da a fost 5-2 pt Arges...suporterii au intrat in prima repriza sa-i bata pe zicu si torje:))
)rapidu a avut bara in min 94 iar peste 30 sec la o lov libera de la 18 m au dat peste poarta...pot spune iar k Dumnezeu ne iubeste
da a fost 5-2 pt Arges...suporterii au intrat in prima repriza sa-i bata pe zicu si torje:))
)rapidu a avut bara in min 94 iar peste 30 sec la o lov libera de la 18 m au dat peste poarta...pot spune iar k Dumnezeu ne iubeste
sa mi spuna cineva si mie cate pase corecte au dat Lovin si Banel
Ma aventurez eu aici:.....0????
Timisoara a luat-o in freza la Brasov si a pierdut orice speranta la titlu. Brasov - Timisoara 1-0.
Craiova a pierdut surprinzator acasa. Craiova - Vaslui 0-1.
Gaz Metan - CFR 2-0.
CS Otopeni - Farul 6-0.
mare noroc , dupa ratarile crapidului
sa mi spuna cineva si mie cate pase corecte au dat Lovin si Banel
Poti sa le aduni, sa le inmultesti, sa faci ce vrei cu ele si tot cu minus dau :laugh:
Steaua Europa league? did they make it?
Yes , they make it
Nemeritat dar, da, thuy beeee it! ![]()
Cate surprize. ,ba tot nu imi vine sa cred ca tarani aia joaca in CL ,doamne 0 p in grupe ,iar Steaua castiga prima editie EL.
da a fost 5-2 pt Arges...suporterii au intrat in prima repriza sa-i bata pe zicu si torje:)))rapidu a avut bara in min 94 iar peste 30 sec la o lov libera de la 18 m au dat peste poarta...pot spune iar k Dumnezeu ne iubeste
Fratiorule, Dumnezeu nu doarme dar, acum abtine-te, de data asta asta s-au pisat fanii lor pe ei, nu spurca urina... =))
Cate surprize. ,ba tot nu imi vine sa cred ca tarani aia joaca in CL ,doamne 0 p in grupe ,iar Steaua castiga prima editie EL.
da-ti doua palme si trezeste-te ![]()
yessssssssssss
:steag_cruce_invers:
Mult noroc!!! EU cred ca Steaua face o treba buna in Europa League
I Know they will do a good job!!!!!!!!!!!!
nu mai conteaza k a luat Unirea.. au facut o treaba buna si sunt o echipa curata cu o conducere de nota 10 , aviz oierului si slugatorului ..
a fost o ultima etapa nebuna rau de tot , asa scoruri.. otopeni 6-0 Farul ?? si multe alte scoruri, Craiova m-a surprins nu ma asteptam sa ia bataie acasa la ei, rapidu .. a deraiat de mult , cred k vor lua ceva bataie de la suporteri, iar Dinamo , o sa-i snopeasca patreupezii in bataie peste tot pe unde o sa-i prinda
Urziceni - Steaua a avut un aer de joc amical... nu stiu ce s-a intamplat acolo dar eu zic k s-au ajutat reciproc..
mica nelamurire
ma uitai acum peste clasament:D si Steaua e pe 7:) iar Craiova pe 6 ![]()
deci, mergem sau nu in European League?
mica nelamurirema uitai acum peste clasament:D si Steaua e pe 7:) iar Craiova pe 6
deci, mergem sau nu in European League?
La egalitate de puncte Steaua e avantajata de meciurile directe.
Steaua e pe 6...are rezultatele directe mai bune decat Craiova...0-0 in tur si 2-1 in retur
La egalitate de puncte Steaua e avantajata de meciurile directe.
credeam ca asta merge doar la primul si al 2lea loc
:">
credeam ca asta merge doar la primul si al 2lea loc:">
nu nu , se aplica la orice egalitate intre echipe , suntem avantajati de rezultatele directe, Steaua pe 6 Craiova pe 7
Ajungem iar in semifinale , pentru ca la anul va fi o alta Steaua , jucatorii s-au invatat minte, iar echipa nu va mai arata asa deoarece in sfarsit vom avea un antrenor profesionist ( BERGODI ) plus Dinu Gheorghe daca vine , vor face treaba buna .
Nu ma mai intereseaza ca a fost un an de ciocolata ma bucur din 2 motive :
1) cateii au pierdut campionatul
2) Bergodi + Dinu Gheorghe
Ajungem iar in semifinale
Ce face?
Yes , they make it
Dupa lupte seculare,dupa multe poticneli,arestari si marsuri+bari si alte nebuneli,da.Si sa vezi ca,in prostia ei,Steaua ajunge si-n grupele Europa League. =))
P.S.Dupa campionatul asta de kkt,tot ce pot spune este duie minamo.Ah,si moarte cercopitecului.Oricum,noi,fanii adevarati,ramanem alaturi de Steaua oricand.Prefer un in 'B',dar sa plece Becali. ![]()
2) Bergodi + Dinu Gheorghe
egal lavv . Stai sa trecem de turu 2 numai face tu planuri in avans
1. Nu cred sã vinã Bergodi.. probabil va veni iarãși un antrenor de mîna a 2-a, care îi va face pe plaq lu' Becali. Petrescu 1oo % nu vine
e în CL ![]()
2. Sper ca Poli sã primeascã punctele înapoi, ca dinamuiștii sã joace în Europa League și sã fie eliminați de vreo echipã din Cipru.
3. Sper sã aibã un pic de creier Becali și sã cumpere un fundaș stînga, un altul polivalent (Emeghara sãracul de el), 2 atacanți, 1 închizãtor, și un mij de creație. ªtiu cã visez
dar asta e ![]()
4. O sã fie un program infernal. Steaua de pe poziția a 6.. va juca de la începutul lunei iulie, așa cã 1 lunã fãrã Becali doar ![]()
5. Sperãm cã va fi bine ![]()
4. O sã fie un program infernal. Steaua de pe poziția a 6.. va juca de la începutul lunei iulie, așa cã 1 lunã fãrã Becali doar![]()
Visezi... Pai si in seara asta a vorbit vreo 20 de minute la gsp...
Visezi... Pai si in seara asta a vorbit vreo 20 de minute la gsp...
Sensul era cã nu o sã privim 1 lunã meciurile Stelei, aka nu o sã vedem așa des mutra ceea... mai mergem la mare și noi, prindem puteri pt sezonul 2009-2010, poate cîștigãm și noi ceva ![]()