Zapata - Ogararu, Baciu, Ghionea, Petre Marin - Tiago, Plesan - Szekely, Toja, Semedo - Kapetanos.
conform Sport.ro
Nu-mi vine sa cred ca nici acum nu e titularizat Ochirosii ![]()
Zapata - Ogararu, Baciu, Ghionea, Petre Marin - Tiago, Plesan - Szekely, Toja, Semedo - Kapetanos.
conform Sport.ro
Nu-mi vine sa cred ca nici acum nu e titularizat Ochirosii ![]()
Ma frate,acest Ochirosii mai are vreo calitate in afara celei ca e tanar? Eu nu vad.
Iar Semedo pa stanga?? nu a facut destule meciuri proaste pa postul asta?? ce mai vrea sa vada Laca la el??
Pentru Ivan !
Ma frate,acest Ochirosii mai are vreo calitate in afara celei ca e tanar? Eu nu vad.
viteza, da cele mai bune centrari dintre toti jucatorii Stelei si are curajul sa ia actiuni pe cont propriu...cred ca sunt calitati esentiale pentru un mijlocas lateral...
nu emeciul deocamdata cine stie ce dar imi place publicul. imi pare rau ca nu sunt acolo ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
trebuie scos Semedo!!!!
Cat ii scoru ? Debea am deschis TV'u si astia arata o data la 30 de minute scoru...
Cat ii scoru ? Debea am deschis TV'u si astia arata o data la 30 de minute scoru...
0-0
nu inteleg cum de e asa slab szekely... semedu e praf si pulbere...astia nu au portar si nimeni nu suteaza
sa-l bage nene pe Dayro in locul idiotului asta de Semedo, macar pe ala nu-l doboara vantu'
Poate un gol deviat,daca nu,0-0.
nu inteleg cum de e asa slab szekely... semedu e praf si pulbere...astia nu au portar si nimeni nu suteaza
Szekely slab? Vezi cumva alt meci? Culca-te!
jucam si noi cat de cat, fata de meciu cu Dinamo e bine. Pacat ca nu am profitat pana sa schimbe portarul...sa vedem repriza a 2 a. Nu stiu daca ati vazut=))Ciorile s-au batut intre ei in tribuna:))2 tipi isi luau pumni=)) f tare!
conform Sport.ro
Nu-mi vine sa cred ca nici acum nu e titularizat Ochirosii
Cand a fost titularizat Razvan, vreo 10 minute - nu mai tin minte exact in ce meci - a ratat 3 cornere si cam tot atatea centrari. Nu a alergat cu folos si a fost complet inutil.
Daca nu e alba e neagra.
Razvan nu mai e fotbalist de cand si-a rupt piciorul la Buzau acum un an. La fel a patit si Dica in iarna aia blestemata.
Szekely cel mai bun pana acum, se pare ca pauza i-a picat bine.
Parca ai nostri nu stiu sa suteze la poarta, se plimba cu ea prin careu. Sa le spuna cineva ca tre sa o bage in poarta.
S'tem (cum era de asteptat, de altfel), vai de p**a noastra.
Plus ca mi se pare idiotic sistemul asta de a schimba intruna mijlocasii laterali intre ei, cand pe stanga, cand pe dreapta. Jucatori polivalenti, chipurile. Adica joaca pe toate posturile la fel de praf.
Eu sincer n-am deloc emotii ca am putea lua gol.Asta e cel mai slab Rapid din ultimii 15 ani.Echipa de acum 2-3 ani le dadea 2-3 pana la pauza.
1-0 rapid. Las-o in mortii ei.
Marcam repriza asta si castigam. Chestiile astea le simt....
marcheaza vrei sa zici
1-0 pentru marfar
Szekely slab? Vezi cumva alt meci? Culca-te!
))
Sa ma kk. Nu imi vine sa cred ce idiotenie de echipa avem.
tot grecu
Cine altcineva??? ![]()
GOOOOOOOOOOOOOOOLLLL BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
FORTAAAAAAAAAAAA STEAUAAAAAAAAAAAAAA