FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«11314151617141»
Adrian09.03.2009 00:52

Completeaza taticule.

1.Ai aratat de la bun inceput ura si lipsa de respect pentru Radoi.

2.De la inceput te-ai dat cu dinam0, atat cu jucatorii(Niculescu, moti,etc) cat si cu il muce si ceilalti.

3.Faptul ca esti pro becalii e treaba ta. Enervant la tine e faptul ca tu nu aduci argumente cu care sa arati ca ceea ce face el e bine. Cel mai des utilizat argument al tau era, pana nu demult, "nu stii tu fotbal cat stiu eu". Acum vad ca l-ai inlocuit cu "esti un putoi" sau "toti astia de s-au nascut dupa 90". De parca varsta are ceva de a face cu asta.

4. Ai fost impotriva redactorilor acestui site de la inceput.

5. Ai fost impotriva galeriei si a ultrasilor de la inceput.

Si, nu in ultimul rand, cand am zis despre tine ca nu esti stelist, am specificat clar ca e parerea mea de utilizator al acestui site.

Domnule redondo, noi nu controlam gandurile celorlalti utilizatori. Noi nu le impunem nimic. Ca dovada, sunt multi non stelisti, becalisti si chiar antistelisti pe aici. Daca era asa cum zici tu, acestia nu erau aici. corect?

Cand tu vorbesti de sus si spui "nu stii tu fotbal ca mine" sau "eu sunt prieten cu dinamovistii si stiu mai bine", cum crezi ca stelistii de aici vor reactiona?

Chiar crezi ca e nevoie sa zica cineva? Crezi ca, din spusele tale cum ca esti prieten cu Borcea si cu alti oameni care lucreaza la dinam0, oamenii trag alte concluzii?

Daca faptul ca eu imi dau cu parerea e un abuz, atunci redondo sa fie banat pentru ca si el isi da cu parerea.

p.s.

Am uitat de "soarece de calculator". Asa li se adreseaza redondo celor mai tineri ca el, oameni care nu sunt de acord cu el.

redondo09.03.2009 07:34

Diferentele dintre noi se vad in limbajul folosit.In momentul in care esti moderator ar trebui sa fi un exemplu pentru ceilalti. Din pacate termeni de genul "dinamuisti","dinam0","mucescu" s.a. dovedeste clar nivelul tau de bune crestere si cultura fotbalistica.pentru a mia oara...a fi prieten cu unii fotbalisti de la Dinamo nu inseamna a fi dinamovist. In momentul in care am inceput sa postez erau foarte multi useri care-si exprimau nemultumirea fata de tine,si asta nu datorita unor pareri diferite,ci a limbajului agresiv.Multi insa au hotarat sa te ignore.Pana sa ajung eu sa jignesc...a trecut vreme multa.Ca user obisnuit poate e normal sa te adresezi cu "bah"...ca moderator,repet ar trebui sa dai altora un exemplu.

Eu nu am nimic cu redactorii sau cu galeria,doar ne-am contrazis fara a se folosi insulte.Si apropo,daca sustin ca Radoi nu are valoare,inseamna ca il urasc? Te cam joci cu unele cuvinte.

Eu recunosc ca am gresit.Problema este ca tu ai gresit mult mai grav.Dar eu am o parere diferita in general fata de altii la subiectul cel mai important al site-ului si asta face greu sa port o lupta cu tine.Chiar am hotarat sa te ignor,si asa voi face,dar as dori ca moderatorii sa-mi raspunda.

Virgil09.03.2009 08:13

@ Redondo

Nu ma cunosti, nu te cunosc. Nu am nimic cu tine. AS dori insa sa te ajut subiniindu-ti o parte importanta a regulamentului fcs.ro:

Prevederi finale

Administratorii si moderatorii pot modifica oricand si oriunde mesajele, fara explicatii prealabile. Administratorii si moderatorii au intotdeauna dreptate, lucrand cu discernamantul de a mentine forumul curat si interesant pentru toata lumea.

Incalcarea acestor reguli va duce la interzicerea temporara a accesului dv. pe forum, pana la masura extrema de interzicere totala si stergerea userului si a tuturor mesajelor.

Administratorii si moderatorii isi rezerva dreptul de a fi factor de decizie in privinta eventualelor jigniri, injurii si denigrari fatise sau voalate, fiind singurii in masura sa stabileasca daca aceste jigniri, injurii si denigrari exista cu adevarat.

Atacurile indreptate asupra persoanei care a scris articolul sau comentariul vizat si nu asupra articolului sau comentariului in sine se pedepsesc initial cu marirea nivelului de warn.

Doar atat. O zi buna.

redondo09.03.2009 08:21

"Administratorii si moderatorii au intotdeauna dreptate"....mi-ai raspuns clar.In situatia asta nu mai zic nimic.

Adrian09.03.2009 08:31

Problema domnului redondo e ca el e un om "obiectiv".

Sincer, eu nu inteleg cum poti sa fii obiectiv cand e vorba de Steaua, echipa preferata, echipa pentru care pierzi nopti, somn, bani, timp, nervi.

Eu am recunoscut. Sunt si voi fi intotdeauna subiectiv atat timp cat e vorba de Steaua. Altcumva nu pot sa fiu.

Poti sa fii obiectiv doar cand nu te implici. Si, daca nu te implici, atunci inseamna ori ca nu ai nici o treaba ori ca esti impotriva.

Domnule Redondo nu incerca sa o intorci acum.

Daca rog un user al acestui forum sa vorbeasca despre tine atunci sigur o sa imi spuna ca il urasti pe Radoi, admiri pe dinam0 si esti fan becalii.

Astea sunt 3 lucruri pe care tu le prezinti de fiecare data cand postezi.

Daca il mai intreb si pe redactorul Il Soldatino ceva despre tine, o sa imi zica fara dar si poate ca tu esti ala care l-ai atacat in absolut fiecare articol scris de el. Daca nu ma insel, chiar ieri l-ai numit manipulator pentru ca a scris despre becalii.

Nivelul meu de buna crestere nu te intereseaza pe tine. Aici e un forum al suporterilor stelisti, nu al inaltei societati.

Aici se discuta fotbal si alte sporturi, nu balet.(Se discuta si balet daca oamenii sunt interesati si deschid un topic...dar intelegi ce vreau sa zic.)

Aici lumea uraste pe dinam0.

Nu iti convine?

Ma doare in cot.

Cand borcica ataca Steaua, eu nu pot sa fiu obiectiv si sa o iau in gluma.

Cand il muce ataca Steaua, la fel.

Doar tu poti sa fii obiectiv. Doar pe tine nu te intereseaza acest comportament al dusmanilor.

Si nu te intereseaza pentru ca nu esti stelist. Altfel eu nu imi pot explica cum poti sa fii obiectiv.

p.s.

Nu mai fa pe victima ca esti penibil.

Daca voia careva sa scape de tine, o facea de mult.

Pana una, alta, zi care e problema ta? Crezi ca warnul primit de la mine pentru jigniri nu e meritat?

Daca da, pune reclamatia aici, daca nu, nu mai fa offtopic.

vlad09.03.2009 08:37
"Administratorii si moderatorii au intotdeauna dreptate"....mi-ai raspuns clar.In situatia asta nu mai zic nimic.

Cum adica?Te intriga acest fapt? Ca exista niste reguli aici si lumea le respecta??

De ce nu atata inversunare si-n privinta lui Becali? Acolo sustii ca Becali are dreptate pentru ca el este patron.Dar ala nu respecta nici macar o regula. Cele ale bunului simt ar trebui respectate,macar.

Asa-i Redondo cand judeci cu masuri diferite oamenii.

redondo09.03.2009 11:15
Cum adica?Te intriga acest fapt? Ca exista niste reguli aici si lumea le respecta??

De ce nu atata inversunare si-n privinta lui Becali? Acolo sustii ca Becali are dreptate pentru ca el este patron.Dar ala nu respecta nici macar o regula. Cele ale bunului simt ar trebui respectate,macar.

Asa-i Redondo cand judeci cu masuri diferite oamenii.

Fraza aceasta seamana cu o situatie,inainte de 89 cand te duceai la militie ca sa reclami un securist.Sau,mai recent,daca te duci in Bulgaria si reclami la politia de acolo ca ti s-a furat masina.

Atunci de ce se mai spune ...reclamatii pentru activitatea moderatorilor? Sa se spuna a userilor si atat.Ce rost isi mai are o reclamatie daca administratorii si moderatorii au mereu dreptate.

zoloz200509.03.2009 16:18

cred ca regula aia trebuie indepartata sau modificata..

eu daca vreau sa zic de 10 ori, ca exemplu, "Becali e no1" , nu stiu cu ce drept ar putea sa vina un moderator sa imi editeze postu` si sa imi scrie "Becali e cancerul Stelei" ..

e chiar prea interpretabila regula aia si e singurul forum din toate pe care le frecventez care o astfel de regula..pana la urma si moderatorii sunt oamenii si au parerile si convingerile lor..

Joga Bonito09.03.2009 16:28

Depinde mult si de cine numeste moderatorii. Adica poti sa fii prevazator si sa nu se ajunga la scandaluri in care lupta nu e intotdeauna corecta, partenerul de discutie sa-ti stearga mesajul sau sa ti-l modifice iar tu sa casti ochii in fata monitorului cu mainile legate.

Unui anumit poti sa-i explici ca Pamantul e rotund si se invarte in jurul Soarelui, dar o sa-ti aduce un contra-argument cum ca e patrat si leviteaza in jurul Lunii.

Mergem inainte ca rusii, ce plm avem altceva de facut.

Marius09.03.2009 16:48
Atunci de ce se mai spune ...reclamatii pentru activitatea moderatorilor? Sa se spuna a userilor si atat.Ce rost isi mai are o reclamatie daca administratorii si moderatorii au mereu dreptate.

Moderatorii sunt si ei oameni si pot gresi. Regula mult hulita suna altfel in varianta completa, asa cum a aratat si Virgil:

Administratorii si moderatorii au intotdeauna dreptate, lucrand cu discernamantul de a mentine forumul curat si interesant pentru toata lumea.

Iar rubrica aceasta este prezenta tocmai pentru ca istoria a demonstrat ca si moderatorii e oameni.

Redondo, scrie aici ce ai de reprosat la adresa oricarui moderator, daca ai si un link ar fi cat mai bine, iar un adminstrator, de obicei Azzido, va verifica si ca decide daca se impun sanctiuni la adresa respectivului.

Azzido09.03.2009 17:53

am impresia ca interpretezi gresit regula respectiva.

in primul rand se spune foarte clar ca au intotdeauna dreptate in sensul ca decid, lucrand cu discernamantul de a mentine forumul curat si interesant pentru toata lumea.

Adica eu daca sterg ceva sau dau un ban, inseamna ca o fac cu gandul de a pastra forumul curat. Nimic mai mult.

Nu se pune problema sa aplicam metoda pumnului in gura. Tu daca esti becalist, masochist sau eu mai stiu ce, pe noi nu ne intereseaza atata timp cat comportamentul tau de pe forum nu influenteaza negativ firul discutiilor de pe forum.

Daca vezi ca ti se editeaza aiurea postarile, da-mi mie un mesaj privat si iti garantez ca o sa iau in serios mesajul respectiv si investighez.

Adrian09.03.2009 18:32

Domnilor

Redondo nu intelege un lucru.

In momentul cand i-am dat warn pentru injuraturi, i-am trimis mail. I-am spus acolo ca daca nu e de acord cu warnul, daca simte ca nu il merita, sa faca reclamatie.

Mi-a trimis mail inapoi si a recunoscut ca a gresit.

Apoi, a venit aici ca sa se planga de faptul ca eu l-am facut nonstelist.

Nu vad unde e abuzul aici.

Atat timp cat el ma face: "soarece de tastatura", "putoi", "copil", etc., nu am si eu dreptul sa imi spun parerea despre el?

Iar parerea mea e ca el nu e stelist. Si am si argumentat-o.

Domnul redondo crede ca asta e un abuz pentru ca eu sunt moderator.

Sa facem un sondaj. Sa vedem daca lumea crede asta.

Probabil domnul redondo crede ca eu, daca nu eram moderator, nu puteam sa zic despre el ca nu e stelist.

Gresit.

Am zis asta despre el cu mult inainte sa fiu pus moderator si, pana nu imi demonstreaza contrariul, o sa zic in continuare.

Fac acest lucru pentru a proteja stelistii de pe forum.

Multi dintre ei, la fel ca si mine, au aceeasi parere despre el si il ataca. Si din aceste atacuri ei pot primi warn sau ban.

De aceea eu am recomandat ca ei sa nu intre in discutii interminabile cu el.

Chiar astazi domnul redondo m-a rugat sa am grija de un utilizator care l-a atacat pe el si pe cei ca el.

Domnul redondo trebuie sa faca diferenta intre o parere personala si un abuz.

Redondo, ti-am sters eu sau alt moderator vreodata un post fara nici o explicatie?

Ti-am ediat eu vreun post aiurea?

Ai primit warn de la mine nemeritat?

Ai primit ban?

zoloz2005

Ai interpretat gresit prietene.

Poti sa zici de un milion de ori ca becaliii e numarul 1. Daca respecti regulile forumului nu o sa patesti niciodata nimic.

Nici un moderator nu a editat sau sters vreodata un post anti becalii care a respectat regulamentul.

Nici un utilizator nu a primit vreodata ban doar pentru ca e pro becalii.

Haideti sa nu exagerem si sa cautam nod in papura la absolut toate treburile.

MoWeed09.03.2009 18:39
eu daca vreau sa zic de 10 ori, ca exemplu, "Becali e no1" , nu stiu cu ce drept ar putea sa vina un moderator sa imi editeze postu` si sa imi scrie "Becali e cancerul Stelei" ..

Iti dau exemplul userului Victor, care mult timp a fost cel mai activ utilizator pro-Becali. Nu l-a sanctionat nimeni pentru asta...

redondo09.03.2009 18:55

Am recunoscut ca am gresit dar in acelasi timp am spus ca eu cred ca si tu trebuia sa fi sanctionat pt . multe.Problema e ca nimeni nu m-a facut dinamovist pana sa o spui tu...apoi a urmat inevitabilul..te-au urmat si altii.Problema la tine e ca nu stii sa te contrazici decat in mod agresiv...ceva ce incepe cam asa...bah tu vorbesti numai prostii....Asta e un atac la persoana,daca il repeti constant.

Cum poti tu dovedi ca sunt eu dinamovist?pentru ca aici e mai mult decat o parere...daca toti ne-am da cu parerile dupa cum ne taie capul ce-ar iesi?Sa zic si eu despre altul..eu cred ca esti homo.....

anti gigi09.03.2009 19:03

^$#&R#&^*ET6*#^#*^#%.....cu scuze pt moderatori

hai totusi fara amenintari!

la urmatoarea "gafa" intram la sanctiuni.

Adrian09.03.2009 19:13
Am recunoscut ca am gresit dar in acelasi timp am spus ca eu cred ca si tu trebuia sa fi sanctionat pt . multe.Problema e ca nimeni nu m-a facut dinamovist pana sa o spui tu...apoi a urmat inevitabilul..te-au urmat si altii.Problema la tine e ca nu stii sa te contrazici decat in mod agresiv...ceva ce incepe cam asa...bah tu vorbesti numai prostii....Asta e un atac la persoana,daca il repeti constant.

Cum poti tu dovedi ca sunt eu dinamovist?pentru ca aici e mai mult decat o parere...daca toti ne-am da cu parerile dupa cum ne taie capul ce-ar iesi?Sa zic si eu despre altul..eu cred ca esti homo.....

No comment!

Asta e omul. Nu am ce sa ii fac. Eu nu il mai bag in seama.

Eu am adus argumente cand mi-am dat cu parerea.

El m-a facut homosexual fara sa aduca nici o dovada.

De acum incolo eu nu mai intru cu el in discutii. Cand calca pe bec, il ard.

Si aici vorbesc si despre offtopicul pe care obijnuieste sa il faca si si despre posthunting.

P.s.

Am gresit cand l-am facut dinamovist. Poate ca nu e. Poate e doar un alt antistelist.

MoWeed09.03.2009 19:16

Mai bine va ignorati de acum inainte si cu asta basta

Stanici09.03.2009 20:14

Da' eu chiar nu inteleg de unde atata drama si oroare, zici ca suntem telenoveliste. Las-o incolo, cand mi-a dat comunistul ala de Axl (sac!) warn ca l-am injurat pe 112 nu mi s-a mai parut niciun capat de lume, mare chestie, parca nu pot sa scrii in continuare sau ti-a bagat cineva pumnul in gat. Oricum, din schimbul de replici taioase, redondo, a fim serosi, tu ai folosit cuvinte grele. Ca nu tii cu Steaua poate sa te banuiasca oricine. Poate sa ma banuiasca si pe mine si pe oricine de-aici. Chiar va luati prea in serios viata pe net, pe cuvant.

bodanelu09.03.2009 20:15

zisa Stanici cu pieptul dezvelit :D :D :D :D

Azzido10.03.2009 17:21

Stanici e tata lor. Stanici ruleaza!

Gica Chioru16.03.2009 20:00

Observ ca sunteti foarte foarte vigilenti. Ati bagat sub pres topicul cu sclavul. Simbol sclav... nasol de tot.

bodanelu16.03.2009 20:04

@Giga postarile au fost mutate in topicul dedicat lui Lacatus de la Lotul Stelei

Gica Chioru16.03.2009 20:11

Ei, am vazut unde le-ati mutat, sub pres... Ba, baieti, nu va merita asta, simbolu...

bodanelu16.03.2009 20:23

nu le-am mutat sub pres. Daca era sa le mut sub pres, le stergeam. Dar consider ca nu merita topice peste topice. Sau, puteai sa postezi acelasi lucru in aceasi sectiune in topicul "Trebuie Lacatus sa demisioneze?"

Ce ar insemna sa vi tu sa faci 1-2 topice anti-Laca, si altii sa vina cu topice de sustinere? In topicul dedicat lui sunt si mesaje pro si contra.

Gica Chioru16.03.2009 20:28

OK, sa zicem ca asa e si ca nu ai ( nu stiam ca tu) facut-o pentru ca ma luam de Lacatus. Nu e nicio problema, eu tin la situl asta, asa cum tin toti, chiar daca nu vor recunoaste, si-mi displace sa vad ca procedati, cateodata, abuziv.

«11314151617141»