@ Marius
M-ai dezamagit profund. In loc sa incerci sa calmezi spiritele, le-ai agitat si mai tare. M-ai jignit profund. Esti departe de a fi ceea ce ar trebui sa fie un moderator.
Esti ingamfat si zeflemist, non conciliator. Esti un om mic, draga Marius. Prin atitudinea ta, i-ai dat apa la moara imberbului din Alba Iulia. Apropo ai folosit acest termen la adresa mea. Nu se potriveste de nicio culoare. Imi creste barba de la 17 ani.
Ti-ai pierdut cumpatul si ai injurat si jignit toti utilizatorii care au avut opinii contrare celor ale tale referitoare la Lacatus. Si asta intr-un articol postat pe prima pagina. Lucru nemaintalnit nu numai pe acest forum, niciunde. Ce lipsa crasa de profesionalism!
Te-am indemnat sa ceri scuze celor pe care i-ai jignit si ai facut pe mortul in papusoi. Si tu-mi vorbesti mie de caracter si de contrele cu duffyduck? Oricum, parerea ta despre mine ma lasa rece, oricare ar fi ea.
Te-am ajutat candva, am avut rabdare cu tine, dar ai uitat acest lucru. Recunostinta e floare rara. In schimb ai avut grija "sa ma pui la punct". Nu ai acest drept. Las deoparte bunul simt, invoc doar regulamentul si cele 10 reguli de arta a conversatiei si a criticii postate chiar de tine. Le-ai incalcat cu brio pe toate: http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=13707
Te-am crezut un coleg special. Nu esti nici pe departe.
Ramai tu, cu Adrian si cu prietenii tai anti Lacatus mai departe si duceti site-ul din greseala in greseala, spre "victoria finala". Acesta este ultimul meu post pe acest forum. Bucura-te, "ai invins".
PS Sper ca acest post sa ramana aici, fara a-l trece pe invizibil. E dreptul meu la replica impotriva judecatii tale in ceea ma priveste. Altfel il postez pe prima pagina. Tu ai facut-o, imi rezerv si eu dreptul.