FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«1910111213141»
Marius12.08.2008 14:17

tu l-ai injurat de mama, ti-am sters postarile.

el are ban permanent, care e problema?

Stanici12.08.2008 14:23

Aloo... de ce are ban permanent?!!

S-au jignit intre ei, plm, sa isi dea interval sa se omoare. Marea prostie e ca Novac, asa coleric cum e el, s-a luat de unul dintre cei mai pasnici si care a vorbit deapre meci pana sa il ia lumea la tranta. Atata vreme cat nu si-a dat cu parerea despre valorile Stelei si nu a jignit in niciun fel pe Steaua ci doar pe persoanele de care a fost provocat, ma declar impotriva banului, drept pentru care insist pe langa Marus sa fie mai bland. Noroace!

john_8612.08.2008 14:39

si eu sunt de parere ca nu marita ban, dar macar sa ii ramane avertismentul sa stie pe viitor...

Marius12.08.2008 14:42

Are ban astazi, totusi a jignit un stelist. E drept ca a fost provocat, dar el e musafirul pe fcsteaua.ro, nu invers. Daca va mai dori sa posteze, poate sa o faca de maine.

MoWeed19.08.2008 10:48
baietii sunt cam complexati si stresati :))))

Cat timp o sa li-se mai permita astora sa vina sa faca pe desteptii aici??

De ce nu le da cineva ban si gata? M-am saturat de aroganta lor, plus ca daca incerci sa le raspunzi cu argumente incep cu insultele.

A avut un ban, i s-a retras/redus, deci a fost avertizat deja....

Au fost stelisti avertizati pentru atitudine ofensiva la adresa altor useri de pe aici(AdrianUltras25 de exemplu). Personajul asta are de ceva vreme o atitudine foarte superioara si ironica la adresa stelistilor...

Stanici19.08.2008 12:06

Baiatul asta incearca sa fie impaciuitor cu toata lumea. Si si-a luat ban dupa ce a ripostat la o injuratura de mama. Oricum, pe astia care au fost agresivi, i-am pus eu aseara bine de tot la punct. Si nu prin ban sau alte dracii.

Fane_casieru'19.08.2008 12:12

Stanici are dreptate daca la userul bodrumdan_barkahan se refera.

Dintre toti care s-au cam perindat p`aici si mie mi-a parut a fi cel mai cuminte si cu bun simt.

korynna03.09.2008 18:16

@Mo

Nu se merita sa risti tu ban din cauza lui...

Si-a dovedit caracterul in momentul in care a refuzat sa redeschida topicul ca sa i se poata raspunda...

PS:daca moweed va primi ban pentru post-ul asta va rog sa-mi dati si mie,nelimitat.

MoWeed03.09.2008 18:18

@korynna

Eu i-am raspuns pe acelasi ton, poate am fost mai dur tocmai datorita faptului ca nu a lasat pe nimeni sa-i raspunda.

john_8603.09.2008 18:19

Da, Marius a jignit prin postul sau toata suflarea stelista prin cuvintele pe care le-a adresat tuturor stelistilor: "dobitoci", "tampiti" etc doar pentru ca noi respectam Steaua si simolurile Stelei. De aceea ma opun total unei eventuale sanctiuni pe care o va primi MoWeed.

MoWeed03.09.2008 18:25

Multumesc de sustinere john_86 si korynna; nu am putut permite oricui sa insulte o categorie mare de useri ai acestui site fara sa i-se raspunda doar pentru ca e moderator.

danimarcu03.09.2008 22:43
Multumesc de sustinere john_86 si korynna; nu am putut permite oricui sa insulte o categorie mare de useri ai acestui site fara sa i-se raspunda doar pentru ca e moderator.

Totusi,nu trebuia sa-i raspunzi cu aceiasi moneda.

Cred ca ar trebui sa ne calmam si sa fim mai uniti.Doar pe maidanezi ii caracterizeaza zazania si cearta in interior.Hai sa dam noi dovada ca suntem mai civilizati,si ca stim sa criticam in mod constructiv.

Nu mi-o lua in nume de rau,ti-o spune unul care a mai exagerat si el uneori..))

redondo03.09.2008 23:00

Asa este ar trebui sa ne calmam caci nu e primul topic in care ne contrazicem azi.Stelistii mereu au fost uniti. Sa incercam sa avem discutii constructive

Dragoshel04.09.2008 07:17

bai stai ca nu prea inteleg.

1. MoWeed de unde ai luat citatul ala?

2. korina in legatura cu PS-ul ala mai bine te abtineai.

MoWeed ti-am setat articolul ca invizibil, NU este sters

bodanelu04.09.2008 07:50
MoWeed04.09.2008 08:25

@Dragoshel

Cand am scris postul ala, articolul la care se afla postarea lui Marius era inchis. De aia am raspuns aici...

DelPiero1004.09.2008 11:26

Si totusi...eu cine votez? :laugh:

P.S.Prea dur postul ala Dragoshel,nu?Intradevar,insa a fost mai mult ironic,nu cred ca trebuia sters...

Dragoshel04.09.2008 11:30

gata, am sters de acolo toate aberatiile...sa vad cum dau de Marius sa vb si cu el..

de ce nu delpiero?

DelPiero1004.09.2008 11:47

Trebuia sa afle Marus parerea mea despre el...insa ai dreptate,asta trebuie facut in privat!Imi fac mea culpa...cert e ca-l sustin si eu pe MoWeed,sper ca nu se pune problema banului la el...mai degraba la Marus,care a jignit o mare parte din userii acestui forum.Ar fi adecvat sa-si ceara scuze...

c.ronaldo1704.09.2008 12:14

Eu mereu intru pe forum dupa ce se sterg mesajele. :wall:

Dragoshel04.09.2008 12:19

del piero, NU se pune problema de ban. Sau daca ia ban de la alt moderator sa imi dea pm si il scot eu, pentru ca nu este corect. Ia moweed ban ia si Marius.

sa-i dau eu ban lui Marius nu pot(nici n-as vrea) asta depinde de administratori. eu va am in grija doar pe voi (am glumit, normal) :))

Ps: daca iti spuneai punctul de vedere sa vada si Marius, mai postau si altii stii doar, nu?

ar trebui sa ne oprim aici, nu??

DelPiero1004.09.2008 17:25

Asa e...trebuie sa incetam,pentru ca suntem cu toti stelisti,si9 avem acelasi interes:binele Stelei!Chiar daca unii dintre noi il vedem altfel...

Fane_casieru'04.09.2008 17:33

Alde` astia samanta de scandal...

Deci...ioo` zic sa va cereti prieteniaaa si p`orma banuri va dau ioo`,ca sa nu va mai vad ca va certati ca dreacii fara un scop....daa ?

Hai treceti la pupaturi ...in privat :kisstogether:

vlad7504.09.2008 20:33

PACE !!! PACE !!!

Make LOVE, NOT war !!!

MAKE 69 , NOT 68 ! Ca dupa aia ramane unul dintre voi dator si iar incepe cearta !!!!

Marius04.09.2008 21:03

Cam multe posturi la misto aici, nu-i asa?

Nu ar fi mai bine sa lasam topicul pentru cei care chiar au de ceva reprosat/sugerat cu privire la activitatea moderatorilor?

«1910111213141»