am inteles. e bine de stiut, sa`mi masor cuvintele next time. ca poate ne loveste cenzura`n gura cand ne luam de preferate...
am inteles. e bine de stiut, sa`mi masor cuvintele next time. ca poate ne loveste cenzura`n gura cand ne luam de preferate...
Nu e nicio preferata. E o utilizatoare a acestui forum ca si tine. Daca tu ai fi fost in situatia data as fi procedat la fel. Nu e loc de rafuieli pe forum, am spus mai sus ca pentru chestiuni particulare mesageria privata sta la dispozitie 24/24 ore.
Deja mi se pare dus la extrem filtrul ãsta. Adicã, sã spun cã înțeleg anumite chestii, cã în loc de "r rapid" apare "rapid". Dar dacã scriu "Jiji" cu "j" [mic] sã-mi aparã scris cu "J" [mare]?! Cumva a devenit Victor moderator? ªi în cazul lui, la fel. Am scris cu "v" [mic] și-mi apare cu "V" [mare], deși el însuși și-a scris numele cu literã micã.
Si ce legatura au astea cu activitatea moderatorilor? NO SOUP FOR YOU!!!
Nu moderatorii configureazã filtrul?
Si ce legatura au astea cu activitatea moderatorilor? NO SOUP FOR YOU!!!
NAZISTULE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am toata colectia format DVD!!!
1on,
Nu, nu moderatorii ci domnii administratori.
Cry.Baby7,
De ce ai vrea tu sa se stearga? Unele posturi revin in actualitate dupa cateva luni.
vlad75,
Off-topic (al tau). Socializarea se face pe alte topice/uri
vlad75,
Off-topic (al tau). Socializarea se face pe alte topice/uri
Marius ,
Off-topic ( al tau) Reclama la bloguri se fac in alta parte.
Chiar am o nemultumire legata de tine. Un moderator nu trebuie sa iasa ostentativ in evidenta. Tu chiar faci acest lucru.Pe bune ma agaseaza acest comportament . Este doar nemultumirea mea. Sunt cumva off-topic cu aceasta nemultumire?
Cu asta nu... si ce pot sa spun? sunt socat! si trist in acelasi timp... eu chiar credeam ca ii pot multumi pe toti cei 7 miliarde de locuitori ai planetei... what a shame...
P.S. reclama la blog in semnatura este permisa de regulament, nu o puneam asa de capul meu.
P.P.S. Am retinut si voi incerca, in viitor, sa fiu mai putin vizibil. ok? ![]()
Am scapat de el
, am scapat de el
, am scapat de el
, am scapat de el ![]()
PS: Asta era offtopic ![]()
de maruse nu se atinge nimeni... rar mai gasiti moderator ca el ![]()
O mica reclamatie la adresa domnului moderator Virgil!
Am primit amenintari cu ban si warn din partea dumnealui pt ca am indraznit sa am pareri diferite intr-o dezbatere despre nationala.
Si am mai primit si warn 10% pt ca am fost injurat de o u-ista(prietena lui Virgil, dee) si nu am vrut sa stau sa accept.
Din cate stiu, dee, dupa ce m-a injurat, nu a primit nimic.Nici warn, nici ban.
Atat vreau sa reclam, abuzul lui Virgil care, dupa parerea mea, nu merita sa fie moderator.
In momentul in care dai warn unui stelist pe un site al Stelei pt ca nu a vrut sa taca atunci cand a fost injurat de un fan al altei echipe si mai si "uiti" sa amendezi si pe celalalt fan eu zic ca nu meriti sa fi numit Moderator.
Poate tradator!
@Adrian
nu stiu ce conflicte ai cu Virgil, insa nu ma baga pe mine la mijloc. N-am injurat pe nimeni de pe acest forum, cu atat mai putin pe tine, cu care am avut o simpla discutie in privat,acum o luna, iar de atunci am ales sa te ignor. Nu mai dezinforma lumea cu inventii de genul asta ... probabil ai visat azi ca ai fost injurat de mine, altfel, nu-mi explic de unde ai scos asemenea ineptii. Cel mai grav mi se pare faptul ca induci ideea ca te-as fi injurat pe main, din moment ce reclami ca n-am primit ban sau warn.
tu ai o problema serioasa ... ![]()
![]()
uite din ce gradina cu varza sare iepurele!
Inca am mesajele trimiste de tine cu jigniri cu tot...vrei sa le pun aici sa vada lumea? ![]()
da, vreau sa vad mesajul in care te-am injurat, doar asa ai spus anterior... ca vezi doamne te-am injurat.
si eu le am pe ale tale, dar banuiesc ca lumea isi inchipuie cam ce poti tui sa scrii in privat, asa ca n-am sa le fac publice! daca intr-adevar ai o probleme cu mine, spune-mi... si se rezolva printr-o discutie face to face, doar esti din Cluj.
Ma scuzati ca "intervin". Un singur lucru vreau sa spun: mesajele private sunt ceea ce spune numele - PRIVATE.
Nu au niciun rost sa fie facute publice, si pe nimeni nu intereseaza discutii private dintre 2 useri.
![]()
Nu ma/ne intereseaza mesajele private. Nu intra sub incidenta regulamentului. V-am pupat. Nu va convine, dati ignore.
@AdrianUltras25
Ce-a zis Virgil eu am luat-o ca pe o gluma. A amenintat ca-ti da warn dar n-a facut-o. Lighten up.
Dar mi-a dat warn pt mesajele private...
ori mesajele private nu va intereseaza...
hmmmm....
Amenintarea cu wan a unui user prin PM-uri nu mi se pare o chestie OK. Daca merita galben, sa i-l fi dat public- venind cu explicatiile de rigoare.
Amenintarea cu wan a unui user prin PM-uri nu mi se pare o chestie OK. Daca merita galben, sa i-l fi dat public- venind cu explicatiile de rigoare.
6. Penalizari, banuri, suspendari
6.1 Incalcarea regulilor de mai sus va duce la penalizari, dupa cum urmeaza:
Avertisment - se anunta pe PM
Ridicarea nivelului de avertizare cu 10% - se anunta pe PM si in forumul special
Etc.
Stii foarte bine la ce ma refer. Adica tu esti pe tovarasie cu mine si il ameninti prin PM pe un alt user care se ia de mine cum ca isi ia capace daca ma mai faulteaza. Sa nu fim mai catolici ca Papa, Axle, tu mi-ai dat warn direct - fara PM in prealabil daca imi aduc bine aminte. Si nu raspunde sec: "nu iti aduci". ANARCHY!!!!!
P.S. - parca era interzis sa citezi postul anterior in intregime.
Axle, tu mi-ai dat warn direct - fara PM in prealabil daca imi aduc bine aminte.
6.2 Sanctiunile sunt progresive, dar pot fi aplicate direct unele mai mari in functie de gravitatea faptei, fapt ce ramane la latitudinea administratorilor si moderatorilor site-ului.
P.S. - parca era interzis sa citezi postul anterior in intregime.
Nu mai exista acest paragraf in regulament.
In legatura cu atentionarea de 10% primita de AdrianUltras25.
In ziua respectiva i-am editat un post sus numitului pentru limbaj neadecvat la adresa unui utilizator al forumului. L-am atentionat prin mesaj privat sa se opreasca, dar el tot mai rau a facut. A editat si a scris ineptii la adresa mea. Mai mult, a deschis un topic in ideea de a incita fata de sanctiunea pe care i-am aplicat-o. Ori conform regulamentului:
Administratorii si moderatorii isi rezerva dreptul de a fi factor de decizie in privinta eventualelor jigniri, injurii si denigrari fatise sau voalate, fiind singurii in masura sa stabileasca daca aceste jigniri, injurii si denigrari exista cu adevarat.
Atacurile indreptate asupra persoanei care a scris articolul sau comentariul vizat si nu asupra articolului sau comentariului in sine se pedepsesc initial cu marirea nivelului de warn.
In ceea ce priveste mesajele private, mentionez ca nu au nicio legatura cu atentionarea facuta.
Pentru ca e irascibil, orgolios, tupeist si mincinos, consider ca nu merita sa fie membru al acestui forum. Voi pune in discutie acest caz. Nu e posibil sa intri pe un forum doar din dorinta de a te contra cu toata lumea. Si asta nu de acum, ci chiar din momentul in care s-a inregistrat. E userul problema.
Limbaj neadecvat Virgil?
Asta e scuza?
Eu stiam, dupa cum mi-ai zis si tu, ca am fost avertizat pt agresivitate fata de alti useri ai forumului.
Adica pt ca i-am zis dee-ei sa mearga pe siteul lui u daca nu ii convine ce scrie domnul Ardeleanu despre clujenii ei pretiosi.
M-ai atentionat sa ma opresc?
Din cate imi aduc eu aminte mi-ai trimis un mesaj rugandu-ma sa o las pe dee in pace ca ea e stelista adevarata, nu uista, desi are poze cu u pe profilul ei si ii e rusine sa poarte vreun rang al Stelei(stelist pana la moarte,etc) sau alte lucruri care sa o poata identifica cu Steaua.
Am deschis topic?
Ce topic e acela? ![]()
Arata-mi te rog topicul.
Ineptii la adresa ta?
Poate doar ca te-am facut tradator.Ceea ce inca cred ca esti avand in vedere faptele tale de vitejie.
Atacurile indreptate asupra persoanei care a scris articolul sau comentariul vizat si nu asupra articolului sau comentariului in sine se pedepsesc initial cu marirea nivelului de warn.
Asta imi place enorm. dee l-a atacat pe Domnul Ardeleanu in acel topic. Nu a atacat articolul.Ci pe Domnul Ardeleanu.
Ce warn a primit ea?
Pentru ca e irascibil, orgolios, tupeist si mincinos, consider ca nu merita sa fie membru al acestui forum.
Tot ce am zis eu pana acum poate fi probat.Am martori care au vazut ce s-a intamplat si bineinteles mesajele cu jignirile dee-i.Le-am facut poze in caz ca incerci sa faci ceva smecherii si sa scapi de ele...deci relax.
Tu in afara de dee, pe cine ai ca martor?
Ce dovezi ai tu ca eu sunt mincinos?
Orgolios sunt. Tupeist, da. Irascibil, foarte, mai ales cand e vorba de tradatori.
Inca astept sa vad topicul deschis de mine in care incitam la adresa moderatorului Virgil...viva la revolucion!
P.S.
Nu e posibil sa intri pe un forum doar din dorinta de a te contra cu toata lumea. Si asta nu de acum, ci chiar din momentul in care s-a inregistrat. E userul problema.
OOOO...DA!!!
Cu toata lumea ma contrez!!!Cu toti ma cert, cu toata lumea, pe strada, pe forum, peste tot.
Domnu' Virgil...poate ca ar trebui sa termini cu toate minciunile astea.
In afara de joga bonito, dee si virgil nu am contre si nu ma cert cu absolut nimeni de pe site-ul asta.
Eu nu stiam ca e interzis sa dezbati pe acest forum.
Nu stiam ca e interzis sa ai parere diferita.
Scuza-ma domnul moderator virgil ca nu sunt o oaie care sa urmeze turma.(Nu vreau sa para o jignire la aderesa celorlalti useri ai forumului care au pareri diferite.Nu E! E doar o metafora!)
Sunt sigur ca nu sunt singurul cu pareri diferite de pe acest forum.Dar daca sunt, atunci dati-mi ban,warn, ce vreti.
Dar inainte sa o faceti, cautati sa vedeti cati utilizatori ai forumului gandesc la fel ca mine.
Daca nu gasiti, va spun eu cativa.