FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 1 - 2 (0 - 0)

«15678»
ady_ultras15.05.2009 20:10

asta nu e Steaua noastra, e Steaua ciobanului , e Steaua unui antrenor incapabil care nu are pic de onoare si demnitate, e Steaua clanului Becali, oieru nu vrea sa plece, sa bage cineva cutitu in el da-l in m0rtzii masi k ne mananca,dc nu se aduna ambele peluze in parcare dupa meci, sa nu il lasam sa plece,sa-l tinem acolo , nu ne tine in frau, am fi 10000 de oameni , el un singuri oier, as intrat peste cizmele alea la vestiar, le-as trage palme la toti pe rand, i-as trimite acasa pe jos, asa cum mergem noi dupa fiecare meci,sa patimeasca cum patimim noi, astia nu iubesc Steaua, astia iubesc banii,il iubesc pe Becali astia, nu sunt fotbalisti, astia sunt SIMPLI MUNCITORI , inebunesc aici de nervi ,MI-E DOR DE Steaua

emerson fittipaldi15.05.2009 20:12

Dayro ne-a ingropat, dar si asistentul la golul al doilea al lui Spadacio. Spadacio se afla in pozitie de offside. Sa le-o trag arbitrilor nemti! Nu-s mai buni decat ai nostri!

Bombonel9415.05.2009 20:18

Baaa sa plece Lacatus SI SA IL IA SII PE HANDICAPATUL ALA DE DAYROO!!x(x(x(x(x(x(x(x

raul stelistu15.05.2009 20:19

Ii foarte dureroasa infrangerea asta,mai ales ca tiganii astia infecti n-au jucat nimic.

De la infrangerea cu spurcaciunile n-am mai pierdut niciun meci in Ghencea si este pacat ca am pierdut cu sifiliticii astia.Toata viata se vor lauda cu victoria asta.Per total meritam victoria sau cel putin nu meritam sa pierdem.

Sper la mai mai bine in urmatorul sezon,orice antrenor ii mai bun ca Lacatus.

Forza Steaua fularultras:steagcruce:

danimarcu15.05.2009 20:20
Dayro ne-a ingropat, dar si asistentul la golul al doilea al lui Spadacio. Spadacio se afla in pozitie de offside. Sa le-o trag arbitrilor nemti! Nu-s mai buni decat ai nostri!

Mentalitate de loser.Imagineaza-ti ca s-a aplicat legea compensatiei...

Groparii Stelei sunt in ordine:Jiji Becali,Lacatus +Pedrazzini,jucatorii.

Nu asistentul,nu columbianul,nu alinierea plenetelor...

ady_ultras15.05.2009 20:24
Ii foarte dureroasa infrangerea asta,mai ales ca tiganii astia infecti n-au jucat nimic.

De la infrangerea cu spurcaciunile n-am mai pierdut niciun meci in Ghencea si este pacat ca am pierdut cu sifiliticii astia.Toata viata se vor lauda cu victoria asta.Per total meritam victoria sau cel putin nu meritam sa pierdem.

Sper la mai mai bine in urmatorul sezon,orice antrenor ii mai bun ca Lacatus.

Forza Steaua fularultras:steagcruce:

nu doare infrangerea cat doare prostia,clubul inimilor noastre este condus de analfabeti crescuti pe la sate si prin ograzi cu animalele, asa cv nu se poate, sa vanda clubul se gaseste unu care sa dea banii

ady_ultras15.05.2009 20:29

Marius Lãcãtuș: "Nu mã intereseazã cã am pierdut o parte din simpatia fanilor"

si asta spune tot, PLEACA!!!

weeezer15.05.2009 20:30

Si totusi... cand s-a strigat din tribune DEMISIA, o buna parte a publicului a fluierat...

ady_ultras15.05.2009 20:34
Si totusi... cand s-a strigat din tribune DEMISIA, o buna parte a publicului a fluierat...

probabil din respect pentru Lacatus jucatorul, dar nu se mai poate.. toti spun k nu e vina antrenorului .. nu e adevarat, tactica = 0 , cenceptie de joc = 0 , skimbari vara, omu asta are impresia k joaca fifa la pc.. nu il mai suport pe banca

Joint15.05.2009 20:35
Marius Lãcãtuș: "Nu mã intereseazã cã am pierdut o parte din simpatia fanilor"

si asta spune tot, PLEACA!!!

pai normal ca nu-l intereseaza, ce sa zica ? Ii e frica sa plece, ca nu-l mai ia nici dracu. Ce sa faci cu saracia asta pe banca ? Nu e chiar asa plina lumea de oligofreni ca fecali, sa se cace in banii lor...

Bombonel9415.05.2009 20:41

ultimuul mecii sezonul acesta pe ghenceaaaa terminat cu o infrangere!!!PLEACA Lacatus!!!

AndyTytanBoys15.05.2009 20:41

ne-am facut de tot cacatu...daca si cioroii au ajuns sa ne bata in Ghencea am ajuns vai de mama noastra.

Lacatus iti spun: PLEACA

Joga Bonito15.05.2009 20:43

Acum vreo o ora, inainte sa ies in parc cu cainele si sa injur in noapte, am scris un post in care am aruncat cu abjectii in cioban.

Iar la sfarsit un mesaj ce imi e deja caracteristic in momentele de restriste. Observ cu stupoare ca cineva l'a sters.

Foarte trist baieti. Iar ale lui Joint iti sar in ochi si raman neatinse.

ps: cel care mi'a sters mesajul sa'l pupe in dos pe cioban. ;)

bodanelu15.05.2009 20:52

ce tare... toata lumea scrie pe forum Lacatus pleaca, Lacatus pleaca.. e cum te-ai plange intr-un cimitir ca te maltrateaza parintii acasa.

apropo... vedeti ca la t1 erau vreo 20 de rapidisti... era greu sa va luati de ei..

uncoltuitatdelume15.05.2009 20:54
Nyghty15.05.2009 21:11

Un meci de care nu-ti mai doresti sa-ti mai amintesti. Steaua nu mai joaca nimic,din pacate. Cat despre tribune(ma refer doar la tribune,nu la peluze),nu cred ca mai e ceva de zis(aceleasi gorile cu goarna,aceiasi samantari mereu fericiti care cantau doar cand se injura crapidul si cand se mai auzea un pe ei,pe ei,pe ei pe mama lor;si bineinteles,dupa ce s-au digerat bine semintele si cola la paharel au inceput sa tipe si demisia)...

bodanelu15.05.2009 21:26
@ALL pentru jigniri aveti privatul!
Poetru15.05.2009 21:47

Am ajuns in pragul in care nu mai avem argumente in a da vina pe cioban sau pe "clerul" ce insuma Steaua Romaniei.Am ajuns in pragul in care mie unul mi-e rusine sa ma mai gandesc la meciul viitor....mi-e rusine de trasul de par pe sfarsit de campionat......mi-e rusine sa mai spun Steaua,si,totusi nu ma lepad de ea........mi-e rusine sa dau ochii cu rapidisti sau dinamovisti,si,totusi,i-mi voi apara echipa cu tot ce am....i-mi e rusine sa mai port tricoul,si,totusi,e cel ce-mi place cel mai mult dintre tricouri.....i-mi e rusine ca sunt roman,dar,i-mi amintesc ca sunt suporter Steaua si i-mi trece......i-mi e rusine cand ne bate FC Vaslui,FC Brasov sau Pandurii dar mai rusine i-mi e cand ne bate Rapid -si pe terenul nostru,in arena noastra,in casa noastra.....As vrea sa strig Forzza Steaua dar stiu cu certitudine ca in situatie de fata nu i-mi foloseste la nimic.

Lacatus nu e vinovat direct desi de la postul lui se amprenteaza responsabilitatea rezultatelor obtinute.Avem si noi bufonii nostri precum Lovin,Dayro sau Semedo dar nu fac altceva decat sa distreze publicul universal si sa intristeze pe cei ce-i sustin dintotdeauna.Avem si noi mandriile noastre precum P.Marin,Golansky,Ghione sau Goian dar nu pot sa faca echipa sa-si mentina motoarele in functiune.Avem si noi orgoliul nostru de suporteri ai cele mai iubite echipe din Romania dar echipa de cele mai multe ori nu ne aude.........

Cu amaraciune si regret in suflet va spun tuturor celor care sunteti adevarati suporteri ai Stelei:

SUNTEM SLABI SI LA PAMANT!!!!!!!!!!!!!!RIDICATE SUS Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!

onlySteaua15.05.2009 21:57

Eu chiar nu inteleg ce-i cu atata nervozitate.

In conditiile actuale, jignirile adresate antrenorului sau jucatorilor chiar nu-si au rostul.

Pacat ca ciobanul INCA traieste! Tot va crapa odata. Asta-i clar!

Pana atunci....

Poetru15.05.2009 22:01
Eu chiar nu inteleg ce-i cu atata nervozitate.

In conditiile actuale, jignirile adresate antrenorului sau jucatorilor chiar nu-si au rostul.

Pacat ca ciobanul INCA traieste! Tot va crapa odata. Asta-i clar!

Pana atunci....

Ciobanul n-are nici o vina ca ne zbantuim pe teren.........ca doar n-o monitoriza el antrenamentele..............doar n-o face el tactica..........lumea vb aiurea..........am inceput in vara lui 2008 cu piciorul stang mai mult rupt si acum mergem in maini ca poate o sa lom campionatul la handbal.........

onlySteaua15.05.2009 22:11
Ciobanul n-are nici o vina ca ne zbantuim pe teren.........ca doar n-o monitoriza el antrenamentele..............doar n-o face el tactica..........lumea vb aiurea..........am inceput in vara lui 2008 cu piciorul stang mai mult rupt si acum mergem in maini ca poate o sa lom campionatul la handbal.........

Hai sa fim seriosi!

Iti dau 11 oi. La fiecare-i dau cate 2 miliarde / luna. Fa-le tu sa joace cum trebuie.

Stiu ca-i deplasat exemplul, dar banuiesc ca sti unde bat.

Omule, daca vrei performanta, baga bani seriosi si nu te mai tot plange ca un mielusel, ca doar nu te obliga nimeni. Daca nu ai bani, lasa-te! Ce-i asa greu de inteles?

CoZzMy2415.05.2009 23:15

Sa plece Laca

daniel_1016.05.2009 05:28

tot ce o avut Steaua bun o vandut Becali un mare idiot acuma vedem in ce situatie suntem :death:

redondo16.05.2009 06:20
Hai sa fim seriosi!

Iti dau 11 oi. La fiecare-i dau cate 2 miliarde / luna. Fa-le tu sa joace cum trebuie.

Stiu ca-i deplasat exemplul, dar banuiesc ca sti unde bat.

Omule, daca vrei performanta, baga bani seriosi si nu te mai tot plange ca un mielusel, ca doar nu te obliga nimeni. Daca nu ai bani, lasa-te! Ce-i asa greu de inteles?

Pai daca vorbesti de bani,eu cred ca la Steaua au fost bagati cei mai multi.Problema e pe ce? Pe Semedo,Arthuro,Toja,Stancu,Szekely...si asta doar in ultimul an.

D4v1dstelist16.05.2009 06:29

La Steaua e psihic!Nu s-au vazut rapidistii pe teren primele 15 minute!Nici Dinamovistii!Nici Galatasaray in tur!Nici chiar Lyon!

Mesaj decschis catre FIFA!Dorim reprize de cate 7 minute!

Dar sa ne intoarcem la oile noastre(si la propriu si la figurat).......E de rau!Nu putem pierde in Ghencea,iar pentru urmatoarele meciuri Lacatus nu mai are nici o motivatie,stie ca nu e dat afara doar ca sa nu i se dea bani,clauza de contract.Trist.....

«15678»