Completeaza taticule.
1.Ai aratat de la bun inceput ura si lipsa de respect pentru Radoi.
2.De la inceput te-ai dat cu dinam0, atat cu jucatorii(Niculescu, moti,etc) cat si cu il muce si ceilalti.
3.Faptul ca esti pro becalii e treaba ta. Enervant la tine e faptul ca tu nu aduci argumente cu care sa arati ca ceea ce face el e bine. Cel mai des utilizat argument al tau era, pana nu demult, "nu stii tu fotbal cat stiu eu". Acum vad ca l-ai inlocuit cu "esti un putoi" sau "toti astia de s-au nascut dupa 90". De parca varsta are ceva de a face cu asta.
4. Ai fost impotriva redactorilor acestui site de la inceput.
5. Ai fost impotriva galeriei si a ultrasilor de la inceput.
Si, nu in ultimul rand, cand am zis despre tine ca nu esti stelist, am specificat clar ca e parerea mea de utilizator al acestui site.
Domnule redondo, noi nu controlam gandurile celorlalti utilizatori. Noi nu le impunem nimic. Ca dovada, sunt multi non stelisti, becalisti si chiar antistelisti pe aici. Daca era asa cum zici tu, acestia nu erau aici. corect?
Cand tu vorbesti de sus si spui "nu stii tu fotbal ca mine" sau "eu sunt prieten cu dinamovistii si stiu mai bine", cum crezi ca stelistii de aici vor reactiona?
Chiar crezi ca e nevoie sa zica cineva? Crezi ca, din spusele tale cum ca esti prieten cu Borcea si cu alti oameni care lucreaza la dinam0, oamenii trag alte concluzii?
Daca faptul ca eu imi dau cu parerea e un abuz, atunci redondo sa fie banat pentru ca si el isi da cu parerea.
p.s.
Am uitat de "soarece de calculator". Asa li se adreseaza redondo celor mai tineri ca el, oameni care nu sunt de acord cu el.