Nu am avut timp sa va citesc vesnicele nemultumiri/reprosuri/suparari,fiindca efectiv nu am avut curozitatea si interesul necesar lecturarii de baliverne si divagatii,care sunt mereu aceleasi si aceleasi, si fiindca se vede de la o posta ca sunteti mai multe *nuclee*,niste prieteni,niste parteneri de chat de pe "mess" sau colegi de scoala/facultate/servici sau vecini,iar eu nu am chef sa ma cert cu gloatele forumiste. Rar exista o persoana care sa se poata exprima pentru el insusi, si nu in numele unui grup[de exemplu Miaus+daffy +endorama e un grup si multi altii sunt in altele]sau a unei bresle[moderatori/administratori] ,iar despre ultimii pot zice ca au devenit un fel de nomenclatura.Nomenclatura de tip comunist ,evident. O spun asta fiindca trateaza si sunt tratati de parca ar fi privilegiati sau de parca ar avea vreun merit![foarte putini au merite!].
Dar sa nu-mi vars si eu naduful ca tot poporul ,fiindca ,precum spuneam,nu-mi pasa defel de voi. Sunteti o dezamagire si o tergivesare a realitatii,pardon,sunteti o deformare clara a realitatii steliste. Nu stiu cand ati capatat si voi atatea iluzii.Nu stiu cine a putut fi intr-atat de irational si dominat de un hazard ,de un haos total incat sa zica o asemenea tampenie de tipul :suntem cei mai tari,cei mai buni,cei mai cei mai. Se pare ca Gigi Becali ii cucereste si le transmite felul lui de a fi si celor care-l urasc. Uite: asta e realitatea, nomenclaturo:).
Sa va mai zic inca ceva inainte de a si lauda pe cei care incearca sa tina piept hoardelor de copilasi, de dependenti de messenger si de frustrati: Nu,nu voi renunta sa postez pe forumul stelistilor atata timp cat mai exista oameni care spun lucrurilor pe lume. Iar atat timp cat un user gen dee, care a zis adesea ca nu simpatizeaza cu clubul nostru si care incearca sa se impuna pe forum incercand sa devina un fel de "printesa "forumului folosind clisee messengeriste si o bruma de cultura care-i afecteaza serios conditia infantila,sau moderatori gen toronto ,care comit greseli grave gramaticale in fiecare postare,spre exemplu "sa fim mandrii" in ultima,[va asigur ca in ultimele 5 postari are minimum 50 de greseli!] si care spune cu atata stupida naturalete ca el ii ignora pe toti[ce comportament de moderator!] si care mai se considera mai important fiind din strainatate,uitand ca romanii din strainatate sunt in mare parte hoti,smecherasi,milogi, priviti ca niste gunoaie,atunci eu nu ma voi abtine sa postez.
Iar acum bilele negre : cea mai neagra posibila,si daca as putea i-as da 100, este evident a lui SteauaToronto. Daca nu intelegi ce-am scris,te rog foarte frumos sa-mi spui,ca-ti voi traduce in engleza/franceza.
Urmatoarea :forever_steaua: si ea tot timpul incearca sa se afirme ,acordandu-si merite si tratand diferentiat userii.
Apoi,bilele mai ...gri:): Un baiat care a progresat enorm e axl23,desi la fiecare postare nu uita sa-mi spuna ca priveste din alt punct de vedere situatia si desi cand era ,ca mine de altfel,un simplu "useras" s-a vaicarit serios cand a vazut ca am avut[si inca am] toate argumentele pentru a fi total impotriva lui nanel bicolita,spunand
despre mine ca sunt un nemernic,o sechela comunista si mai stiu eu ce. Nu l-am bagat in seama.Nu e vina lui ca e asa,e vina celor care au fost responsabili de el .Per total,a devenit un moderator mult mai rational si mai de bun ajutor.
Ca o mica paranteza,sa va dau un mic exemplu a comportamentului vostru de "haita",adica "noi gandim,facem si raspundem asa cum ni se zice..."[ce mentalitate comunista...] .Nu de mult ssk a avut un topic foarte interesant si perfect adevarat asupra intregului fenomen fotbalistic,in care spunea de cultura europeana a celorlate tari,a cresterii juniorilor de acolo,etc. Toate bune si frumoase pana cand cineva a postat un link in care era un articol din "tricolorul" PRM-ului.Lumea uitand de articol ,a inceput sa jigneasca partidul [pe care nici eu nu-l sufar,va zic sincer]. Cam asa si voi,jigniti un grup : ultrasi,useri,huligani,legionari ,uitand sa vedeti ca un OM postaza acele lucruri. Dar ma lupt cu morile de vant deja...
P.S: Articolul acela foarte frumos spunea ca :"Asteptam sa vedem englezi.Niste britanici care sa continue traditia fotbalului cu pase,nu niste negri si mulatri..."[era comentariul dupa Steaua-Arsenal]. Vraja banilor le-a luat mintile tuturora ,dar mai sunt,mai exista oameni care sa creada in continuare in fotbalul modern,intr-o lume care sa nu fie subjugata de bani si de "oameni din umbra". De aceea eu nu cred ca trebuie sa ne manjim cu niste jucatori gen :emeghara,Nicolita,zapata. Macar o singura data sa fim si noi mai buni ca englezii sau vesticii la ceva. Asta bineinteles doar daca credem in Steaua adevarata. Steaua Romanilor. Steaua valorilor. Steaua mandriei noastre.
Oricum ,si daca visele noastre vor fi spulberate.... ale nostalgicilor adica,nu trebuie sa uitati voi: Sclavi ai fotbalului modern,smecherasi din toronto,agramati,nomenclaturisti,privilegiati ca noi cei care am cladit Romania inca existam.Noi cei care am crescut spiritul stelist adevarat inca suntem aici .Indiferent de ceea ce veti face,legatura noastra cu clubul stelar este indisolubila.Patricienii stelisti ,adica, nu pot fi indepartati. Nici de pe net,nici de pe stadioane.astept sa-mi stergeti mesajul!