Aloooooooo !!!!!!!!! Ce-aveti fratilor ? Citind toate comentariile voastre dinainte de etapa 33 si pana azi, am o retinere in a va numi stelisti.....Pai voi sunteti mai mult antidinamovisti decat stelisti mai oameni buni.....In afara de faptul ca nu va pricepeti de loc si ati faurit o groaza de scenarii si ati acuzat toate echipele din Liga lu' Mitica de blat, nu am vazut o parere pertinenta pe forum....Nu aveti pic de fair play in voi si improscati cu noroi de parca voi ati creat lumea asta .....Reveniti-va ! Citeam mai pe la inceputul topicului ca sa dam meciul Urziceniului sa nu ia javrele campionatul.....Pai ati innebunit? Ce va intereseaza pe voi cine ia campionatul? Sa-l ia si Avantul Prabusirea, pt noi important ar fi ca echipa NOASTRA sa castige toate meciurile PE TEREN ...Nu sa dea meciul lui X si Y ca e Bursuc sau Chitarist.....Asta la voi e o mentaliatate total gresita ....Aaaaa, una e sa protestezi impotriva lui Lovin sau Moreno ori a ciobanului si alta e sa treci la fapte reprobabile care isi gasesc rezolvarile prin instantele de judecata. Ceea ce fac cei din peluze era de inteles pana la un punct, dar deja scopul lor este de acum necunoscut noua...Am ajuns sa jucam in deplasare la orice meci de pe teren propriu iar fotbalistilor alora destul de slabuti din echipa sa li se cam rupa de culori ca orice ar face tot sunt injurati...V-ati cam facut un obicei din a contesta tot ce misca in lumea asta...Pt tot ceea ce nu e convenabil exista metode civilizate de protest nu ce se intampla acum prin Romania....Toata Romania e plina de ultrasi care se razboiesc cu toti chiar si cu parintii sau neamurile lor, toate acestea, vezi Doamne, in numele iubirii pt culori....Mai lasati-ne cu textele astea mai mergeti pe la scoala sau servici si veniti la stadion pt a vedea o intrecere sportiva, nu un razboi.
Sper sa nu fi deranjat prea multi cu acest comentariu insa daca este asa sunt sincer ingrijorat de turnura pe care o iau lucrurile in privinta suporterului roman....Oricum ultrasii nu se vor conforma niciodata vreunor reguli chiar daca ele sunt reguli de comportament sau circulatie....Asa sunt ei. Noi ii putem suporta pe ei cu toate bunele si relele insa ei nu vor sa faca acelasi lucru cu noi, cu cetatenii pe care ii intalnesc pe strada, cu suporterii adversi, cu politia, cu guvernul etc...Ei le stiu pe toate si au solutii la toate dar solutii agreate doar de ei.
Acest mesaj este in special pt cei ce vor sa inteleaga ca SUPORTER inseamna sa tii cu echipa ta la bine si la rau, si nu poti castiga la infinit numai tu, iar a recunoaste meritele adversarului atunci cand ele exista e un lucru mare. Pt cei ce nu sunt de acord cu mine, sa fie sanatosi si sa faca cum cred ei de cuviinta in continuare.
P.S. Vom avea un meci greu la Urziceni pe care sper sa-l castigam nu pt a lasa Rapidul sau Vasluiul afara din Europa ci pt a juca noi acolo si a vedea , daca este posibil, un spectacol cu o echipa din afara, si a compara nivelul unde suntem. Personal, chiar daca sper sa castigam, cred ca vom fi invinsi pt ca, sincer, Urziceniul este mai buna, a dovedit asta cu Dinamo si Timisoara.Ei au un lot de jucatori nu spectaculos, dar eficient si sunt fotbalisti care nu au avut presiune desupra capului. Au si un antrenor valoros care stie cum sa-si aseze echipa in teren si pe care l-as dori si la noi chiar daca nu stiu de va putea repeta performantele de la Urziceni. Insa si el ar avea de lucru la comportament care de multe ori tradeaza spiritul nostru de roman. Asa suntem noi romanii dar nu este ok. Daca vrem si avem pretentia sa fim respectati in lume, atunci trebuie sa respectam si noi.