Pai de unde sa stie Becali de Arthuro sau de Toja? Ilie si cei care i-au adus de pe dvd sunt vinovati.Treaba lui Becali era sa le dea bani...si le-a dat....iar staful tehnic si-a batut joc.
cu Toja eu zic ca a nimerit-o. cu Arthuro mai putin...totusi el acum joaca pe foarte multi bani in Cecenia, si poate se gaseste cineva sa imi spuna si mie care este motivul pt care el joaca pe foarte multi bani. o fi chiar un jucator bun pe care Steaua nu l-a pus in valoare? daca nu este asa, atunci cum de castiga o galeata de bani acolo unde a ajuns? legat de Toja, el aseara a jucat in nota echipei, poate un pic peste medie, avand in vedere efortul sustinut pe care l-a depus. el a demonstrat in atatea randuri ca poate. nu ca are valoare, ci ca poate. munceste pe teren, alearga, poate sa isi creeze superioritate... are si multe defecte, dar asta e altceva.
dintre actualii jucatori, i-as pastra pe Tiago (care in opinia mea este cel mai bun FOTBALIST pe postul lui de muuuulti ani incoace), Toja, Kapetanos (care chiar daca te exaspereaza in multe randuri, el mai are bunul simt sa dea si gol), Golanski, Sekely si Baciu. alaturi de ei, este normal sa faca parte si cei 4 tineri care au fost imprumutati in tur la Gloria Buzau. restul sa plece, sa plece cu toata conducerea, inclusiv cu marele sef, pentru ca pestele de la cap se-npute, niciodata de la coada (sau cel putin nu am auzit)