ne bat astia de ne kkm pe noi ![]()
ne bat astia de ne kkm pe noi ![]()
ziceau turcu si Borcea k Dumnezeu nu doarme....au avut dreptate nu a dormit....s-a facut dreptate pentru toate magariile pe care le-ati facut....Felicitari Unirea & Brasov
eu cred ca nu recunoasteti fotbalul atunci cand il vedeti... strigam de pe locul 6 sa le dea meciul;astia sunt ca si campioni pe merit si voi fabulati daca ar fi bine sa dea Steaua meciuri, Steaua abia are 4 meciuri aproape bune din 35 asa ca... cine cui dracu sa dea ? nu intelegeti ca ultimul meci tine doar de Urziceni si nu de noi?
te-ai trezit si tu acum...discutiile au fost inainte de meciurile de azi
Multumesc lui Dumnezeu ca nu ne-a mai pus sa trecem si prin incercarea asta. Unirea e campioana.
Dinamo 0 - 2 Brasov ![]()
![]()
Poli Timisoara 1 - 2 Unirea
Unirea ! Unirea ! Unirea !!!!!!!!!!!!!
:punk
Sa moara Butelie de ciuda
:D ![]()
mi-a smuls o lacrima de fericire bucuria lui MM de la finalul meciului...
apoi a mai curs una de tristete cand l-am auzit pe Gigi ce declara la TV...se pare ca e decis sa inchida Peluza Sud...
astia suntem...
Mai am un singur dor
Sa nu vad pe dhinamo
In Liga Campionilor
imi dau lacrimile de bucurie cand vad pe sport.ro "Urziceni Campioana" :X:X
mi-a smuls o lacrima de fericire bucuria lui MM de la finalul meciului...apoi a mai curs una de tristete cand l-am auzit pe Gigi ce declara la TV...se pare ca e decis sa inchida Peluza Sud...
astia suntem...
O sa ne mutam si aia e... cu toate ca nu cred ce zice ciobanul
Eu spun sa avem rabdare pana dupa etapa asta ca sa vedem incotro o luamDaca si-o fura javrele de la Razvanel? Eu cred ca are toate motivele sa castige meciul asta, stie cam ce capital de simpatie i-ar aduce in cazul unei victorii si stie ca un selectioner nu are cum sa fie altfel decat demn. Chiar am incredere in el. O victorie a Brasovului si una a Urziceniului si ajungem in situatia in care Urziceni nu o sa mai aiba nevoie de puncte, devine matematic campioana
Sa imi spuneti Mesia
) ![]()
Sa imi spuneti Mesia))
![]()
Ave melku "gura de aur" imperator!
Muce Jr. are o bila alba de la mine.
daca e sa inchida ciobanul Sudul va mutati la Nord si impreuna ii vom face viata un calvar.... ![]()
De la mine are tot respectul.
Ave melku "gura de aur" imperator!
Ave prieteni. Nu imi cereti viziune pentru noi, nu arata bine ![]()
Sa imi spuneti Mesia)
![]()
Ave Melku tastatura de aur ![]()
clasament
1 Urziceni 69pct
2 Dinamu 65pct
Trebuie sa intelegem ca vremurile se mai schimba,oamenii se mai maturizeaza.Lucescu nu mai pare de ceva timp frustratul care era acum cativa ani.
Mai are o bila alba de la mine,pe motiv ca nu l-a convocat pe tamas la nationala...
Razvan Lucescu si-a castigat respectul meu si al multor altor stelisti care n-ar fi crezut vreodata ca Brasovul va invinge in groapa. De astazi, Razvan Lucescu nu este "Muce Jr." ci Lucescu Jr.! Merita acest lucru!
Trebuie sa intelegem ca vremurile se mai schimba,oamenii se mai maturizeaza.Lucescu nu mai pare de ceva timp frustratul care era acum cativa ani.Mai are o bila alba de la mine,pe motiv ca nu l-a convocat pe tamas la nationala...
Razvan Lucescu nu a fost niciodata frustrat ci a fost mereu un om onest si corect care si-a aparat sansele indiferent de situatie. Asa ca...baietii care o tineati mereu cu Il Muce s.a. prostii ar trebui sa lasati capu'n pamant.
@Astristul: ai dreptate, dar nu am inteles ce e cu avatarul ala.... ![]()
@redondo: nu e nevoie sa repeti aceeasi placa!
Ar trebui sa repet aceasta placa pana n-o sa mai vorbiti numai prosti si sa va credeti cei mai frumosi si cei mai destepti...ca deh doar suntem stelisti.
raszvan Lucescu e tot un jeg ca si tacsu...
sigur a avut ceva motive...
da' oricum.. bravo lui da-l in **** mea ![]()
daca a jucat corect...respect
daca a avut motive...sa ma sugfa
ca us bveat si ma bucur caa a luatdinam0 ****...
baj gata cu offtopicu ca va *** ![]()
Razvan Lucescu nu a fost niciodata frustrat ci a fost mereu un om onest si corect care si-a aparat sansele indiferent de situatie. Asa ca...baietii care o tineati mereu cu Il Muce s.a. prostii ar trebui sa lasati capu'n pamant.
Cred ca am aratat mai mult respect pt noul R.Lucescu decat merita!A fost frustrat cand a dedicat un egal al Sportului tuturor antistelistilor,sau mai recent dupa meciurile din sferturile cupei UEFA.
Am spus ca omul se mai maturizeaza,asta s-a intamplat si cu Razvan decand a plecat din anturajul poluat al Ghiulestiului.A dat in ultima vreme declaratii de bun simt despre Radoi si Steaua,a jucat corect cu Dinamo,nu l-a convocat pe tamas la nationala...Motive sa cred ca omul s-a maturizat.
On-topic: Cred ca Unirea va castiga ultimul meci pe tern propriu...
Cred ca am aratat mai mult respect pt noul R.Lucescu decat merita!A fost frustrat cand a dedicat un egal al Sportului tuturor antistelistilor,sau mai recent dupa meciurile din sferturile cupei UEFA.Am spus ca omul se mai maturizeaza,asta s-a intamplat si cu Razvan decand a plecat din anturajul poluat al Ghiulestiului.A dat in ultima vreme declaratii de bun simt despre Radoi si Steaua,a jucat corect cu Dinamo,nu l-a convocat pe tamas la nationala...Motive sa cred ca omul s-a maturizat.
On-topic: Cred ca Unirea va castiga ultimul meci pe tern propriu...
Si poate te-ai maturizat si tu....on topic...castiga Steaua sigur!