FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«11112131415141»
Virgil11.10.2008 00:15

@ Marius

M-ai dezamagit profund. In loc sa incerci sa calmezi spiritele, le-ai agitat si mai tare. M-ai jignit profund. Esti departe de a fi ceea ce ar trebui sa fie un moderator.

Esti ingamfat si zeflemist, non conciliator. Esti un om mic, draga Marius. Prin atitudinea ta, i-ai dat apa la moara imberbului din Alba Iulia. Apropo ai folosit acest termen la adresa mea. Nu se potriveste de nicio culoare. Imi creste barba de la 17 ani.

Ti-ai pierdut cumpatul si ai injurat si jignit toti utilizatorii care au avut opinii contrare celor ale tale referitoare la Lacatus. Si asta intr-un articol postat pe prima pagina. Lucru nemaintalnit nu numai pe acest forum, niciunde. Ce lipsa crasa de profesionalism!

Te-am indemnat sa ceri scuze celor pe care i-ai jignit si ai facut pe mortul in papusoi. Si tu-mi vorbesti mie de caracter si de contrele cu duffyduck? Oricum, parerea ta despre mine ma lasa rece, oricare ar fi ea.

Te-am ajutat candva, am avut rabdare cu tine, dar ai uitat acest lucru. Recunostinta e floare rara. In schimb ai avut grija "sa ma pui la punct". Nu ai acest drept. Las deoparte bunul simt, invoc doar regulamentul si cele 10 reguli de arta a conversatiei si a criticii postate chiar de tine. Le-ai incalcat cu brio pe toate: http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=13707

Te-am crezut un coleg special. Nu esti nici pe departe.

Ramai tu, cu Adrian si cu prietenii tai anti Lacatus mai departe si duceti site-ul din greseala in greseala, spre "victoria finala". Acesta este ultimul meu post pe acest forum. Bucura-te, "ai invins".

PS Sper ca acest post sa ramana aici, fara a-l trece pe invizibil. E dreptul meu la replica impotriva judecatii tale in ceea ma priveste. Altfel il postez pe prima pagina. Tu ai facut-o, imi rezerv si eu dreptul.

Marius11.10.2008 15:02

Un singur lucru. Daca am jignit pe cineva, am facut-o intr-un post, nicidecum intr-un articol postat pe prima pagina si stii foarte bine asta.

La fel de bine stii si ce s-a intamplat dupa aceea, in locul acela unde trebuie sa ne rezolvam probleme, privat ii spune.

Curios ca in "ultimul" tau post, nu spui nimic referitor la conflictul cu Adrian. Cu alte cuvinte recunosti tacit ca posturile voastre trebuiau sterse pentru ca nu isi aveau rostul acolo. Nu-i nimic, incerc sa citesc printre randuri.

Discutia cu recunostinta mea pentru tine am mai purtat-o odata Virgil. Unde? In privat evident, dar se pare ca ai omis lucrul asta. La fel cum omiti ca in urma acelei discutii ti-ai cerut scuze. Nu-i nimic, trecem si peste lucrul acesta.

Spui ca sunt ingamfat, ca sunt om mic. Foarte bine. Dar nu uita dragul meu Virgil ca tot ce am facut si voi face pentru acest site fac dintr-un singur motiv: pasiune. Pentru Steaua, daca ai indoieli in ceea ce priveste natura pasiunii mele. Spui ca nu sunt potrivit pentru a fi moderator. Foarte bine. Stii care sunt procedurile, stii cui trebuie sa te adresezi. N-am sa ma sinucid Virgil daca nu voi mai fi moderator. Si cred ca am mai spus odata lucrul asta, am sa renunt singur atunci cand voi gresi grav, cand voi abuza de aceasta functie. Spre deosebire de altcineva.

Culmea este ca toti cei care au spus ca nu sunt bun de moderator si-au retras cuvintele in cele din urma. Chiar asa mic sa fiu Virgil? Pentru ultima data, nu-i nimic. De acum am sa te ignor, pentru ca, nu-i asa, tu nu poti discuta cu un om mic ca mine. Si de data aceasta va fi definitiv, chiar daca iti vei cere, din nou, scuze.

Vrei sa te retragi? Foarte bine. Nu te astepta sa planga cineva. Esti baiat mare, iti poti asuma deciziile. Te-am rugat sa-mi dai doua nume de useri care s-au retras din cauza lui Adrian. Ai preferat sa ma ataci pe mine decat sa postezi un singur argument in favoarea ta. Dar asta e, eu sunt ala mic.

Sa ai o zi buna.

Gica Chioru11.10.2008 16:51

Fratilor, Brava Natiune Romana, Stelisti!

Trebuie sa treceti peste astfel de animozitati personale. Chestiile astea nu conteaza, conteaza doar Steaua. Scrieti ce va trece prin cap, scrieti ce simtiti, este nevoie de un singur lucru, sa fiti stelisti si sa scrieti pentru Steaua.

Ce daca unii dintre noi il detesta pe Lacatus? Este rau pentru noi!

Ce daca altii il iubesc pe Lacatus? Foarte bine, este bine pentru ei.

Nu faceti din Lacatus un motiv de discordie.

Virgile, salut colega! Noi am avut multe dispute dar am ajuns la un numitor comun. Am ajuns la o simpatie reciproca, cel putin asa sper, motivata 100% de faptul ca am inteles ca suntem stelisti amandoi, dar fiecare cu pacatele si fixurile lui. Acorda-i si lui Adrian un pic din intelegerea noastra. E baiat bun, pasionat si pasional. Si nu numai lui, acorda-le tuturor acelasi lucru. Sigur, parca a disparut un pic din vechea calitate a acestui forum dar parerea mea este ca nu forumistii sunt cauza. Eu cred ca a scazut foarte mult varsta participantilor la discutii. Cred ca majoritatea participantilor sunt minori, de aceea mesajele lor sunt intotdeauna "fioroase", "idolatrice" si imature.

Joga Bonito11.10.2008 17:22
Sigur, parca a disparut un pic din vechea calitate a acestui forum dar parerea mea este ca nu forumistii sunt cauza. Eu cred ca a scazut foarte mult varsta participantilor la discutii. Cred ca majoritatea participantilor sunt minori, de aceea mesajele lor sunt intotdeauna "fioroase", "idolatrice" si imature.

Intamplator, intr-un colt micut al forumului am descoperit niste statistici infioratoare:

Varsta (46.97 % intre 18 ani - 30 ani)

Nivelul educatiei (47.97 % Studii superioare)

Venit Lunar (42.81 % peste 1000 euro)

Conform statisticilor fcsteaua.ro, cele spuse de tine sunt demontate! :)

Dupa parerea mea, cauza "decaderii" forumului e simpla: performantele Stelei. Acest fenomen a dus la multiplicarea fara precedent a stelistilor de pretutindeni si la accesul lor pe forum. Acest lucru se intampla de prin 2005, de la primul titlu, apoi lucrurile au luat-o serios la vale. In zilele acelea, userii erau putini si de apreciat, practic erau adunati la un loc doar stelisti adevarati, stelisti cu o demnitate si cu o onoare nepatata de prostie. In aceea perioada puteai lejer sa dezbati un subiect cu argumente, de aici rezultand multe comentarii de calitate. Insa acei oameni intelegenti au disparut incetul cu incetul lasand loc acestor nerabdatori si imaturi "iubitori de performanta".

Desigur, nu-i acuza nimeni, e dreptul lor sa se inregistreze si sa adauge un comentariu. Insa un comentariu echilibrat, de caliate, in care sasi exprime o idee, un principiu, o judecata sanatoasa. Mai bine sa postezi un astfel de comentariu o data la 3 zile, de cat sa redactezi 5-6 de astfel eculubratii pe zi.

In al doilea rand, e pacat sa renunte Virgil la atatia ani de munca depusi in suljba forumului fcsteaua.ro din cauza unei mici neintelegeri. Nu e nevoie de decizii radicale, ci doar ca noi ceilalti sa ne adaptam la acest val de utilizatori.

Numai bine!

bodanelu17.10.2008 15:12
ahahhahahahhahhahhhahahhhahahahahahhahahahahahahhhahahahhahahahhhahahah

rad cu lacrimi

:))

ahahhahahahahhahas

:thumbup::thumbsup::bananadance::wanker:

ahahahhahahah

Genial:))

superb

ahhahahhahahhaha

Pt declaratia asta merita sa mai stea un an antrenor :))

:))

3 mesaje din care eu, ca user al acestui forum nu am inteles nimic.

SI din cate stiu eu regulamentul pedepseste asta:

1.4 Fara umplutura Nu postati mesaje monosilabice sau numai din citeva cuvinte (ex: zau?, Hai chiar asa, Si eu, Ok, Mai vorbim etc) si nici mesaje care sa contina numai un smile, fara text. Nimeni nu va intelege ce vreti sa spuneti. Incercati sa fiti cit mai clari in exprimare.De asemenea va rugam nu faceti un topic daca deja mai exista unul cu acelasi nume. Acestea vor fi sterse automat.

Marius, parca erai obiectiv!

Marius17.10.2008 15:15

Si tu crezi ca eu pot urmari toate posturile, nu-i asa bodanelu?

Am sa-i spun lui Azzido sa introduca iar functia de report post, sa putem fi ajutati la moderare de useri.

bodanelu17.10.2008 15:18

m-am luat de tine pentru ca te-am vazut online pe topicul respectiv. Acum ma iau si de Stanici ca si pe el l-am vazut online!

Marius17.10.2008 15:21

Ti-am spus, functia aia era utila pentru ca ne mai scapa posturi. Am sa incerc sa vedem daca o putem reintroduce.

Stanici17.10.2008 15:22

Eram cu ochii in paispe dupa jigniri si alte alea... nu l-am bagat in seama. De fapt, nu prea il bag in seama daca nu jigneste.

bodanelu17.10.2008 15:23

@Marius, considera asta un report din partea mea :)

Sanctiuni? :D

Marius17.10.2008 15:23

link?

Dragoshel17.10.2008 15:24

cam la toti v0-am mai zis, cand vedeti incalcari ale regulamentului, de ce nu incercati un PM MESAJ PRIVAT la un MODERATOR????

Sariti la topicul de SUGESTII, NEMULTUMIRI

bodanelu17.10.2008 15:33

link dupa ce s-a inchis sau sters topicul.

era in topicul live al meciului.

LE:

Link-urile:

Aici, Aici sau Aici

steaua_gloria25.10.2008 12:28

atunci cand faceti topic cu meciul urmator al Stelei, pastrati si voi o anumita schema gen:

meci :

post TV:

ora:

....

voi aici faceti care cum il trazneste si nici un topic nu seamana cu altul.Ar fi de preferat sa fie un singur om care sa faca aceste topice.

criminalu200525.10.2008 18:39

mie imi raspunde cineva la doleanta mea???????????

aia cu pronosticurile...

redondo25.10.2008 18:47
Virgile, eu am 22 de ani si la astia 22 de ani te asigur ca am facut mai multe pt echipa asta decat ai facut tu in toata viata ta.(vorbesc in calitate de suporter si despre actiuni pe care le poate face un suporter)

Dc iti iau cele 2,500 de mesaje monotone si lipsite de profunzime cu ce ramai?

Adriane, intelege omule, ti-au atras atentia vreo 20 de insi ca perturbi bunastarea forumului. Esti imatur, incapatanat si foarte pueril in toate explicatiile tale. Esti un copil prins intr-o lume a adultilor. Si cu asta am incheiat.

PS: Nea Virgil, cu daffyduck era o placere sa polemizezi, era flexibil in idei si ft inteligent. Cu Adrian e practic un chin sa incerci sa-i deschizi ochii, e ca si cum ai incerca sa manipulezi cu mana un arici.

De acord. Adrian uneori esti luat de val. Si este pacat deoarece pari a fi un tip inteligent.

Robinson Rufay Zapata27.10.2008 19:10

am si eu o nelamurire...am ajuns la postul 600 , asta ieri , insa am mai postat pe forum insa am ramas tot la 600 , de ce? acum am 602 :D

Dragoshel27.10.2008 19:25

nu prea ineteleg ce vrei sa zici. Acum ai 603 posturi....

conteaza asa mult cate ai?? :)

Marius27.10.2008 19:27

Rufay,

Sunt anumite sectiuni ale forumului unde posturile nu intra "la numaratoare". In special pe Cltul Vesel.

Robinson Rufay Zapata27.10.2008 19:47

@dragoshel

nu conteaza aproape de loc , de aceea am si zis ca e o nelamurire nu o nemultumire

@Marius

acum inteleg , e posibil , nu stiam si de asta am intrebat

steaua_gloria27.10.2008 19:49

aici raspundeti numa la ce vreti voi ? :shutup2:

Marius27.10.2008 21:17
aici raspundeti numa la ce vreti voi ?

Cam da :)

On: Topicurile despre meciuri nu pot fi facute de o singura persoana pentru simplul motiv ca un om nu poate fi prezent pe forum de fiecare data cand trebuie creat topic nou.

Modelul propus de tine e bun si in mare respectat. Cam asta e tipul clasic de topic: meci, data, ora, eventual televizare.

Azzido28.10.2008 00:42
aici raspundeti numa la ce vreti voi ? :shutup2:

da mai, aici este o mare conspiratie, nu alta.

ce ai vrea sa iti raspundem ?

ai raportat ceva important si nu ti-a raspuns nimeni sau ce ?

tu ai acolo ai dat niste sfaturi.

sfaturi poate sa dea oricine.

esti tu dispus sa stai in fata calculatorului de fiecare data pt niste topicuri ?

daca da, spune-mi ca poate iti dam acces.

steaua_gloria28.10.2008 17:14
esti tu dispus sa stai in fata calculatorului de fiecare data pt niste topicuri ?

daca da, spune-mi ca poate iti dam acces.

oricand :) , cere si ti se va da

Azzido28.10.2008 21:58

pai uite, daca vrei chiar atat de mult sa te implici, iti propun sa comentezi lixe text meciurile Stelei, tu si Dragoshel, faceti pe rand.

aaa, ce zici ?

«11112131415141»