FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 1 - 2 (0 - 0)

«1238»
Ronnie09.05.2009 15:21

Vineri, 15 MAI, incepand cu ora 21:00, Steaua va intalni pe teren propriu formatia Rapid Bucuresti.

Echipa noastra vine dupa marele derby impotriva celor de la Dinamo, de pe teren prorpiu, incheiat cu scorul de 1-1. Golul Stelei a fost marcat in minutul 81 de Eric Bicfalvi.

Ambele echipe se lupta in acest moment pentru un loc care sa ii permita ca din sezonul viitor sa joace in Europa League.

Echipa probabila: Zapata- Ogararu, Baciu, Ghionea, Marin- Bicfalvi, Tiago- Semedo, Stancu, Toja- Kapetanos.

Steaua nu poate conta in acest meci pe Goian si Golanski suspendati, la care li se adauga si mai vechii accidentati: Emeghara, Nicolita, O.Petre.

Hai Steaua!

Virgil09.05.2009 15:33

Sper ca in meciul direct cu o contracandidata la locurile pentru Liga Europei, sa fim mai bine motivati, mai buni, mai determinati si sa invingem. Mai ales ca pamantul de sub picioare, pamantul Templului, e pamantul nostru, care in mod normal ar trebui sa dea jucatorilor nostri putere, vigoare, inspiratie. Iar oaspetilor nostri de vineri, sa le toarne plumb in ghete.

Victoria trebuie sa ne apartina!

_yang09.05.2009 16:33
Mai ales ca pamantul de sub picioare, pamantul Templului, e pamantul nostru, care in mod normal ar trebui sa dea jucatorilor nostri putere, vigoare, inspiratie. Iar oaspetilor nostri de vineri, sa le toarne plumb in ghete.

Apreciez modul tau de a vedea lucrurile dar astea nu-s cuvinte pe care sa le merite echipa actuala...

Robinson Rufay Zapata09.05.2009 17:24

Macar cu "saracii" astia sa batem , daca nu chiar ne meritam soarta avuta cu Dinamo.

john_8609.05.2009 17:28

la sapun cu ei! macar pe astia sa ii lasam in afara europei. Hai Steaua!

redondo09.05.2009 17:53

Steaua numai intamplator va castiga,cum de altfel numai o faza intamplatoare ar putea decide si victoria Rapidului.Ambele echipe sunt praf,cred ca va fi egal.

john_8609.05.2009 19:21

"Bulevardul maftei" a luat galben in meciul cu gloria buzau si nu joaca vineri seara.

LE: tiganii sunt dominati clar de buzoieni in a doua repriza. arbitrul a refuzat un penalty clar ca lumina zilei pentru gloria buzau

LLE: castiga total nemeritat, gol in ,min 91

Bombonel9409.05.2009 20:34

Steaua joaca prost...rapid joaca prost..deci 0-0...: :chair::thumbdown:

cred in steaua mea09.05.2009 20:39
Mai ales ca pamantul de sub picioare, pamantul Templului, e pamantul nostru, care in mod normal ar trebui sa dea jucatorilor nostri putere, vigoare, inspiratie.

Parazitii columbieni de la noi de la echipa nu prea stiu ce e acel templu, ce-a fost acolo, ce-nseamna pentru noi si ce-ar trebui sa insemne pentru ei. Il calca in picioare si la propriu si la figurat. Plus ca Fecali, Laca + compania il cam distrug.... forzateaua

mircea_1010.05.2009 09:10
Echipa probabila: Zapata- Ogararu, Baciu, Ghionea, Marin- Bicfalvi, Tiago- Semedo, Stancu, Toja- Kapetanos.

ce te face sa crezi ca nu va juca "marele" Lovin?

se7en10.05.2009 09:35

daca nici pe astia nu-i batem, atunci ne meritam soarta.

Astristul10.05.2009 10:53
Parazitii columbieni de la noi de la echipa nu prea stiu ce e acel templu, ce-a fost acolo, ce-nseamna pentru noi si ce-ar trebui sa insemne pentru ei. Il calca in picioare si la propriu si la figurat. Plus ca Fecali, Laca + compania il cam distrug.... forzateaua

Parazitii columbieni? Sincer nu cred ca Zapata sau Toja sun paraziti. Iar faptul ca Dayro nu joaca extraordinar tine si de "profesionalismul" lui dar si de "super-tactica" lui Lacatus! ;)

D4v1dstelist10.05.2009 10:58

Dinamo ii tinea pe astia la respect si la propriu si la figurat.Si eu am vazut doar o singura echipa in Ghencea la Steaua-Dinamo,si aceea era Steaua.De ce nu am castiga?De ce nu se poate repeta performanta cu Galati? :hai_steaua:

Astristul10.05.2009 11:00

Pentru simplul fapt ca Otelul nu se apara ci joaca deschis, iar dinam0 a bagat autobaza in poarta si au iesit la joc abia dupa 1-0!

LanDSharK10.05.2009 12:22
Pentru simplul fapt ca Otelul nu se apara ci joaca deschis, iar dinam0 a bagat autobaza in poarta si au iesit la joc abia dupa 1-0!

uite ca asta`i grav. pentru ca daca Dinamo a iesit la joc abia dupa 1-0 si au reusit sa ne dea gol in 5 minute inchipuieti ce s`ar fi intamplat daca ar fi venit hotarati sa invinga. norocu nostru a fost ca au venit in ideea unui egal. o echipa decenta nu ar fi trebuit sa piarda victoria cu Dinamo.

in rest, ne facem sperante si cu rrapidu ca si in celelalte derby`uri. sa speram ca o sa`i batem :steag_sah_mic:

ady_ultras10.05.2009 17:01

cu rapid o sa fie la fel cum a fost si cu Dinamo, binenteles nu va mai fi stadionul plin,parerea mea,si nici aceiasi atmosfera, sper totusi intr-o victorie desi nu m-as mira sa nu castigam,imbecilul ala de Lovin s-ar putea sa joace,da doamne sa se accidenteze la antrenamente pana vineri

"Tiago este un jucãtor bun, chiar a avut cu Dinamo cele mai mari realizãri. Îi voi spune lui Gigi Becali sã îl pãstrãm. Vom vorbi cu cei de la Amadora pentru el. Conteazã foarte mult pe ce loc vom încheia campionatul", a spus Valeriu Argãsealã la GSP TV. " = mananci rahat poate doar daca dai bani din buzunarul tau o sa fie cumparat definitiv,nici daca stai capra la pl ciobanului nu faci multe

"Þin ambii pumni strînși, vreau sã fie egal la Urziceni. Cînd arbitram nu aveam timp sã vãd jocul. Cu siguranțã cã acum vãd jocul altfel. E clar cã nici o persoanã de la Steaua nu și-ar dori ca Dinamo sã ia titlul, noi vrem cel mult un egal ca CFR-ul sã nu ne depãșeascã. Pe mine mã deranjeazã cã n-am luat noi punctele, nu cã n-am încurcat Dinamo.

Chiar dacã Dinamo n-a jucat fotbal, nici noi n-am avut puterea sã luãm punctele. Trebuie neapãrat sã luãm puncte, dacã nu vrem sã ratãm Europa League. Lucrurile nu sînt clare, n-aș vrea sã ajungem ca în Belgia, unde titlul se joacã la baraj", a spus Valeriu Argãsealã la GSP TV. " = gatul maicutzei tale de imbecil,si pe Borcea il pupi in trompa,nu ai Steaua-n sange,prefer sa bata Urziceni pe Dinamo, sa ne bata Urziceni pe noi,numai sa nu ia spurcatii aia titlu NU VREAU Dinamo IN Liga PE CARCA Stelei , treziti-va la realitate

Argaseala,MUlE ARGASELA !!

Nu mai posta consecutiv. Ai la dispozitie butonul edit. Citeste regulametul!

Virgil10.05.2009 17:18

Batem nu va faceti probleme. Rapidul e de cacao. Pronosticul meu: Steaua-Rapid 2-0!

radoi8610.05.2009 18:21
Parazitii columbieni? Sincer nu cred ca Zapata sau Toja sun paraziti. Iar faptul ca Dayro nu joaca extraordinar tine si de "profesionalismul" lui dar si de "super-tactica" lui Lacatus! ;)

TOJA e un jucator SUB-MEDIOCRU!!! PARAZIT!!! Incredibil cum un fotbalist de Steaua nu e in stare sa dea cu dreptul in minge.

Sa plece toti strainii de la Steaua. Gasim jucatori cel putin la fel de buni ca Dayro, Toja la Steaua II!

razvan2810.05.2009 19:21

Mie unul imi place Toja dar Dayro e slab rau.Decat sa vad pe Dayro langa Stancu prefer pe Bicfalvi sau Andrei Ionescu.De asemenea cred ca ar trebui sa li se mai dea sanse lui Alexandru Lazar , Vlad Rusu , Bogdan Mustata(Steaua II) si lui Ochirosii.

Referitor la meci avand in vedere jocul si actuala situatie a Rapidului , insa mai ales faptul ca jucam in Ghencea ar trebui sa-i batem....eu unul NU concep sa nu ii batem pe Rapid

Allyylla10.05.2009 20:24

Cum nu am conceput nici egal sau infrangere cu Dinamo, si totusi a fost egal :-?.

lui Dayro, i-ar trebui o palma si o vizita la Steaua 2 pana la sfarsitul campionatului. Toja ar trebui exploatat, cizelat, e ca un diamant brut:)

In fine! Hai Steaua, vrem victorie impotriva croncanitoarelor! ;) :x :steag_cruce_invers:

Virgil11.05.2009 05:45

Singura conditie pentru a castiga in fata Rapidului, e ca Lacatus sa-i lase sa joace. Din minutul 1 pana in ultimul. Sa nu mai retraga echipa in aparare dupa marcarea unui gol.

valio11.05.2009 06:02

Inainte sa ii retraga trebuie sa si dam gol si sa avem si ocazii. In ultimele 2 meciuri ocaziile au lipsit iar golurile au venit dupa o greseala de arbitraj si o deviere norocoasa. Jucatorii nu alearga si nu se ajuta intre ei. Asta e parerea mea. Ma uitam la meciul cu Dinamo si vedeam cum unii jucatori nu se retrageau in defensiva atunci cand patrupezii scapau pe un contra-atac. Dayro cel putin se facea ca se retrage si apoi se oprea.

Virgil11.05.2009 06:26

Florian Meyer va conduce derbiul Steaua - Rapid

Directorul general al FC Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat, duminica, ca arbitrul german Florian Meyer va conduce la centru partida Steaua - Rapid, din cadrul etapei a XXXI-a a Ligii I.

Florian Meyer, in varsta de 40 de ani, a mai arbitrat doua partide ale gruparii din Bulevardul Ghencea: Liverpool - Steaua, scor 1-0, in turul doi al Cupei UEFA, sezonul 2003-2004, si Steaua - FC Sevilla, scor 0-2, in saisprezecimile de finala ale aceleiasi competitii, dar in sezonul 2006-2007.

Meyer a arbitrat si meciul CFR Cluj - Chelsea, scor 0-0, din grupa A a Ligii Campionilor, din 1 octombrie 2008.

Nascut in orasul Braunschweig (Germania), Meyer a intrat in arbitraj in anul 1996, iar din anul 2002 a devenit arbitru FIFA. A condus 95 de meciuri in campionatul Germaniei, 12 in Liga Campionilor (n.r. - a fost arbitrul de rezerva la finala Ligii Campionilor dintre AC Milan si Liverpool, din sezonul 2006-2007), precum si alte 15 meciuri in Cupa UEFA.

Steaua - Rapid, programat vineri, de la ora 21.30, din cadrul etapei a XXXI-a a Ligii I, va fi a doua partida pe care Florian Meyer o va conduce in acest an intr-un campionat strain, dupa meciul Metalurg Zaporoje - Dinamo Kiev 1-3, disputat la 15 martie 2009, in campionatul Ucrainei.

sursa: onlinesport

di_canio11.05.2009 07:03

Nu batem pe rapid...La ce atitudine are echipa si daca jucam de 100 de ori tot nu batem....probabil facem un egal si Lacatus o sa spuna ca e rezultat bun....Normal ca e bun pentru ca nu am pierdut, sau voi nu vedeti lucrurile la fel? Rapid daca vrea, ne bate lejer la 2 goluri, orice echipa ne bate lejer daca vrea...Suntem la limita penibilului...

PS: bine ca Rapid nu sunt atat de slabi ca buzau sau otopeni, deci nu puteam egala nivelul de incompetenta din meciurile acelea

BNQ11.05.2009 08:07
TOJA e un jucator SUB-MEDIOCRU!!! PARAZIT!!! Incredibil cum un fotbalist de Steaua nu e in stare sa dea cu dreptul in minge.

Sa plece toti strainii de la Steaua. Gasim jucatori cel putin la fel de buni ca Dayro, Toja la Steaua II!

Tu ești mediocru, și ce dacã nu poate sã loveascã cu dreptul? Spune-mi alt jucãtor dreptaci în afarã de Petre Marin care poate da cu stîngul ..

te-ai gãsit deștept..

«1238»