Steaua, echipa probabila: Zapata - Ogararu, Goian, Ghionea, Petre Marin - Lovin, Plesan - Nicolita, A Ionescu, Szekely - B Stancuantrenor: Massimo
Lovin, Plesan si Nicolita n-au nici o treaba cu fotbalul. Nu stiu de ce dracu ii baga in teren?
Steaua, echipa probabila: Zapata - Ogararu, Goian, Ghionea, Petre Marin - Lovin, Plesan - Nicolita, A Ionescu, Szekely - B Stancuantrenor: Massimo
Lovin, Plesan si Nicolita n-au nici o treaba cu fotbalul. Nu stiu de ce dracu ii baga in teren?
Nu stii de ce dracu'? Pai tocmai de-aia, ca n-au nicio treaba cu fotbalul. O sa-i fie mai usor Unirii sa castige punctul si lui Bucsaru la indemana sa-i plateasca datoria lui Gigi. Pentru ca intra in Liga. Palarie-ntr-un picior ghici, ciuperca, ce-i?
Nu stii de ce dracu'? Pai tocmai de-aia, ca n-au nicio treaba cu fotbalul. O sa-i fie mai usor Unirii sa castige punctul si lui Bucsaru la indemana sa-i plateasca datoria lui Gigi. Pentru ca intra in Liga. Palarie-ntr-un picior ghici, ciuperca, ce-i?
N-au nici o logica afirmatiile tale.
Bucsaru trebuie sa-i plateasca datoria indiferent daca Urziceni termina pe 1, 2 sau 10.
In pus, ciobanul ar lua niste bani din Europa League.
Nu cred ca Steaua o sa dea meciul.
Exact, nu au nicio logica. Te-ai prins. Revivo, logicianule, Bucsaru trebuie sa-i dea banii in orice conditie. Dar daca singura lui posibilitate de a onora datoria o reprezinta banii pe care ii va lua din Liga, ce crezi, Gigi va risca si va cere sa bata Unirea sa iasa fulgii din ea, asa cum spune el? Gigi e un blufeur. Blufeaza. E un smecher care spune una si face alta. E un fel de bagabont smecher.
Exact, nu au nicio logica. Te-ai prins. Revivo, logicianule, Bucsaru trebuie sa-i dea banii in orice conditie. Dar daca singura lui posibilitate de a onora datoria o reprezinta banii pe care ii va lua din Liga, ce crezi, Gigi va risca si va cere sa bata Unirea sa iasa fulgii din ea, asa cum spune el? Gigi e un blufeur. Blufeaza. E un smecher care spune una si face alta. E un fel de bagabont smecher.
Tu crezi ca Becali a dat imprumut 12.000.000E pe vorbe? Crezi ca Bucsaru n-a lasat nici o garantie de banii astia?
Ma rog...nu asta e discutia.
Eu chiar cred ca Becali o sa joace pentru banii din EL.
Te cred. Sincer. E opinia ta si o respect, pentru ca vad ca esti un om care judeci. Nu conteaza cum. Important e ca gandesti.
Eu cred exact invers. Facem un pariu? Eu iau 1, x si iti dau tie doi. Pe cel mai rece suc. Eventual de portocale. ![]()
Te cred. Sincer. E opinia ta si o respect, pentru ca vad ca esti un om care judeci. Nu conteaza cum. Important e ca gandesti.Eu cred exact invers. Facem un pariu? Eu iau 1, x si iti dau tie doi. Pe cel mai rece suc. Eventual de portocale.
N-am spus niciodata ca bate Steaua la Urziceni.
Nici nu cred si nu vreau sa bata.
Am spus doar ca Steaua o sa joace pe bune la Urziceni.
Joaca Steaua pe bune, da... nu prea are sanse cand joaca Urziceni pe bune ![]()
eu cred ca Steaua Bucuresti va castiga in seara aceasta, doar au si jucatorii o datorie morala fata de suporteri, vor lupta pana in ultimul minut. Nu dau pronostic, insa eu spun ca vor castiga.
Datorie morala...
Numai la datoria morala nu se gandesc ei...
Am vazut mai devreme la stiri pe A1, un suporter il intreaba pe Ogararu (George, mai castigam si noi?), si Georgica, tot el cu gura mare, ii zice lu' ala ca de ce nu se uita in ochii lui cand il intreaba asta... ![]()
Sper totusi sa castige Steaua, si Brasov cu Timisoara sa faca egal ![]()
Te cred. Sincer. E opinia ta si o respect, pentru ca vad ca esti un om care judeci. Nu conteaza cum. Important e ca gandesti.Eu cred exact invers. Facem un pariu? Eu iau 1, x si iti dau tie doi. Pe cel mai rece suc. Eventual de portocale.
Si eu respect opinia ta,dar Unirea ne poate bate si fara ajutorul lui Gigi!
Spre deosebire de baietii nostri,cei de la Urziceni se daruiesc total!!!
Ca de obicei, Nicolita sub penibil. Nimic, dar absolut nimic in primele 20 de minute, ba a mai si pierdut tot. Dar noi il iubim, ca "are ambitie".
Lovin - nimic
Banel - nimic
Stancu - nimic
Ionescu - nimic
Szekely - un sut de la 40 de metri, in rest nimic
Speram la o a doua repriza mai buna...cu unele schimbari...
hai na k am dat gol:))![]()
)
Hohohohehehe ca au egalat...
A egalat Rapid. Daca mai dau un gol, suntem out din Europa.
Cat s-o terminat ?
1-1. Goluri Stancu si Rusescu.
suntem in europa..de pe locul 6...rusinos
2-2. Suntem in Europa League.
oau suntem in europa lig .iuupiii ![]()
cica au avut bara in ultimele secunde rapidistii ![]()
Dinamo a luat-o cu 4-1 de la Arges sau isi bate lumea joc de mine ? ![]()
Eu am auzit de 5-2 pentru Arges.
sa mi spuna cineva si mie cate pase corecte au dat Lovin si Banel