Iata-ne si la final de campionat.
Miercuri 10 iunie 2009, de la 20:00, Steaua va intalni la Urziceni echipa locala Unirea. Meciul se va transmite pe Antena 1
Meciul este deosebit de important, de rezultatul lui depinzand ordinea in care actualele trei clasate, Unirea, Dinamo, Timisoara, vor ocupa primele trei locuri.
Si va mai fi important pentru ca in cazul unei victorii, Steaua, va termina pe locul 6 si va putea participa in nou infiintata competitie UEFA, EUROPA LEAGUE.
Se pare ca ros-albastrii sunt in vana si o victorie in Ialomita ar fi cat se poate de la indemana. Sunt convins ca anumite concluzii trase in presa, puse pe seama unor jucatori stelisti, si anume ca Steaua va pierde fara a se intrebuinta prea mult, sunt rodul unor minti mult prea incinse. Eu cred, dimpotriva, ca jucatorii Stelei se vor mobiliza exemplar pentru a castiga acest meci, pentru a servi intereselor clubului nostru.
In alta ordine de idei, am convingerea ca Unirea va pierde la Timisoara in etapa a 33-a, iar Dinamo va invinge in Groapa pe Brasov. In aceste conditii Unirea va pierde fotoliul de lider, astfel ca o eventuala victorie impotriva Stelei nu ar mai readuce-o pe primul loc, meciul lui Dinamo din ultima etapa de la Pitesti fiind dinainte castigat.
Pronostic Unirea-Steaua: x, 2