FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 1 - 2 (0 - 0)

«1678»
zloty16.05.2009 06:32
Pai daca vorbesti de bani,eu cred ca la Steaua au fost bagati cei mai multi.Problema e pe ce? Pe Semedo,Arthuro,Toja,Stancu,Szekely...si asta doar in ultimul an.

Pai cand ciobanu aduce el dupa mintea lui bolnava jucatori asta se intampla. Adi Ilie l-a adus pe Mendoza moca si ce a facut Jiji?? l-a expediat rapid ca numai avea Banel unde sa joace

redondo16.05.2009 06:49
Pai cand ciobanu aduce el dupa mintea lui bolnava jucatori asta se intampla. Adi Ilie l-a adus pe Mendoza moca si ce a facut Jiji?? l-a expediat rapid ca numai avea Banel unde sa joace

Pai de unde sa stie Becali de Arthuro sau de Toja? Ilie si cei care i-au adus de pe dvd sunt vinovati.Treaba lui Becali era sa le dea bani...si le-a dat....iar staful tehnic si-a batut joc.

ytse jam16.05.2009 07:08
Pai de unde sa stie Becali de Arthuro sau de Toja? Ilie si cei care i-au adus de pe dvd sunt vinovati.Treaba lui Becali era sa le dea bani...si le-a dat....iar staful tehnic si-a batut joc.

cu Toja eu zic ca a nimerit-o. cu Arthuro mai putin...totusi el acum joaca pe foarte multi bani in Cecenia, si poate se gaseste cineva sa imi spuna si mie care este motivul pt care el joaca pe foarte multi bani. o fi chiar un jucator bun pe care Steaua nu l-a pus in valoare? daca nu este asa, atunci cum de castiga o galeata de bani acolo unde a ajuns? legat de Toja, el aseara a jucat in nota echipei, poate un pic peste medie, avand in vedere efortul sustinut pe care l-a depus. el a demonstrat in atatea randuri ca poate. nu ca are valoare, ci ca poate. munceste pe teren, alearga, poate sa isi creeze superioritate... are si multe defecte, dar asta e altceva.

dintre actualii jucatori, i-as pastra pe Tiago (care in opinia mea este cel mai bun FOTBALIST pe postul lui de muuuulti ani incoace), Toja, Kapetanos (care chiar daca te exaspereaza in multe randuri, el mai are bunul simt sa dea si gol), Golanski, Sekely si Baciu. alaturi de ei, este normal sa faca parte si cei 4 tineri care au fost imprumutati in tur la Gloria Buzau. restul sa plece, sa plece cu toata conducerea, inclusiv cu marele sef, pentru ca pestele de la cap se-npute, niciodata de la coada (sau cel putin nu am auzit)

Nyghty16.05.2009 08:12
dintre actualii jucatori, i-as pastra pe Tiago (care in opinia mea este cel mai bun FOTBALIST pe postul lui de muuuulti ani incoace)

Ai dreptate referitor la Thiago :thumbsup: . Si ne plangem de cioban atata,da-l in m****i lui,ca acum e fericit:nu prea mai e injurat si dupa cum spuneau mai multi,Lacatus a fost doar o mutare a lui Fecali pentru a ne inchide gura.Si uite ca,din pacate,in unele momente a reusit... :chair:

onlySteaua16.05.2009 08:33
Pai daca vorbesti de bani,eu cred ca la Steaua au fost bagati cei mai multi.Problema e pe ce? Pe Semedo,Arthuro,Toja,Stancu,Szekely...si asta doar in ultimul an.

Faza-i ca jucatorii astia chiar jucau bine la fostele lor echipe, dar chiar nu are rost sa o lungim atat.

NU antrenorul sau jucatorii sunt vinovatii. Nici macar hArgaseala.

Nu poti cere performanta atat timp cat arunci cu rahat in toate partile si in principal in proprii jucatori sau antrenori sau suporteri.

Din pacate trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca atat timp cat gunoiul asta va fi la Steaua, numai de discutii de genul asta vom avea parte. Poate vor mai interveni mici amagiri, poate o voctorie sclifosita cu CFR sau Timisoara, dar cam atat.

Oricum, ciobanul, pana la urma tot va crapa (sper eu cat de repede). Pana atunci....

r3fl3x16.05.2009 08:34

cu Toja eu zic ca a nimerit-o. cu Arthuro mai putin...totusi el acum joaca pe foarte multi bani in Cecenia, si poate se gaseste cineva sa imi spuna si mie care este motivul pt care el joaca pe foarte multi bani. o fi chiar un jucator bun pe care Steaua nu l-a pus in valoare? daca nu este asa, atunci cum de castiga o galeata de bani acolo unde a ajuns? legat de Toja, el aseara a jucat in nota echipei, poate un pic peste medie, avand in vedere efortul sustinut pe care l-a depus. el a demonstrat in atatea randuri ca poate. nu ca are valoare, ci ca poate. munceste pe teren, alearga, poate sa isi creeze superioritate... are si multe defecte, dar asta e altceva.

Parerea mea ca singurul sau defect este ca joaca numai cu stangul ... cand ii vine mingea pe dreptul nu stie cum sa faca sa si-o aseze pe stangul :P asta este marele lui defect dupa parerea mea ... dar imi place foarte mult de el si mi se pare ca in afara de thiago el este cel mai bun din echipa acum ...

zloty16.05.2009 08:37

Pai pa Toja l-a adus cancelarul lui Becali scouterul virgil , iar daca Becali vroia un varf bun trebuia sa il cumpere pe Pepe Moreno dar cum el a vrut ceva ieftin ,ieftin a primit. Parerea mea e ca trebuia sa i se ofere libertate lui Adi Ilie care a adus jucatori destul de buni si ieftini tiago ,mendoza, pepe moreno ,kapetanos

Care staff tehnic??? Stafuu tehnic pe care Becali l-a ales?? Pai atunci cine e de vina pentru ca sunt numai incompetenti in stafu tehnic??

Daniel-Ionut16.05.2009 11:10

6 Steaua 31 13 13 5 41-24 +4 52

Asta e Steaua noastra? :confused:

mircea_1016.05.2009 11:13

si stai ca azi joaca CFR cu brasovul, si daca face macar egal cadem pe 7.

P.S. Care e faza cu Ivan? De ce Ivan era vorba aseara? :hmmm:

Bombonel9416.05.2009 11:34
si stai ca azi joaca CFR cu brasovul, si daca face macar egal cadem pe 7.

P.S. Care e faza cu Ivan? De ce Ivan era vorba aseara? :hmmm:

dc esti pe site'ul asta daca nu stii?:|

tn2_1503570342_A_5.jpg

redondo16.05.2009 12:58

Il parafrazez pe Panduru...Au fost toti niste cacaciosi,cacaciosi,cacaciosi...

Robinson Rufay Zapata16.05.2009 14:48

Un lucru e clar. Imi e dor de Steaua mea. M'am saturat de Steaua asta , nu mai e Steaua de fapt. Sa nu aud ca sunt suporter doar de rezultate , sunt stelist adevarat. Dar Steaua nu mai este Steaua. M'am uitat aseara ca la un meci normal , nu am suferit la golurile lor , nu m'am bucurat la golul Stelei. M'am saturat. Sa ma anuntati cand Steaua va redeveni Steaua. Pana atunci PA!

darkye16.05.2009 14:59

Mircea eu zic sa schimbi siteu :|

Adrian16.05.2009 15:33

Ia mai terminati voi cu sfaturile voastre proaste. Omul nu stie si gata. Asta e.

Ivan a fost un suporter stelist, membru al grupului Hunters, care a decedat duminica trecuta intr-un accident de masina.

Bine ca v-ati trezit voi 2, Darkye si Bombonel, sa ii dati in cap omului cand voi nu aveti nici macar vechime de 6 luni pe siteul asta. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca sunteti amandoi pro becalii.

p.s.

Domnule Darkye

De ce ai poza la avatar pe care scrie Ultras Steaua cand tu ai recunoscut ca nu esti Ultras ci doar un cetatean care merge la stadion sa incurajeze echipa, nu sa il injure pe becalii?

redondo16.05.2009 15:39

@Adrian

Si care este problema daca ar fi Pro-Becali? Este cumva interzis asta pe acest site? S-a dat un verdict final si nu l-am auzit toti? Este un site al suporterilor stelisti in care asa cum e normal fiecare are cate o parere.

Adrian16.05.2009 15:46

Bai redondo...daca e un site al suporterilor stelisti, ce cauti tu, suporter al craiovei, aici?

Iar vad ca te bagi peste tot pe unde nu-ti fierbe oala.

Faza cu pro-becalii tine de bun simt.

Nu te apuca sa ii expediezi pe stelisti de pe siteul suporterilor stelisti cand tu esti un sustinator al jegului care a distrus Steaua.

Acum te rog, fara offtopic!

Du-te la alte articole si apara-l pe becalii si ataca-l pe Lacatus. Am totusi o observatie. Daca tot vorbesti despre cat de slab e Lacatus, ar fi frumos din partea ta sa spui lumii si cat de mult il laudai acum vreo 2 luni si cum ziceai de el ca e un antrenor foarte bun si alea, alea.

redondo16.05.2009 15:54

Pai tocmai asta e baiatule ca tu te bagi unde nu-ti fierbe oala si creezi ierarhii pe site.

bodanelu16.05.2009 15:55

fara off topic!

steaua_e_viata_mea17.05.2009 16:08

Prieteni, fara a fi lipsit de ingaduinta si intelegere, as vrea sa va fac cunoscut un fapt: astazi, la orele 5:00 ale diminetii ma aflam impreuna cu 2 prieteni in carciuma intitulata "expirat", din preaiubita noastra citadela. Ramanand far' de tutun si cum si banii erau pe sfarsite, m-am gandit sa imprumut o tigareta de la un comesean din local, care din cand in cand mai intra si pe gazonu' din Ghencea, purtand numarul 14. Foarte amabil, mi-a oferit o tigara, lasand din mana cealalta vodca cu lamaie pe care o sorbea la intervale de timp inegale. A mai zabovit putin, purtand discutii amicale cu unii suporteri sau fiind injurat de altii. pe la 5:20 a plecat insotit de o gratioasa domnisoara indigena, care probabil ca auzise si pricepuse toate mesajele in romana pe care i le adresasem stimabilului.

A nu se intelege ca m-ar interesa viata intima a lui Toja, dar e deranjant atunci cand te gandesti ca vii aproape meci de meci in peluza si iti neglijezi celelalte activitati, iar niste nesimtiti isi bat joc si petrec pana la 5 jumate dupa un derbi pierdut.

Pace!

savage17.05.2009 19:43

toja si pedriel,doua panarame.....am auzit si eu astfel de cazuri cu aia doi in rolurile principale.... :ce_oameni:

redondo17.05.2009 20:08

Pedriel ar fi bun ca atacant...dar Toja ala e puscarie....nu poate face un stop fara ca mingea sa sara 3 m din el.

«1678»