Da.
Da.
Mersi frumos pentru raspunsul dat.... ![]()
![]()
![]()
Cum nu am conceput nici egal sau infrangere cu Dinamo, si totusi a fost egal :-?.lui Dayro, i-ar trebui o palma si o vizita la Steaua 2 pana la sfarsitul campionatului. Toja ar trebui exploatat, cizelat, e ca un diamant brut:)
In fine! Hai Steaua, vrem victorie impotriva croncanitoarelor!
:x
perfect de acord
lui Dayro ca si lui Toja ca si Stelei ii trebuie ANTRENOR , lor trebuie ca cineva sa le zica concret ce sa faca pe teren in dependenta de ce pot sa faca mai bine , pe cind ei saracii umbla ca oile pe teren, se vede ca sunt pusi sa fac ceea ce nu pot ...... de parca ca sa joci fotbal trebuie sa numaidecit sa poti dribla ,este deajuns sa pot sa primesti mingea(ceea ce 80% din juc Stelei pot asta ) , sa o dai la timp si sa te pozitionezi unde trebuie deci ne trebuie ANTRENOR
nu cred ca e posibil ca sa fie Dayro de tot raharul , cind aputut sa fie golgheter in Columbia si aici nu poate da golnici cu otopeni
toti zic ca Dayro -i talentat , dar de ce toti nu se intreaba cum se face ca talentul lui nu poate fi exploatat ........ pentru ca nu are cine s-o faca nu avem ANTRENOR
Uite ca Ciobanul a tinut mai mult timp un antrenor mediocru sa faca pe plac suporterilor si ca folos ..........la fel era sa fie si cu Hagi daca-l mai tinea ala tot avea necoie de 5 ani pentru a face ceva performanta
pa cind Oierul vroia rezultate.
am impresia ca va fi mai rau decat Steaua-Dinamu...sper sa ma insel si sa vedem o victorie contra Rapidului,deoarece tare mi-as dori sa le inchidem gura,atat lor cat si javrelor,in special nesuferitului de Tamas care comenteaza non-stop
Da.
bai,ai bagat in ceata un suflet nevinovat! ![]()
@bombonel94
sa inteleg ca o sa fie la meci si adita nastase si ca a acordat si un interviu?misto!cind te dau astia la TV?sa nu ma uit,nu de alta!
am impresia ca va fi mai rau decat Steaua-Dinamu...sper sa ma insel si sa vedem o victorie contra Rapidului,deoarece tare mi-as dori sa le inchidem gura,atat lor cat si javrelor,in special nesuferitului de Tamas care comenteaza non-stop
Eu nu imi doresc victoria ca sa inchidem gura nu stiu cui:). Imi doresc victoria pentru noi si pentru echipa... Si nu imi doresc o victorie asa pe muchie de cutit... imi doresc o victorie frumoasa si limpede ca lumina zile. O victorie unde Steaua sa arate ca stie juca fotbal, nu doar "playback".
Unde sa putem zice la inceputul meciului "Ipoteza: Forza Steaua. Concluzie: Mereu Superiori! Demonstratia sa fie meciul si la sfarsitul meciului sa putem zice cu .E.D"
M-am saturat de pianisti si balerine, de antrenori care "adora" Steaua si culorile ros'albastre si nu vor sa plece de la Steaua in mod cat de cat onorabil ca deh "nu au terminat ceea ce aveau de facut"
M-am saturat sa numai fie valabile vorbele "cine este ultras veritabil, pana la moarte va ramane asa, e suporterul inegalabil ce striga Steaua, Steaua. HAIDE Steaua!"
M-am saturat de razboaie care pana la urma nu duc la nimic 8-| (acum voi fi considerata o iubitoare a lui Becali) Sincer, nu imi pasa daca pleaca sau ramane... el e cantitate neglijabila, pentru ca m-am saturat sa vad cu orice tine de Steaua orbiteaza in jurul lui Becali, de parca el ar fi Steaua, el are palmaresul Stelei, el reprezinta ros'albastru. El e doar un cioban si atat, dar Steaua e Steaua, e iubirea multora dintre noi, si trebuie sa ramana asa, indiferent de ceea ce se intampla acolo, indiferent ca e pe primul loc al ligii 1 sau pe ultimul loc in divizia C.
Steaua conducere nu are, antrenor nu are, lot :-? si ala slabut, adica antrenorul prea varza sa poata realiza ceva, acum nici suporteri nu mai are.. adica are... dar suporteri care nu mai canta pentru ea.. in semn de protest.. atunci din Steaua ce mai ramane? Steaua e doar istorie si atat?
Cineva zicea ca atunci cand Steaua va juca cu sufletul si cu suporterii alaturi de ea, nici o forta din lume nu o infrange... iar daca va fi infranta, va fi o infrangere onorabila, pentru ca cei din teren au dat totul iar suporterii pana si ultima particica din voce, pentru a o incuraja.
Dar cine sunt eu sa vorbesc? care vorba aia.. am cunoscut Steaua cea puternica doar din reviste.
insa chiar daca nu am "prins" acea perioada, am invatat sa o ador in perioada tulbure pe care o traverseaza... pentru ca Steaua mereu va ramane echipa mea de suflet, cum sunt sigura ca e a fiecarei persoane de aici.
Auziti
se tine cont de locuri ? ... ala de la bilete mia dat sector 14
kiar langa gard...e ceva daka ma duk la sec. 11 se tine cont de lokuri la peluza . La meciul cu Dinamo de vinerea trecuta sa tinut cont de lokuri la tribuna 1 la peluza e la fel ?
Din pacate nu voi putea merge in peluza meciul asta
( (sa spunem ca faptul ca m-am casapit cu finul meu pe cap care are 9 ani si sa zicem ca ar fi un motiv intemeiat
ca mi-e ca-l confunda cineva cu o torta si il arunca in teren~nu ca nu ar fi bine,scap de el macar
~ ). Oricum,sa speram ca magicianul Lacatus va scoate asul din maneca si nu-i va titulariza pe prietenii nostri,Lovin si Nicolita...(o sa fac poze la atmosfera din peluze,macar cu atat sa ma aleg...).
Auzitise tine cont de locuri ? ... ala de la bilete mia dat sector 14
) kiar langa gard...e ceva daka ma duk la sec. 11 se tine cont de lokuri la peluza . La meciul cu Dinamo de vinerea trecuta sa tinut cont de lokuri la tribuna 1 la peluza e la fel ?
la peluza nu se tine cont!!
la peluza nu se tine cont!!
Asa este! Am fost si eu o data la peluza. Nu se tine cont! Nu se tine cont, va zic!!!
Auzitise tine cont de locuri ? ... ala de la bilete mia dat sector 14
kiar langa gard...e ceva daka ma duk la sec. 11 se tine cont de lokuri la peluza . La meciul cu Dinamo de vinerea trecuta sa tinut cont de lokuri la tribuna 1 la peluza e la fel ?
cetatzean de 2 meciuri pe sezon,poti sa stai unde vrei u ![]()
@ ady_ultras 2 meciuri pe sezon
soryy cred ca ma confunzi cu dumneata... ''Nu vorbii fara sa sti''
@ ady_ultras 2 meciuri pe sezonsoryy cred ca ma confunzi cu dumneata... ''Nu vorbii fara sa sti''
amice,daca esti asa de inflacarat si mergi la mai mult de 2 meciuri pe sezon care in cazul tau se pare ca sunt cu Dinamo si rapid, ai fi stiut cu siguranta k nu se tine cont de locul de pe bilet,nu in peluze, si foarte rar la tribuna.. vorba ta " NU VORBiI FARA SA STI " ![]()
Patronul Stelei, Gigi Becali, își dorește ca Bãnel Nicolițã sã fie titular în derby-ul cu Rapid, fiind de pãrere cã mijlocașul poate influența jocul echipei antrenate de Marius Lãcãtuș.
"Nu fac eu echipa, așa cã nu pot sã vã spun nimic sigur. Nu știu nici mãcar dacã e refãcut complet sau nu. Sigur, eu aș vrea sã intre, cum sã nu vreau? Cã, dacã intrã Bãnel, s-a salvat tot jocul echipei, el e cel mai bun. Când e Bãnel pe teren, nu-mi fac nici o problemã, cã doar el îi trage pe toți, ați vãzut și altã datã", a spus Becali.
Uram ciorile,impuscati-le
dak nu batem e chiar un sezon d tot kakatu nu avem nici o victorie in nici un ''derby''
pana la urma cum e ....se intra la meci sau nu se intra ???
Astazi se va pronunta comisia de disciplina asa ca aveti rabdare! ![]()
Bai dar ce le mai haleste romanul
)) A existat ceva oficial pe tema asta? S-a pronuntat cineva de la vreo comisie? Au mancat astia din presa rahat si voi i-ati bagat in seama
Eu nu cred ca a fost vreun dubiu legat de disputarea meciului cu suporteri, daca era sa se dea vreo decizie, se dadea inainte sa fie scoase biletele la vanzare, asa mi se pare logic. Dar poate aveti si voi dreptate, logica nu are ce cauta in ecuatia asta, tara asta...
Banel s-a reaccidentat <:-P deci avem sansa sa invingem...sper sa intre Szekely!!
Comisia de Disciplinã a FRF a decis astãzi ca Steaua sã dispute douã etape cu porțile închise, ca urmare a comportamentului fanilor din partida cu Dinamo
Astfel, formația lui Lãcãtuș nu va putea beneficia de aportul publicului atât în derby-ul cu Rapid, cât și în partida cu Universitatea Craiova din etapa 33.
TRAIM INTR-O TARA DE PROSTI ! Bine ca nu au dat decizia vineri. Nici nu este mana lui Borcea.
Comisia de Disciplinã a FRF a decis astãzi ca Steaua sã dispute douã etape cu porțile închise, ca urmare a comportamentului fanilor din partida cu DinamoAstfel, formația lui Lãcãtuș nu va putea beneficia de aportul publicului atât în derby-ul cu Rapid, cât și în partida cu Universitatea Craiova din etapa 33.
TRAIM INTR-O TARA DE PROSTI ! Bine ca nu au dat decizia vineri. Nici nu este mana lui Borcea.
Dragul meu ejti prost informat nu mai mintii suporterii ca se joaca cu portile inchise .
Comisia de Disciplina a FRF a decis miercuri, 13 mai, sa sanctioneze Steaua cu un avertisment si o amenda de 50.000 de lei pentru evenimentele petrecute la sfarsitul saptamanii trecute, in timpul derby-ului cu Dinamo. Vineri, 8 mai, spectatorii de la cele doua peluze ale stadionului Steaua, au aprins si au aruncat mai multe torte in terenul de joc, motiv pentru care arbitrul spaniol Carlos Velasco a oprit jocul si a notat incidentele in foaia de arbitraj.
Astfel, partida cu Rapid, de vineri, 15 mai, se va juca cu spectatori, care isi pot procura bilete de la casele de bilete ale clubului Steaua, incepand de marti, 12 mai si pana vineri, intre orele 12:00 si 18:00.
![]()
Sper la o victorie foarte importanta pt prezentza in EL. 2-1 cu gol Steaua in min 91.
![]()
Directorul general al Rapidului, Grigore Sichitiu, a declarat, miercuri, ca echipa din Giulesti se va retrage de pe teren daca suporterii Stelei vor folosi bannere sau lozinci rasiste in timpul meciului care se va disputa vineri in etapa XXXI.
"Daca vom intalni atitudini rasiste, vom scoate echipa de pe teren, indiferent de consecinte. E pacat ca s-a ajuns sa vina presedintele Platini sa ne spuna, in timp ce observatorul de la meciul cu Dinamo a spus ca nu a vazut acele bannere", a declarat Sichitiu la sportro.
Oficialul giulestenilor a mai afirmat ca hotararea Comisiei de Disciplina de a nu suspenda terenul Stelei dupa incidentele de la meciul cu Dinamo este una neregulamentara.
"Este o decizie in favoarea fotbalului, dar impotriva regulamentului. Daca vrem sa facem ordine, ar trebui sa nu se mai intample ce s-a intamplat la meciul cu Dinamo. Suporterii nostri au avut o atitudine onorabila si nu s-a ajuns la amenzi, cum a fost cazul celor doua cluburi din Bucuresti care apar in prim-plan cu aceasta situatie. Trebuie luate masuri impotriva celor care incalca grosolan regulamentul", a afirmat Sichitiu.
Dupa ce oficialii vicecampioanei au anuntat ca vor permite accesul a 450 de suporteri rapidisti in Ghencea, Sichitiu spera ca "ros-albastrii" sa mai ofere inca 200 de bilete, insa sansele sunt minime din cauza unui document intocmit pe vremea cand la conducere se afla Constantin Zotta.
"Am avut o discutie cu presedintele Argaseala si ne-am inteles sa trecem peste rautati si sa oferim unui numar cat mai mare posibilitatea de a vedea un meci frumos. Ma asteptam sa ne dea 5% din capacitatea stadionului Steaua, cum spune regulamentul. Din partea clubului nostru s-a facut o greseala ca s-a acceptat ca 5% din capacitatea stadionului nostru sa fie egala cu 5% din capacitatea stadionului Steaua. S-a semnat un document care defavorizeaza suporterii nostri. Sper ca Argaseala sa respecte intelegerea de aseara. Nu trebuie sa ii provocam pe suporteri, sa ii inducem intr-o stare de tensiune. Cand se va juca urmatorul Rapid-Steaua, vor incerca sa se razbune", a explicat Sichitiu.
Partida dintre Steaua si Rapid, din etapa a XXXI-a a Ligii I, se va disputa cu suporteri in tribune, vineri, de la ora 21:00, in direct pe Onlinesport.ro.
Onlinesport
Asta e o adevarata amenintare. Tipul asta pur si simplu ne provoaca. Daca au ajuns sa puna conditii e grav. Ei sunt obiditii fiindca sunt porecliti tigani, dar galeria lor pe langa faptul ca incorporeaza multe persoane de etnie roma, se si comporta cu adevarat tigeneste cu echipa noastra. Daca ei ar fi ingeri si noi demoni, poate ca as intelege. Dar asa, consider ca declaratia facuta de Sichitiu e imorala. Ce mi-e el, ce mi-e nesuferitul de Copos...
asta ne ameninta ca o sa se razbune tiganii
vin tiganii si ne bat ca nu le-am dat bilete
cum ajung ei din stefanesti in Ghencea?
le da Copos bani de taxi? ![]()
sau ii baga in autocare dinalea cu, "CURSA SPECIALA"
si in spate o bulina ATENTIE TRANSPORTAM TIGANI SI ASTIA SE RAZBUNA
...E la tigani
Se face mult zgomot pentru nimic,asa cum se-ntampla inainte de fiecare derby.