FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea - Steaua 1-1 (0-0)

«1234510»
mircea_1031.05.2009 19:12

ne bat astia de ne kkm pe noi :beer2:

andrey_ptm_steaua31.05.2009 19:16

ziceau turcu si Borcea k Dumnezeu nu doarme....au avut dreptate nu a dormit....s-a facut dreptate pentru toate magariile pe care le-ati facut....Felicitari Unirea & Brasov

dalexandru2031.05.2009 19:21

eu cred ca nu recunoasteti fotbalul atunci cand il vedeti... strigam de pe locul 6 sa le dea meciul;astia sunt ca si campioni pe merit si voi fabulati daca ar fi bine sa dea Steaua meciuri, Steaua abia are 4 meciuri aproape bune din 35 asa ca... cine cui dracu sa dea ? nu intelegeti ca ultimul meci tine doar de Urziceni si nu de noi?

korynna31.05.2009 19:24

te-ai trezit si tu acum...discutiile au fost inainte de meciurile de azi

axl31.05.2009 19:24

Multumesc lui Dumnezeu ca nu ne-a mai pus sa trecem si prin incercarea asta. Unirea e campioana.

iNsTiGaToR31.05.2009 19:28

Dinamo 0 - 2 Brasov :clap::punk:

Poli Timisoara 1 - 2 Unirea

Unirea ! Unirea ! Unirea !!!!!!!!!!!!! :clap: :punk

Sa moara Butelie de ciuda :D :D :D

rezistenta_ultras31.05.2009 19:48

mi-a smuls o lacrima de fericire bucuria lui MM de la finalul meciului...

apoi a mai curs una de tristete cand l-am auzit pe Gigi ce declara la TV...se pare ca e decis sa inchida Peluza Sud...

astia suntem...

iNsTiGaToR31.05.2009 19:52

Mai am un singur dor

Sa nu vad pe dhinamo

In Liga Campionilor

imi dau lacrimile de bucurie cand vad pe sport.ro "Urziceni Campioana" :X:X

korynna31.05.2009 19:54
mi-a smuls o lacrima de fericire bucuria lui MM de la finalul meciului...

apoi a mai curs una de tristete cand l-am auzit pe Gigi ce declara la TV...se pare ca e decis sa inchida Peluza Sud...

astia suntem...

O sa ne mutam si aia e... cu toate ca nu cred ce zice ciobanul

Melku31.05.2009 19:55
Eu spun sa avem rabdare pana dupa etapa asta ca sa vedem incotro o luam :) Daca si-o fura javrele de la Razvanel? Eu cred ca are toate motivele sa castige meciul asta, stie cam ce capital de simpatie i-ar aduce in cazul unei victorii si stie ca un selectioner nu are cum sa fie altfel decat demn. Chiar am incredere in el. O victorie a Brasovului si una a Urziceniului si ajungem in situatia in care Urziceni nu o sa mai aiba nevoie de puncte, devine matematic campioana :))

Sa imi spuneti Mesia :))) :naughty:

armanovici31.05.2009 19:58
Sa imi spuneti Mesia :) )) :naughty:

Ave melku "gura de aur" imperator!

Bogdan4Steaua31.05.2009 19:58

Muce Jr. are o bila alba de la mine.

andrey_ptm_steaua31.05.2009 20:00

daca e sa inchida ciobanul Sudul va mutati la Nord si impreuna ii vom face viata un calvar.... :steag_cruce_invers:

Robinson Rufay Zapata31.05.2009 20:01

De la mine are tot respectul.

Melku31.05.2009 20:01
Ave melku "gura de aur" imperator!

Ave prieteni. Nu imi cereti viziune pentru noi, nu arata bine :))

iNsTiGaToR31.05.2009 20:02
Sa imi spuneti Mesia :))) :naughty:

Ave Melku tastatura de aur :))

r3fl3x31.05.2009 20:03

clasament

1 Urziceni 69pct

2 Dinamu 65pct

danimarcu31.05.2009 20:10

Trebuie sa intelegem ca vremurile se mai schimba,oamenii se mai maturizeaza.Lucescu nu mai pare de ceva timp frustratul care era acum cativa ani.

Mai are o bila alba de la mine,pe motiv ca nu l-a convocat pe tamas la nationala...

Astristul31.05.2009 20:16

Razvan Lucescu si-a castigat respectul meu si al multor altor stelisti care n-ar fi crezut vreodata ca Brasovul va invinge in groapa. De astazi, Razvan Lucescu nu este "Muce Jr." ci Lucescu Jr.! Merita acest lucru!

redondo31.05.2009 20:27
Trebuie sa intelegem ca vremurile se mai schimba,oamenii se mai maturizeaza.Lucescu nu mai pare de ceva timp frustratul care era acum cativa ani.

Mai are o bila alba de la mine,pe motiv ca nu l-a convocat pe tamas la nationala...

Razvan Lucescu nu a fost niciodata frustrat ci a fost mereu un om onest si corect care si-a aparat sansele indiferent de situatie. Asa ca...baietii care o tineati mereu cu Il Muce s.a. prostii ar trebui sa lasati capu'n pamant.

Bogdan4Steaua31.05.2009 20:27

@Astristul: ai dreptate, dar nu am inteles ce e cu avatarul ala.... :crazy:

@redondo: nu e nevoie sa repeti aceeasi placa!

redondo31.05.2009 20:41

Ar trebui sa repet aceasta placa pana n-o sa mai vorbiti numai prosti si sa va credeti cei mai frumosi si cei mai destepti...ca deh doar suntem stelisti.

Adrian31.05.2009 20:41

raszvan Lucescu e tot un jeg ca si tacsu...

sigur a avut ceva motive...

da' oricum.. bravo lui da-l in **** mea :))

daca a jucat corect...respect

daca a avut motive...sa ma sugfa

ca us bveat si ma bucur caa a luatdinam0 ****...

baj gata cu offtopicu ca va *** :))

danimarcu31.05.2009 20:42
Razvan Lucescu nu a fost niciodata frustrat ci a fost mereu un om onest si corect care si-a aparat sansele indiferent de situatie. Asa ca...baietii care o tineati mereu cu Il Muce s.a. prostii ar trebui sa lasati capu'n pamant.

Cred ca am aratat mai mult respect pt noul R.Lucescu decat merita!A fost frustrat cand a dedicat un egal al Sportului tuturor antistelistilor,sau mai recent dupa meciurile din sferturile cupei UEFA.

Am spus ca omul se mai maturizeaza,asta s-a intamplat si cu Razvan decand a plecat din anturajul poluat al Ghiulestiului.A dat in ultima vreme declaratii de bun simt despre Radoi si Steaua,a jucat corect cu Dinamo,nu l-a convocat pe tamas la nationala...Motive sa cred ca omul s-a maturizat.

On-topic: Cred ca Unirea va castiga ultimul meci pe tern propriu...

redondo31.05.2009 20:48
Cred ca am aratat mai mult respect pt noul R.Lucescu decat merita!A fost frustrat cand a dedicat un egal al Sportului tuturor antistelistilor,sau mai recent dupa meciurile din sferturile cupei UEFA.

Am spus ca omul se mai maturizeaza,asta s-a intamplat si cu Razvan decand a plecat din anturajul poluat al Ghiulestiului.A dat in ultima vreme declaratii de bun simt despre Radoi si Steaua,a jucat corect cu Dinamo,nu l-a convocat pe tamas la nationala...Motive sa cred ca omul s-a maturizat.

On-topic: Cred ca Unirea va castiga ultimul meci pe tern propriu...

Si poate te-ai maturizat si tu....on topic...castiga Steaua sigur!

«1234510»