FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea - Steaua 1-1 (0-0)

«123410»
Alexandru H.30.05.2009 15:02
Ce pregatire de vara mai buna decat 6 meciuri lejere de nivel de Intertoto?Vom fi in plin sezon pana incepe campionatul pentru ceilalti?Chiar vreti sa stam pe tusa,cand Dinamo se poate califica si de pe locul II.Are doar ture preliminare.Atat.Insa noi putem face mai mult decat ei.Nu trec aia de grupe in nici un fel.Nu prind primavara Europeana.Noi putem.Chiar putem sa trecem de tururile preliminare,putem iesi din grupe,putem ajunge in optimi,poate in sferturi.Si ei vor ramane cu UCL-ul lor.

Pregatirea de vara are chichitele ei si nu se poate rezolva calatorind cu avionul pentru a juca meciuri de "Intertoto". De asta se cheama centralizata. Timp de o luna jucatorii aia trebuie sa fie adusi la niste norme de performanta cu tot ce implica asta: alimentatie, pregatire fizica si tactica, efort, antrenament, meciuri amicale. Nicio echipa cu pretentii nu ar sacrifica perioada asta ca sa joace cu albanezi, letoni sau elvetieni.

Aia cu sferturile e buna rau. Noi nu avem inca echipa pentru a ataca viitorul sezon de campionat, daramite pentru Europa. Aminteste-ti de planurile lui Becali: vand jucatorii vechi si ii aduc pe cei de la echipa a II-a ori alti romani ieftini de prin campionat. Cu strategia asta nu intram in grupele Europa League nici la pastele cailor. Sau ar trebui sa intram in extaz ca "uite, domnule, avem sanse sa prindem locul 6! Suntem valorosi rau!".

Daca Dinamo se califica in grupele Champions League de pe locul 2, adica jucand un tur preliminar cu o echipa de locul 4 in Anglia, Spania sau Italia, bravo lor! Sunt valorosi. Desi ma cam indoiesc, judecand dupa jocul prestat anul asta si lotul de care dispun.

Eu zic sa ne vedem de viitor. Ca nu suna deloc bine. De bomboane pe coliva denumite calificari europene am mai auzit. Am avut trei prezente consecutive in grupele Champions League si nu am reusit sa ne facem un lot mai acatarii din banii aia.

Virgil30.05.2009 15:35

Indiferent de participarea sau neparticiparea in UEFA, Steaua trebuie sa joace numai la victorie. Victoria si numai victoria reprezinta sensul existentei sale. Steaua nu trebuie sa intre in jocurile murdare ale intereselor altora, asa cum au facut-o lipsitii de caracter care au cedat punctele CFR-ului pentru a castiga titlul in editia trecuta, in detrimentul nostru.

E necesar ca macar acum, pe final, Steaua sa mai spele din rusinea unui sezon extrem de slab. Eu asa cred.

Robinson Rufay Zapata30.05.2009 15:45

Eu sper sa ii batem. Si parca ma bucura faptul ca merge Dinamo in Liga , sper sa dea peste Barcelona si Liverpool sa le dea cate 5 boabe la fiecare meci si apoi sa il vad pe Borcea plangand de suparare. Insa parca nu as vrea sa castige Dinamo campionatul , se mai aduna unu in palmares si asta ma sacaie.

alin79stelistul30.05.2009 17:20
Nu merita efortul pentru locul 6. Mai bine avem o pregatire echilibrata de vara si suntem pregatiti pentru noul sezon cu forte proaspete decat sa ne stricam perioada de pregatire cu niste meciuri in Europa, in timp ce Dinamo ar defila frumos in Champions League, incasandu-si milioanele de euro. Pierdeti meciul, oameni buni! Nu doar pentru Urziceni, ci si pentru voi.

Sunt de acord cu tine. :steag_cruce_invers:

old_school_ultras30.05.2009 19:41

orice stelist adevarat ar trebui sa isi doreasca in primul rand binele propriei echipe,implicit victoria meci de meci.

in situatia de fata insa,Steaua nu mai e echipa care sa o iubeam pe vremuri si nu ne mai reprezinta deci primordial ar trebui sa fie ca Dinamo sa nu ia titlul...indiferent daca trebuie sa ne dam la o parte.

Alexandru H.30.05.2009 20:24
orice stelist adevarat ar trebui sa isi doreasca in primul rand binele propriei echipe,implicit victoria meci de meci.

in situatia de fata insa,Steaua nu mai e echipa care sa o iubeam pe vremuri si nu ne mai reprezinta deci primordial ar trebui sa fie ca Dinamo sa nu ia titlul...indiferent daca trebuie sa ne dam la o parte.

Bine inseamna locul 1 sau locul 2. Un pic de bine inseamna locul 3 sau locul 4. Nicidecum bine nu inseamna locul 6, ba chiar, in situatia de fata, e mai bine sa terminam pe 7 decat pe 6 pentru a avea sanse, anul viitor, la locul 1... Lasati-i pe rapidisti in tururile preliminare. Li se va incheia benzina la inceputul returului...

Joga Bonito30.05.2009 20:38
orice stelist adevarat ar trebui sa isi doreasca in primul rand binele propriei echipe,implicit disparitia ciobanului

Sincer, vreau sa castige Unirea campionatul. Iar noi sa nu ne calificam in UEFA League si banii de acolo sa fie cat mai indepartati de oligofren.

enjoy30.05.2009 20:46

situatia e de analizat dupa meciul de la Timisoara; daca Unirea pierde nu are sanse la titlu, il ia Poli; la egal e avamtajata crescatoria de caini iar la victorie Unirea are toate sansele! Unirea daca pierde lupta totusi pentru locul doi in functie de situatia cateilor! Steaua, dupa graficul meu va fi pe sapte!

dr.adrian930.05.2009 22:07

ce atata agitatie???

Unirea oricum pierde cu Timisoara si Dinamo castiga cu Brasov.

Dinamo va fi campioana.

Bogdan4Steaua31.05.2009 00:06
Eu sper sa ii batem. Si parca ma bucura faptul ca merge Dinamo in Liga , sper sa dea peste Barcelona si Liverpool sa le dea cate 5 boabe la fiecare meci si apoi sa il vad pe Borcea plangand de suparare. Insa parca nu as vrea sa castige Dinamo campionatul , se mai aduna unu in palmares si asta ma sacaie.

Hai sa lasam frustrarile tipic dinamoviste.

Sunt satul de placa: lasa-i domne' sa intre in grupe, sa se faca de rusine, sa moara Borcea de suparare, etc. Astea sunt scuze...

Daca Dinamo face 6 puncte? Atunci sare placa... ne dam de ceasul mortii?

Poate sunt masochist, dar daca ies campioni, parca m-ar distra sa faca Dinamo cu un punct mai mult decat am facut noi... poate atunci intra rusinea si in cei care au impresia ca 5 puncte in grupele UCL reprezinta o performanta de neegalat(aici ma refer la jucatori, suporteri si conducatori)...

Sigur, mi-as dori sa reuseasca aceasta performanta Unirea, nu Dinamo, dar jocurile sunt oricum facute!

Bombonel9431.05.2009 08:05

da stitii totii vorbiti ca titlu se decide la Steaua urzicenii..astazii Dinamo are mecii cu Brasov sii Urziceni cu Timisoara..daca Dinamo pierde cu Brasov si castiga Unirea au castigat campionatul..asa ca nu vorbitii de acu...adica se vorbese de o sapt numai de asta..

Bogdan4Steaua31.05.2009 08:55

Meciul cu Brasov e deja castigat pentru blatistii din Stefan cel Mare. Are legatura cu numirea lui Muce Jr. la nationala si cu "aura calda" a lui Lucescu Sr., eternul dinamovist frustrat.

danimarcu31.05.2009 09:13
Meciul cu Brasov e deja castigat pentru blatistii din Stefan cel Mare. Are legatura cu numirea lui Muce Jr. la nationala si cu "aura calda" a lui Lucescu Sr., eternul dinamovist frustrat.

Se poate,ar fi normal pt "mijloacele specifice" ale dinamoului.

Totusi,sunt curios ce ati mai spune daca Brasovul ar scoate azi un egal?...

Bogdan4Steaua31.05.2009 09:31

Eu unul as spune ca Brasovul a jucat corect, iar Muce Jr. ar acumula o bila alba in ochii mei, langa zecile de bile negre pe care le-a acumulat in "cariera".

Stefan8831.05.2009 09:33

Dupa cum v-am obisnuit, doresc victoria urizceniului cu 5-0.Nu meritam sa jucam in cupele europene.Si ce ne agitam noi atat ca il lasam nu-l lasam meciul.Nu este de nevoie, ne bat cei de la urizceni de ne scot fotbalul din cap.Sa plece cu totii pisamas pe ei de mercenari imputiti.Tineti voi cu Steaua asta...stelistilor.

Hugocopterul31.05.2009 11:22

Tineti voi cu Steaua asta...stelistilor.

Daca Steaua reprezinta cva pt tine si daca esti un suporter adevarat Steaua, trebuie sa tii cu ea si la bine si la rau/ si cand se baga patronul si cand nu/ si cand ia cupa si cand o pierde...tie iti place sa castige sa vi sa te bucuri si cand pierde sa critici...cum fac si curvele...cand e de bani hop...cand nu mai sunt bani pa...ceva in genu esti u si altii care mai sunt ca tine. Degeaba noi ne zbatem aici...daca meciurile sunt aranjate de sus! Bafta Steaua! :steag_sah_mic:

korynna31.05.2009 11:26

Tu esti "misto" cu avatarul ala. De ce nu tii cu Laca si la bine si la greu? :laugh:

Cred ca te zbati maxim, dar deviem de la subiect...

D4v1dstelist31.05.2009 11:53
Eu unul as spune ca Brasovul a jucat corect, iar Muce Jr. ar acumula o bila alba in ochii mei, langa zecile de bile negre pe care le-a acumulat in "cariera".

Junioru io batut pe Dinamu si in tur.Le-a scos puncte de sub nas si atunci.De unde rasturnarea asta de situatie?Doar pentru ca atunci tragea dupa UEFA?Asta nu-i Dinamu-ist,ii cioara!

redondo31.05.2009 12:06

Razvan Lucescu este un om corect si ambitios.Isi doreste enorm sa incurce pe Dinamo. Dar pana la urma,Dinamo poate sa-i bata pe valoare.Acum daca bate Dinamo,o sa zice toti ca a fost blat...Sunt enervante presupunerile astea.

Fane31.05.2009 12:23

@redondo

stiind ca Dinamo este campioana lor...nu e normal ? :laugh:

valismecher31.05.2009 14:47

Daca Steaua reprezinta cva pt tine si daca esti un suporter adevarat Steaua, trebuie sa tii cu ea si la bine si la rau/ si cand se baga patronul si cand nu/ si cand ia cupa si cand o pierde...tie iti place sa castige sa vi sa te bucuri si cand pierde sa critici...cum fac si curvele...cand e de bani hop...cand nu mai sunt bani pa...ceva in genu esti u si altii care mai sunt ca tine. Degeaba noi ne zbatem aici...daca meciurile sunt aranjate de sus! Bafta Steaua! :steag_sah_mic:

Ai completã dreptate. Chiar dacã Unirea este pe primul loc , noi ținem cu Steaua

fular-campionii si la bine si la rau !

Razvan Lucescu este un om corect si ambitios.Isi doreste enorm sa incurce pe Dinamo. Dar pana la urma,Dinamo poate sa-i bata pe valoare.Acum daca bate Dinamo,o sa zice toti ca a fost blat...Sunt enervante presupunerile astea.

Vorbim de Steaua !!!!!!!!

Bogdan4Steaua31.05.2009 16:36

Mie imi pute urat meciul dintre Dinamo si FC Brasov... semne exista cu duiumul

1. De ce au acceptat brasovenii o brigada din Romania, mai ales compusa din Balaj, Onita si Nica, oamenii lui Lupescu?

2. Juniorul e dependent de Senior, si voia seniorului nu poate fi decat una singura.

3. De ce credeti ca meciul are o cota atat de jenanta la casele de pariuri? In mod normal un meci intre Dinamo, o echipa teoretic in deriva si Brasov, o echipa bine asezata in teren ar trebui sa fie unul echilibrat.

4. Lucescu Jr. a devenit selectioner prin anumite voturi in Comitetul Executiv, cu sprijin puternic din partea lui Dinamo. Se zvoneste ca acum Muce Jr. trebuie sa returneze favorul.

5. Poate cel mai important: Dinamo are bani, Unirea mai putin. Prietenii stiu de ce...

P.S.: O informatie "pe surse". In cazul in care Timisoara castiga azi meciul sau face egal, meciul lor cu FC Brasov e ca si cumparat...

Concluzie: vom vedea azi un meci in care fluierasii vor trage cu Dinamo, iar apoi, de fatada, brasovenii se vor plange ca au fost furati...

Alexandru H.31.05.2009 18:09

Deocamdata nu ti se potriveste rolul de Casandra... ;)

Ronnie31.05.2009 18:10

Despre Dinamo-Brasov si Timisoara-Unirea puteti continua aici.

RaMs3s31.05.2009 19:11

anul asta p**a in groapa :laugh:

Timisoara 1-2 Urziceni

«123410»