa-l las sa deraieze doar de dragul de a-i respecta parerea. Cred ca asta ar trebui sa fie menirea voastra a moderatorilor dar este posibil sa fiti toti de o varsta sau sa va placa intretinerea starii acesteia de anormalitate cu toate ca recunosti in comentariul tau ca esti oarecum de acord cu mine. Sa nu intelegi gresit, nu ma refer numai la moderatorii acestui site ma refer la moderatorii tuturor site-urilor in general.

O zi buna tuturor si Forza Steaua ! Sa invinga la Urziceni pt noi stelistii, nu pt Gigi sau in ciuda altcuiva.

:steag_cruce_invers:fularsteaua2:hypocrite:

godsaveultras04.06.2009 07:26

din pacate multi am uitat cum e sa ne bucuram pentru succesul echipei si asta a dus catre altceva.ne raportam,ne comparam, acordam prea multa atentie altora.sa fim realisti si sa constientzam ca teoretic Unirea are prima sansa.din prisma jocului, a capacitatii jucatorilor si a mentalitatii ei pleaca favoriti.trist dar adevarat!si decat o prezenta in europa mincinoasa mai bine deloc.acesti jucatori nu merita sa simta ce inseamna sa joci intr-o cupa europeana,cu atat mai mult actualul "finantator" si "antrenor"...mi-e dor de Steaua!

MoWeed04.06.2009 07:33
Cred ca asta ar trebui sa fie menirea voastra a moderatorilor dar este posibil sa fiti toti de o varsta sau sa va placa intretinerea starii acesteia de anormalitate cu toate ca recunosti in comentariul tau ca esti oarecum de acord cu mine. Sa nu intelegi gresit, nu ma refer numai la moderatorii acestui site ma refer la moderatorii tuturor site-urilor in general.

Daca ai urmarit forumul ai vazut ca mai multi moderatori au spus in mare cam ce spui tu: ca nu trebuie sa dam meciul pentru ca nu suntem frustrati. Noi nu incercam mentinerea unei stari de anormalitate ci doar dam ocazia tuturor sa-si spuna parerea fie ca suntem sau nu de acord cu ea.

bodanelu04.06.2009 08:08

@Virgil... nu prea ai dreptate. Si topicul asta nu e locul unde sa se discute prezenta lu` dee in AISS

AndyQ04.06.2009 08:15
In alta ordine de idei, am convingerea ca Unirea va pierde la Timisoara in etapa a 33-a, iar Dinamo va invinge in Groapa pe Brasov. In aceste conditii Unirea va pierde fotoliul de lider, astfel ca o eventuala victorie impotriva Stelei nu ar mai readuce-o pe primul loc, meciul lui Dinamo din ultima etapa de la Pitesti fiind dinainte castigat.

Se pare ca te-ai inselat, Virgil. Lucrurile s-au petrecut exact pe dos, altfel decat in previziunile tale.

Din partea mea sa ia oricine titlul, numai sa nu fie Dinamo. Cat despre Steaua, nu stiu ce sa mai spun. E clar, sezonul asta a fost un dezastru si mi-e frica ca instoria o sa se repete, intr-un mod nesimtit, si in sezonul viitor. Ciuma care a lovit Steaua, Jiji, nu se poate inlatura asa usor.

Eu astept gripa ovina. Asa poate se ia si de Jiji si ne scuteste de dorinta plumbului de 7.62mm ratacit. :)

dee04.06.2009 08:44

@Virgil, Bodanelu

eu spun sa incetati cu dezgroparea amintirilor, n-are niciun sens; adevarul e intotdeauna la mijloc. Au fost neintelegeri pentru ca normal, nu ne cunosteam, decat virtual si e normal sa se nasca suspiciuni atunci cand nu vorbesti cu un om fata in fata. Eu si Doru ne-am impacat de atunci si ne-am mai ciondanit de 1000 de ori, ca asa suntem noi doi croiti, dar de fapt tot amici virtuali am ramas :-). E chiar baiat bun Stanici asta, baiat de incredere. La momentul respectiv m-am suparat din cauza atitudinii unora , insa cu siguranta lucrurile s-au schimbat in bine, iar acest lucru este denotat o parte din realizarile lor si ma refer in mod deosebit la organizarea deplasarilor la meciurile Stelei.

Stanici04.06.2009 09:03
Dee, ce treaba ai? :oops:

@ Dani

Ai ramas la fel de irational si lipsit de maniere cu colegele noatre steliste. Dee e o stelista adevarata, a demonstrat-o de atatea ori. Sunt stelisti si cei din Cluj, Satu-Mare, Dej, Oradea, Galati, etc, nu numai cei care au spalat putina din tara spre meleaguri unde se poate agonisi mai usor banul. Si nu numai ei, dar si cei care nu sunt membri ai AISS din diverse motive. Stiai ca Dee a fost membra AISS si a cotizat cu o suma importanta, pentru ca apoi unul pe nume Stanici sa o conteste vehement pana cand fata s-a retras singura din lehamite si ca sa inceteze asta scandalul? Nu a spus niciodata acest lucru. Asta inseamna modestie. Modestia care le lipseste din pacate unora, printre care si unor stelisti ascunsi prin Portugalia de vitregiile care s-au abatut asupra bietei noastre tari.

Dai cu bata in balta. Crede-ma ca am ajutat (cat am putut) pe niste stelisti din Cluj care nu erau membri AISS. Dar erau stelisti, iubeau Steaua si punct, nu iubeau U si admirau pe Steaua. De d-alde d-astia (terminati cu doua fete) sunt satul si fac numai rau comunitatii de suporteri din care fac parte. "Polisuporterismul" este cea mai scarboasa plaga a comunitatii de microbisti de la noi din tara. Si, pentru ultima oara, Dee nu e stelista, e U-ista si admiratoare a ceea ce reprezinta Steaua. Asta nu inseamna ca nu o respect pana acum ca om (o cunosc in mica masura) dar, am mai zis-o, ca suporter, pentru mine ea reprezinta un zero barat. Asa ca las-o balta si nu mai pune tu la punct oamenii vehementi pe motiv ca sunt vehementi si nu o dau in laba trista "a la vest".

Plm, pana unde poate sa duca o bagare de seama pe mess...

On topic: prefer sa ia Unirea campionatul. Dar sa se desfasoare lucrurile pe teren. Sclavii din Timicioara despre care vorbea Dee salivand sustin un hibrid infect, rezultat printr-o manarie de genul contopirii Stelei cu Urziceniul. "Suporterii" aia merita o flegma, nu aprecieri sau satisfactii. Ca fac spectacol, fac, nu spun ca nu. Dar motivatia e gresita si dpdv al meu, asta conteaza cel mai mult.

dee04.06.2009 10:39
Sclavii din Timicioara despre care vorbea Dee salivand sustin un hibrid infect, rezultat printr-o manarie de genul contopirii Stelei cu Urziceniul. "Suporterii" aia merita o flegma, nu aprecieri sau satisfactii. Ca fac spectacol, fac, nu spun ca nu. Dar motivatia e gresita si dpdv al meu, asta conteaza cel mai mult.

sa ia titlul cei care merita si-l castiga cinstit pe teren ,atat conteaza, caci cu siguranta oamenii din orasul respectiv (fie Timisoara, fie Urziceni vor fi fericiti) Vorbesti prea plastic, Stanici ,iar mitocania asta iti dauneaza grav imaginii si e pacat de tine.

le: Asta a fost cearta 1001 ! dar nu-mi mai pierd vremea pe aici, deci pun punctul final.

Virgil04.06.2009 11:54
Se pare ca te-ai inselat, Virgil. :)

M-am inselat total chiar. Daca la Timisoara ma mai asteptam in sinea mea sa piarda in fata Unirii, de la Brasov nu ma asteptam sa le faca figura cainilor. Fantastic! Spune-mi si mie cine s-ar fi asteptat? A venit ca un traznet pentru javre si ca o surpriza pentru noi ceilalti care-i "iubim". Doamne, mi-as fi pariat casa ca Dinamo nu pierde. De Timisoara nu sunt convins ca nu a vrut sa piarda, pana cand TAS va da solutia.

@ Dee

Am spus adevarul si numai adevarul. E ultima oara cand intervin in favoarea ta. Chiar nu pot sa inteleg cum de poti sa mai tii la unul care nu scapa niciun prilej pentru a te arata cu degetul ca tii si cu U. Pastreaza-l, manca-l-ai copt. Cu marar, cu patrunjel, cu untura de catel. Poti pune si un catel de usturoi. :P

@ bodanelu

Te-ai amestecat si tu. Ei, pentru ce? Doar asa sa faci pe senzationalul? Vezi-ti de licienta ta...

@ Dan

Scuza-ma, am aparat pe cine nu merita. Pe cineva careia ii place sa fie facuta cu ou si cu otet de maestrul degustator de vinuri Doru Stanilici.

@ k-Steaua

Tai des trunchiuri de copac sa-mi fac fizicul sa moara gagicile dupa mine. Uneori mai trunchiez si adevaruri. Dar numai adevaruri prezentate deja trunchiat.

AndyQ04.06.2009 12:37
M-am inselat total chiar. Daca la Timisoara ma mai asteptam in sinea mea sa piarda in fata Unirii, de la Brasov nu ma asteptam sa le faca figura cainilor. Fantastic! Spune-mi si mie cine s-ar fi asteptat? A venit ca un traznet pentru javre si ca o surpriza pentru noi ceilalti care-i "iubim". Doamne, mi-as fi pariat casa ca Dinamo nu pierde. De Timisoara nu sunt convins ca nu a vrut sa piarda, pana cand TAS va da solutia.

Eu le-am urmarit atat pe Unirea cat si pe Timisoara in mai toate jocurile din sezonul asta. Oarecum m-am asteptat la deznodamantul de la Timisoara, data fiind mentalitatea lui Dan Petrescu si felul in care s-a prezentat mai ales in returul asta.

E drept, the Brasovean Job... a fost o capodopera, indiferent din ce perspectiva privim lucrurile. Nu cred ca se astepta cineva la un asa scor, dar si in cazul asta nu as fi pariat pe victoria celor de la Dinamo. As fi mers pe un egal. De ce? Pentru ca Little Lucescu nu-si permitea eticheta de "trantitor de meciuri" mai ales acum cand e mare antrenor de nationala. M-am asteptat ca jucatorii lui sa joace corect, sa fie in forma, etc. Sunt convins ca au fost si interventii sau presiuni din partea javrelor in directia conducerii brasovene. Bravo lor ca nu au cedat.

Legat de meciul care ne asteapta in ultima etapa sunt 50-50. Daca bate Unirea se concretizeaza sezonul infect pentru Steaua, motiv sa fim corecti si sa spunem "nu meritam anul asta nici macar EL". Daca bate Steaua o sa zic "gata! s-a terminat circul" si atat. Pentru ca nu-mi permit sa aduc cuvinte de lauda la adresa Stelei de anul asta, la fel cum o sa spunem si la anul`.

Sincer, cred ca nu o sa se schimbe prea multe la Steaua in urmatorii 2-3 ani. Din pacate, asta e adevarul. Cat timp Jiji se considera GURU fotbalului romanesc orice incercare de a visa la mai bine e fara rost...

bodanelu04.06.2009 12:49
@ bodanelu

Te-ai amestecat si tu. Ei, pentru ce? Doar asa sa faci pe senzationalul? Vezi-ti de licienta ta...

Nu, nu m-am amestecat sa fac pe senzationalul. Spre deosebire de tine, eu am participat la discutia respectiva. Si nu are rost sa se mai discute acum, dupa cum a sugerat si dee.

_yang04.06.2009 13:47

S-a enervat Virgil... :confused: la asta chiar nu ma asteptam...

Cat despre meci, chiar nu va inteleg... Deci e miting sambata anti-oier si unii zic pe aici ca isi doresc o victorie cu Urziceniul ca sa prindem Europa League... Chiar ati uitat cine e antrenor principal la echipa asta ?

D4v1dstelist04.06.2009 14:59

Pedrazinni!Jiji sta la palatul sau kitchos si face declaratii.E prea comod ca sa fie antrenor in adevaratul sens al cuvantului.

_yang04.06.2009 15:44

Pai da, dar el pune echipa pe hartie... Si pana lucrul asta nu se intampla eu nu pot sa imi doresc binele echipei...

Mai bine in B cu antrenor de genul Leo Strizu decat in Euroleague cu ciobanul...

danimarcu04.06.2009 17:40
@ Dani

Recunosc ca m-ai lasat fara replica!Ce frustrari ar putea avea cineva ca sa poate sa zica asa ceva?

Ce treaba are faptul ca traiesc in Portugalia in discutiile noastre?

Cred ca tu esti irational aici...

Virgil04.06.2009 18:56

LPF a schimbat ora de disputare a jocurilor din ultima etapa si acestea vor incepe la 20:00

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat, joi, ca partidele din etapa a 34-a a Ligii I, ultima a campionatului, vor incepe de la ora 20:00 si nu 20:45 asa cum a fost anuntat initial, informeaza site-ul forului condus de Dumitru Dragomir.

onlinesport.ro

«14567810»