A, daca tu alegi sa fii "elitist" si numesti alti useri "nespalati si nesimtiti" e probabil pentru ca esti constient de propria-ti valoare, in schimb daca un moderator adopta o decizie inseamna ca se joaca de-a Dumnezeu?
Parerea mea e ca tu iei prea serios ce se intampla pe net. Chill out!
Nu Ovidiu, nu-mi rastalmaci vorbele de inteles. Eu am zis asa: ori te apuci si aplici litera regulamentului la sange, ori stai in banca ta. Si aici prevad doua optiuni: uita-te te rog la comentariile de la articolul "Visul lui Lucescu" si te rog, in litera regulamentului forumului, sa dai avertizment tuturor userilor care au trimis-o la cratita pe Dee ... inclusiv danimarcu ... sau daca nu, scoate avertizmentele tuturor userilor. Acum intelegi ce am vrut sa spun?
Voi nu folositi regulamentul ca sa-i avertizati pe toti cei care gresesc, si sa-i educati, voi folositi regulamentul impotriva celor care se cearta cu moderatorii si cu autorii articolelor, sau cu persoane "bine vazute" pe site ... ;-)
Poate de data asta intelegi ce vreau sa zic si nu e nevoie sa mai fac un desen ...
Pai eu am 10% nivel de avertizare pentru off-topic, iar SteauaToronto nimic pentru ca l-a facut betiv pe Tudorel Stoica, intelegi? Daca iti trimiteam cateva din mesajele pe care le-am primit pe privat, trebuia sa dai BAN la o gramada de useri ...
Anyway ... sa-i dai ban si lu Soldatino un pic asa, de control, ca sa se vada ca nu a fost rea vointa pe alocuri ... =))
A, si inca ceva: topicu asta mi se pare o modalitate ingenioasa de a spune "v-am oferit posibilitatea de a va plange" si sa-l ingropati aici. Pai maine poimaine cine mai stie de linkul asta? ;-)