as vrea sa mi se stearga si mie contul de pe forum,va multumesc.
as vrea sa mi se stearga si mie contul de pe forum,va multumesc.
mult stimate moderator chiar am solicitat ban,cred ca ai vazut si tu.eu le evitam dar sa bagat acel prazar in discutie,gata de acum numai postez nimic.
Mishu - te rog sa incetezi cu jignirile aduse partenerilor de forum,si cu ironia asta ieftina,promit sa-ti dau eu ban permanent asta asa ca sa nu te mai rogi de alti moderatori.
Cat despre cei care-i numesti tu prazari s-a putea sa fie cu mult peste tine si aici ma refer in special la cultura si educatie.
Acum te-am rugat.
Ieri mi s-a intamplat pentru prima data (de cand sunt pe fcsteaua.ro sa mi se ciunteasca o postare), pe topicul Lua-te-as La misto. Oare am fost luat la misto sau este pe bune? Bai mare n-ar fi pentru ca voi, moderatorii puteti sa faceti asta (uneori chiar este necesar) numai ca acesta actiune (de a taia din posturi sau a sterge cu totul o posare) ar trebui sa aiba o motivare reala, inspirata din ceva reguli comune. Nu-mi doresc decat ca postarile mele sa nu devina "teren de antrenament pentru moderatori" ca astfel forumul i-si pierde tot farmecul pentru mine.
Partea lipsa din postarea mea era cam asa : ... Deni este de acord cu Stanici , acus apare criss la brat cu marus, si virgil cu aia care chefuiau acum o luna
Deci, de unde plm sa stim noi ca sunteti fete si ca meritati cadouri ....blabla. - Postarea o gasiti in "cosul de gunoi" ... eu nu pot sa o mai iau de acolo!
Ultimele doua fraze au disparut pe motiv de :
<< Exprima-te decent si nu te mai baga in seama cu persoane care nu au nici in clin, nici in maneca, cu acest topic.>>
Ma intereseaza motivele lui Virgil (preferabil pe PM, si fara jigniri!) pentru care m-a editat pe mine iar restul "exprimarilor tari" sunt lasate "la vedere" pe sait. aici!
- exprimari de genul "nu te mai baga in seama" sunt jignitoare, mai ales cand sunt folosite de unul care stie cum se folosesc vorbele. La fel intr-o postare mai jos: Sunteti persoane inteligente cu totii, incepand de la Stanici si terminand cu ultimul utilizator care a intrat in joc -eu eram asta, ultimul... Cum ar fi daca eu , vorbind de bine despre moderatori as face o referire la "ultimul moderator" al saitului? Intentia de jignire ar fi clara iar postarea ar devenii una care creaza conflicte.
- despre plm-ul folosit in postare si editat de moderator - foarte corect, si eu am ezitat in a-l folosi ....dar, aseara pe la aceiasi ora pe un alt topic aparea un frumos: "Iar daca viata e o curva , f@te`o", am postat acolo, pe topic si chiar am adugat un comentariu referitor la asta pe misto-uri.
Acum ce sa vezi, comentariul (asta ultimu', cu referire la topicul cu yltrsi rai) de pe misto-uri a fost - again - editat, iar pe topicul cu pricina nimic. Parca nu inteleg.....Daca voi stabiliti ca prescurtarile si abrevierile gen :plm, wtf, stf sunt interzise (din motive lesne de inteles), chiar si pe acea sectiune de +16, va rog sa luati la curatat postarile din urma si sa faceti totul ca la carte. Pot sa dau si eu o mana de ajutor, apasand butonul "report" pe fiecare postare care nu cadreaza.
Pana atunci, eu raman la parerea ca Virgil are ceva motive personale (altfel nu-mi explic, poate avatarul deranjaza...) sa-mi ciunteasca postarile. Aseara, de exemplu ar fi fost mult mai simplu sa-mi dea un PM-u si sa-mi zica sa sterg referirea la numele lui ... fara sa-mi explice alte motive, just so. Nu s-a intamplat acest lucru.
Astept raspunsuri aici sau pe PM.
LE. @Virgil
daca discutia (pe PM-uri) se poarta in limitele bunului simt si nu incepi iar sa jignesti, nu am nimic impotriva. Daca nu poti continuam aici. Problema ridicata ramane in picioare ... sterge-i te rog postarea defectuoasa lu' ala ... colegul nostru
Red_Blue...
@ novac
Stiu ca ai inteles foarte bine de ce ti-am editat postul. Ti-am oferit explicatia pe loc. Nu cred ca mai ai nevoie de lamuriri, pentru ca imi dau seama ca esti o persoana suficient de inteligenta. Din ceea ce ai scris in postul de mai sus, transpira numai orgoliu. Vezi Doamne, ai fost cumva "umilit" ca ti-am atras atentia, in stilul propriu topicului, si sunt motive sa scazi in ochii colegilor de topic.
Un lucru nu ai inteles novac. Ca nu e corect sa folosesti numele unor utilizatori care nu participa la discutiile din acel topic, fara sa le ceri permisiunea. De fapt nu ai inteles mai multe. Ca nu trebuie sa folosesti in acel topic cuvinte licentioase, ca nu trebuie sa-i ironizezi, sa-i insulti, sa-i jignesti pe altii.
Au avut loc certuri in ultima vreme, ca rezultat al faptului ca s-au permis jignirile, ironiile duse la maximum, injuraturile mascate. Baietii s-au certat intre ei si au denaturat ideea generoasa a topicului.
Desi ai o varsta, nu ai incercat sa temperezi macar prin exemplu personal acele momente. Si atunci a intervenit firesc moderatorul. Nu pentru a inchide topicul, ci pentru a-i da o directie apropiata de aceea pe care a avut-o la origine, cum bine spunea axl.
Cine e inteligent si are un minim de respect fata de propria persoana, poate face misto fara sa foloseasca ironia forte, insulta, injuria, la adresa colegilor si a tertilor. Si tu, mi-a spus mie o pasarica, esti unul care corespunde acestor cerinte. Hai, nu te mai plange, ca esti baiat mare.
Consider problema lamurita. Pentru orice alte aspecte doresc sa folosim mesajele private.
oh, boy..iar am inceput. ![]()
ca sa nu ma apuc sa iau alte masuri, spun o singura data.
Forumul "Coltul vesel" este ceva mai deosebit, dupa cum ati observat sunt permise exprimari mai neortodoxe, adica un stf, plm, sms se accepta, in schimb nu se accepta sa luati la misto utilizatori care nu participa activ la aceasta sectiune.
Asadar, pt Virgil: te rog sa intervii cat mai putin in aceasta sectiune, moderezi unde vrei tu, numai acolo nu, sau o faci dor atunci cand este ceva grav.
La sectiunea respectiva are cine sa supravegheze, nu cred ca este cazul sa intervenim toti, in stilul asta nu ajungem nicaieri.
Pentru cei care posteaza la sectiunea respectiva:
rog sa va masurati cuvintele si sa va alegeti cu grija exprimarile pentru ca unii se simt jigniti, de asemenea nu intreceti masura cu glumele la adresa altor useri si mi ales pastrati o anumita limita a decentei.
Spor !
Am o reclamatie la Domnul Dragoshelul. Am avut o postare "Marus, ce cadou i-ai luat la prietenul dau de ziua lu' Vali ?" iar el mi-a sters postarea. L-am intrebat pe mess motivul, a spus sa postez aici daca am vreo reclamatie.
Dragoshel: eu, da
cRiss : dc?
Dragoshel: pentru ca air va injurati
Dragoshel: iar*
cRiss : Doamne
cRiss : arata-mi unde e INJURATURA
Dragoshel: ok, daca tu consideri ca am gresit cu ceva, reclama-ma.
"Marus, ce cadou i-ai luat la prietenul dau de ziua lu' Vali ?" ( evident era la misto, fiind un topic de mistouri
)
As dorii sa aflu o parere cat de cat mai oficiala sa zic asa, pe forum. Mai ales ca era pe topicul de mistouri,)iar postarea mea nu a fost chiar atat de .. Au fost si alte posturi mult mult mai intepatoare. Astept un raspuns. Multumesc anticipat.
Criss, intelege, te rog, ca in ultima vreme pe topicul respectiv au domnit niste stari controversate, certuri, plati de polite, jigniri, tot tacamul. Si toate astea au inceput sa dispara, incet, incet, si topicul redevine, la fel de incet, ceea ce a fost alta data. Adica un loc unde sa ne bine-dispunem, sa radem, sa etc. Adica sa fim iarasi o gasca. Treci, te rog, peste problema ta cu Marius si lasa de la tine in legatura cu stersul acelui post. Dupa parerea mea Dragos a facut foarte bine ca l-a sters, a evitat un eventual raspuns usturator al lui Marius si, mai important, a evitat degenerarea, din nou, a topicului. Altfel s-ar fi ajuns, sunt sigur, la sanctiuni.
era doar un misto, au fost mistouri mult mai usturatoare ca al meu. In fine, daca asta credeti voi .. daca Stanici ar fi postat asa, nimeni n-ar fi avut nimic, sau Azzidoo sau alt "mai mare" al site-ului.
Da axl, am sters si raspunsul lui Marius "usturator" cum ai spus si tu. Dar Marius nu are nici o vina, am incercat sa ii explica sa il evite pe criss4.. , dar atata timp ca el continua sa caute anturaj la el, nici Marius nu se poate abtine , la fel faceam si eu, si cred ca si tu.
Si ti-am mai spus la varsta ta, nu cred ca ai mistouri cu unu de 20 si ceva de ani(cred ca atat are Marius). e vorba de bun-simt ![]()
Bafta!
Probabil ar fi bine sa punem o nota explicativa dupa fiecare post, ca sa se inteleaga exact la ce ne-am referit, nu? adio ironii subtile, adio subtilitati ... adio mistouri, intr-un cuvant. Asa va ajunge celebrul topic, decat asa, mai bine sa fie inchis. Raman la parerea ca eventualele neintelegeri se pot rezolva in privat, fara interventia moderatorilor, care uneori e chiar deranjanta. Dupa niste schimburi de replici 'dure', certuri in privat, tot ajungi sa te intelegi cu persoana respectiva cu care ai avut divergente.
da`te ma .. mai bine cu ziceam cati ani am .. ma luati de sus ca aveti cativa ani in plus. Marius a inceput acest conflict, lui de ce nu i-a spus nimeni ABSOLUT nimic ? de ce nu i-ati sters postul in care ma face RETARD ? sa n`aud de voi .. pa
Intradevar, am vazut si eu "raspunsul".
La varsta mea de 28 de ani am avut mistouri si cu oameni de 40 de ani si cu tineri de 14, 15, si nu m-am suparat, pentru ca daca lovesc, la nervi, monitorul, imi fac rau doar mie.
dee, presupun ca au incercat si pe prv si pe mes, si pe odc, si altele.. dar tot un conflict este intre ei.
Bine mai, daca voi considerati ca ati procedat 100 % corect, sa va fie de bine .. dar in ultimul post am spus tot: Marius a provocat si nu i-ati spus nimic. Asta m-a deranjat .. daca ii spuneati ceva .. sau daca ii stergeati postul, si imi spuneati si mie si imi stergeati si mie postul nu ma suparam. In fine, m-am lamurit si cu voi.
Eu unul consider ca Dragos a procedat 100% corect.
Bine, daca asa consideri, caz inchis, parerea mea este total alta, am dat si argumente, dar nimic. Ultima data spun: lui Marius de ce nu i-ati spus nimic ?
Criss, cu Marius am vorbit, la fel cum am vorbit si cu tine, pe mess.
asadar, mi-am propus sa nu postez nimic aici pentru a nu transforma (si) acest topic intr-un loc de disputa, o disputa inutila.
dar, vazand ca tu continui cu replici pur si simplu tampite, de copil rasfatat nu ma pot abtine.
deci, poate terminam o data cu asta, s-o luam step-by-step
RETÁRD, retarde, adj. (Despre medicamente) A cãrui acțiune este prelungitã prin adãugarea unor substanțe care se resorb lent în organism. – Din fr. rétard.(conform DEX- editia 1998)
asadar, inteleg de ce te-ai simtit jignit.
apoi
"tigan" si mai ales acea abreviere senzationala "MM" cred ca stim cu totii ce inseamna(nu maramures, nu in cazul de fata)
in concluzie, eu chiar voiam sa te ignor, fiind lamurit de caracterul tau, dar, vad ca tu continui in ********** ta si nu vrei sa te potolesti.
mistourile mi le permit doar cu anumiti oameni iar tu nu te numeri printre ei, asa ca te rog sa te abtii de acum inainte, asa cum am sa fac si eu.
eu sper sa termini aceste discutii inutile, copilaroase, si mai ales prostesti si sa-ti vezi de treaba ta.
Aceasta discutie intre Marius si Criss, pe acest topic, se va opri aici. Corect ar fi sa sterg anumite postari ce nu au nicio legatura cu topicul, care se numeste "Nemultumiri / Sugestii Cu Privire La Activitatea Moderatorilor". Dar nu le voi sterge pentru ca sper sa ajute la medierea acestui conflict.
Dar orice eventual raspuns off-topic va fi aspru sanctionat.
reclamatie:
as dori sa verificati activitatea de moderator a dnlui Draghosel si micile abuzurile ( de gen vendetta personala) pe care le face. E usor sa dispari cu zilele de pe forum si sa revii in forta sanctionand o persoana de doua ori pentru o asa zisa postare off topic, care pana la urma era o justificare. Tinand cont ca este un topic pentru reclamatii , l-as ruga pe dnl Dragoshel sa dea dovada de maturitate si sa nu caute motiv de sanctionare pentru simplu motiv ca a fost inculpat.
Din acest moment n-am sa mai spun nimic despre orice "actiune" pe care unii moderatori o vor face, pentru ca m-am lamurit, iar acest topic nu-si mai are rostul atata timp cat domnii moderatori nu pot accepta criticile.
draga, le pot accepta dar atata timp cat AXL a fost 100% de acord cu mine...ce vroiai sa fac?? daca zicea da, a gresit asta Dragso asta, nu mai ziceam nimic, si CRED ca imi ceream SCUZE.
Apoi tot axl, a postat ca daca mai posteaza careva dupa el are warn, credeam ca e serios postul nu?? Si am tratat ca atare.
Si in legatura culipsul, cred ca am motive intemeiate... ![]()
eu nu am vazut postul lui axl, in acel moment postam .. dupa ce am postat am vazut .. in fine .. da-mi si pentru postu asta 10 % warn
@Dee
Intradevar Dragos a lipsit o anumita perioada (din cate stiu eu a fost foarte ocupat cu scoala) dar bineinteles ca nu putem fi toti prezenti non-stop pe forum. Imi pare lipsit de lealitate sa-l acuzi ca apare cand ii convine si taie si spanzura in functie de simpatii si antipatii. Nu este corect. Dupa ce am afisat pe acest topic postul in care avertizam cu sanctiune orice off-topic Criss a mai postat off-topic de doua ori, adica exact numarul de warn-uri pe care le-a primit. Chiar daca era o justificare, ea era scrisa in locul gresit.
Suntem oameni, e normal si firesc sa fim subiectivi, nervosi, obositi, cu toane, rai, vindicativi, etc, numai ca incercam sa fim mai buni. Uneori ne iese, uneori nu. E un conflict prea mic si prea meschin sa ne pierdem timpul cu el.
nasol moment sa postezi, dar puteai sa imi zici asa pe mes, nu "bai ratatule"
eu ma opresc, aici
Baieti... terminati, va rog eu frumos. Se incing spiritele aiurea, din post in post se ajunge la banuri si la alte chestii mai naspa si asa ramane lumea cu impresia pumnului bagat in gura. Dee, probabil ca iti place sa fie cearta pe siteul suporterilor stelisti. Dar nu il mai instiga pe ala micu' sa se certe p-aici. Criss, nu te mai agita, de la problemele cu Marus ai ajuns sa te iei cu moderatorii, care au sters posturile alea tocmai pentru a nu se ajunge la jigniri. V-ati jignit, aveti amandoi warn pe buna dreptate, ati fost tratati la fel, asta e, GATA! Contiunam prin PM-uri, nu vreau sa pierd doi colegi de caterinca
.