FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea - Steaua 1-1 (0-0)

«13456710»
Virgil02.06.2009 05:29

Tinand cont ca ialomitenilor le mai trebuie un punct, e de presuspus ca vor trage cu dintii sa-l castige. Stelei ii doresc sa trateze jocul asa cum l-au tratat brasovenii impotriva celor de la Dinamo si sa dea totul pentru a-l castiga. Asa este corect. Numai asa vom incepe sa fim priviti ca un club serios. Raman la parerea mea, Unirea-Steaua: x, 2.

Mi-e teama ca Unirea s-a bucurat prea devreme. Inaintea lor, cei de la Dinamo au facut acelasi lucru.

Fan FC Steaua02.06.2009 05:36

Da, Virgil, dar putem incepe sa fim un club serios din sezonul urmator... si asa asta a fost unul plin de valize si scandaluri.. cu ce ajuta putina corectitudine pe final? E ca si cum ai omorî pe cineva si iti ceri scuze...

Daca se va juca corect, Unirea va castiga usor.. Steaua nu merita in europa, e trist, dar e adevarat...nici mie nu-mi convine, dar asta e realitatea...

Tare imi este teama ca vor face la fel cum a facut Craiova...

Oricum, un lucru e clar, Steaua joaca mult mai bine fara Lacatus pe banca....

JDERUL02.06.2009 07:32

Sincer,in conditiile in care va trebui sa sustinem 3 tururi preliminare in E.L. nu stiu daca mi-as dori o clasare pe locul 6.

ytse jam02.06.2009 07:41
Mi-e teama ca Unirea s-a bucurat prea devreme. Inaintea lor, cei de la Dinamo au facut acelasi lucru.

bine punctat. si eu la fel m-am gandit. cand vedeam pe toate posturile cum se bucurau jucatorii de la Unirea... as fi vrut sa ma bucur si eu din fata televizorului alaturi de ei, dar din pacate aveam retineri foarte mari. daca Timisoara isi primeste punctele, o sa le fie extrem de greu celor de la Unirea sa obtina punctul de aur. intre noi fie vorba, Steaua cat de praf a fost in acest campionat, nu imi amintesc ca ea sa fie dominata intr-un meci, asa cum Dinamo a fost dominata in meciul lor de acasa cu FC Brasov. Steaua a dominat si a atacat (a atacat acolo in durerea ei, vai mortii nostri, dar a atacat) in absolut toate meciurile din campionat, lucru ce o sa se intample si in ultima etapa contra celor de la Unirea.

jucatorii de la Unirea vor avea o presiune extrem de mare pe umeri, si le va fi foarte dificil sa atace la capacitatea lor maxima, exact asa cum noi ne-am pierdut mintile si concentrarea in penultima etapa a campionatului trecut in meciul cu Dinamo. Steaua nu mai are nici o presiune, si va spun sincer ca va juca fotbal.

ce ma doare cel mai tare este ca Steaua s-a trezit sa joace si ea fotbal abia in ultimele doua etape, in timp ce cu Rapid, Timosoara si mai ales cu Dinamo ne-am facut de ras...nu mai spun de meciurile cu echipele mici. cum spuneam intr-un post anterior, as vrea ca Unirea sa ia campionatul, eventual sa ne si bata la scor in aceasta etapa. va fi insa foarte foarte greu sa se intample asta, iar daca nu va fi asa macar am sa raman cu marea consolare ca in Stefan cel Mare este inmormantare...

Alexandru H.02.06.2009 07:56

Uitati o chestie. Brasovul nu a fost invinsa acasa deloc in acest sezon. Si ma indoiesc ca vor incepe acum, de dragul lui Poli...

dee02.06.2009 09:07

Din moment ce au castigat punctele pe teren ar trebui sa li se dea inapoi. Indiferent daca vor fi pe 1 sau 2, Politehnica Tm a castigat anul acesta la toate capitolele: suporteri - cea mai impresionanta galerie (masa compacta unita, prezenta numeroasa pe stadion), echipa -joc constant bun, club- patron autoritar care se impune si care are ultimul cuvant. Iancu a vrut performanta, probabil i-a platit bine pe antrenori, cum au clacat, nu i-a iertat si i-a schimbat. La fel si pe jucatori. Probabil au un stuff tehnic profesionist. Suporterii si-au vazut de treburile lor, nu s-au implicat vizibil in conflicte directe cu conducerea (cu siguranta au avut intalniri private, cum se practica la orice club serios), au stiut care le este pozitia si au dat dovada de respect. Mi-ar place sa joace in CL si ei si Unirea Urziceni. Daca mai adaugam si intreaga comunitate locala, constanta dovedita si la alegeri, investitiile facute, dotarile din Timisoara, eu cred ca ei sunt pregatiti pentru CL si merita ca in orasul lor sa ajunga echipe de top din Europa. Au dat dovada de unitate civica: echipa, club, oras, comunitate, pentru ca au crezut in Steaua lor norocoasa.

Virgil02.06.2009 09:25
Din moment ce au castigat punctele pe teren ar trebui sa li se dea inapoi. Indiferent daca vor fi pe 1 sau 2, Politehnica Tm a castigat anul acesta la toate capitolele: suporteri - cea mai impresionanta galerie (masa compacta unita, prezenta numeroasa pe stadion), echipa -joc constant bun, club- patron autoritar care se impune si care are ultimul cuvant. Iancu a vrut performanta, probabil i-a platit bine pe antrenori, cum au clacat, nu i-a iertat si i-a schimbat. La fel si pe jucatori. Probabil au un stuff tehnic profesionist. Suporterii si-au vazut de treburile lor, nu s-au implicat vizibil in conflicte directe cu conducerea (cu siguranta au avut intalniri private, cum se practica la orice club serios), au stiut care le este pozitia si au dat dovada de respect. Mi-ar place sa joace in CL si ei si Unirea Urziceni.

Mie imi e indiferent daca joaca Unirea, de Poli ce sa mai zic? In primul rand despre finantator. El crede ca prin socuri va reusi sa remonteze echipa. La inceput Uhrin, acum Balint si in sfarsit Velcea. E totala lipsa de seriozitate, mai ales ca inaintea meciului Timisoara-Urziceni a vorbit gura fara el si a spus ca da meciul. Apoi, dupa ce a pierdut, nu i-a venit nici lui a crede si a inlaturat antrenorul. Cred ca nici Cupa n-o va lua. Apoi precis Velcea va fi inlocuit. Cu cine? Cu Uhrin! Asta e om sanatos?

Staff profesionist? In mod sigur la Urziceni. Acolo finantatorul nu iese niciodata in prim plan. Si totul merge asa cum trebuie sa mearga.

Mi-ar place sa joace in CL numai cei de la Steaua...

dee02.06.2009 09:29

Virgil, cand o sa fii tu patronul unui club cum e Poli Tm atunci sa-l critici pe Iancu. Omul ala mi se pare mult prea inteligent pentru a nu sti ceea ce face. Din moment ce el este patronul (caci e club privat, nu de stat), el si-a asumat raspunderea. Asa cum am spus, Politehnica a castigat Campionatul si merita sa joace in CL.

Virgil02.06.2009 09:30
Virgil, cand o sa fii tu patronul unui club cum e Poli Tm atunci sa-l critici pe Iancu. Omul ala mi se pare mult prea inteligent pentru a nu sti ceea ce face. Din moment ce el este patronul (caci e club privat, nu de stat), el si-a asumat raspunderea.

OK. Nu-l mai critic.

ytse jam02.06.2009 09:46
Virgil, cand o sa fii tu patronul unui club cum e Poli Tm atunci sa-l critici pe Iancu. Omul ala mi se pare mult prea inteligent pentru a nu sti ceea ce face. Din moment ce el este patronul (caci e club privat, nu de stat), el si-a asumat raspunderea. Asa cum am spus, Politehnica a castigat Campionatul si merita sa joace in CL.

din cele spuse de tine, nu vad nici o diferenta intre ce este la Steaua si FC Timisoara, adica mizerie totala. ceea ce ai spus tu mai sus zice si Gigi referitor la "echipa lui", motiv pentru care vreau din toata inima sa plece de la echipa.

dee02.06.2009 09:57

Eu te inteleg, dar cine esti tu sa-l poti da afara pe George Becali? tot de el te vei ruga sa se retraga de la echipa, nu inainte sa lase pe un potent om de afaceri in locul sau, nu? asa cum am mai spus, fa un plan concret de afaceri, de management,arata-i-l si omul se va retrage in umbra , ca doar de dat bani e bun, mai ales in perioada asta cand nimeni nu investeste. Dupa gasesti un inlocuitor si ai scapat de Gigi. Ca si eu visez sa-mi pice ceva din cer si mai stiu eu ce, dar daca nu fac nimic concret, pot sa visez 100 de ani, ca nu se va intampla.

Stanici02.06.2009 09:58
OK. Nu-l mai critic.

In schimb, pot sa il injur eu? :D. Fmm de infect rapidist care se da din republica banat acum.

@dee, tu poti face mult mai usor rost de niscai lucruri decat sa stai sa iti cada din cer.

Gata, le-am rezolvat si p-astea :bananadance: .

dee02.06.2009 10:02
@dee, tu poti face mult mai usor rost de niscai lucruri decat sa stai sa iti cada din cer.

da? cum de nu mi-am dat seama pana acum :-). Momentan sunt libera, dar ma apuc in curand de munca. Sa stii ca nu e atat de usor pe cat crezi tu, Dorule.

Virgil02.06.2009 10:04
In schimb, pot sa il injur eu? :D. Fmm de infect rapidist care se da din republica banat acum.

Gata, le-am rezolvat si p-astea :bananadance: .

Da, tu poti sa-l injuri. Poti sa-i spui si milog infect si sa-i f si MM. Dar nu ai voie sa-l critici. Cred ca poti sa-i spui si cretin pentru ca sunt sigur ca i se potriveste manusa. Cum sa-l dea ma pe Balint afara, cand el cu gura lui a spus ca-i va da meciul Unirii? Ca sa se scoata. E lipsit total de scrupule.

Stanici02.06.2009 10:29

Nu e vorba de faptul ca e sau nu cretin. Cu toate ca atitudinea asta de mahala a patronilor, de zici ca antrenorul e portar(adica ala care deschide poarta/usa cladirii), nu unul care stie mai mult fotbal decat familia patronului la un loc, atitudinea asta nesanatoasa a patronilor de la noi din tara face rau fotbalului si noua, implicit.

E vorba de faptul ca am ramas prost cand am vazut ca nu e voie p-aici sa te iei de un grobian care ne-a atacat clubul in nenumarate ori.

mircea_1002.06.2009 11:17

De unde si pana unde a castigat campionatul? Cu cele 6 puncte ar fi la 2 puncte in spatele Unirii...si astia n-o sa aiba nici o problema cu noi...

Ronnie02.06.2009 12:52

Alo! Scopul principal era sa nu castige Dinamo campionatul. Dintre Unirea si Timisoara ma doare fix in c.. cine castiga campionatul.

ktalyn02.06.2009 14:14

Acum dupa ce a pierdut Dinamo campionatul sincer nu ma mai intereseaza cine iese campioana. Mi-as dori o participare in Europa League si cred ca putem invinge la Urziceni !

ady_ultras02.06.2009 14:21

FRF a decis astazi ca toate meciurile din ultima etapa sa se dispute in nocturna de la ora 20.30

din cate s-au vorbit si etc la Urziceni se va merge in grup mare, undeva la 2000-3000 de suorteri, intrebarea mea este cu ce se merge, la ce ora este plecarea din Bucuresti ?

ktalyn02.06.2009 15:53

Conform onlinesport meciurile ultimei etape vor incepe la 20:45 ..

Sisqo02.06.2009 18:42
Conform onlinesport meciurile ultimei etape vor incepe la 20:45 ..

Da, stie cineva daca va fi televizat pe vreun post?

danimarcu02.06.2009 19:39
Asa cum am spus, Politehnica a castigat Campionatul si merita sa joace in CL.

Care "Politehnica"?Care campionat? Ce "Poli" in CL visezi?:spank:

Cu cele 6 puncte,"Poli" ar veni pe locul 2 ,cu doua puncte mai putin decat Urziceni!

Daca tot ignori vasele nespalate si stai la taclale pe un site al unei echipe al carei fan NU ESTI,macar informeaza-te!...

ady_ultras02.06.2009 20:03
Care "Politehnica"?Care campionat? Ce "Poli" in CL visezi?:spank:

Cu cele 6 puncte,"Poli" ar veni pe locul 2 ,cu doua puncte mai putin decat Urziceni!

Daca tot ignori vasele nespalate si stai la taclale pe un site al unei echipe al carei fan NU ESTI,macar informeaza-te!...

tu te referi la clasamentul actual daca Poli ar primi punctele ar veni la 2 pct in spatele celor de la Urziceni,dar uiti ca mai este o etapa unde daca Timisoara invinge si Steaua bate la Urziceni, Timisoara e campioana cu un punct peste Unirea, daca Timisoara invinge si noi facem egal la Urziceni, atunci Unirea si Timisoara vor fi la egalitate de puncte dar Unirea va avea meciurile directe in avantaj ceea ce ii face campioni.

acuma capata un sens nu ?

k-steaua03.06.2009 04:30

Aloooooooo !!!!!!!!! Ce-aveti fratilor ? Citind toate comentariile voastre dinainte de etapa 33 si pana azi, am o retinere in a va numi stelisti.....Pai voi sunteti mai mult antidinamovisti decat stelisti mai oameni buni.....In afara de faptul ca nu va pricepeti de loc si ati faurit o groaza de scenarii si ati acuzat toate echipele din Liga lu' Mitica de blat, nu am vazut o parere pertinenta pe forum....Nu aveti pic de fair play in voi si improscati cu noroi de parca voi ati creat lumea asta .....Reveniti-va ! Citeam mai pe la inceputul topicului ca sa dam meciul Urziceniului sa nu ia javrele campionatul.....Pai ati innebunit? Ce va intereseaza pe voi cine ia campionatul? Sa-l ia si Avantul Prabusirea, pt noi important ar fi ca echipa NOASTRA sa castige toate meciurile PE TEREN ...Nu sa dea meciul lui X si Y ca e Bursuc sau Chitarist.....Asta la voi e o mentaliatate total gresita ....Aaaaa, una e sa protestezi impotriva lui Lovin sau Moreno ori a ciobanului si alta e sa treci la fapte reprobabile care isi gasesc rezolvarile prin instantele de judecata. Ceea ce fac cei din peluze era de inteles pana la un punct, dar deja scopul lor este de acum necunoscut noua...Am ajuns sa jucam in deplasare la orice meci de pe teren propriu iar fotbalistilor alora destul de slabuti din echipa sa li se cam rupa de culori ca orice ar face tot sunt injurati...V-ati cam facut un obicei din a contesta tot ce misca in lumea asta...Pt tot ceea ce nu e convenabil exista metode civilizate de protest nu ce se intampla acum prin Romania....Toata Romania e plina de ultrasi care se razboiesc cu toti chiar si cu parintii sau neamurile lor, toate acestea, vezi Doamne, in numele iubirii pt culori....Mai lasati-ne cu textele astea mai mergeti pe la scoala sau servici si veniti la stadion pt a vedea o intrecere sportiva, nu un razboi.

Sper sa nu fi deranjat prea multi cu acest comentariu insa daca este asa sunt sincer ingrijorat de turnura pe care o iau lucrurile in privinta suporterului roman....Oricum ultrasii nu se vor conforma niciodata vreunor reguli chiar daca ele sunt reguli de comportament sau circulatie....Asa sunt ei. Noi ii putem suporta pe ei cu toate bunele si relele insa ei nu vor sa faca acelasi lucru cu noi, cu cetatenii pe care ii intalnesc pe strada, cu suporterii adversi, cu politia, cu guvernul etc...Ei le stiu pe toate si au solutii la toate dar solutii agreate doar de ei.

Acest mesaj este in special pt cei ce vor sa inteleaga ca SUPORTER inseamna sa tii cu echipa ta la bine si la rau, si nu poti castiga la infinit numai tu, iar a recunoaste meritele adversarului atunci cand ele exista e un lucru mare. Pt cei ce nu sunt de acord cu mine, sa fie sanatosi si sa faca cum cred ei de cuviinta in continuare.

P.S. Vom avea un meci greu la Urziceni pe care sper sa-l castigam nu pt a lasa Rapidul sau Vasluiul afara din Europa ci pt a juca noi acolo si a vedea , daca este posibil, un spectacol cu o echipa din afara, si a compara nivelul unde suntem. Personal, chiar daca sper sa castigam, cred ca vom fi invinsi pt ca, sincer, Urziceniul este mai buna, a dovedit asta cu Dinamo si Timisoara.Ei au un lot de jucatori nu spectaculos, dar eficient si sunt fotbalisti care nu au avut presiune desupra capului. Au si un antrenor valoros care stie cum sa-si aseze echipa in teren si pe care l-as dori si la noi chiar daca nu stiu de va putea repeta performantele de la Urziceni. Insa si el ar avea de lucru la comportament care de multe ori tradeaza spiritul nostru de roman. Asa suntem noi romanii dar nu este ok. Daca vrem si avem pretentia sa fim respectati in lume, atunci trebuie sa respectam si noi. :steag_sah_mic:

Virgil03.06.2009 08:48

@ k-Steaua

Fiecare are dreptul la opinie. Nu poti da ordin ca toata suflarea stelista sa simta lucrurile asa cum le simti tu. Iubim aceeasi echipa insa suntem oameni diferiti. Opinia fiecaruia vine din modul fiecaruia de a vedea realitatea. Acest site e apreciat si accesat tocmai pentru diversitatea de opinii care exista.

Crezi ca e bine ca Steaua sa nu plece capul la Urziceni. De aceeasi parere sunt si eu, dar trebuie sa respectam si opiniile contrarii, pentru ca fiecare se bazeaza pe cel putin o fapta traita.

Sa spui unei mase intregi de stelisti ca nu sunt stelisti pentru ca nu vad lucrurile ca tine este o atitudine cel putin hazardata, dar mai mult ca sigur ca este o opinie lipsita de temei.

«13456710»