FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«134567141»
forever_STEAUA20.10.2007 11:20

Eh, am vrut sã fac și eu o faptã bunã...

axl2320.10.2007 11:30
@ axl23,

Legat de P.S-ul tau, nu pot decat sa ma bucur ca exista mai mult de unu` care gandeste asemanator mie, altfel ma consideram nebun cu totul, nu?

Bag mana-n foc ca si a ta gandire e putin, foarte putin diferita. Ideea e ca tu esti intr-o pozitie care nu-ti permite sa te exprimi cum ai vrea cu adevarat. Crede-ma ca iti cunosc parerile si nu difera deloc de ale mele, daffy, Miaus, andyro s.a.m.d., dar din cauza pozitiei tre` sa o dai in impartialitate, ca altfel se creaza deranj intre voi, moderatorii.

Noroc.

Nu intotdeauna parerile mele sunt asemanatoare cu ale "Cetei lui Pitigoi".

De cele mai multe ori nu-s de acord cu felul in care sunt exprimate aceste pareri si consider ca exprimarea asta e intentionata. Intradevar s-ar starni mai putina valva daca s-ar folosi un ton mai putin ironic dar poate ca impactul celor spuse ar fi mai bun, si s-ar starni mai multe reactii pozitive si constructive. Si-aici il dau exemplu pozitiv pe Andyro.

Imi place sa cred ca dadeam dovada de impartialitatea de care vorbesti si atunci cand nu eram moderator.

Numai bine.

SSK20.10.2007 11:34

@radutheodor

O sa incercam sa reducem warn-urile, cand avem timp.

Am retinut si nemultumirea ta legata de cronicile meciurilor, scrise de Soldatino. Banuiesc ca o sa ne acorzi dreptul sa avem propria noastra parere si sa actionam in consecinta.

In rest, evident ca moderatorii se bucura de o protectie sporita. Asa e peste tot in viata. Cei care aplica legea se bucura de protectie speciala (vezi art. 176 lit. f Cod Penal). Iar diferenta dintre activitatea noastra dezinteresata si a ta, este ca tu intri cand ai chef si critici pe cine ai chef, in timp ce eu (si ceilalti) intram tot timpul si raspundem criticilor voastre.

Numai bine.

vlad7520.10.2007 14:11

Nu stiu ce s-a intamplat:ori am fost eu dus cu pluta ori n-am sesizat,dar s-a facut sedinta ca pe vremea Impuscatului si au aparut noi moderatori.Moderatori care erau mai simpatici ca useri.Eu sunt mai nostalgic si plang dupa moderatorii adevarati.Restul,pe prietenie tata!Parca l-am vazut si pe FaneCasieru' moderator.Cred ca momentul "nasterii" noilor moderatori este topicul initiat de un nou moderator :ceva legat de "mistouri".Acuze peste acuze,ca se foloseste limbaj gen Mirc.Din partea cui?Din partea celor cu apucaturi gen Mirc.Cum se numesc aia?Parca "op" le spune.Cine a infiintat acest site?Trebuie sa ma tem de cineva anume?Sa iau ban, nu cred,pentru ca respect regulamentul.Rog toti moderatori sa termine cu sefia si sa inceteze cu expresii de genul:"Noi,Moderatorii".Imi suna a "Noi pionierii Romaniei!!".pentru cei mai tineri dintre voi acesta este un vers al unor odioase ode aduse Iubitului nostru Conducator pe numele sau Ceausescu si nu Becali cum ar crede multi.

@Virgil nu am avut prietenii cu tine sau texte,dar tu ramai pentru mine un moderator.Multi moderatori ,si le-am urmarit postarile,au incercat sa epateze prin toate incercarile lor de a iesi cat mai in fata.

Respect userii care nu au inca relatii de prietenie cu cei ce sunt "OP"sau "voice"(Prietenii stiu de ce).Sunt multi care au intrat pe Mirc,eu sunt unul dintre voi.Erau niste canale de Trivia .Raspundeai corect la intrebare ,luai puncte.Faceai puncte ,intrai in TOP.Intrai in Top erai facut automat "Voice".In schimb,erau cate unii care faceau canalele astea si se tot dadeau masculi in fata fetelor de pe canal.Daca indrazneai so socializezi cu vreuna primeai amenintari de genul"Frate stai linistit ca-ti iei ban daca te mai dai la aia".Si fetitele alea sau prietenii celor care aveau canalul erau facuti "op" de catre proprietar.Si tu te atacai,ca aia nici macar nu jucau acel joc si aveau @ sau + in fata.

INTREBAREA mea este:Cine-i proprietar pe www.fcsteaua.ro??? Sa nu ma dau la prietenii sau fetele lui.

JENANT!!!!! Si editati mesajele pe motiv ca se foloseste limbaj gen MIRC!!!(Ar trebui sa va editati pentru comportament gen MIRC)..JENANT!

Primesc avertisment???Am jucat si TRavian dragii mei !!M-au kilarit aia acolo!Ce-am facut?Am sters contul si nu am murit din asta!

O rugaminte am:SA ma lasati sa ma duc la meciruile Stelei si sa tin cu Steaua.Dar nu trebuie sa va cer voie pentru asta!

La revedere!

andyro20.10.2007 14:38

Mda, nu stiu cum a ajuns numele meu pe aici, si este rugamintea mea sa nu ma mai includeti in diverse "cete" (pitigoiesti sau nu) fara avizul meu prealabil, exprimat in scris si inregistrat in termen de 20 de zile la notariat. Am fost de acord cu Miaus cand a avut dreptate, l-am ironizat cand a aberat. Iar cu radutheodor cred ca am avut cele mai acide schimburi de replici de pe site.

@radutheodor&stuff - doar daca nu mergi in fiecare saptamana la meciuri, poti sa iti inchipui ca un articol poate fi scris de cineva care participa la meci. Cum majoritatea redactorilor merg in galerie, nu la masa presei, asta inseamna pe de o parte ca, vorba cuiva, nu vad mai mult de 50-60% din meci (optimist vorbind). Mai mult, e extrem de greu sa urmaresti din peluza detalii referitoare la tactica, miscare in teren, samd. Chiar si stand la tribuna, e cu totul altceva decat la televizor, unde ai o privire de ansamblu asupra meciului, vezi reluari (foarte important) samd. Un articol despre atmosfera din timpul meciului/deplasare se poate scrie de cineva care e in tribuna/peluza, dar un articol despre meci poate fi scris mult mai bine din fata televizorului. Televizor care poate fi in Bucuresti, Iasi, Cluj, Toronto sau Berlin.

Din punctul asta de vedere, cred ca aberezi cu privire la Soldatino.

fane_casieru'23.10.2007 08:34

@vlad75 - daca esti cumva suparat pe cineva anume dintre moderatori ...spune-o fara perdea nu te abtine.

criminalu200523.10.2007 10:26

inca astept premiul, sper ca e pe drum oare o fi greu sa ma gasiti in Bucuresti???

lucvald-190223.10.2007 10:56
Cum majoritatea redactorilor merg in galerie, nu la masa presei, asta inseamna pe de o parte ca, vorba cuiva, nu vad mai mult de 50-60% din meci (optimist vorbind). Mai mult, e extrem de greu sa urmaresti din peluza detalii....

Vad ca la postul meu anterior..nu a raspuns nismeni nici la sugestii nici la reclamatii...poate acum la un nou voleu la fileu sa primesc cate ceva ;)

Totusi nu toti adminii au treaba cu stadionul sau implicit cu fenomenul peluzei !

Astept totusi sa vad mai multi admini din randul celor care fac deplasari,coregrafii si multe alte actiuni complementare statutului de ultras si care au cate ceva la "mansarda"..si garantez ca sunt destui !

In rest , felicitari pentru tot ceea ce faceti cu destule sacrificii !

RESPECT !

Noroace si s-auzim de bine !

axl2323.10.2007 11:06
Totusi nu toti adminii au treaba cu stadionul sau implicit cu fenomenul peluzei !

Sa tinem totusi cont ca acesta este un site dedicat suporterilor Stelei, nu miscarii ultra.

Eu unul imi fac mea culpa, atat serviciul cat si distanta nu-mi permit sa merg frecvent la meciuri asa ca fac o selectie si aleg, cand apuc, doar "crema".

lucvald-190223.10.2007 11:20

lasa omule...ca tu bifezi cu lauri la multe alte indeletniciri ..asa ca nu e o problema ;)

AndyQ23.10.2007 12:56

@ axl23

Cred ca ma numar printre ultimii, in ceea ce priveste aciditatea din exprimare, iesindu-mi din matca o singura data, cand m-am certat cu Il Soldatino, in rest cred ca m-am exprimat destul de decent, avand in vedere ca la un moment dat am fost si invitat sa mai scriu cate-un articol pe aici.

N-am spus ca trebuie sa ai aceleasi pareri cu mine, sau sa le expui in acelasi mod. Eu ma refeream la faptul ca a ta gandire nu difera mult de a mea sau a lui Miaus si consider ca altfel ti-ai da drumu` la ofuri daca nu erai moderator :P

axl2323.10.2007 13:08
altfel ti-ai da drumu` la ofuri daca nu erai moderator :P

As vrea sa nu mai alunecam spre panta asta a discutiilor.

@lucvald

Multumesc pentru aprecieri.

fane_casieru'23.10.2007 13:27

@AndyQ - sper sa nu deranjez cu un raspuns ce l-ai fi asteptat de la Axl .

Nu ne-am nascut moderatori...la fel ca voi si noi avem dreptul sa gandim intr-un anume fel sau directie,binenteles si noi avem simpatii sau afinitati.Fiind moderator este bine sa fii cat mai impartial,caci altfel incep baietii sa te judece dupa cum gandesti si n-are rost....ne multumim sa stam si sa citim parerile voastre.

Nu o spun cu rautate..crede-ma.

O seara deosebita ( incepand cu 21.45 )

AndyQ23.10.2007 17:38

@fane

Cred ca nu e cu rautate sau rea intentie. Ideea e ca ne place sa etichetam, noua romanilor. E mai simplu asa. Nu m-am inhaitat cu nimeni de pe aici (daffy, Miaus sau altii) ci asta ne-a fost imputata. Faptul ca aveam pareri asemanantoare ne-a adus in aceiasi oala. Sunt momente in care am incetat sa mai pun comentarii pe site-ul asta din cauza faptului ca am fost luat cu "bai MM, Oli ce esti tu, esti pe statul de plata al lui Oli" in momentul in care analizam si eu, zic ca destul de impartial si pertinent, prin prisma rezultatelor si a faptelor (nu pe povesti de noapte buna!), evolutia echipei sub Oli. Faptul ca eu il respect ca antrenor sau ca om si nu m-am aruncat sa-l injosesc cum era trendu` pe aici, m-a transformat in altceva, neavand nici cea mai mica legatura cu problema respectiva. Sunt convine ca fiecare si-a luat portia de critici sau suturi in fund, ori urmeaza sa si-o ia, ca e sau nu corect. Life sucks, right?!

Cat despre chestia cu moderatorii, ca s-au nascut sau nu asa, e clar ca nu. Normal, evoluam ca suntem oameni. Nu vreau sa o lungesc cu subiectul asta, doar sa fac 2 remarci, care pot fi intrerpretate atat pozitiv cat si negativ:

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)

Daca vrei sa faci pe cineva bogat, nu-i spori puterea ci ia-i din dorinte. (Epicur)

Amandoua au conotatie asupra "meseriei" de moderator sau simplu user. Repet; pot fi remarci atat pozitive cat si negative.

Iti doresc o seara la fel. (tot de la 21.45)

ro_steaua21.11.2007 21:12

stimati moderatori&administratori decat sa-mi stergeti un topic deschis la discutii libere mai bine imi dati ban permanent pe forum,de ce exista discutii libere? sa fie sterse de cineva care nu-i convine ce topic deschid.

moderatori&administratori= RUSINE SA VA FIE.

:steag_steaua_ro:

axl2321.11.2007 22:34

Draga ro_steaua, in topicul creat de tine si sters de mine solicitai un program de aflat parolele altor utilizatori de mess. Am luat-o ca pe o gluma. Inca mai rad.

ro_steaua21.11.2007 23:33
Draga ro_steaua, in topicul creat de tine si sters de mine solicitai un program de aflat parolele altor utilizatori de mess. Am luat-o ca pe o gluma. Inca mai rad.

si eu o sa rad la final de tine,vei vedea cum si de ce draga "axion" parca nu? daca esti moderator gata stergi ce vrea muschii tai?

pacat ca esti moderator pe site-ul asta, tu strici tot.

apropo axion o sa scriu si pe gardurile din Ghencea sa vii si acolo sa stergi ce scriu sau poate inlocuiesti gardu.

AXION suna mai frumos decat axl23 .

godsaveultras21.11.2007 23:58

cel mai bine ar fi sa adunati intr-adevar "crema" moderatorilor gen:Marius tuca,Dan diaconescu,madalin ionescu,radu moraru,etc. scuze celor care i-am uitat, nu ca ar valora mai mult...dar iar se incing spiritele si uite asa mai inchidem un topic...poate ii deranjeaza ceva pe unii.p.s. administratorul blocului unde locuiesc vrea sa devina "admin/moderator",ca deh avem blog....cineva ofera meditatii :))) "spiritele.....s-au incins!" :)))

axl2322.11.2007 07:25
AXION suna mai frumos decat axl23 .

Mda, pacat ca nu sunt intradevar inamicul grasimii.

ro_steaua, astept niste sugestii de la tine in legatura cu imbunatatirea activitatii mele ca moderator. Pe mine cam atat ma duce capul.

bodanelu22.11.2007 08:20

@axl e suficient sa te duci la arhiva foto, sa vezi albumul lu` ro_steaua ca sa-ti dai seama de ce poate el :)

axl2322.11.2007 08:33

@bodanelu

:smile:

ro_steaua22.11.2007 09:00
@axl e suficient sa te duci la arhiva foto, sa vezi albumul lu` ro_steaua ca sa-ti dai seama de ce poate el :)

bodanele oare cumva esti "invidios" ca eu am placuta cu Steaua si tu nu ai? sau care e problema ta,te bagi ca musca in rahat degeaba,

nu are rost sa mai vb cu tine ca oricum esti un prazar.

axl2322.11.2007 09:06

@ro_steaua

Evita, te rog, confruntarile pe forum. Exista p.m., asta daca vrei intradevar sa intri intr-un conflict cu mine sau cu altcineva. In acest topic se scriu nemultumirile si sugestiile la adresa staff-ului acestui site, te sfatuiesc sa fii on-topic. Si renunta la jigniri, jignirile duc la palme, palmele la pumni.(a se citi warn si ban)

ro_steaua22.11.2007 09:34
@ro_steaua

Evita, te rog, confruntarile pe forum. Exista p.m., asta daca vrei intradevar sa intri intr-un conflict cu mine sau cu altcineva. In acest topic se scriu nemultumirile si sugestiile la adresa staff-ului acestui site, te sfatuiesc sa fii on-topic. Si renunta la jigniri, jignirile duc la palme, palmele la pumni.(a se citi warn si ban)

mult stimate moderator chiar am solicitat ban,cred ca ai vazut si tu.

eu le evitam dar sa bagat acel prazar in discutie,gata de acum numai postez nimic.

axl2322.11.2007 09:38

ro_steaua

Una e sa soliciti ban si alta e sa-l meriti.

Daca intradevar doresti sa nu mai postezi pot/poti vorbi cu un administrator sa-ti stearga contul. Dar nu cred ca vrei cu adevarat asta.

«134567141»