Joga Bonito, colegul meu te-a caracterizat foarte bine, esti doar o nulitate care nu merita raspuns. Totusi, ca sa fie treburile clare:
Noi doi nu am lucrat niciodata impreuna, eu am stat ca redactor doar 24 de ore, apoi m-am retras cand Empyro si Mihet l-au bagat acolo pe xray.
Cand te referi la cei vechi, e interesant sa spui ca tu desi te consideri batran aici, inca iti curgeau rahatii din nadragi cand te-ai logat prima oara, si in timp nu te-ai facut remarcat decat prin xenofobie.
Apoi, eu nu am ascuns niciodata faptul ca sustin si echipa orasului meu natal, de altfel mi se pare normal acest aspect. Nu e vina mea ca U Craiova e o echipa mult mai mare decat cele din satele de pe unde au crescut unii. Sustin si Liverpool, si Sampdoria si Steaua Rosie s.a. poate, in primul rand sunt fan al fotbalului.
referitor la jigniri, cum ramane cu faptul ca mqmessi si Fabian sunt permanent jigniti si nu se sterge nimic? Cum ramane cu faptul ca atunci cand mdionis (un fizician) care a opinat ca se exagereaza comparatia fotbalistului Stanciu cu Einstein a fost numit de catre xray "vaslas sau plutas de Bistrita"?
Xray a sters mesaje cu japca fara sa fie jignit! Asta e problema!
PS 1. cand fusesei numit moderator, prima masura a fost sa-l banezi pe "Arhimede" (clona lui xray), ca sa intrii in gratiile celor de atunci... asa ca mai subtire cu vrajeala.
2. Daca nu era echipa formata de Redondo, Empyro, Choli, Toronto, AH si altii atunci, acum erai la cheremul lui MoWeed aici... desi dand timpul in urma, realizez ca am facut o greseala atunci
AH, simt in continuare placere sa vad fotbal, nu insa sa citesc propaganda cu iz politic pe un site cu specific sportiv.
Oamenii despre care tu vorbesti, sunt fanatici intr-adevar (si stiu ca e greu sa contruiesti ceva cu fanaticii), dar macar sunt consecventi ideilor lor.
Si cu cine sa mai vorbesti aici despre fotbal? Xray sorteaza totul si mai nou s-a apucat el sa comenteze tehnico-tactic, desi habar n-are cu ce se mananca sportul asta, la meciuri nu se uita, pentru el e doar un mod de a coordona o activitate, de apartenenta la un grup, un mod de propaganda social, un motiv de a-si duce zilele mai departe. S-a apucat sa vorbeasca despre tranzitie si triunghiuri dupa ce probabil i-a auzit la televizor pe Dinu si Ilie Dumitrescu... pe bune?
ce discutii purtam noi candva si unde s-a ajuns...
Acest om are ideile lui fixe, de sefie, propaganda samd (cum functionau toate candva)... e treaba lui personala! Asa a fost educat! Nu are insa dreptul sa se foloseasca de Steaua pentru a-si impune ideile sociale! Cu forta, dupa cum ai remarcat! Aici e diferenta.
Nu conteaza care e clona! Conteaza cu ce echipa crezi ca te identifici, cu ce valori, si ceea ce vor adopta masele. Ma simt scarbit acum de ceea ce vad la FCSB, mai mult decat oricand, mi-e scarba sa vad atata propaganda pe acest site pentru o bataie de joc... mai vorbim!