FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea - Steaua 1-1 (0-0)

«18910»
Bogdan4Steaua10.06.2009 21:25
1. Nu cred sã vinã Bergodi.. probabil va veni iarãși un antrenor de mîna a 2-a, care îi va face pe plaq lu' Becali. Petrescu 1oo % nu vine :) e în CL :)

2. Sper ca Poli sã primeascã punctele înapoi, ca dinamuiștii sã joace în Europa League și sã fie eliminați de vreo echipã din Cipru.

3. Sper sã aibã un pic de creier Becali și sã cumpere un fundaș stînga, un altul polivalent (Emeghara sãracul de el), 2 atacanți, 1 închizãtor, și un mij de creație. ªtiu cã visez :) dar asta e :)

4. O sã fie un program infernal. Steaua de pe poziția a 6.. va juca de la începutul lunei iulie, așa cã 1 lunã fãrã Becali doar :)

5. Sperãm cã va fi bine :)

Inlocuiesc cele 5 puncte ale tale cu unul singur:

1. Sa dispara Becali din Ghencea. Orice va urma ar fi parfum comparativ cu situatia actuala...

red&blue_boy11.06.2009 05:55

Meci slab facut si aseara,dar si cu noroc am reusit sa prindem ultimul loc de Europa league.Un sezon dezamagitor,dar decat nimic....Bravo Unirea Urziceni!

mountytoma11.06.2009 06:13
Craiova a pierdut surprinzator acasa. Craiova - Vaslui 0-1.

cu milionul de la Gigi, cu milioanele de la pariuri pentru meciuri ca ala cu buzaul si cel de ieri cu vasluiul, cu banii pe fratii costea, sezonul este unul foarte reusit pentru mititelu. a simtit ca echipa e prea cruda pentru cupele europene si e prea mandru ca sa o vada umilita. asa ca s-a gandit el sa tranteasca niste meciuri pentru a castiga bani grei din pariuri, iar echipa sa mai creasca un an, fara meciuri obositoare si umilitoare in EL.

pe eurobalegarul nostru nu l-ar fi dus mintea la asa ceva!

meciul Stelei cu Unirea: o umilinta greu de digerat. a fost un mare blat din partea Stelei, iar Unirea a luptat doar pentru ceea ce ii trebuia neaparat. daca Timisoara dadea gol la Brasov in minutul 10, altfel era meciul nostru!

s-a incheiat calvarul. din pacate, doar calvarul acestui sezon. pana moare Gigi, vom mai inghiti multe umilinte. deci nu ne ramane decat sa i-o dam in gura non-stop, asa ca sa inghita si el ceva.

D4v1dstelist17.06.2009 17:47
Ce face?

Si de ce nu,ma rog?Inafara de antrenor,ce a avut Steaua mai bun in 2006 decat acum?Nu cred ca jucatori....

Carlos peste Zapata?Noooot

Apararea este identica,cu exceptiaplecarii lui Oga

Daca vine Radoi inapoi avem mijloc de aproximativ acelasi nivel ca si atunci.

Atac:Stancu si Kapetanos,antrenati corect ar fi realizat mult mai mult decat Dica,iar avand in vedere ca avem antrenor nou,probabil pinde si V.Badea echipa.

Avand in vedere ce antrenor am avut,1-1 cu campioana e chiar bun.Sper doara sa avem pe teren doar Romani,care totusi au idee ce inseamna Steaua.Ca la meciul asta.Bineinteles,Zapata in poarta si Kapetanos in atac,dar fara Semezi,Moreni,sau alte "talente".

«18910»