Am ajuns in pragul in care nu mai avem argumente in a da vina pe cioban sau pe "clerul" ce insuma Steaua Romaniei.Am ajuns in pragul in care mie unul mi-e rusine sa ma mai gandesc la meciul viitor....mi-e rusine de trasul de par pe sfarsit de campionat......mi-e rusine sa mai spun Steaua,si,totusi nu ma lepad de ea........mi-e rusine sa dau ochii cu rapidisti sau dinamovisti,si,totusi,i-mi voi apara echipa cu tot ce am....i-mi e rusine sa mai port tricoul,si,totusi,e cel ce-mi place cel mai mult dintre tricouri.....i-mi e rusine ca sunt roman,dar,i-mi amintesc ca sunt suporter Steaua si i-mi trece......i-mi e rusine cand ne bate FC Vaslui,FC Brasov sau Pandurii dar mai rusine i-mi e cand ne bate Rapid -si pe terenul nostru,in arena noastra,in casa noastra.....As vrea sa strig Forzza Steaua dar stiu cu certitudine ca in situatie de fata nu i-mi foloseste la nimic.
Lacatus nu e vinovat direct desi de la postul lui se amprenteaza responsabilitatea rezultatelor obtinute.Avem si noi bufonii nostri precum Lovin,Dayro sau Semedo dar nu fac altceva decat sa distreze publicul universal si sa intristeze pe cei ce-i sustin dintotdeauna.Avem si noi mandriile noastre precum P.Marin,Golansky,Ghione sau Goian dar nu pot sa faca echipa sa-si mentina motoarele in functiune.Avem si noi orgoliul nostru de suporteri ai cele mai iubite echipe din Romania dar echipa de cele mai multe ori nu ne aude.........
Cu amaraciune si regret in suflet va spun tuturor celor care sunteti adevarati suporteri ai Stelei:
SUNTEM SLABI SI LA PAMANT!!!!!!!!!!!!!!RIDICATE SUS Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!