FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 1 - 2 (0 - 0)

«145678»
Robinson Rufay Zapata15.05.2009 19:01

Si bravo lui Szekely!!!

White_R15.05.2009 19:03
Si bravo lui Szekely!!!

bravo lu Szekely ... joaca tot mai bine ... a inceput mai haihui... poate si mai mult de atat

jonibigud15.05.2009 19:06
Marcam si castigam,nimic nu se schimba. Nu iti place formularea?

DOAMNE AJUTA!

White_R15.05.2009 19:08

a intrat Dayro au dat iar gol astia

cred in steaua mea15.05.2009 19:17

2-1

zloty15.05.2009 19:18

Baaaaaah e atat de greu sa iti dai seama ca nesuferitu asta de Moreno nu poate sa joace in linia de mijloc?? A intra Litu in locu lu kapetanos deci greeeu greeeu de tot :chair:

maye15.05.2009 19:19

Plecati dracului toti.

zamainmenu15.05.2009 19:21

Doamne, ce fandositi! Ce domnisoare in sorturi! Cum se tavalesc ei pe jos la prima atingere a adversarului, doar doar impresioneaza arbitrul pentru ca apoi, cand mingea ajunge iar la ai nostri, sa se ridice sprinteni in picioare. Vezi Ogararu, Plesan si ceilalti. Cu asa mentalitate nu ajungem departe.

LE: E 1-2 :(. PENIBILI! sunteti imbuibati de atatia bani nemunciti. Ma intreb ce dreaq faceti voi la antrenamente? Va chinuiti sa stati in ghete? Mai lipseste sa intre in teren si Lovin ca circul sa fie complet.

cred in steaua mea15.05.2009 19:21

Ma conectasem pe forum sa scriu "m-am saturat de egaluri". Cand am dat pe Fast Reply au dat ciorile gol. Crucea...

jonibigud15.05.2009 19:28

asta nu e Steaua... e o echipa tampita construita de un cioban si de**** de Adrian Ilie

redondo15.05.2009 19:29

Afara cu toti!

ssilviu_1915.05.2009 19:31

Lacatus ia-i de mana pe Dayro,Nicolita,Ogararu si p toti ceilati nenorociti si plecati naibii odata pana nu e duceti in B.Lacatus cel mai slab antrenor pe care l-a avut vreodata Steaua.ii scoate de pe teren pe cei mai buni jucatori:kapetanos si szekely si baga 2 panarame:Dayro si Litu.Da dovada de onoare Lacatus si lasa-ne!!!

jonibigud15.05.2009 19:39
Ciobanul si Laca primii......

sa-l ia si pe plesan, va rog frumos

zloty15.05.2009 19:42

Multumim Laca

razvan2815.05.2009 19:46

E clar ca la Steaua trebuie o reconstructie totala

Hugocopterul15.05.2009 19:47

Multumim, Laca Multumim!

DEMISIA

Catalyn0715.05.2009 19:48

multumesc gripei care nu " m-a lasat " sa ma duc pe stadion.....nu mai suport porcaria asta de echipa si de jegurile de oameni din juru ei, de la Lacatus la Becali

weeezer15.05.2009 19:51

Nu Plesan trebuia sa fie omul de marcaj al lui Spadacio, la primul gol? El era la vreo 2 metri in spate...

Banel mi s-a parut ca s-a miscat bine. Tiago la fel. Surpriza Szekely. De neinteles schimbarea lui (poate se accidentase?)

Dayro si Litu... praf, pentru mine ramane o enigma gandirea lui Lacatus atunci cand face schimbarile.

DEMISIA

Alexandru H.15.05.2009 19:55

Nea Becali a aparut iarasi la televizor si ne toarna galeata de laturi.

"Echipa nu merge pentru ca nu m-am implicat la echipa"... Doamne!

White_R15.05.2009 20:01
E clar ca la Steaua trebuie o reconstructie totala

Asa e, pacat ca toti vedeau asta dinainte sa se ajunga aici, in fiecar an toata lumea ii zicea lui Jiji ca e prost si el tot nu credea, tot dadea afara fotbalisti si aducea tzarani

Nea Becali a aparut iarasi la televizor si ne toarna galeata de laturi.

"Echipa nu merge pentru ca nu m-am implicat la echipa"... Doamne!

:)))))))))))))))))

raul stelistu15.05.2009 20:02

Lacatus este cel mai prost antrenor din istoriaStelei.Cum plm sa-l scoti pe Szekely si pe Kapetanos?Oamenii care au facut toata faza ofensiva.Ii introduce pe daryo puleno ,petarda mai mare ca Semedo si pe Litu care mai mult prin divizia C a jucat.

Laca lasa-ne pana nu o sa te injure tot stadionul.

Pe langa ca suntem cizme nici nu avem noroc...................paduchiosii au dat un gol **** dupa ce nu au iesit din jumatatea lor 80 de minute,iar tiganii astia borati au dat golul victoriei din off-side.bag p ula in cine imparte norocul si dreptatea in lumea asta de rahat.

ady_ultras15.05.2009 20:04

demisia nene ca nu se mai poate, ai tarat Steaua in noroi ,esti un anonim in antrenorat,un antrenor de divizia judeteana, nu stii sa faci skimbari, nu stii sa ataci ,nu stii sa creezi o tactica, sclavul lui Becali, unde e fiara de alta data ? PLEACA ACUMA ,nu la final, ACUMA , te stergi singur din inimile noastre , iti bati joc de noi,iti bati joc de nervii nostri si de pasiunea noastra,ITI BATI JOC DE Steaua, PLEACA ODATA ,NE-AI PLICTISIT , NE DUCI IN B , PLEACAAAAAAA

Hugocopterul15.05.2009 20:05

Doamne a iesit ciobanu sa vorbeasca, nici nu stie sa pronunte numele szekely, in m lui...sa dea echipa ca se gaseste cine sa o cumpere!!:(( doamne unde este Steaua din 06?

predatorpulse715.05.2009 20:07

Nu ma mira foarte tare rezultatul,pana la urma s-au confruntat o echipa cu antrenor decent(crapid cu hizo) cu o echipa condusa de un antrenor de divizia b spre c. Sincer sa fiu nu prea ma doare aceasta infrangere,chiar daca e impotriva tiganilor. Cand nu joci nimic,nimic primesti. Am dominat teritorial insa am avut putine ocazii,exact ca in meciul cu pechinezii,doar ca spre deosebire de astia crapid a mai riscat si ne-a dat 2 goluri din 2 ocazii,chiar daca unul a fost din ofsaid.

Din Steaua a mai ramas doar numele si culorile,aceasta echipa nu mai inspira nimic,joc nu are,rezultate nu are,noroc cu suporterii(si si aia adevarati sunt pe cale de disparitie). Insa asta se intampla cand in loc de profesionisti primesti amatori. Nici nu stiu ce a fost mai tragic astazi,faptul ca szekely a jucat pe stanga,ca Nicolita a executat din nou fazele fixe sau ca Dayro a intrat din nou si a dat pasa la adversar. Aceleasi tampenii repetate de n ori. Cand vezi un om ca se da cu capul de perete prima oara iti pare rau pentru el. Cand il vezi ca repeta acest lucru de nspe ori chiar daca ii spui ca nu e bine atunci iti spui ca acel om merita acea durere de cap si il lasi in pace.

Cam asa e si la Steaua. Raman stelist pana la moarte insa aceste 3 sezoane m-au secat efectiv incetul cu incetul. Cata incompetenta mai trebuie sa vedem la aceasta echipa? Noi punem suflet,pasiune si vedem cu acest simbol al Romaniei este tarat in rahat de niste incompetenti. Nu am sperante nici pentru sezonul viitor pentru ca stiu cine ne conduce. Exista o ciclicitate sumbra intre perioada Piturca si perioada Lacatus,in ambele ere jucam slab,in ambele ere am luat bataie de la crapizi in Ghencea si(probabil) in ambele ere vom trai rusinea de a rata Europa.

Nu mai stau sa analizez meciul de azi pentru ca a contat prea putin. Multi o sa laude peluzele pentru ca au fost mai acttive decat de obicei insa eu nu am fost de acord cu acel "ue Becali" de dupa golul crapizilor. Pai ori sustii echipa ori il injuri pe imputit. Daca incepi sa injuri cand scorul nu e favorabil oamenii neutri in acest conflict o sa creada ca-l injuram pe imputit doar cand lucrurile nu merg bine,ceea ce nu e adevarat. Repet,ori protest,ori sustinere. Cel putin in opinia mea.

In alta ordine de idei:Marius Lacatus,da-ti DEMISIA!!! Ia-ti testiculele si coloana vertebrala din seiful lui Becali si daca chiar vrei sa antrezi te rugam sa incepi cu o echipa mica,nu cu Steaua. Ai zis ca o sa faci jocul sa mearga. Ai esuat. Ai zis ca batem pe dinamuisti si pe tiganei. Ai esuat. Ai zis ca vrei sa iei titlul. Ai esuat. Ai zis apoi ca vrei locul 2. Ai esuat. Tu si jijel trebuie sa va luati de mana si sa plecati de la aceasta echipa,pentru ca ati bagat-o in pamant.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

weeezer15.05.2009 20:09
iar tiganii astia borati au dat golul victoriei din off-side.bag p ula in cine imparte norocul si dreptatea in lumea asta de rahat.

Tii minte cum baturam noi la Buzau? :ce_oameni:

«145678»