Prietene, hai ca o iau punctual, si considera asta ca fiind ultimul post care iti este adresat:
1. Ai jignit autorul unui articol postat pe site-ul FCSTEAUA.RO, in speta d-soara Irina Maxim, pe care ai numit-o "zdreanta", ai trimis-o "la cratita" (ceea ce nu are legatura cu activitatea ei pe site si, prin urmare este o jignire) si nu in ultimul rand te-ai adresat in repetate randuri cu apelativul "fah", apelativ care intr-o comunitate de oameni civilizati si educati ESTE considerat jignire domnule special. Pentru toate acestea ai primit ridicarea nivelului de avertizare si un PM, la care stii foarte bine cum ai raspuns, oricum, nu asta e important.
2. Despre calitatea mea de moderator al forumului FCSTEAUA.RO poti discuta linistit, atat timp cat esti informat si nu scrii prostii. Prin urmare, decizia de a-i lua unui moderator accesul la moderare nu se face in niciun caz pe "prietenie si tovarasii". Aici nu suntem la gradinita sau in spatele blocului. Este site-ul suporterilor Stelei, avand 30-40.000 de vizitatori domnule special, deci "cumetriile" pe care le insinuezi nu exista!
3. Pentru a fi cat mai informat, te anunt ca mai am o luna si implinesc 24 de ani, asta ca sa nu persisti in eroare.
4. Despre "fair-fighturi" prin peluze... as putea sa-ti spun sa te trezesti la realitate. Esti intr-o lume paralela, viata e diferita fata de filmele sau povestile cu suporteri pe care le-ai vazut/auzit.
5. Continui sa scrii ca "sunt atatea si atatea (sau cel putin erau) reclamatii la adresa acestui moderator". Te rog domnule user special sa postezi inca 1 (UNA) reclamatie la adresa felului in care moderez forumul FCSTEAUA.RO. Din cele pe care sustii ca le stii dumneata, posteaza doar o reclamatie, care, evident, sa nu-ti apartina tie.
In incheiere, asa cum te-am rugat de nenumarate ori in PM (si sunt mesaje pe care nu le-am sters) te rog, din nou, sa fii mai ponderat si echilibrat in postari, sa-ti masori cuvintele atunci cand scrii ceva.
Pentru orice alte nelamuriri domnule user special poti sa te adresezi cu incredere administratorilor forumului FCSTEAUA.RO, George Stan, Azzido sau SSK.
P.S. Te-as ruga sa nu postezi un reply plictisitor si dificil de citit, dar sunt sigur ca ai s-o faci.
Sa ai o vara frumoasa!