FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«11213141516141»
Dragoshel29.10.2008 08:45

l-ai luat prea dur??

steaua_gloria29.10.2008 12:55
pai uite, daca vrei chiar atat de mult sa te implici, iti propun sa comentezi lixe text meciurile Stelei, tu si Dragoshel, faceti pe rand.

aaa, ce zici ?

nu prind gsp

totusi, nu crezi ca e o oarecare diferenta intre a face un topic si a comenta un meci in scris?

Dragoshel29.10.2008 15:11

poate ca e dar tot aia faci, stai in fata calculatorului..

stai linistit meciuri mai transmite si antena 1, nu asta e buba

steaua_gloria29.10.2008 15:23

daca ai nevoie de mine vreodata, imi spui si te ajut .

Adrian29.10.2008 15:38

Dragoshel, daca vrei, te ajut eu.

Nu am gsptv asa ca majoritatea meciurilor le vad la computer, pe net.

Nu mi-ar fi asa de greu...

Dragoshel29.10.2008 15:39

ajutor nu stiu cand voi putea avea nevoie. Eu zic ca pot transmite mereu meciurile dar se iveste cate ceva si ori ajung tarziu acasa, ori nu ajung deloc.

Dati-mi add la &^&^&^si mai vorbim:)

1on11.11.2008 17:52

Mã, ce se întâmplã cu filtrul ãsta? Iar apare "Jiji" cu J mare.

criminalu200511.11.2008 18:49

va mai rog o data sa-mi raspunde-ti si mie la o intreabare mai veche...pe acest tread sau cum se scrie :)

in legatura cu campionatul de pronosticuri...multumesc anticipat si pe privat ar fi frumos dar vreau si eu un raspuns....

Marius11.11.2008 19:24

care e întrebarea?

Azzido11.11.2008 21:43
Mã, ce se întâmplã cu filtrul ãsta? Iar apare "Jiji" cu J mare.

se intampla ca a fost reintrodus filtrul.

le poti multumi colegilor de forum pt aceasta masura, pt ca nu au stiu sa fie decenti la postarea mesajelor, asadar traiasca cenzura !

referitor la concursul de pronosticuri, pot spune ca deocamdata nu avem in plan oferirea vreunui premiu pt castigator.

1on12.11.2008 21:10

Pãi și filtrul ãla nu poate fi configurat astfel încât sã intervinã doar atunci când este cazul, și nu sã cenzureze?

Azzido13.11.2008 06:54

filtrul ala nu are inteligenta artificiala, deci nu :blink:

Melku28.02.2009 09:41

Mi se pare total aiurea ca topicul unui meci (Steaua-Vaslui) sa fie inchis in categoria "Meciurile Stelei" ca sa fie discutat la "Articolele FCS". NU inteleg masura si nici scopul. Daca nici acolo nu poate fi discutat meciul Steaua-Vaslui, atunci cred ca puteti sa inchideti si categoria Meciurile Stelei, pentru a ne directiona spre Articolele FCS. Este o actiune total neinspirata si lipsita de logica.

bodanelu28.02.2009 09:51

fiind deschise mai multe topice unde se discuta acelasi subiect, am incercat sa centralizam toata discutia intr-un singur topic.

Melku28.02.2009 10:00

Pai si scuza-mi indrazneala dar nu era mai normal ca acel topic sa fie mai degraba in cadrul >>Meciurile Stelei<<? Adica mi se pare absurd ca tocmai acolo, topicurile sa fie inchise. In momentul in care sa incepi sa inchizi singurele topicuri din el, pentru ca acelea sunt singurele care justifica categoria >>meciurile Stelei<< deja, aceasta categorie nu isi mai justifica existenta.

Marius28.02.2009 10:26

La categoria "Meciurile Stelei" se discuta inainte de meci.

Dupa fiecare partida, apare o cronica a meciului, postata pe prima pagina a site-ului si la categoria "Articole FCSTEAUA.RO".

Melku28.02.2009 10:39

Da Marius, asta am inteles si eu, dar tot nu pot sa imi explic de ce s-a luat decizia asta. Nu ii vad justificarea. Adica pe viitor vor fi inchise DUPA MECI toate topicurile deschise INAINTE de meci, in categoria "Meciurile Stelei", rezultand o cateogorie cu topicuri inchise si directionari marca gsp. :wall:

Marius28.02.2009 10:43

Nu e nicio directionare, nu te trimite nimeni spre alt site.

Chestia e ca exista un topic la "meciurile Stelei", iar dupa meci mai apar cateva, ale redactorilor, care scriu despre meci.

Iar 3-4 topicuri despre acelasi meci ar duce la rasfirarea inutila a discutiilor. Asta e politica site-ului, sa aiba intaietate articolele redactorilor fcsteaua.ro.

Melku28.02.2009 11:01

Si faptul ca apare pe prima pagina nu era de ajuns? Sincer mai intaietate de atat nu se putea. Am trait cu falsa impresie ca intaietate au discutiile despre fotbal nu promovarea articolelor redactorilor FCS.

In concluzie, va trebui sa ma conformez intr-un fel sau altul, ori sa nu mai intru, ori sa ma obisnuiesc cu ideea pentru ca de schimbat ceva nu se va schimba atata timp cat politica nu va fi reorientata ("Asta e politica site-ului, sa aiba intaietate articolele redactorilor fcsteaua.ro."). Ma voi conforma postand in topicul deschis la Meciurile Stelei, urmand sa il abandonez in momentul in care e inchis si directionat spre articolele redactorilor.

Marius28.02.2009 11:06

Asta e alegerea ta. Nu vad insa de ce e o asa mare problema. In fond, chiar daca e la "Meciurile Stelei" sau la "Articole FCSTEAUA", tot despre partidele sustinute de Steaua vorbim.

Nu imi dau seama ce te-ar impiedica sa postezi impresii despre meci la un Articol. Cum am mai spus, intentia noastra e sa canalizam discutiile majoritatii userilor in 1-2 topice legate de meci, nu sa le disipam in 5 topice asemanatoare.

Melku28.02.2009 11:10

Pentru ca prin masura asta faci o categorie de topicuri majora (Meciurile Stelei) total inutila din moment ce inchizi topicurile din ea. Asa faceti mai bine o avancronica a redactorilor si apoi articolul lor, intr-un singur loc si comentariile aferente. Nu inteleg rostul de a deschide un topic, doar ca sa il inchizi.

Lari28.02.2009 11:13
Adica pe viitor vor fi inchise DUPA MECI toate topicurile deschise INAINTE de meci, in categoria "Meciurile Stelei", rezultand o cateogorie cu topicuri inchise si directionari marca gsp. :wall:

Topicurile deschise inainte de meciuri reprezinta avancronica, iar cele care apar dupa meciuri reprezinta cronica. Acesta este motivul pentru care se inchid si se deschid topicuri dupa meciuri.

Incercam sa cream un dialog intre noi, iar daca userii posteaza unu' hais si unu' cea, n-o sa se ajunga nicaieri.

Poata ca este putin mai incomod la cateva minute dupa meci, insa este o decizie care, pe termen lung, poate crea un tablou al acelui meci in viziunea tuturor celor care intra si comenteaza pe site.

Melku28.02.2009 11:18

@Lari

Rationamentul asta sa spunem ca il inteleg dar consider ca vine ca o bariera in stimularea comunicarii despre meciuri (pe romaneste mi s-a taiat tot cheful de impresii si pareri dupa ce am venit de la meci cand am observat ca e topicul inchis si redirectionat). Ah, puteti sa invocati ca din contra, ea este stimulata si de faptul ca articolul vine ca un suport al discutiilor dar foarte bine putea sa fie postat si la Meciurile Stelei, la meciul respectiv.

Azzido28.02.2009 11:35
fiind deschise mai multe topice unde se discuta acelasi subiect, am incercat sa centralizam toata discutia intr-un singur topic.

nu mai inchideti astfel de topice.

lasati-le deschise in continuare pt ca nu dereanjeaza pe nimeni daca sunt deschise

redondo09.03.2009 00:41

Am si eu o intrebare pentru moderatori.Daca un moderator acuza pe un user de lucruri pe care le-a comis de asemenea ce se-ntampla? Adica de moderatorul @Adrian cine se ocupa? Acest moderator a atacat foarte multi useri folosind un limbaj agresiv.E corect? Sau sunteti toti impotriva mea ca l-am inteles uneori pe Becali? Are dreptul in mod normal un moderator sa spuna ....X TU NU ESTI STELIST...Cum sa reactioneze ceilalti useri cand vad o astfel de parere la un moderator? Inseamna ca s-a interesat omul si stie sigur,ca doar de aceea e moderator.

Ma puteti da afara de pe forum,asta e viata...dar acesta e clar un abuz.

«11213141516141»