FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«19091929394141»
drvladyk11.11.2012 16:47

Aham, la revedere si multe "succesuri"

Ronnie11.11.2012 16:54

Felicit decizia moderatorului care mi-a sters mesajul de aici fara nicio explicatie. Sunt convins ca a fost o eroare de sistem si nu un abuz.

clausblaus11.11.2012 21:34
LE: am luat la puricat oamenii din lista si ai vazut raspunsurile in privat. Azzido s-a implicat si a dat acces persoanelor INTERESATE in secunda doi.

Problema e delasarea si ii inteleg fiindca si eu fentam responsabilitatile astfel in trecut.

Cata siguranta pe tine si cum ai devenit,asa deodata,responsabil.....ma uimesti,zau!

Eu nu m-am omorat niciodata dupa ''grade'',ori cu ele ori fara ele eu raman aceeasi persoana.

In urma discutiei cu Adrian am fost de acord sa fiu numit ca moderator,intre timp m-am razgandit(si pentru asta ii cer scuze)cauzele fiind multiple si nu am chef sa ma justific in fata cuiva,cu exceptia lui Adrian.

Deci,sa iesi si sa o arzi asa la modul: buai,e delasare mare fraticule,de astia ti-ai gasit tu,cu glezna fina,care fenteaza scurt responsabilitatile?....mi se pare mai mult decat deplasat si cu bataie intr-o singura directie.

Sper sa fii responsabil pe o perioada indelungata.

Bafta!

Joga Bonito11.11.2012 21:46

M-am referit la modul general, nu te-am nominalizat expres.

Trebuie sa recunosti ca delasarea e o caracteristica specifica romanilor in general. Nu prea se implica cand vine vorba de munca patriotica sau actiuni fara foloase. In fine, si eu am cauze multiple pe care le-as putea activa, ca ulterior sa nu scriu nimic pentru site sau sa nu moderez, dar nu le activez.

Bafta si tie!

axl11.11.2012 21:48

Haideti sa nu-i sarim lui JB in cap si sa criticam primele dicizii luate de el, indiferent daca le consideram bune sau rele. Sa-i dam ceva timp, asa ar fi corect.

Eu ii inteleg decizia, nu spun ca sunt de acord sau impotriva ei, spun ca o inteleg. Cu o situatie asemanatoare m-am intalnit si eu, daca-l mai tineti minte pe Inciu Ciuna. La fel, in momentul in care am considerat ca l-am prins cu niste minciunele flagrante am considerat ca e troll si l-am banat. La fel, am fost criticat. Ca a fost o decizie buna sau rea nu mai stiu nici eu.

Joga Bonito11.11.2012 21:53

Paradoxal, toate deciziile pe care le-am luat pana acum au fost bune. Nu asta e laitmotivul discutiilor.

ATENTIE, aveti ceva de impartit cu mine, utilizati privatul. Atacurile la persoana sau off-topicurile vor fi sterse.

Adrian11.11.2012 22:16
M-am referit la modul general, nu te-am nominalizat expres.

Trebuie sa recunosti ca delasarea e o caracteristica specifica romanilor in general. Nu prea se implica cand vine vorba de munca patriotica sau actiuni fara foloase. In fine, si eu am cauze multiple pe care le-as putea activa, ca ulterior sa nu scriu nimic pentru site sau sa nu moderez, dar nu le activez.

Bafta si tie!

Inseamna ca eu nu sunt roman. Sau poate sunt exceptia. Ca de implicat m-am implicat destul si mi-am luat doar suturi in fund. Si cu fiecare sut in fund luat, m-am implicat si mai tare, ca sa moara unii de ciuda. Numai ca nu te poti lupta cu morile la nesfarsit. Si ca mine au fost multi. GANDALF DE EXEMPLU!

A stat cineva sa se gandeasca vreodata cam cat timp pierde Gandalf ca sa scrie toate articolele acelea? Cam cat din timpul sau pierde pentru a face cercetare? Nu cred ca s-a gandit nimeni.

In schimb si-au batut multi joc de el. In prima faza Axl i-a restrictionat dreptul de a posta in momentul in care Gandalf voia sa aduca argumente pentru a arata ca unii nu-si fac treaba corect. A urmat o campanie foarte frumoasa de gonire a lui de pe site. Cand s-a intors din nou, a fost banat pentru un "tampit". Asta in conditiile in care eu eram injurat de familie si cei care o faceau nu pateau nimic. Nici macar postarile lor nu erau sterse.

Inca o data intreb.

Cum vreti voi sa se implice lumea cand anumite persoane nu doresc ca lumea sa se implice?

clausblaus11.11.2012 22:26

@axl

Poate mi se pare mie,insa nu faci altceva decat sa inciti si asta nu-i prima oara.

Unora li se sterg postari,altora li se da advertisment.....unii sunt protejati,ca asa este la moda!

Joga Bonito11.11.2012 22:28
Inca o data intreb.

Cum vreti voi sa se implice lumea cand anumite persoane nu doresc ca lumea sa se implice?

Azzido, Costi, Lari, chiar si eu dorim ca lumea sa se implice.

In situatia de fata, problema e in alta parte.

@axl

Poate mi se pare mie,insa nu faci altceva decat sa inciti si asta nu-i prima oara.

Unora li se sterg postari,altora li se da advertisment.....unii sunt protejati,ca asa este la moda!

Cine a luat avertisment si cine e protejat? Atentie, moda s-a schimbat, eu incerc moderez transparent. Nu esti multumit? Vino si implica-te!

axl11.11.2012 22:30

@clausblaus, ai dreptate, am incitat. Si am si chicotit in acelasi timp. Nu-mi lua aceasta mica placere de a mai rade din cand in cand de amicul Adi.

Dar daca se considera ca am incalcat regulamentul accept fara niciun ifos sanctiunea. Sanctiune pe care ai avea chiar tu ocazia s-o aplici daca ai accepta sa fii mod. De ce n-o faci? Site-ul are nevoie si de moderatori si de redactori.

poti sa-l intepi si in privat sau in alta parte. nu-mi ingreuna munca si asa grea. mersi anticipat! JB

MoWeed11.11.2012 22:34

@Joga, Adrian

E simplu: adevarul se afla undeva la mijloc.

Adriane, iti garantez ca Lari sau Costi, de exemplu vor ca lumea sa se implice. Si chiar lumea care vrei si tu sa se implice.

Joga, problema nu este atat de simpla cum o pui tu. Te-am mai vazut zicand ca nu vrea lumea sa se implice si nu esti singurul care zice asta. Dar te-ai intrebat vreodata de ce? E usor sa te ascunzi in spatele unor scuze de genul "astia nu vor sa se implice ca-s romani, ca-s puturosi, ca sunt nu stiu cum". E, problema este mai mare de atat. Lumea nu vrea sa se implice si pentru ca nu crede in proiectele propuse si, mai important, nu mai crede in persoanele care vor sa le implementeze.

Da, si delasarea specifica noua este un motiv. Dar nu este singurul si nici cel mai important.

Adrian11.11.2012 22:34

Joga Bonito

Poate tu vrei sa te implici si iti doresti ca lumea sa se implice. Altii, insa, nu sunt de aceeasi parere. Eu doar atat iti spun tie: vorbele sunt vant. Intelegi tu ce vrei.

Joga Bonito11.11.2012 22:39
Dar te-ai intrebat vreodata de ce?

Taria de caracter - 50%, orgoliul - 50%.

Intr-un final, n-ar conta motivele neimplicarii, ci faptul ca toti ar trebui sa avem un scop comun - relansarea site-ului si lupta anticioban.

Adrian11.11.2012 22:43
Taria de caracter - 50%, orgoliul - 50%.

Intr-un final, n-ar conta motivele neimplicarii, ci faptul ca toti ar trebui sa avem un scop comun - relansarea site-ului si lupta anticioban.

Fix asta a fost si scopul meu. Si ai vazut de cata sustinere am avut parte.

Din cate imi amintesc, ti-am trimis si tie mailul ala. Ti se parea ca vreau sa pun mana pe site sau sa il dau jos pe Azzido? Nu.

MoWeed11.11.2012 22:45

Si cand o sa existe scopul asta comun, o sa reusiti sa atrageti oamenii. Pana atunci, nici voi, putini cat sunteti, nu aveti un scop comun.

Totusi, raman la parerea ca tratezi foarte simplu problema. Daca ar fi fost vorba numai de asta, atunci nu ar fi renuntat majoritatea moderatorilor in ultimul timp(in cazul carora nu mai era vorba de orgoliu, fiind deja moderatori). Nu uita ca si eu am incercat sa aduc oameni si m-am lovit de refuzuri repetate.

In fond si la urma urmei, esti liber sa crezi ce vrei si sa dai vina exclusiv pe cei care nu vor sa se implice. Daca asta te face sa te simti mai bine...

axl11.11.2012 22:47

Ok, sa redevenim seriosi.

Adrian, te tot plangi ca nu te lasa lumea sa te implici. Poate ai dreptate, nu se stie. Dar as vrea si eu sa stiu in ce consta rea-vointa asta a unora. Ai trimis vreun articol spre publicare si ti s-a refuzat? Daca da, cine? Costi? Azzido? Lari? Care e nemernicul care a refuzat sa-ti publice articolul? Sau articolele? E posibil sa mai am inca acces la admin. Trimite-mi mie orice articol (asta pana nu se prinde Azzido si-mi ia accesul) si ti-l public eu. Pe cuvant.

Si cu Gandalf la fel. I-a fost refuzat lui Gandalf vreun articol? Ai facut scandal atunci cand el era banat si totusi i-a aparut un articol pe site. Tu cum crezi ca a aparut articolul ala? I l-a furat cineva? I-a intrat cineva in casa, i-a cautat prin fise si-a gasit "Decaderea"? Si si-a zis "Heeeei, chestia asta e tocmai buna pentru pentru fcs, ia s-o publicam noi fara stirea lui Gandalf, n-o sa se prinda nimeni". Iti zic eu ca nu asa s-a intamplat. Gandalf insusi a trimis articolul spre publicare. Si i-a fost publicat, in ciuda faptului ca era banat.

Deci daca o persoana vrea cu adevarat sa se implice si nu doar sa faca scandal pe site, POATE sa se implice.

Pana mea, poate sa se implice un banat, de ce nu te-ai putea implica si tu? Pentru ca nu vrei, de-aia. Nu te opreste nimeni sa scrii articole,sa arati poporului adevarul asa cum il vezi tu, sa educi generatii mai tinere sau mai nestiutoare, daca asta vrei. Orice articol ti-ar fi publicat, asta daca l-ai scrie.

Implicatul asta depinde numai si numai de tine.

Joga Bonito11.11.2012 22:51
Fix asta a fost si scopul meu. Si ai vazut de cata sustinere am avut parte.

Din cate imi amintesc, ti-am trimis si tie mailul ala. Ti se parea ca vreau sa pun mana pe site sau sa il dau jos pe Azzido? Nu.

Nu cunosc exact imprejurarile despre care vorbesti asa ca ma abtin sa ma dau cu parerea.

In esenta, nu e vorba daca vrei sa-i iei puterea lui Azzido sau nu, ci sa inveti sa te integrezi intr-un colectiv si sa respecti parerea celorlalti. Team work, cum se zice.

Si cand o sa existe scopul asta comun, o sa reusiti sa atrageti oamenii. Pana atunci, nici voi, putini cat sunteti, nu aveti un scop comun.

Totusi, raman la parerea ca tratezi foarte simplu problema. Daca ar fi fost vorba numai de asta, atunci nu ar fi renuntat majoritatea moderatorilor in ultimul timp(in cazul carora nu mai era vorba de orgoliu, fiind deja moderatori). Nu uita ca si eu am incercat sa aduc oameni si m-am lovit de refuzuri repetate.

In fond si la urma urmei, esti liber sa crezi ce vrei si sa dai vina exclusiv pe cei care nu vor sa se implice. Daca asta te face sa te simti mai bine...

Majoritatea au plecat fiindca iti erau fideli tie. Problema o pun simplu fiindca e simpla! Totul s-a rezumat la orgoliu si la neimplicare.

Eu am adus unul deja si in 2-3 zile mai aduc unul. Inceputul e anevoios, dar nu renunt si vreau sa creez un colectiv valoros.

MoWeed11.11.2012 22:58

Sper ca asta nu e vreo insinuare la adresa mea.

Cum adica imi erau fideli mie? Ce, le sunt ruda de sange? Pe majoritatea nici macar nu ii cunosc, decat virtual de aici de pe site. Cu mici exceptii, nici macar nu am vorbit cu ei in afara de forumul asta, nici pe mail, nici pe messenger, nici pe facebook. Ma indoiesc ca au facut-o dintr-un sentiment de fidelitate la adresa mea. Si chiar daca ar fi existat acel sentiment de fidelitate, eu nu le-am cerut si nu le-as fi cerut niciodata asa ceva.

Eu nu am vrut sa te atac pe tine sau pe altcineva. Intentia mea a fost sa te ajut, sa iti arat ca situatia nu e asa simpla cum vrei tu sa o ilustrezi.

Dar vad ca tu tot pe a ta o tii. In definitiv, tot o problema de orgoliu este si asta. Dar presupun ca este mai usor sa dai vina pe altii...

Lari11.11.2012 23:01

Baaah, daca nici cand suntem pe primu' loc nu va implicati, e clar ca n-o sa va mai implicati niciodata! :punk:

Adrian11.11.2012 23:01
Nu cunosc exact imprejurarile despre care vorbesti asa ca ma abtin sa ma dau cu parerea.

In esenta, nu e vorba daca vrei sa-i iei puterea lui Azzido sau nu, ci sa inveti sa te integrezi intr-un colectiv si sa respecti parerea celorlalti. Team work, cum se zice.

Vezi tu, aici a fost problema.

Eu am facut parte dintr-un colectiv. Din pacate colectivul nu a respectat parerea mea. De fapt cred ca mai corect sa spun e ca pe mine m-au aruncat sub rotile masinilor ca sa scape ei cu fata curata.

In ultima parte a vietii mele de redactor al acestui site, ajunsesem sa fiu cam singurul care mai scria. Si asta era ok, pentru ca articolele mele generau destule discutii. Asta le-a convenit multora. Eu puneam streamul, eu faceam articole, eu eram injurat. Pentru ca deja isi facuse aparitia curentul "ignorant" si tot mai multi doreau pace. Eu eram injurat destul de tare in fiecare articol iar moderatorii nu faceau nimic. In momentul cand le-am reprosat ca nu isi fac treaba, atunci au sarit toti ca sunt troll, ca nu stiu ce si am fost exclus.

Cum ar trebui sa lucrez eu, Joga Bonito, cu astfel de oameni? Ei doar voiau sa castige de pe urma mea. Nu voiau sa dea nimic inapoi. Si nu e de parca ceream sa fie sanctionati cei care nu erau de acord cu mine. Ma refer doar la cei care ma injurau. Chiar si acum le mai gasesti injuraturile pe site daca ai timp sa le cauti.

De aia am vrut sa vin cu propria mea echipa, o echipa de oameni in care sa pot avea incredre, oameni care sa nu se suceasca in momentul in care le face marele boss semn. Cei care stiu cu ce oameni am vorbit, stiu ca sunt toti stelisti adevarati, intelectuali, oameni seriosi si de bun simt, nu cocalari si sclavi si pupincuristi. Nici in ziua de azi nu inteleg care a fost problema si de ce nu au fost ei acceptati atunci pe site.

MoWeed11.11.2012 23:05
Baaah, daca nici cand suntem pe primu' loc nu va implicati, e clar ca n-o sa va mai implicati niciodata! :punk:

Asteptam sa cada pe locul 10...

gio_stgloria11.11.2012 23:10

Vreau sa stiu de ce mi se sterg postarile. Daca s-au sters pe motiv de offtopic atunci sa fie sterse toate postarile de acest tip de pe aceasta sectiune.

gio, aici se dezbat chestii importante. nu mai insista ca-ti sterg postarile. mersi. JB

Joga Bonito11.11.2012 23:15
In ultima parte a vietii mele de redactor al acestui site, ajunsesem sa fiu cam singurul care mai scria. Si asta era ok, pentru ca articolele mele generau destule discutii. Asta le-a convenit multora. Eu puneam streamul, eu faceam articole, eu eram injurat. Pentru ca deja isi facuse aparitia curentul "ignorant" si tot mai multi doreau pace. Eu eram injurat destul de tare in fiecare articol iar moderatorii nu faceau nimic. In momentul cand le-am reprosat ca nu isi fac treaba, atunci au sarit toti ca sunt troll, ca nu stiu ce si am fost exclus.

Te inteleg perfect. Si eu am intalnit conditii asemanatoare in redactie cand am aterizat si chiar si in aceste momente sunt injurat constant si sicanat. Chiar daca am puterea necesara si ii pot vana pe rand, nu fac astfel de chestii, fiindca si eu am trecut prin asta si m-am simtit destul de nasol.

Cum ar trebui sa lucrez eu, Joga Bonito, cu astfel de oameni? Ei doar voiau sa castige de pe urma mea. Nu voiau sa dea nimic inapoi. Si nu e de parca ceream sa fie sanctionati cei care nu erau de acord cu mine. Ma refer doar la cei care ma injurau. Chiar si acum le mai gasesti injuraturile pe site daca ai timp sa le cauti.

Nu exista notiunea de colectiv perfect, de om perfect etc. Fiecare are defectele lui si trebuie sa intelegem si sa incercam sa conlucram.

Daca e s-o luam cu fraze "lumea vrea doar sa castige de pe urma mea" sau "eu ce primesc inapoi", eu ce sa mai zic? In 2-3 ani o sa lucrez aproape gratis intr-o mare de flegme si pe un salariu de femeie serviciu. Pot si eu sa merg in UK sau Germania si sa castig 4-5 mii de euro si sa-mi bat joc pe forumuri de fraierii care raman in tara sa infrunte moartea cu mainile goale.

Munca la site n-o sa-ti aduca in veci beneficii. O faci fiindca esti sanatos, ai inteligenta si efortul s-o faci. Punct.

De aia am vrut sa vin cu propria mea echipa, o echipa de oameni in care sa pot avea incredre, oameni care sa nu se suceasca in momentul in care le face marele boss semn. Cei care stiu cu ce oameni am vorbit, stiu ca sunt toti stelisti adevarati, intelectuali, oameni seriosi si de bun simt, nu cocalari si sclavi si pupincuristi. Nici in ziua de azi nu inteleg care a fost problema si de ce nu au fost ei acceptati atunci pe site.

Si acum in redactie si la moderat sunt oameni seriosi, cu mici exceptii. Momentan nu ne permitem sa punem criterii exacerbate.

Adrian11.11.2012 23:19
Munca la site n-o sa-ti aduca in veci beneficii. O faci fiindca esti sanatos, ai inteligenta si efortul s-o faci. Punct.

Nici nu m-am gandit la beneficii cand am acceptat sa lucrez pentru site. Insa nici nu am chef sa imi fie injurata familia. Pana la urma, o moderare corecta nu e un beneficiu. E un drept al oricarui utilizator de pe acest site.

Si acum in redactie si la moderat sunt oameni seriosi, cu mici exceptii. Momentan nu ne permitem sa punem criterii exarcebate.

Fiecare are parerea lui. Tu vezi lucrurile intr-un fel. Iti respect parerea. La fel, te rog sa mi-o respecti si tu pe-a mea. Pentru ca eu vad lucrurile intr-un fel total diferit.

Joga Bonito11.11.2012 23:27

Eu va las sa reflectati. Pasiunea clar exista, mai lipseste sa lasati sicanele deoparte si sa incepeti sa faceti ceva constructiv. Mai mult de atat n-am ce sa fac.

«19091929394141»