FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«18889909192141»
Ronnie05.11.2012 16:08

Huof, huof... ce telenovela traiesc unii p-aici. Si nici nu da semne de happy end.

Azzido05.11.2012 17:02

Adrian, am ajuns la concluzia ca esti o cauza pierduta si este o pierdere de timp sa iti mai raspund. La revedere!

Adrian05.11.2012 20:13

Ti-am zis ce am nevoie de la tine. De raspunsurile tale in nici un caz.

Costi05.11.2012 20:25

bai adriane, ne tot **** cu planul ala...am discutat acu o luna, impreuna cu lari, cu tine. ti-am dat ok-ul, sa aduci lumea, am vorbit cu azzido care a zis ca nu se va baga la moderare atata timp cat moderatorii isi vor face treaba si ce-ai facut? nimic...ti-am trimis un mail acu 10 zile si te intrebam ce facem, n-am primit raspuns...atunci nu mai vorbi aici de planul tau o data la 2 postari. vrei sa te implici la site, foarte bine. daca nu vrei, macar nu te mai plange aici o data la 2 postari referitor la plan si la faptul ca din cauza lui azzido nu s-a aplicat planul.

pana acum au fost multi care au vorbit si prea putini au facut cate ceva, asadar pana nu veti demonstra ceva toate sunt vorbe-n vant.

Adrian05.11.2012 20:37

Costi, sper ca nu imi reprosati mie ceva. Nu eu m-am dus pe mine cu vorba 2 luni.

Cand v-am trimis planul, erau acolo enumerati oameni care ar fi trebuit facuti pe loc moderatori. Ce v-a oprit sa ii faceti? Eu?

Eu v-am zis clar ce trebuie facut. Oamenii au vazut ca totul a fost facut. Ce altceva sa mai fac? Acces la moderare nu le-am putut da oamenilor alora. La redactie la fel. Ce altceva trebuia sa mai fac eu?

E vina mea ca in tot timpul ala cat voi m-ati dus cu vorba oamenii si-au dat seama ca marul e putred grav de tot si ca nu mai merita sa stai aici? E vina mea ca au plecat?

Eu am fost printre cei putini care au vrut sa faca ceva. M-ati lasat?

Mailul de la tine de abia acum l-am vazut, la spam. Imi cer scuze, sa nu crezi ca nu am vrut sa iti raspund. Din pacate si daca ti-as fi raspuns, la fel ar fi stat treburile.

Dupa ce a patit Gandalf, oamenii nu vor sa se mai implice. Si sunt de acord cu ei. Pentru ca nici eu nu vreau sa lucrez cu azzido, adica cu un om care te injunghie pe la spate la prima ocazie.

Treaba s-a dus, gata. Nu se mai face nimic.

Nu am cu cine. Nu am patent pe ideile mele, asa ca, daca doriti sa le folositi, faceti-o linistiti, ca nu va da nimeni in cap. Faceti-va echipa voastra, de oameni prieteni cu azzido, ignoranti in ceea ce priveste ciobanul si gata. Cand nu o sa mai fie azzido acolo, atunci veti putea conta si pe mine.

Si daca tot nu se baga marele administrator la moderat, cine le-a dat ban lui Gandalf, Tupac si Kellerman?

axl05.11.2012 20:49

Pai mai Adi, cu ce fel de oameni vroiai tu sa relansezi site-ul? Cu oameni care n-au rabdare o luna de zile? Isi iau jucariile si pleaca? Daca ei n-au avut rabdare sa astepte o luna, luna in care n-au avut nicio sarcina, cum crezi ca ar fi reactionat dupa cateva saptamani de Poli constante luate zilnic? Ar fi plecat si te-ar fi lasat in curu gol.

Si ce fel de organizator mai esti si tu daca te-ai inconjurat cu astfel de oameni?

Eu zic sa te bucuri ca nu ti s-a indeplinit planul, te-ai fi facut si mai rau de rahat.

Costi05.11.2012 20:55

a ramas dupa discutie sa-mi dai lista cu moderatori si redactori, dupa ce vorbesti cu ei...si n-am primit absolut nimic.

gandalf a fost banat. exces de zel - probabil. a gresit si el - posibil. a facut o gramada de lucruri bune pt site - cu siguranta. cei 3 si-au luat ban pentru ca moderatorii n-au reactionat, pentru ca probabil toti 3 ar fi meritat ban. si din cauza aia s-a bagat azzido la moderare. iti garantez insa ca daca oamenii si-ar fi facut treaba n-ar fi fost nevoie de "abuzurile" lui azzido.

tot vorbesti de gandalf, care intr-adevar s-a retras de la site dar continua sa puncteze prin articole. nimeni nu i-a ingradit absolut nimic, a avut in continuare libertate sa scrie. de ce altii nu o fac? de ce foarte multi dau din gura, dar actiuni 0? apoi o sa intelegi de ce lumea nu are incredere in planuri si in bazaconii.lari va zice de 2 ani ca aveti libertate de implicare, dar vad ca nu-l ascultati deloc :)

1on05.11.2012 21:13
Huof, huof... ce telenovela traiesc unii p-aici. Si nici nu da semne de happy end.

Nici macar de "end" nu se pune problema. Zici ca-i "Tanar si nelinistit".

Adrian05.11.2012 21:19
a ramas dupa discutie sa-mi dai lista cu moderatori si redactori, dupa ce vorbesti cu ei...si n-am primit absolut nimic.

Ce lista sa iti mai dau, Costi?

Singurii oameni care mi-au mai ramas sunt: Clausblaus, Ebonyc, 1on si Drvladyk. 4 oameni. Atat. Singurii care ar vrea sa se implice.

Vorbeste cu ei, vedeti ce si cum si pune-i mozi, daca vrei.

Altii n-am.

ALTI OAMENI NU MAI VOR SA SE IMPLICE!

iti garantez insa ca daca oamenii si-ar fi facut treaba n-ar fi fost nevoie de "abuzurile" lui azzido.

Adica am avut dreptate cand am zis ca unii moderatori stau pe invizibil toata ziua si isi fac treaba doar cand au chef? Cine s-ar fi gandit?!

tot vorbesti de gandalf, care intr-adevar s-a retras de la site

Gandalf nu s-a retras. Gandalf a fost dat afara, alungat. Hai sa spunem lucrurilor pe nume. Ca domnului Azzido nu i-a convenit ca baiatul nu ignora si uite ca l-a zburat. Simplu.

de ce altii nu o fac?

Ti-am zis de ce. Nu au incredere in echipa siteului si nu vor sa se asocieze cu oameni care "ignora".

Ce sa fac eu? Zi-mi si mie ce pot sa fac? Sa-i platesc? Ai vazut si tu cat am scris la planul ala al vietii si cat mi-am tot batut capul de toti peretii pe aici. Crezi ca nu am vrut sa mearga?

Pai, daca totul mergea bine, asa cum am planificat, si Azzido ramanea doar cu administrarea, fara sa se mai bage si sa faca abuzuri, eu eram cel mai fericit om.

Dar ce mai pot sa le spun la oameni, sa-i conving, dupa ce a patit Gandalf?

Crezi ca ii place cuiva sa se implice intr-un proiect doar ca sa isi bata altii joc de el?

lari va zice de 2 ani ca aveti libertate de implicare, dar vad ca nu-l ascultati deloc

Pai toti cei care s-au implicat au fost goniti.

Chris1978 a inceput bine, a scris pentru site, apoi a fost injurat ca la usa cortului pentru ca nu au fost unii frustrati dobitoci de acord cu el. Frustratii respectivi nu au patit nimic, ca se numesc Mihai somanescu, dar uite ca Chris nu mai scrie.

La Gandalf stie lumea ce si cum.

Si cazul meu e cunoscut. Ca, fara sa ma laud, cred ca am fost unul dintre oamenii care s-au implicat cel mai mult la acest site. Si in momentul in care am deranjat, pentru ca nu voiam pace cu ciobanul, am ajuns sa fiu injurat de toti retardatii. Si cand le-am reprosat moderatorilor ca nu isi fac treaba, am fost banat pentru trolling.

Tupac a fost banat pentru ca a spus lucrurilor pe nume. Danimarcu si-a sters contul. Asta se intampla pe site.

Utilizatorii de calitate sunt ori dati afara, ori aleg singuri sa se retraga.Si tu vrei ca ei sa se implice?

De ce ar face-o? Ce castiga ei daca se implica? Asta e intrebarea pe care tu trebuie sa ti-o pui acum.

MoWeed05.11.2012 21:23

Nu vreau sa ma bag in discutie, dar am o singura intrebare: care moderatori, ca mai sunt doar 3 in "Echipa moderatoare"? Si, daca luam de bun ce a zis axl ca s-a retras de o luna, mai sunt doar 2.

Deci, de mila, de sila, Azzido trebuie sa se implice...

Adrian05.11.2012 21:24
Pai mai Adi, cu ce fel de oameni vroiai tu sa relansezi site-ul? Cu oameni care n-au rabdare o luna de zile? Isi iau jucariile si pleaca? Daca ei n-au avut rabdare sa astepte o luna, luna in care n-au avut nicio sarcina, cum crezi ca ar fi reactionat dupa cateva saptamani de Poli constante luate zilnic? Ar fi plecat si te-ar fi lasat in curu gol.

Si ce fel de organizator mai esti si tu daca te-ai inconjurat cu astfel de oameni?

Eu zic sa te bucuri ca nu ti s-a indeplinit planul, te-ai fi facut si mai rau de rahat.

Axl, esti varza. Dar asta nu ma surprinde. Nu cred ca surprinde pe cineva lipsa ta de logica.

OAMENII AIA S-AU RETAS DIN CAUZA VOASTRA, MAH!

Ei trebuiau sa te inlocuiasca pe tine. Ca tu nu ai ce cauta la moderare. Poate doar la pupat fund. Acolo te pricepi. Stai toata ziua invizibil si moderezi doar ce vrei tu. Halal moderator. Esti un militian care da sanctiuni in functie de chef.

Tu, azzido, ronnie si toti baietii ignoranti, voi sunteti de vina pentru situatia asta in care a ajuns siteul.

Cand o sa ramaneti doar voi, sunt curios despre ce o sa vorbiti. Tu vei face mistouri, ronnie va fi prezent la treburi care nu tin de Steaua iar Azzido va ignora. O sa mearga brici siteul cu voi.

Cica te-ai retras de la moderare de o luna. Daca te-ai retras de o luna, de ce mai esti inca moderator?

Maye nici nu a apucat sa anunte ca se retrage pentru ca nu mai suporta mirosul de branza si a fost scos de la moderare instant. Dupa o luna, inca n-are nimeni timp sa te scoata pe tine de acolo?

Costi05.11.2012 21:27

cu tot respectul pentru tupac, Steaua nu inseamna sa spui lucrurilor pe lume. las-o-n plm, zici ca suntem copii din aia corditi de pe dinamomania.

:)), auzi, nu vor sa se asocieze cu oameni care ignora :)). unde sa se asocieze. in lumea virtuala? nu vor sa se asocieze, dar critica din exterior, asa este fair? eu nu fac parte dintre cei care ignora, nici lari, nici altii, si nu m-a zburat nimeni de nicaieri. nu crezi ca altundeva este problema?

@Azzido,

Te rog sa-i faci pe urmatorii moderatori :Clausblaus, Ebonyc, 1on si Drvladyk

MoWeed05.11.2012 21:28

ebonyc n-a fost moderator pana ieri-alaltaieri?

Joga Bonito05.11.2012 21:32

S-a retras azi de la moderare.

Costi, vorbim in topicul privat sau in topicul de nemultumiri?

Costi05.11.2012 21:37

stiu, dar Adrian a zis ca vrea sa se implice. Probabil stie mai multe :)

axl05.11.2012 21:41
Cica te-ai retras de la moderare de o luna. Daca te-ai retras de o luna, de ce mai esti inca moderator?

Asta nu e treaba mea. Si, sincer, nici a ta.

Vezi tu Adi, nu tot ce zboara se mananca. Sub avatarul meu scrie moderator si eu ti-am spus ca nu mai sunt mod de o luna, tu ai ales sa crezi ce scrie acolo, nu ce-ti spun eu. Vorbeai de logica. Daca as folosi logica ta as crede ca ai pielea albastra, ochii rosii si-ti lipseste jumatate din cap.

Joga Bonito05.11.2012 21:42

Sa vina sa se implice. Sa facem cronica de meci prin rotatie sau un articol anti-becali prin rotatie. Mai bine asa decat sa latre aiurea pe aici, nu?

gio_stgloria05.11.2012 21:47
Maye nici nu a apucat sa anunte ca se retrage pentru ca nu mai suporta mirosul de branza si a fost scos de la moderare instant.

Nu cunosti situatia dar pari atat de sigur pe tine...

Aplica odata planul ala, ce spui tu mai sus sunt doar pretexte. Mai aduna oameni pe langa cei 4 pe care ii ai acum si pune planul in aplicare.

Adrian05.11.2012 21:59

Pe cine s-adun, ma? Pe tine? Sa va scriu in alta limba? Ca poate nu pricepeti romaneste. Oamenii de calitate nu mai vor sa se implice! Iar eu nu sunt dispus sa incep un proiect cu niste mascarici dornici doar de posturi de moderatori.

gio_stgloria05.11.2012 22:00
Pe cine s-adun, ma? Pe tine? Sa va scriu in alta limba? Ca poate nu pricepeti romaneste. Oamenii de calitate nu mai vor sa se implice! Iar eu nu sunt dispus sa incep un proiect cu niste mascarici dornici doar de posturi de moderatori.

:)) de ce esti paranoic ? Iti dai seama ca si de ma rogi in genunchi nu lucrez cu tine.

Adrian05.11.2012 22:04

Sa tot astepti tu pana te-oi ruga eu ceva.

axl05.11.2012 22:05

Adi, eu zic sa te duci sa-ti faci o cana de ceai. Esti isteric.

Adrian05.11.2012 22:10

Ma, azzido, moderatorilor, de ce nu ii avertizati pe axl si gio_stgloria si ceilalti care posteaza aici aiurea, fara macar vreo nemultumire? Numai la nonignoranti aplicati regulamentul?

axl05.11.2012 22:14

Hai ma Adi, ma simt si eu in verva in seara asta, chiar vrei sa-mi tai macaroana? Bine, ma potolesc, nu vreau sa pun pe nimeni in situatia de a ma sanctiona.

Adrian10.11.2012 17:00

E tot mai jenant ce se intampla pe siteul asta. Am intrat azi si ce am vazut?! Blindica a dat avertizari si banuri peste banuri in stanga si in dreapta. Singura problema e ca, cica, Blindica nu mai e moderator!

Asa iti scoti tu prietenii de la moderare, Azzido? Le scoti doar culoarea dar le lasi puterile ca sa poata sa avertizeze si sa baneze pe cine doresc ei?

Sunteti chiar asa de obsedati de postul ala de moderator incat nu puteti nici macar sa va tineti de cuvant?

E jenant! E absolut jenant, totul. Nu faceti altceva decat sa va bateti joc de utilizatorii acestui site.

«18889909192141»